2011 Ekim Anneleri

Biz cennetteyizde en güzelleri size gidiyor:) Bahçen yoksa mevsim bitti artık, tadı kalmadı portakalların filan.. Ne zamandır hiç ağzıma sürmedim, kokusuna bile dayanamıyorum nedense..
Sıkmalık artık, eşim halleder inş benim için Evet ya ama 11-15 diyede geçiyor ya neyse bizde son gün ama.. inş canım, sağlıklı sıhhatlidir bebişlerimiz

estağfrullah canım ne kusuru, olur mu öyle şey.
evet hatırlıyorum iki doktorum var dediğini. ikisinden de aynı güzel sözleri duyacak, aynı güzel sonuçları alacaksın inşallah arkadaşım.
kız kıza gidicez desene :89:
doktorun hemşiresinden rica etsem video kaydı çeker mi diye düşünüyorum ama ayıp olur herhalde. yine de rica ederim bakim dr bişe demezse kısa bir video güzel olur.
hem özledikçe açar izlerim

Ahh kıyamam sana ben ne görüyorsan sofrada uyanınca yapıver yada yaptırıver, belki bebişin canının istediği şeylerdir rüyanda sana işaret veriyordur :)

Allah iyiliğini versin emi Haklı söylemler ama:82:

Ahh kıyamam sana ben ne görüyorsan sofrada uyanınca yapıver yada yaptırıver, belki bebişin canının istediği şeylerdir rüyanda sana işaret veriyordur :)

Ayy hanzadem öyle böyle değil sofraları bi görsen.. Olabilecekleri zaten dün pazardan aldırdım eşime, yarında inş yemeğe götürcek beni.. Ama annem olsaydı yapsaydı keşke daha güzel olurdu yaa, onun elinin tadı yok ki hiçbirinde

bızım konturolumuz cuma gunu ondan sonrakı hafta bı gunde kendı doktoruma gıdıcem yanı 2 hafta ustste gıdıcem bakalımcınsıyet hakkında bırsey soyleyeceklermı

Canım bebek mesaneyi sıkıştırıyor, idrar kesen boşalınca bebiş olduğu gibi yayılıyor o andada sana feci sancı yapıyor, banada oluyor bazen meraklanma :)

korktum bende öyle böyle sancı değildi yatakdan çok zor kalktım..sonra tuvalettan sonra geçti sancım demekki bebek sıkıştırıyor

kızlar bir sorum olacak smear testi yeptıran varmı? ben 12. haftadayım, bide açlık kan şekrim 112 çıktı inş düşer karbonhidrat tüketmekten olabilir dedi dr.bulantıdan dolayı hep kuru şeyler yedim sizlerde durum nedir?

Kızlar muhabbet güzel de ben biraz kaçıyım.. Çamaşır atıyım hava güzelken asarım.. Mutfak beni bekliyor, evi de bi güzel havalandırıyım.. Artık yapabildiğim kadar yapıyım bari.. Görüşürüz :80:

bak seenn :) asıl sen çok hoşsun canıııım :) hem sitem et, hem isteme. nasıl da numaracıııı :)
valla doğru söylüyosun, şu miskin zamanlarımda çok hoş bir karşılama yapamayacağım kendisine ama kendi evinin konforunu da sağlarım. erken uyuduğumu biliyorlar nasıl olsa. sen keyfine bak canımcım derim o da darılmaz Allahtan kafa dengi.

Günaydın deniz çok geçmiş olsun sanada tam mevsimi benimde faranjitim var sürekli portakal suyu içiyorum. Soğuk hiç bir şey yemiyorum. Ilık su içiyorum. Sakın soğuk bir şey yiyip içme suyu bile ılık, yağmurdan nem kapacak durumdayız. Birde iyi tarafından bak anne kız baş başa gitmekte çok özel bir duygu :) ay anne kız dedim :)))

11-15 diye geçmesi 14 haftanın tamamını içeriyor dolu dolu, aslında 12. haftada bakıyorlar yani 11 hafta 6 gün arası, risk varsa erken müdahele için amniosentez süresi filanda hesaplanıyor. Fakat en iyi netice ve ölçüm 13 14. haftada alınıyormuş bebek daha büyük oluyormuş çünkü...

2.sının grısınebakın sıyah cok dıkkat cekıcı cunku ılkı pahalı ama baska sıtede daha ucuz 120 sanırım

idrara çok sıkıştığımda oluyor bana da şeymacım. organlarımıza baskı yapıyor ufaklıklar, mesane baskısı filandır herhalde. wc den sonra geçiyor.

İkisined ebayıldım ama siyahım başka bir rengi olsa daha hoş olacak gibi yazın sıcağında simsiyah yakar kavurur.. Siyah modeli favorim ama ilk olanında rengi güzel :)

benım de favorı rengım sıyah ama cok parlak duruyo bu gercı bulursam deneyerek almak ıstıyorum aklıma su takıldı yuzerken o elbıseler yukarıya cıkmazmı ? bıde ıslanınce cok yapısırmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…