Haklısın hanzadecim.. Bizim öncelikle elimizden gelen dua etmek ve durumumuz nispetince ihtiyacı olan kardeşlerimize yardım etmek.. Düzenli olarak gereken yardımları yaptığımız zaman zaten içimiz bir nebze ferah oluyor.. Hani şunu da unutmamamız lazım, yavrularımızda biza Allah ın emaneti.. En güzel şekilde karşılamak için uğraşıyoruz işte:)
günaydın kızlar. bugün dr. kontrolüm var. saat 14.30 da. çok heycanlıyım. bakalım herseye yolunda mı, cinsiyet görebilcek miyiz? sormamı istediğiniz bişi var mı? gitmişken soruyum.
manevıyat cok onemlı ınsanın hayattında cunku ondan daha buyuk lezzet huzur yok rabbım bızı sevdıklerıyle onu hep annanlarla bırlıkte etsın cevre hayatımızda cok onemlı bırtane oyle sohbet eden dınden konusacagım komsum yok arkadaslarım cok uzak sohbetlerı cok ozledım :2:
ay ayy ne güzel.. İnş biz de yarın gidiyoruz, bende aynıyım
yslzytn
cemremcmrem
zeynep
günaydın kızlar, hoşgeldiniz:81:
günaydın arkadaşlar. ben hiç iyi başlamadım haftaya. nefes alamıyorum bütün gece uyuyamadım.
işe de gitmedim birazdan eşim gelip alacak doktora gidecez. burnum tamamen tıkalı ağzımdan nefes alıyorum bu sefer de uyuyamıyorum kuruluktan. bi de baş ağrısı yapıyo
günaydın kızlar. bugün dr. kontrolüm var. saat 14.30 da. çok heycanlıyım. bakalım herseye yolunda mı, cinsiyet görebilcek miyiz? sormamı istediğiniz bişi var mı? gitmişken soruyum.
günaydın arkadaşlar. ben hiç iyi başlamadım haftaya. nefes alamıyorum bütün gece uyuyamadım.
işe de gitmedim birazdan eşim gelip alacak doktora gidecez. burnum tamamen tıkalı ağzımdan nefes alıyorum bu sefer de uyuyamıyorum kuruluktan. bi de baş ağrısı yapıyo
canım eve hemen bir buhar makinası al çok faydalı hem bebeğinede kullanırsın.oda yoksa tencere doldur suyu viksten bir kaşık koy hemen açılır genzin
[ı]ay ayy ne güzel.. Inş biz de yarın gidiyoruz, bende aynıyım
Yslzytn
cemremcmrem
zeynep
günaydın kızlar, hoşgeldiniz:81:[/ı]
canımmm bende seni bekliyordum hayırlı haberlerle gelirsin inşallah benim sorumu biliyorsun zaten merakla bekliyorum sonuçları ve cevabımı
viksin bi zararı olmaz mı ?
ya açılmıyor bende kıkırdak eğriliği var bi türlü geçmiyor. deniz suyu aldım eczaneden o da işe yaramadı.
psikolojim bozuluyo ya((((((
sinem bizde cumartesi akşam kayınvalidemdeydik annemlerle birlikte eşimin bir akrabası ilahiyatçı sohbet ettik soru cevap şeklinde o kadar güzeldi ki hala onun etkisi altındayım ruhumuzu tatmin için mutlaka haftada bir dini sohbet etmeli diyor en azından eşinle konuşursun ama gerçekten böyle dini sohbet insanın iç dünyasını aydınlatıyor...
aklımda canım sorun merak etme. rüyama bile girdi bugün:) ofise geri gelcem kontrolden sonra. yazarım hemen. bi de dermatolji randevum var . hem kullancağım kremleri sorcam, hemde egzama gibi bişi oldu sanırım ben de onu sorcam. gecen haftada dişçiye gittim kontrole. dişlerim sağlammış ama kusma ve reflü baya zayıflatımuş dişleri. onun içinde yapılacak bişi yok. doğumdan 6-7 ay sonra gel ozaman bakıcaz neler yapabileceğimze dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?