2011 Ekim Anneleri

amannn bana birşeyler oluyorr:86:birde çalıştığın yer ödemese....

şimdiye kadar aramadığın hata hadi arada bizede haber ver bakalım seninki altın kağıttanmı gümüş kağıttanmı olacak

bencede sor ama leynayla konuşuyorduk şimdi rutin hamilelik testleri isterlerse biraz yükselir galiba çarşamba sabahı kesin bilgim olacak allah izin verirsee.)

ah yslzytn ciğim acaba sadece 15 tl verenlerde ne fark var bizimkini altın kağıda mı yazıyorlar anlayamıyorum...

kızlar öldüm meraktan aradım valla hemen. 46 TL test ücreti, 62 TL normal muayene ücreti. Ekstra bişe istemezse toplam 108 tl. altınımsı gümüş kağıt karışımı bir şey verecekler sanırım. doğumdan sonra da elmas kaplama platin plaket :)

leynacım valla adam ben lafımı ortaya kodum istersen git dışarda yaptır dedi resmen içime kurt düşürdü napim

ayıptır, günahtır insanların mutluluklarıyla ve mecburiyetleriyle bu kadar ticaret yapılmaz ama yaa! bizde yaptır, parayı bize ver demekten başka bi şey değil bence bu. mecburen gidip orda yaptıracaksın şimdi, bunu hangimize söylese aynısını yapardık herhalde ama çok kızıyorum böyle insanlara.

inşallah bunların yanında 120 liralık gebelik rutini çıkarmazlar sana çünkü kanla idrar da isteyebilir

ayy yazımın sonuna koymuş olduğum simge sana değildi hastaneyeydi

hahahh çok şeker bunlara bayılıyorum ben :) olsun canım bana olsa ne olacak, sorun değil canın sağ olsun.

inşallah bunların yanında 120 liralık gebelik rutini çıkarmazlar sana çünkü kanla idrar da isteyebilir

isterlerse yaptırmıycam orda. doktora söylerim, 250 tl hesap çıkarırlarsa sağlık ocağında yaptırırım leyna. çünkü daha bir ay kadar önce tiroid değerlerime baktılar 136 tl. yyuh dedim. hem zaten yine tiroid için perşembe günü sağlık ocağına gidecektim. rutin testler isterse yaptırırım. sonuçları da, ikili test sonucu almaya gittiğimde 1 hafta sonra götürürüm bundan da hiiiiç rahatsızlık duymam. böyle giderse doğumla birlikte 5 bin tl gibi bir masraf olacak çünkü. ona vereceğimiz parayı, çocuğumuza yatırım aracı olarak kullanırız.

bende aynı senin gibi düşünüyorum birsürü para harcayacağız böyle giderse biz o paralarla neler neler alırız tamam çocuğumuz için feda olsun ama boşyere gidiyorsa değil... benim gittiğim hastanenin yarısı gittiğim doktorun olduğundan böyle bir teklifte bulunduğumda alacağım cevabı tahmin edemiyorum ama yinede böyle devam ederse teklif edeceğim...

özel hastanedeki doktorların ilgi, alaka ve bilgilerine diyecek yok. şuanki doktoruma güvenim de tam. hastaları tatmin ediyorlar, her şeyin yolunda gittiğinden emin olabiliyoruz, içimiz çok rahat ediyor ama bunun karşılığını almaya geldiğinde tüm doktor ve hastane yöneticileri panter emel gibi hastaların üzerine atlıyor. ben onu bile göze alıp sorucam, bakmam diyeceğini zannetmiyorum bizimki çok anlayışlı, hoş görülü birine benziyor ama dediğim gibi, konu para olunca işin rengi değişebilir. sormakta sakınca yok, isteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü kara hesabı yapalım çünkü baksana testin adı bile rutin :) rutin gebelik testi, basit bir idrar testi. ne kadar farklı olabilir ki dışardaki sonuçlardan dimi ama.

birde deniss cim söylemeden geçemeyeceğim bu profil resmi sana daha çok yakıştı

soygun resmen .tıp fakültesinde muayene ücreti bile alamıyolar ben profa gidiyorum kuruş ödemedim

Bu gün yakın akrabamızdan kötü haber aldım hiç keyfim yok çok üzüldüm.

Eşimin kuzeni beş aylık evli sekiz aylık doğum yaptı dün akşam
ama üzücü yanı bebek 1900 gr.nefes borusu tıkalı yemek borusu da kısaymış bu gün iki ameliyat olucak minicik bedeni nasıl dayanıcak bilemiyorum.Annesini eve göndermişler kendimi yerine koydum ben olsam dünya başıma yıkılmış gibi hissederdim ama onlar da hiç öyle bir durum yokbazen tahammül edemiyorum insanlara....

soygun resmen .tıp fakültesinde muayene ücreti bile alamıyolar ben profa gidiyorum kuruş ödemedim

doktorumu sevmesem o kadar para vermem ama adam çok güven veriyor bana kızlık soyadımla aynı adamın soyadı babam gibi sevdim bebeğimi gördükten sonraki çoşma ve sevgi patlamasıyla adama sarılıp baba baba diyeceğim diye korkuyorum

Öyle söyleme arkadaşım belki durumu henüz idrak edememişlerdir. Başa gelmeden bilinmez. Allah acil şifalar versin inşallah...

Öyle söyleme arkadaşım belki durumu henüz idrak edememişlerdir. Başa gelmeden bilinmez. Allah acil şifalar versin inşallah...

Hadi anne evde baba da evde çocuk tek hastanede kimse yokmuşi.Annesi face de aşk la ilgili mesajlar yazıyor bir insana bakınca ruh halini anlaşılmaz mı?ben bebeğe çok üzüldüm diyorum bir tane daha yapıcaz bir şey olmaz diyoooo töbe töbe

Allah miniğin yardımcısı olsun, dayanma gücü versin inşallah kısa zamanda tedavisi biter ve güle oynaya alıp evlerine götürürler. Geçmiş olsun endleeslove, daha fazla üzülme ve sabırla bekleyin. ailesi de şaşkındır, üzgündür, anlayamamışlardır belki şoktalar hala. ters mi yazdın acaba 8 aylık evli, 5 aylık mı doğum yaptı, o yüzden mi o kadar minik bebek?

Yooo doğru yazdım 5 aylık evli 8 aylık doğmuş bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…