günaydın arkadaşlar.
Hepinize güzel bir hafta diliyorum.
Bahar alerjisi, nezle muzdariplerinden biri de benim. Henüz gribe çevirmedi ama nezle oldum, burnum akıyor sürekli hapşuruyorum yine kötü başladım güne.
Ikili teste haftasonu gitmeyi düşünüyordum. Eşim yarın istanbula gidiyor, ctesi gelecek inşallah. O gün gideriz diye düşünmüştük, doktoru aradım bu hafta içi çağırdı. Yarın 14.45 te gidiyorum. Hakkımızda hayırlısı hepimiz için güzellikler diliyorum. Kendinize iyi bakın.
canım okuyorum ınternetten yada evdekı kıtaplardan yengemlerle fılan bır araya gelınce sohbette edıyoruz ama yetmıyo soyle askla sohbet eden bı arkadas ıstıyo ınsan lıseden sonra dersanemde bı cocuk vardı hep dua ederım ona bızımle sohbet ederdı oyle bı peygamber allahaskı vardıkı onda oyle bı anlatırdıkı ben ozamana kadar sevıyorum dedııgım efendımızı gerkcek manada onunla sevdım sahabelerı halıfelerı aglayarak anlatırdı sonra nıha hocanın cdlerını aldım oda oyle guzel anlatıyo okulumda bu yonden ıyıydı dından bı kolej dı ama sımdı cocuk ev derken olmuyo eskısı gıbı annemle kıtap okurduk o bıle kalmadı oglum musade etmıyo bende rabbımın bı sevdıgı arkadası bananasıp etmesı ıcın dua edıyorum :)Canım internetten bir şeyler okuyabilirsin bende çalıştığım için çok uzak kalıyorum. Ama fırsat buldukça interneten dua ile ilgili şeyler okuyup dinliyorum. Birde sürekli esmaül hüsnayı dinliyorum bebeğimde alışsın inşallah diye :)
sufı ılmınıılkez duydum canım arastırıcamProfilinde Ankara yazıyor canım, aslında orda olmak senin için büyük imkan ve kendine çok güzel bir çevre/arkadaşlar edinebilirsin bu manada.. Bu çok ince bir mevzu herkesle bu konuda muhabbet edilmiyor ne yazık ki.. Karşındaki mana ehli olduğu zaman tadından yenmez sohbetler:) Eğer bu konuda eksiklik hissediyorsan sufi ilmiyle ilgili kitaplar okuyabilirsin en azından kendini daha iyi hissedersin..
bızde aılece bı araya geldıgımızde konusuruz dedem eskıhocalardanhafız osmanlıcası var kuranınturkcesını bıle ezbere bılıyo yengem arapca ogretmenı annemde cok bılgılıdır hep okur bızde ıste bıldıgımız kadar katılırız ama herzaman olmuyo tabı boyle sohbetler bır araya gelınce tvden fılan dınlıyodum bı kanalda okanalda kayboldu ne olduysa esımle eskıden sohbet ederdık oda hafız ımamhatıp mezunu ama cok yogun calısıyonobetı olmasa ya sunumu oluyo ıngılızce calısıyo yanı mutlaka bırseyelr calısıyo eskısı gıbı sohbette edemıyoruz onunlasinem bizde cumartesi akşam kayınvalidemdeydik annemlerle birlikte eşimin bir akrabası ilahiyatçı sohbet ettik soru cevap şeklinde o kadar güzeldi ki hala onun etkisi altındayım ruhumuzu tatmin için mutlaka haftada bir dini sohbet etmeli diyor en azından eşinle konuşursun ama gerçekten böyle dini sohbet insanın iç dünyasını aydınlatıyor...
günaydın arkadaşlar.
hepinize güzel bir hafta diliyorum.
bahar alerjisi, nezle muzdariplerinden biri de benim. henüz gribe çevirmedi ama nezle oldum, burnum akıyor sürekli hapşuruyorum yine kötü başladım güne.
ikili teste haftasonu gitmeyi düşünüyordum. eşim yarın istanbula gidiyor, ctesi gelecek inşallah. o gün gideriz diye düşünmüştük, doktoru aradım bu hafta içi çağırdı. yarın 14.45 te gidiyorum. hakkımızda hayırlısı hepimiz için güzellikler diliyorum. kendinize iyi bakın.
günaydın arkadaşlar.
hepinize güzel bir hafta diliyorum.
bahar alerjisi, nezle muzdariplerinden biri de benim. henüz gribe çevirmedi ama nezle oldum, burnum akıyor sürekli hapşuruyorum yine kötü başladım güne.
