2011 Ekim Anneleri

denisss bemimde yarın saat 15:00 te ikili test için randevum...

canım okuyorum ınternetten yada evdekı kıtaplardan yengemlerle fılan bır araya gelınce sohbette edıyoruz ama yetmıyo soyle askla sohbet eden bı arkadas ıstıyo ınsan lıseden sonra dersanemde bı cocuk vardı hep dua ederım ona bızımle sohbet ederdı oyle bı peygamber allahaskı vardıkı onda oyle bı anlatırdıkı ben ozamana kadar sevıyorum dedııgım efendımızı gerkcek manada onunla sevdım sahabelerı halıfelerı aglayarak anlatırdı sonra nıha hocanın cdlerını aldım oda oyle guzel anlatıyo okulumda bu yonden ıyıydı dından bı kolej dı ama sımdı cocuk ev derken olmuyo eskısı gıbı annemle kıtap okurduk o bıle kalmadı oglum musade etmıyo bende rabbımın bı sevdıgı arkadası bananasıp etmesı ıcın dua edıyorum :)

sufı ılmınıılkez duydum canım arastırıcam

bızde aılece bı araya geldıgımızde konusuruz dedem eskıhocalardanhafız osmanlıcası var kuranınturkcesını bıle ezbere bılıyo yengem arapca ogretmenı annemde cok bılgılıdır hep okur bızde ıste bıldıgımız kadar katılırız ama herzaman olmuyo tabı boyle sohbetler bır araya gelınce tvden fılan dınlıyodum bı kanalda okanalda kayboldu ne olduysa esımle eskıden sohbet ederdık oda hafız ımamhatıp mezunu ama cok yogun calısıyonobetı olmasa ya sunumu oluyo ıngılızce calısıyo yanı mutlaka bırseyelr calısıyo eskısı gıbı sohbette edemıyoruz onunla
neyse rabbım herkesın gonlune gore versın ınsallah

parkyataklar benım hosuma gıdıyo pısman oldugum bırseydır almamam saklamasıda kolay torunlarınıza bıle saklayabılırsınız

günaydın kızlar size bir şey sorucam dün gece uykudan uyandım çok tuvaletim gelmiş sol tarafımda bıçak saplanır gibi oldu tuvalete koştum sonra geçti sizede öyle oluyormu acaba?kafama takıldı şuanda yok ağrım

aman denizcim dikkat et ilerlemesin boğazına falan vurursa daha kötü bol bol vitamin al bu zamanlarda hastalık çekilmez sen cumartesiye kadar yalnızmı kalıcaksın ayy ne zor ama kayınvaliden var onlar destek olur sana

Hoşgeldin deniss, geçmiş olsun.. Sorma aynısı bende de var iki gündür.. Neyse moralimi düzelttim hastayım dedikçe iyileşemiyoruz malum:) Hım bizde aynı saatte doktorda oluruz heralde.. Kız biz dr arayışındayken, ikili test için geç kalmamışızdır demi.

denisss bemimde yarın saat 15:00 te ikili test için randevum...

benim biraz erken değil mi?? 11+1 olucam kısmetse.
erken gibi geldi. keşke haftasonu gidebilseydim.
kendimi mahzun, mazlum hissederim şimdi tek başıma
güzel haberlerle döneriz inşallah yeşimcim aynı heyecanı yaşıyoruz desene :)

bende dun ruyamda doguruyodum :) annem ben ve bı arkadasım sancı odasında aynı yataktayız 3 umuzde dogurucaz cok uzuluyodum annemdogum yapıcak dıye suna bak kardesım ve kızım aynı gun doguyo dıyodum oyle uyandım hayır olsun ne anlama gelıyo acaba kız dıodum malummu olduku :)

işte demek istediğim bu yani dinlediğin insanın arapçası, fıkıh bilgisi, tevsiri vs hepsi olmalı yani.. Ayy sorma canım benim eşimde ingilizce çalışıyor devamlı.. üff çok sıkıcı

Aslında aklım daha fazla park yatakta amne biliyim şirinleri varda yinede sonra yatamaz onda..

ya ne olur kusura bakma önce geçmiş olsun demeliydim... bende c.tesi gittim benim 2 dr um var diğeri 2 hafta sonra gel dedi 1. dr 12 nisanda gel dedi...ama 11-15 hafta arasıymış ikili test bende dün hanzadeden öğrendim sağolsun... kendini yalnız hissetme benim eşim c.tesi yanımdaydı yarın olamayacak o da malüm işi bırakamayacak o yüzden yalnız değilsinnn :)inşallah güzel haberlerle dönücezzz..

