arkadaşım yarama parmak bastın benim patronda doğumdan 1 ay sonra gelirsin dimi dedi ve ciddiydiNeyseki ben 1-1,5 sene çalışmayı düşünmüyorum
Senin teklifte komikmiş hakikaten
Ben çok özledim yavrumu sırf onun içinde gitmek istiyorum sağlık ocağına :78:
Ben ikili teste 195 lira verdim biraz pahalı geldi bana o yüzden sordum ve aldığım cevaplardada hiç benimkisi gibi olanı yok allah allah neden böyle acaba ?
Bu hamilelik beni çok mu alıngan yaptı ne. Annemi aradım ulaşamadım bir türlü. Kayınvalidemi aradım istiyorum ki biri yanımda olsun hiçbir şey yiyemedim bari bir sıcak çorba içirsin, geleyim falan dedi utandığımdan gel diyemedim yok anne zahmet olur gelme dedim o da hiç üstelemedi, alındııımmm
Ben ikili teste 195 lira verdim biraz pahalı geldi bana o yüzden sordum ve aldığım cevaplardada hiç benimkisi gibi olanı yok allah allah neden böyle acaba ?
leyna şimdi tekrar aradım 43 tl muayene ücretiniz var dedi test için ücret ödemeyeceğimi söyledi artık yarın ortaya çıkacak :))
leynacım hatırladııgm kadarıyla senın muayne ucretınde pahalıydı
bende çok memnunum açıkcası 1. Dr esra bulgandı...aşılamamı yapan ameliyatlarımı yapan...şimdi hamile takibinde ayşe hanım dedi ordaki dr tanıdığım.. Aşılama polikliniğindeki muayene ücrt 78 tl idi...hamile kliniğinde 43 tl miş.. Mersindeki dr 20 tl fark aldı.. Buralar ankara ve ist. Göre daha ucuz tabi :))
Pardonnn denizcim 2 li test farkı 15 tl dendi muayene ücretlerini yukarda yazdım sankiii daha mı pahalı ne :)
yeşimcim bende hastaneyi aramıştım gitmeden önce 40 tl ikili test deiler 35 te muayene ücreti için dediler yani bana 75 e patlayacak diye düşünürken birde 195 demezlermi meğer 120 de gebelik rutinleriymiş kan idar yani...ikili bu kadarsa 3 lü test ayrıntılı ultrason şeker yükleme ne kadardır onları çok merak ediyorum...
ben ikili teste 195 lira verdim biraz pahalı geldi bana o yüzden sordum ve aldığım cevaplardada hiç benimkisi gibi olanı yok allah allah neden böyle acaba ?
canım ben cumartesi yaptırıcam 170 tl ikili 50 tl muayne 220 tl gömüp çıkıcam
Doktorum başka hastanede test yaptırmama izin veryor ama bu önemli bir test burda yaptırmanı tavsiye ederim her hast.den sağlıklı sonuç alamayız deyince bunuda medicanada yaptırmaya karar verdim
şaka gibi :) valla süpermiş. muayeneden daha ucuzçok merak ettim, dayanamıycam benim hastaneyi arayıp sorasım var.
şaka gibi :) valla süpermiş. muayeneden daha ucuzçok merak ettim, dayanamıycam benim hastaneyi arayıp sorasım var.
ah yslzytn ciğim acaba sadece 15 tl verenlerde ne fark var bizimkini altın kağıda mı yazıyorlar anlayamıyorum...
Canım çok gecmis olsun kendine dikkat et aksam guzelce dinlen bol bol kivi portakal ye inşallah en kısa zamanda ağlatırsın tatlım..
canım ben cumartesi yaptırıcam 170 tl ikili 50 tl muayne 220 tl gömüp çıkıcam
Doktorum başka hastanede test yaptırmama izin veryor ama bu önemli bir test burda yaptırmanı tavsiye ederim her hast.den sağlıklı sonuç alamayız deyince bunuda medicanada yaptırmaya karar verdim
Ben de hamile olduğumu söyleyince hemen iş yerinde bayan eleman aldığımıza göre bu haberlere katlanıcaz gibi bir tribe girdiler nasıl sinir oldum her izin aldığımda da gözleri büyüyor böyle sanki keyfimden işe gitmiyormuşum gibi bir geçmiş olsunu bile zar zor diyorlar. Ki burası da kurumsal bir yer sözde. Erkekler askere 6 ay-1 sene gidince problem yok tabi bayanı psikolojik olarak kötü hissettir hemen.
canım hisar da 250 tl ikili test 130 tl de muayane. Allah tan çalıştığım yer büyük bir kısmını karşılıyor yoksa bu ay göçmüştükAltın kağıda da yazsalar bari kuyumcuda bozdurur harcardık Yine ultrasonu göbüşe tutup ölçüm yapıyorlar değerleri not ediyorlar uzmanlık isteyen kısım orası, kan kısmı fixtir zaten tahminimce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?