2011 Ekim Anneleri

ya bi şey soracam evde sütyensiz geziyorum rahatsız ediyo çünkü ama göğüslerim de kocaman oldu. acaba sarkma olayını hızlandırır mı bu? yer çekimine yenik düşmeyelim hemencecik.

bi de göğüslerim çok kaşınıyo benim. sizde de böyle mi?

Merhaba kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ben günlerdir Evdeyim virüs geçirdim ve çarşambadan beri toparlanamadim çok halsizimbu arada ikili tarama sonucum güzel çıktı 1/10000 hcg:14 ense kalınlığı 1 mm boyu da 5 cm parmak cocuğumun :)

Kızlar bu arada ikili test yaptıranlar ne kadar para verdiniz hastanelere merak ettim?

havuz için nira modelini aldım.heşofman olarakta lale modelini aldım.kemerli deniz için olanda seden modelinin pembesiydi mütiş çok memnun kaldım

bende şimdi 0.99 düştü ya daha düşermi acaba daha düşersede iyi değil diyorum doktor dozumu aynı kullan dedi napayım acaba

bilemedim şeymacım ama fazla düşüklüğü de iyi değil, ikinizin de bu hormona ihtiyacı var çünkü. bebek büyüdükçe ihtiyaç artacak, sen bu hızla içmeye devam edersen daha çok düşecek... bilemedim canım tekrar görüş istersen doktorunla. ya da söylediği şekilde içmeye devam et, bir bildiği vardır mutlaka. onlardan iyi bilemeyiz.

canım gözün aydın.cinsiyetle ilgili yorum yapmadımı

Zueleyha ben 13 haftalık değilim ama benimde 11. haftamda çok şiddetli ağrılarım oldu. resmen içimin yırtıldığını hissediyordum.i Otururken kalkarken yatarken çok huzursuz etti. Dr. gittiğim günün akşamı başladı bende o yüzden bekledim sonaki kontrolümde gittim arada aradımda. Bana kanama olmadığı sürece korkma dedi ama korkmamak eldemi ne zaman ağrım sızım olsa heme nyatıp dinlendim. İşe gelmedim. Sonra geçti ama ara ara yien oluyor. Dr. dediki ağrısız sızısız hamilelik olmaz olsada istisnadır. 9 ay boyunc afarklı şekillerde ağrı şikayetleriniz olucak, bebek gelişicek organlarınız yer değiştiricak kaburganız beliniz açılacak vs. e bunla rolurkende size bazı yan etkiler yapıcak elbet dedi. Şimdi kanama yoksa korkma ama dinlenmeyide ihmal etme...

yok hayatım risk görürse istemiyor benim hiç riskim yokmuş ama yinede 3 lü yapıcaz dedi napalım yaptırcaz mecbur...

ya kızlar ben birşey duydum paylaşmalımıyım bilmiyorum ama bilginiz olsun...benim mesai arkadaşımın eşi hamileydi...3 lü testte sorun çıktı ve bebeği aldırdılar down sendromuydu...bende az önce merak ettim konuştum peki 2 li test yapılmamışmıydı dedim yapıldı dedi...şaşırdım...ben 3 lü yü biliyordum sadece 2 liyi hamile kalınca öğrendim zaten...kafam karıştı allahım esirgesin hepimizinkini...

havuz için nira modelini aldım.heşofman olarakta lale modelini aldım.kemerli deniz için olanda seden modelinin pembesiydi mütiş çok memnun kaldım
LINK YOKMU baksaydımbende bunları esımle sectık kısa olmıycak ve tulumlu dar olmıycak yoksa en rahatı tulumlular bılıyorum ama napıyım kocıs ızın vermıo :)

ben adana başket hastanesinde yaptırıcam aradım sordum vezneye ssk çalışan 15 tl fark ödeyecekmişim...

aa adana da da mı var başkent hastanesii :) ne güzel. ben çok memnun kaldım doktor muayenesinden ama fiyatlar uçuk burda 15 tl değil. kan tahlili yaptırmamama rağmen 38 tl verdim.(ssk çalışan) bi de bu sadece endokrin uzmanı ile görüşmek için. kan tahlili yok yani içinde. ikili test fiyatını düşünemiyorum artık.

geçmiş olsun canım bence hazır evdeyken bir sağlık ocağına git hem ordaki hekimede sorarsın hemde gerekli bilgilerini not eder aşı zamanında ararlar canım bende bu hafta gidicem inşallah

Benimde gitmem lazım iki haftadır arıyorlar bu hafta son yoksa onlar eve gelecekmiş komşular duysun istemem :)

sadece hafta içi 75mg içeyim diyorum hafta sonu 100 mg içmeyeyim..doktoruda arasam şimdi sen beni dinlemiyormusn diye kızarsa diye arayamam.

LINK YOKMU baksaydımbende bunları esımle sectık kısa olmıycak ve tulumlu dar olmıycak yoksa en rahatı tulumlular bılıyorum ama napıyım kocıs ızın vermıo :)

ihvan.com diye birsitede var kemerli olan ama lilası ordaki pembesini al.ben haşema adlı siteden almıştım hepsini bu siteyi yeni gördüm

yukarı cıkmıyo demek cokmutlu oldum sımdı saol canım

Hayır canım çıkmıyor ben kullanıyorum çok bol bir şey alma ama bedenine göre al, öyle çuval gibi olursa bol olur ve açılır ama merak etme bir şeycik olmuyor. Ben aslında haşema sevmiyorum ama eşimle beraber de denize girebilmek için iyi oluyor.. havuza gidip gelirken mükemmel bir rahatlık kuruması çok kolay, akşam yemeğinden önce zırt pırt odaya çıkmak zorunda değilsin, mümkünse 2 tane götür yedekte bulunsun ıslanınca diğerini kullanırsın... Birde şu eşarpları başa yapışanlar varya onlardan al ama denizde mutlaka geri çek yoksa yüzün çok şekilsiz yanar mahfolur mutlaka yüksek faktör koruyucu kullan......

bende çok memnunum açıkcası 1. Dr esra bulgandı...aşılamamı yapan ameliyatlarımı yapan...şimdi hamile takibinde ayşe hanım dedi ordaki dr tanıdığım.. Aşılama polikliniğindeki muayene ücrt 78 tl idi...hamile kliniğinde 43 tl miş.. Mersindeki dr 20 tl fark aldı.. Buralar ankara ve ist. Göre daha ucuz tabi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…