Hoşbulduk ahestecim teşekkür ederim. evet senin durumunu biliyorum, adana gibi yerde :) sana da geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine. c vitamininin cennetindesin, ne bulursan ye o anlamda.
testin adı 11-14 hafta testi diye geçiyor. 14. hatfanın nerdeyse sonundasın canım elini çabuk tut :) yarın güzel haberler alırız inşallah her şey yolunda gidicek
ya ne olur kusura bakma önce geçmiş olsun demeliydim...bende c.tesi gittim benim 2 dr um var diğeri 2 hafta sonra gel dedi 1. dr 12 nisanda gel dedi...ama 11-15 hafta arasıymış ikili test bende dün hanzadeden öğrendim sağolsun... kendini yalnız hissetme benim eşim c.tesi yanımdaydı yarın olamayacak o da malüm işi bırakamayacak o yüzden yalnız değilsinnn :)inşallah güzel haberlerle dönücezzz..
Ayy çok ilginçValla canım rüya yorumlamada ehil değiliz malesef.. Sormayın bende kaç gündür türlü sofralar görüyorum rüyamda ve kimse bana dokundurmuyor.. İki gözüm çeşme ağlıyarak uyanıyorum:82: şeytan mı uğraşıyor nedir...
ay çok hoşsun babandan hatıra he neyse atlatırsın en kısa zamanda inş.
böyle zamanlarda hastalığın yanında bir burçinde çekilmez insan yatmak ister evinde keyfine bakmak ister bir başkasıda yanında olayım sana bakayım diye gelirse sen huzursuz olursun onu rahat ettirmek istersin..offf en azından böyle daha iyi bende haftasonu görümceme baya sitem ettim gelmiyosun etmiyosun diye halbuki neme lazım gelmesin eve yorgun argın geliyorum bide görümceyemi hizmet yok yoook istemem
Ahh kıyamam sana ben ne görüyorsan sofrada uyanınca yapıver yada yaptırıver, belki bebişin canının istediği şeylerdir rüyanda sana işaret veriyordur :)
Canım bebek mesaneyi sıkıştırıyor, idrar kesen boşalınca bebiş olduğu gibi yayılıyor o andada sana feci sancı yapıyor, banada oluyor bazen meraklanma :)
Bende eşimi tembihliyorum, ben unutuyorum sen hatırlat diye.. Ciden de öyle oluyor sağolsun benden önce şikayetlerimi söylüyor bir bir
ay çok hoşsun babandan hatıra he neyse atlatırsın en kısa zamanda inş.
böyle zamanlarda hastalığın yanında bir burçinde çekilmez insan yatmak ister evinde keyfine bakmak ister bir başkasıda yanında olayım sana bakayım diye gelirse sen huzursuz olursun onu rahat ettirmek istersin..offf en azından böyle daha iyi bende haftasonu görümceme baya sitem ettim gelmiyosun etmiyosun diye halbuki neme lazım gelmesin eve yorgun argın geliyorum bide görümceyemi hizmet yok yoook istemem
günaydın arkadaşlar.
hepinize güzel bir hafta diliyorum.
bahar alerjisi, nezle muzdariplerinden biri de benim. henüz gribe çevirmedi ama nezle oldum, burnum akıyor sürekli hapşuruyorum yine kötü başladım güne.
ikili teste haftasonu gitmeyi düşünüyordum. eşim yarın istanbula gidiyor, ctesi gelecek inşallah. o gün gideriz diye düşünmüştük, doktoru aradım bu hafta içi çağırdı. yarın 14.45 te gidiyorum. hakkımızda hayırlısı hepimiz için güzellikler diliyorum. kendinize iyi bakın.
Biz cennetteyizde en güzelleri size gidiyor:) Bahçen yoksa mevsim bitti artık, tadı kalmadı portakalların filan.. Ne zamandır hiç ağzıma sürmedim, kokusuna bile dayanamıyorum nedense..
Sıkmalık artık, eşim halleder inş benim içinEvet ya ama 11-15 diyede geçiyor ya neyse bizde son gün ama.. inş canım, sağlıklı sıhhatlidir bebişlerimiz
günaydın kızlar size bir şey sorucam dün gece uykudan uyandım çok tuvaletim gelmiş sol tarafımda bıçak saplanır gibi oldu tuvalete koştum sonra geçti sizede öyle oluyormu acaba?kafama takıldı şuanda yok ağrım
2 hasema begendım lınk eklıyorum oylamaya sunuyorum :)
ZÜHRA - Tseettur Mayo Hasema Modelleri
AFRAZE - Tseettur Mayo Hasema Modelleri
2 hasema begendım lınk eklıyorum oylamaya sunuyorum :)
ZÜHRA - Tseettur Mayo Hasema Modelleri
AFRAZE - Tseettur Mayo Hasema Modelleri
İkisined ebayıldım ama siyahım başka bir rengi olsa daha hoş olacak gibi yazın sıcağında simsiyah yakar kavurur.. Siyah modeli favorim ama ilk olanında rengi güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?