çok sıkıştığın için olmuştur canım bende bazen üşeniyorum wc ye gitmeye sancıyla kalkıyorum takma kafana zamanında git wc yw tutma içinde

aman denizcim dikkat et ilerlemesin boğazına falan vurursa daha kötü bol bol vitamin al bu zamanlarda hastalık çekilmez sen cumartesiye kadar yalnızmı kalıcaksın ayy ne zor ama kayınvaliden var onlar destek olur sana

sağol leynacım çok sağol canım aman diyim sizler dikkat edin kendinize. dr bana üstüne basa basa 12. hafta çok kritik, çok dikkat et demişti, durum ortada
c vitamini filan alıyorum, boğazımda henüz bi şey yok çok şükür ama çabuk hasta olurum ben. çok korkuyorum ilerleyecek diye. daha sıkı önlemler alayım. 1 hafta önce babam geldi mersinden. ankaranın soğuğunda hasta oldu garibim. dün memlekete gitti, giderken de hastalığı bana sattı... canı sağ olsun, geçecek inşallah.
kayınvalidemlerle aynı binadayız canım. eve gelir dinlenir, yemeğe oraya çıkar, yatmaya eve gelirim. kayınvalidem ısrar eder burçin (görümcem) de gelsin diye, ben yok gerek yok diye ısrar ederim, eve inerim 5 dk sonra burçin gelir :) bir klasiktir bu :)

Leyna inan bende ayne nöyle soru sorucam diye yazdığım kağıdı dahi unutup öyle çıkıyorum, allahtan dr bir şeyler soruyorda idare ediyoruz. Sonradan arayıp soruyorum filan :)

Ayy çok ilginç Valla canım rüya yorumlamada ehil değiliz malesef.. Sormayın bende kaç gündür türlü sofralar görüyorum rüyamda ve kimse bana dokundurmuyor.. İki gözüm çeşme ağlıyarak uyanıyorum:82: şeytan mı uğraşıyor nedir...

Hoşbulduk ahestecim teşekkür ederim. evet senin durumunu biliyorum, adana gibi yerde :) sana da geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine. c vitamininin cennetindesin, ne bulursan ye o anlamda.
testin adı 11-14 hafta testi diye geçiyor. 14. hatfanın nerdeyse sonundasın canım elini çabuk tut :) yarın güzel haberler alırız inşallah her şey yolunda gidicek

kızlarrr cumartesi doktora gittik bebeğin cinsiyeti için erkeğe benziyo dedi ama emin değilim dedi.ben cok ısrar ettikten sonra söyledi...ama kesin bişey demedi 18.haftamda tekrar bakıcak.erkeğe benziyo diyip kızı olan varmı?cok kafam karıstı yaaa....daha ilk çocuğum zaten farketmez ama çok merak ediyorummm

Leyna inan bende ayne nöyle soru sorucam diye yazdığım kağıdı dahi unutup öyle çıkıyorum, allahtan dr bir şeyler soruyorda idare ediyoruz. Sonradan arayıp soruyorum filan :)

Bende eşimi tembihliyorum, ben unutuyorum sen hatırlat diye.. Ciden de öyle oluyor sağolsun benden önce şikayetlerimi söylüyor bir bir

Canım bebek mesaneyi sıkıştırıyor, idrar kesen boşalınca bebiş olduğu gibi yayılıyor o andada sana feci sancı yapıyor, banada oluyor bazen meraklanma :)

ay çok hoşsun babandan hatıra he neyse atlatırsın en kısa zamanda inş.
böyle zamanlarda hastalığın yanında bir burçinde çekilmez insan yatmak ister evinde keyfine bakmak ister bir başkasıda yanında olayım sana bakayım diye gelirse sen huzursuz olursun onu rahat ettirmek istersin..offf en azından böyle daha iyi bende haftasonu görümceme baya sitem ettim gelmiyosun etmiyosun diye halbuki neme lazım gelmesin eve yorgun argın geliyorum bide görümceyemi hizmet yok yoook istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…