2011 Ekim Anneleri

Filiz sütensiz daha çok acıyo benim destekli çamaşırla çok rahat ediyorum, kaşınıyorsa kaşıntı başladıysa çatlıyor demektir hemen krem kullanmaya başla canım..

Şimdi ben de rahatladım biraz doktora gitmesem mi o zaman yatıp dinlensem geçer belki 2 gün de rapor alsam. Kanama yok çok şükür ama kasıklarımın alt tarafında çok şiddetli ağrı hissediyorum ayağa falan çok zor kalkıyorum.

zeynebcım goremedı orda bıtek kemerlı havuz modelı vardı kısa kollu omu kı
deneyerek alıcam gıbı gozukuyo eger pahalı olursa dener sonra nettenalırım artık

benimde gitmem lazım iki haftadır arıyorlar bu hafta son yoksa onlar eve gelecekmiş komşular duysun istemem :)

keşke cumartesi öğlene kadar açık olsa çalışan hiç düşünülmüyo ya sinir olurum ben kontrollerimi bile şirketten izin almak zorunda kalmamak için hep c.tesiye alıyorum şimdi sağlık ocağına gitmek için izin alıcam Sanki imkanım varda ben gitmiyorum eve geliceklermiş buyursunlar gitsinler kapı ölçüsü alır giderler

evet cok kotu yanıyo annemden bılıorum :) oglumun 50+gunes kremı var onu surerım zaten 1 2 sefer gırerım denıze havuz daha rahat oluyo neyse cuma doktor konturolmde bakarm artık vakıt bulursam :) hazıranın 2. haftası karnım cıkar dımı hamıle elbıselerım kuzenımdeydı ıstanbulda onları ıstıycem

aynen ya sanki keyfimizden gitmiyoruz...zaten dr için izin alıyoruz birde sağlık ocağı çıktı ama iyi fikir c.tesi çalışsalar iyi olur...

Canım için rahat etmiyorsa dayanamayacak kadar kötüysen doktora görün tabiki, benim de tam 4 gün sürdü,eğer mümkünse doktorunu ara ve ağrını tarif et o seni daha iyi yönlendirir ben aradım konuştum doktorumla ağrıyı tarif ettim yat kanama olursa gel dedi sonra bir kaç gün içinde geçti... Bence sende ara ve ne şekilde ağrın olduğunu tarif et bakalım ne diyecek... Bazen ağrı ve kasılmalar azalsın diye serum takıyorlar belki rahatlatır seni...

aynen ya sanki keyfimizden gitmiyoruz...zaten dr için izin alıyoruz birde sağlık ocağı çıktı ama iyi fikir c.tesi çalışsalar iyi olur...

ay nasıl sinir olduysam hanzadenin msjıyla döktüm içimi sanki bana geliceklerini söylediler kusura bakma hanzadecim patlama yaşadım
Ya haftasonu çalışsınlar ya da bunun için yasal hakkımız olsa dimi yeşim :97:

sorma ya nerdeyse patronumuz doğurmasınlar diyecek tipte biri...ben özel okulda finans muhasebeye bakıyorum tam kayıt dönemi bilmiyorum artık...bu güne kadar izin alan bir kişi değildim..ama sağlık ocağındaki hemşireye dedimki .)))) formu doldurup eşimle yollarım olmazm???ı sanki eşim hamileymiş gibi olmazzz dedi muayene edeceklermiş...:))))

Canım çok gecmis olsun kendine dikkat et aksam guzelce dinlen bol bol kivi portakal ye inşallah en kısa zamanda ağlatırsın tatlım..

Ben de hamile olduğumu söyleyince hemen iş yerinde bayan eleman aldığımıza göre bu haberlere katlanıcaz gibi bir tribe girdiler nasıl sinir oldum her izin aldığımda da gözleri büyüyor böyle sanki keyfimden işe gitmiyormuşum gibi bir geçmiş olsunu bile zar zor diyorlar. Ki burası da kurumsal bir yer sözde. Erkekler askere 6 ay-1 sene gidince problem yok tabi bayanı psikolojik olarak kötü hissettir hemen.

arkadaşım yarama parmak bastın benim patronda doğumdan 1 ay sonra gelirsin dimi dedi ve ciddiydi Neyseki ben 1-1,5 sene çalışmayı düşünmüyorum
Senin teklifte komikmiş hakikaten
Ben çok özledim yavrumu sırf onun içinde gitmek istiyorum sağlık ocağına :78:

Bu hamilelik beni çok mu alıngan yaptı ne. Annemi aradım ulaşamadım bir türlü. Kayınvalidemi aradım istiyorum ki biri yanımda olsun hiçbir şey yiyemedim bari bir sıcak çorba içirsin, geleyim falan dedi utandığımdan gel diyemedim yok anne zahmet olur gelme dedim o da hiç üstelemedi, alındııımmm

merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…