2011 Ekim Anneleri

Vermek almaktan daha hayırlı inan, dediğin gibi insanın içi inanılmaz bir huzur ve mutlulukla doluyor, hem bunun mükafatınıda görüyorsunuz mutlaka.. Maşallah benim güzel gönüllü arkadaşlarıma ya ne güzel bir sohpet oldu sabah sabah :)

günaydın kızlar. bugün dr. kontrolüm var. saat 14.30 da. çok heycanlıyım. bakalım herseye yolunda mı, cinsiyet görebilcek miyiz? sormamı istediğiniz bişi var mı? gitmişken soruyum.

ay ayy ne güzel.. İnş biz de yarın gidiyoruz, bende aynıyım

yslzytn
cemremcmrem
zeynep
günaydın kızlar, hoşgeldiniz:81:

Son düzenleme:

sinem bizde cumartesi akşam kayınvalidemdeydik annemlerle birlikte eşimin bir akrabası ilahiyatçı sohbet ettik soru cevap şeklinde o kadar güzeldi ki hala onun etkisi altındayım ruhumuzu tatmin için mutlaka haftada bir dini sohbet etmeli diyor en azından eşinle konuşursun ama gerçekten böyle dini sohbet insanın iç dünyasını aydınlatıyor...

günaydın arkadaşlar. ben hiç iyi başlamadım haftaya. nefes alamıyorum bütün gece uyuyamadım.
işe de gitmedim birazdan eşim gelip alacak doktora gidecez. burnum tamamen tıkalı ağzımdan nefes alıyorum bu sefer de uyuyamıyorum kuruluktan. bi de baş ağrısı yapıyo

canım eve hemen bir buhar makinası al çok faydalı hem bebeğinede kullanırsın.oda yoksa tencere doldur suyu viksten bir kaşık koy hemen açılır genzin

Ya kızlar hakikaten biz bu beşik meselesini ne yapıcaz... Ben oda yapmayı düşünmyorum, şöyle 3-4 yaşına kadar.. Odayı kullanabilecek yaşa geldiğinde bi genç odası alırız inş. Ama park yatak yada diğer beşik modellerinde kafam karışıyor.. Mobilya beşik alsam bi kaç yıl kullanılır, hem çekmecesi küçk ni dolabıda var.. Ayrıca bi şifonyer de düşünüyorum.. park yatak daha mı kullanışlı acaba.. Bi karar veremedim:97:

Son düzenleme:
günaydın kızlar. bugün dr. kontrolüm var. saat 14.30 da. çok heycanlıyım. bakalım herseye yolunda mı, cinsiyet görebilcek miyiz? sormamı istediğiniz bişi var mı? gitmişken soruyum.

canımmm bende seni bekliyordum hayırlı haberlerle gelirsin inşallah benim sorumu biliyorsun zaten merakla bekliyorum sonuçları ve cevabımı

Geçmiş olsun canım, havalar ısındıkça bahaer alerjileri nezleler sıklaşıyor, bol bol c vitamini depolamak lazım kendimizi çok iyi korumalıyız..

Geçmiş olsun filizcim.. İyi bari bi doktora görnde sıkıntın geçer inş..

canım eve hemen bir buhar makinası al çok faydalı hem bebeğinede kullanırsın.oda yoksa tencere doldur suyu viksten bir kaşık koy hemen açılır genzin

viksin bi zararı olmaz mı ?
ya açılmıyor bende kıkırdak eğriliği var bi türlü geçmiyor. deniz suyu aldım eczaneden o da işe yaramadı.
psikolojim bozuluyo ya ((((((

canımmm bende seni bekliyordum hayırlı haberlerle gelirsin inşallah benim sorumu biliyorsun zaten merakla bekliyorum sonuçları ve cevabımı

aklımda canım sorun merak etme. rüyama bile girdi bugün:) ofise geri gelcem kontrolden sonra. yazarım hemen. bi de dermatolji randevum var . hem kullancağım kremleri sorcam, hemde egzama gibi bişi oldu sanırım ben de onu sorcam. gecen haftada dişçiye gittim kontrole. dişlerim sağlammış ama kusma ve reflü baya zayıflatımuş dişleri. onun içinde yapılacak bişi yok. doğumdan 6-7 ay sonra gel ozaman bakıcaz neler yapabileceğimze dedi.

viksin bi zararı olmaz mı ?
ya açılmıyor bende kıkırdak eğriliği var bi türlü geçmiyor. deniz suyu aldım eczaneden o da işe yaramadı.
psikolojim bozuluyo ya ((((((

Dr. sormadan kullanma viks çok keskin bir koku bende geçen gün enseme sürecektim vazgeçtim sonra, ama buharlı su iyi gelebilir dayanabildiğin kadar tabi onuda yine dr. sor bence :)

Görmüyo musunuz hristiyanların haftada bir gün aksatmadıkları kilise ibaetleri var, yahudilere baksan her yerde ibadet yapabiliyorlar.. Az mı bizim hava limanlarında ayin yapmadılar:) Biz bi secde etsek hemen uyarı verirler.. Dediğin gibi leynacım, Sobet ediceksende şöyle donanımlı biri olmalı.. Bizim bi hocamız vardı google gibiydi maşallah.. İlahiyatçıydı kendisi ve 28 şudat süreecinde fişlenenlerdendi.. Hasılı her manada bize yetiyordu,kültürel, sosyal vs... Bütün soru ve düşüncelerimize islami açıdan bakıp, rahatlıkla cevaplıyabiliyordu.. Din zaten kısıtlamaz, gerekeni yapmak yeterli:34:

günaydın arkadaşlar.
hepinize güzel bir hafta diliyorum.
bahar alerjisi, nezle muzdariplerinden biri de benim. henüz gribe çevirmedi ama nezle oldum, burnum akıyor sürekli hapşuruyorum yine kötü başladım güne.
ikili teste haftasonu gitmeyi düşünüyordum. eşim yarın istanbula gidiyor, ctesi gelecek inşallah. o gün gideriz diye düşünmüştük, doktoru aradım bu hafta içi çağırdı. yarın 14.45 te gidiyorum. hakkımızda hayırlısı hepimiz için güzellikler diliyorum. kendinize iyi bakın.

sağol canım iyi etki yapmış sorum sende iyi o zaman git gelde hayırlı haberlerini geç olmadan ver ikili yapar zaten sana bu gün büyük ihtimal bakalım iyi dinle doktoru ben ultrasonu karmıma koyduğundan itibaren söylediği hiç bişeyi dinleyemiyorum sen bari benim gibi olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…