2011 Ekim Anneleri

ençok bebeğimi özlediğim için her fırsatı değerlendiriyorum hepimiz aynıyız :))
evet evet sizinki 1 ay demiş bizimki 15-20 günden bahsediyor hayırlısı artık...1 ay kullanırsam ne ala sonrasındada süt izni için 4 de çıkıcam hoş 1 saat sonra evde oluyorum ama çalışmak durumundayım 4 sene kaldı emekli olmama şimdi burdan çık başka yere gir artık kafam kaldırmıyor yaş oldu 36 ya sabır çekiyorum... :))

Ben ikili teste 195 lira verdim biraz pahalı geldi bana o yüzden sordum ve aldığım cevaplardada hiç benimkisi gibi olanı yok allah allah neden böyle acaba ?

Ben ikili teste 195 lira verdim biraz pahalı geldi bana o yüzden sordum ve aldığım cevaplardada hiç benimkisi gibi olanı yok allah allah neden böyle acaba ?

leynacım hatırladııgm kadarıyla senın muayne ucretınde pahalıydı

yalnız değilsinnnn bende dün kızkardeşim dışardaydı aradım yattığımı söyledim...hiç aldırmadı aman dinlen dedi...kalktım çorbamı yaptım aslanlar gibi ama gelmesinide bekledim açıkcası gel desem gelirdi ama diyemedim...

leyna şimdi tekrar aradım 43 tl muayene ücretiniz var dedi test için ücret ödemeyeceğimi söyledi artık yarın ortaya çıkacak :))

yeşimcim bende hastaneyi aramıştım gitmeden önce 40 tl ikili test deiler 35 te muayene ücreti için dediler yani bana 75 e patlayacak diye düşünürken birde 195 demezlermi meğer 120 de gebelik rutinleriymiş kan idar yani...ikili bu kadarsa 3 lü test ayrıntılı ultrason şeker yükleme ne kadardır onları çok merak ediyorum...

:80:
gayet uygunmuş yeşimcim burda bu işlemler bir servete mal oluyor. şirketten bir arkadaşım aşılama ve ve tüp bebek tedavilerine yıllarca tüm birikimini harcayıp, üstüne kredi çektiler. Neyse ki karşılığını aldılar. Allah herkesin yardımcısı olsun. imkanı olmayıp, isteyip gideyemeyenlere Allah yardım etsin.

aynısını banada yaparlar çünkü benim hiç tahlilim yok daha gebelik testleri haricinde eğer aç karnınaysa yırtarım çünkü randevum 15:00 te... burda kurum dr yazdırır devlet hastanesinde yaptırırım yoksa hemen hemen senin gibi olur benimkide...

ben ikili teste 195 lira verdim biraz pahalı geldi bana o yüzden sordum ve aldığım cevaplardada hiç benimkisi gibi olanı yok allah allah neden böyle acaba ?

canım ben cumartesi yaptırıcam 170 tl ikili 50 tl muayne 220 tl gömüp çıkıcam
Doktorum başka hastanede test yaptırmama izin veryor ama bu önemli bir test burda yaptırmanı tavsiye ederim her hast.den sağlıklı sonuç alamayız deyince bunuda medicanada yaptırmaya karar verdim

ah yslzytn ciğim acaba sadece 15 tl verenlerde ne fark var bizimkini altın kağıda mı yazıyorlar anlayamıyorum...

şaka gibi :) valla süpermiş. muayeneden daha ucuz çok merak ettim, dayanamıycam benim hastaneyi arayıp sorasım var.

şimdiye kadar aramadığın hata hadi arada bizede haber ver bakalım seninki altın kağıttanmı gümüş kağıttanmı olacak

ah yslzytn ciğim acaba sadece 15 tl verenlerde ne fark var bizimkini altın kağıda mı yazıyorlar anlayamıyorum...

leynacım valla adam ben lafımı ortaya kodum istersen git dışarda yaptır dedi resmen içime kurt düşürdü napim

Canım çok gecmis olsun kendine dikkat et aksam guzelce dinlen bol bol kivi portakal ye inşallah en kısa zamanda ağlatırsın tatlım..

Teşekkür ederim canım çok sağol geçicek inşallah. Bolca tüketmeye gayret ediyorum, işe gelirken de getirdim yanımda. az önce yemeğe gidip geldim, 1 saat sonra yerim meyve.
Kabızlık sorunu olanlara olgunlarından kivi tavsiye edebilirim. Elevit'e başlamadan önce sorunum azalmıştı, elevit le beraber tekrar başladı. faydası oluyor bu meyvenin. çok ciddi sorunu olan bir arkadaş vardı, gelmiyor uzun süredir. muba sanırım. kötü bişe yoktur umarım.

Canım Hisar da 250 TL ikili test 130 TL de muayane. Allah tan çalıştığım yer büyük bir kısmını karşılıyor yoksa bu ay göçmüştük Altın kağıda da yazsalar bari kuyumcuda bozdurur harcardık yine ultrasonu göbüşe tutup ölçüm yapıyorlar değerleri not ediyorlar uzmanlık isteyen kısım orası, kan kısmı fixtir zaten tahminimce.

Evet maalesef ne kadar kurumsal olursa olsun kadına bakış değişmiyor. sözde bizim şirket de kurumsal, çok da kadın çalışan var ama hamileliğe tahammülleri yok. 3 aylık oldum nerdeyse, göbeğim de çıkmaya başladı ama inatla söylemiycem :) ben de haftasonları gidiyorum doktor kontrollerime. hem endokrine, hem jinekoloğa cumartesileri gidiyorum ama yarın istisna olucak o kadar da olsun napim. Dayanın kızlar, varsın bizi kötü hissettirmeye çalışsınlar. Kulak asmayın bunlara, hayatımız, çocuğumuz onların işinden daha mı önemlii

oy oy oy seninki 24 ayarmış mübarek
Hisar testlerini dışarda yaptırıp getirilerin sonuçlarda bakmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…