ikili teste haftasonu gitmeyi düşünüyordum. eşim yarın istanbula gidiyor, ctesi gelecek inşallah. o gün gideriz diye düşünmüştük, doktoru aradım bu hafta içi çağırdı. yarın 14.45 te gidiyorum. hakkımızda hayırlısı hepimiz için güzellikler diliyorum. kendinize iyi bakın.
denisss bemimde yarın saat 15:00 te ikili test için randevum...
bızde aılece bı araya geldıgımızde konusuruz dedem eskıhocalardanhafız osmanlıcası var kuranınturkcesını bıle ezbere bılıyo yengem arapca ogretmenı annemde cok bılgılıdır hep okur bızde ıste bıldıgımız kadar katılırız ama herzaman olmuyo tabı boyle sohbetler bır araya gelınce tvden fılan dınlıyodum bı kanalda okanalda kayboldu ne olduysa esımle eskıden sohbet ederdık oda hafız ımamhatıp mezunu ama cok yogun calısıyonobetı olmasa ya sunumu oluyo ıngılızce calısıyo yanı mutlaka bırseyelr calısıyo eskısı gıbı sohbette edemıyoruz onunla
neyse rabbım herkesın gonlune gore versın ınsallah
parkyataklar benım hosuma gıdıyo pısman oldugum bırseydır almamam saklamasıda kolay torunlarınıza bıle saklayabılırsınız
benim biraz erken değil mi?? 11+1 olucam kısmetse.
erken gibi geldi. keşke haftasonu gidebilseydim.
kendimi mahzun, mazlum hissederim şimdi tek başıma
güzel haberlerle döneriz inşallah yeşimcim aynı heyecanı yaşıyoruz desene :)
günaydın kızlar size bir şey sorucam dün gece uykudan uyandım çok tuvaletim gelmiş sol tarafımda bıçak saplanır gibi oldu tuvalete koştum sonra geçti sizede öyle oluyormu acaba?kafama takıldı şuanda yok ağrım
aman denizcim dikkat et ilerlemesin boğazına falan vurursa daha kötü bol bol vitamin al bu zamanlarda hastalık çekilmez sen cumartesiye kadar yalnızmı kalıcaksın ayy ne zor ama kayınvaliden var onlar destek olur sana
sağol canım iyi etki yapmış sorum sendeiyi o zaman git gelde hayırlı haberlerini geç olmadan ver ikili yapar zaten sana bu gün büyük ihtimal bakalım iyi dinle doktoru ben ultrasonu karmıma koyduğundan itibaren söylediği hiç bişeyi dinleyemiyorum sen bari benim gibi olma
bende dun ruyamda doguruyodum :) annem ben ve bı arkadasım sancı odasında aynı yataktayız 3 umuzde dogurucaz cok uzuluyodum annemdogum yapıcak dıye suna bak kardesım ve kızım aynı gun doguyo dıyodum oyle uyandım hayır olsun ne anlama gelıyo acaba kız dıodum malummu olduku :)
Hoşgeldin deniss, geçmiş olsun.. Sorma aynısı bende de var iki gündür.. Neyse moralimi düzelttim hastayım dedikçe iyileşemiyoruz malum:) Hım bizde aynı saatte doktorda oluruz heralde.. Kız biz dr arayışındayken, ikili test için geç kalmamışızdır demi.
Leyna inan bende ayne nöyle soru sorucam diye yazdığım kağıdı dahi unutup öyle çıkıyorum, allahtan dr bir şeyler soruyorda idare ediyoruz. Sonradan arayıp soruyorum filan :)
günaydın kızlar size bir şey sorucam dün gece uykudan uyandım çok tuvaletim gelmiş sol tarafımda bıçak saplanır gibi oldu tuvalete koştum sonra geçti sizede öyle oluyormu acaba?kafama takıldı şuanda yok ağrım
sağol leynacım çok sağol canım aman diyim sizler dikkat edin kendinize. dr bana üstüne basa basa 12. hafta çok kritik, çok dikkat et demişti, durum ortada
c vitamini filan alıyorum, boğazımda henüz bi şey yok çok şükür ama çabuk hasta olurum ben. çok korkuyorum ilerleyecek diye. daha sıkı önlemler alayım. 1 hafta önce babam geldi mersinden. ankaranın soğuğunda hasta oldu garibim. dün memlekete gitti, giderken de hastalığı bana sattı... canı sağ olsun, geçecek inşallah.
kayınvalidemlerle aynı binadayız canım. eve gelir dinlenir, yemeğe oraya çıkar, yatmaya eve gelirim. kayınvalidem ısrar eder burçin (görümcem) de gelsin diye, ben yok gerek yok diye ısrar ederim, eve inerim 5 dk sonra burçin gelir :) bir klasiktir bu :)
denisss bemimde yarın saat 15:00 te ikili test için randevum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?