Canım Hisar da 250 TL ikili test 130 TL de muayane. Allah tan çalıştığım yer büyük bir kısmını karşılıyor yoksa bu ay göçmüştükAltın kağıda da yazsalar bari kuyumcuda bozdurur harcardık yine ultrasonu göbüşe tutup ölçüm yapıyorlar değerleri not ediyorlar uzmanlık isteyen kısım orası, kan kısmı fixtir zaten tahminimce.
şimdiye kadar aramadığın hata hadi arada bizede haber ver bakalım seninki altın kağıttanmı gümüş kağıttanmı olacak
bencede sor ama leynayla konuşuyorduk şimdi rutin hamilelik testleri isterlerse biraz yükselir galiba çarşamba sabahı kesin bilgim olacak allah izin verirsee.)
ah yslzytn ciğim acaba sadece 15 tl verenlerde ne fark var bizimkini altın kağıda mı yazıyorlar anlayamıyorum...
leynacım valla adam ben lafımı ortaya kodum istersen git dışarda yaptır dedi resmen içime kurt düşürdü napim
kızlar öldüm meraktan aradım valla hemen. 46 TL test ücreti, 62 TL normal muayene ücreti. Ekstra bişe istemezse toplam 108 tl. altınımsı gümüş kağıt karışımı bir şey verecekler sanırım. doğumdan sonra da elmas kaplama platin plaket :)
inşallah bunların yanında 120 liralık gebelik rutini çıkarmazlar sana çünkü kanla idrar da isteyebilir
inşallah bunların yanında 120 liralık gebelik rutini çıkarmazlar sana çünkü kanla idrar da isteyebilir
ayy yazımın sonuna koymuş olduğum simge sana değildi hastaneyeydi
bende aynı senin gibi düşünüyorum birsürü para harcayacağız böyle giderse biz o paralarla neler neler alırız tamam çocuğumuz için feda olsun ama boşyere gidiyorsa değil... benim gittiğim hastanenin yarısı gittiğim doktorun olduğundan böyle bir teklifte bulunduğumda alacağım cevabı tahmin edemiyorum ama yinede böyle devam ederse teklif edeceğim...hahahh çok şeker bunlara bayılıyorum ben :) olsun canım bana olsa ne olacak, sorun değil canın sağ olsun.
isterlerse yaptırmıycam orda. doktora söylerim, 250 tl hesap çıkarırlarsa sağlık ocağında yaptırırım leyna. çünkü daha bir ay kadar önce tiroid değerlerime baktılar 136 tl. yyuh dedim. hem zaten yine tiroid için perşembe günü sağlık ocağına gidecektim. rutin testler isterse yaptırırım. sonuçları da, ikili test sonucu almaya gittiğimde 1 hafta sonra götürürüm bundan da hiiiiç rahatsızlık duymam. böyle giderse doğumla birlikte 5 bin tl gibi bir masraf olacak çünkü. ona vereceğimiz parayı, çocuğumuza yatırım aracı olarak kullanırız.
bende aynı senin gibi düşünüyorum birsürü para harcayacağız böyle giderse biz o paralarla neler neler alırız tamam çocuğumuz için feda olsun ama boşyere gidiyorsa değil... benim gittiğim hastanenin yarısı gittiğim doktorun olduğundan böyle bir teklifte bulunduğumda alacağım cevabı tahmin edemiyorum ama yinede böyle devam ederse teklif edeceğim...
birde deniss cim söylemeden geçemeyeceğim bu profil resmi sana daha çok yakıştı
canım ben cumartesi yaptırıcam 170 tl ikili 50 tl muayne 220 tl gömüp çıkıcam
Doktorum başka hastanede test yaptırmama izin veryor ama bu önemli bir test burda yaptırmanı tavsiye ederim her hast.den sağlıklı sonuç alamayız deyince bunuda medicanada yaptırmaya karar verdim
ayy dimiii :) çok çıplak hissediyordum kendimi öncekiyle :)
teşekkürler canım benim sen çok güzel görüyorsun da ondan güzel gelmiştir.
soygun resmen .tıp fakültesinde muayene ücreti bile alamıyolar ben profa gidiyorum kuruş ödemedim
Bu gün yakın akrabamızdan kötü haber aldım hiç keyfim yok çok üzüldüm.
Eşimin kuzeni beş aylık evli sekiz aylık doğum yaptı dün akşam
ama üzücü yanı bebek 1900 gr.nefes borusu tıkalı yemek borusu da kısaymış bu gün iki ameliyat olucak minicik bedeni nasıl dayanıcak bilemiyorum.Annesini eve göndermişler kendimi yerine koydum ben olsam dünya başıma yıkılmış gibi hissederdim ama onlar da hiç öyle bir durum yokbazen tahammül edemiyorum insanlara....
Öyle söyleme arkadaşım belki durumu henüz idrak edememişlerdir. Başa gelmeden bilinmez. Allah acil şifalar versin inşallah...
Bu gün yakın akrabamızdan kötü haber aldım hiç keyfim yok çok üzüldüm.
Eşimin kuzeni beş aylık evli sekiz aylık doğum yaptı dün akşam
ama üzücü yanı bebek 1900 gr.nefes borusu tıkalı yemek borusu da kısaymış bu gün iki ameliyat olucak minicik bedeni nasıl dayanıcak bilemiyorum.Annesini eve göndermişler kendimi yerine koydum ben olsam dünya başıma yıkılmış gibi hissederdim ama onlar da hiç öyle bir durum yokbazen tahammül edemiyorum insanlara....
Allah miniğin yardımcısı olsun, dayanma gücü versin inşallah kısa zamanda tedavisi biter ve güle oynaya alıp evlerine götürürler. Geçmiş olsun endleeslove, daha fazla üzülme ve sabırla bekleyin. ailesi de şaşkındır, üzgündür, anlayamamışlardır belki şoktalar hala. ters mi yazdın acaba 8 aylık evli, 5 aylık mı doğum yaptı, o yüzden mi o kadar minik bebek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?