emin değilim ama 2'de risk görülürse 3'ü istiyorlar galiba. Ama dediğim gibi, emin değilim.
canım ben o siteden bir heşofman iki haşema aldım mütiş çıktılar.haşemamın biri taytlı taşlı bir model diğeri şuan sitede göremedim yelekli örgü kemerliydi.denizde inan çok şıktı çok beyendim hemen kuruyo.birde üründe sorun olunca hemen değişiyorlar.çok nezaketliler.ama senin beğendiğin modellerin kullanımları biraz zor.kullanımına dikkat et
kızlar bu arada ikili test yaptıranlar ne kadar para verdiniz hastanelere merak ettim?
Kızlar bu arada ikili test yaptıranlar ne kadar para verdiniz hastanelere merak ettim?
bende şimdi 0.99 düştü ya daha düşermi acaba daha düşersede iyi değil diyorum doktor dozumu aynı kullan dedi napayım acaba
Merhaba kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ben günlerdir Evdeyim virüs geçirdim ve çarşambadan beri toparlanamadim çok halsizimbu arada ikili tarama sonucum güzel çıktı 1/10000 hcg:14 ense kalınlığı 1 mm boyu da 5 cm parmak cocuğumun :)
Herkese günaydın,
Ben de bugün işe gidemedim 3-4 gündür kasıklarımda acayip bir ağrı var ve ayağa kalkarken çok zorlanıyorum. Doktora gitsem mi diye düşünüyorum ama daha Cuma günü doktordaydım ve normal demişti. Çok ağrıyor ama kızlar ya acaba farklı bir doktora mı görünsem?
ben adana başket hastanesinde yaptırıcam aradım sordum vezneye ssk çalışan 15 tl fark ödeyecekmişim...
Kızlar bu arada ikili test yaptıranlar ne kadar para verdiniz hastanelere merak ettim?
yok hayatım risk görürse istemiyor benim hiç riskim yokmuş ama yinede 3 lü yapıcaz dedi napalım yaptırcaz mecbur...
LINK YOKMU baksaydımbende bunları esımle sectık kısa olmıycak ve tulumlu dar olmıycak yoksa en rahatı tulumlular bılıyorum ama napıyım kocıs ızın vermıo :)havuz için nira modelini aldım.heşofman olarakta lale modelini aldım.kemerli deniz için olanda seden modelinin pembesiydi mütiş çok memnun kaldım
ben adana başket hastanesinde yaptırıcam aradım sordum vezneye ssk çalışan 15 tl fark ödeyecekmişim...
geçmiş olsun canım bence hazır evdeyken bir sağlık ocağına git hem ordaki hekimede sorarsın hemde gerekli bilgilerini not eder aşı zamanında ararlar canım bende bu hafta gidicem inşallah
bilemedim şeymacım ama fazla düşüklüğü de iyi değil, ikinizin de bu hormona ihtiyacı var çünkü. bebek büyüdükçe ihtiyaç artacak, sen bu hızla içmeye devam edersen daha çok düşecek... bilemedim canım tekrar görüş istersen doktorunla. ya da söylediği şekilde içmeye devam et, bir bildiği vardır mutlaka. onlardan iyi bilemeyiz.
LINK YOKMU baksaydımbende bunları esımle sectık kısa olmıycak ve tulumlu dar olmıycak yoksa en rahatı tulumlular bılıyorum ama napıyım kocıs ızın vermıo :)
yukarı cıkmıyo demek cokmutlu oldum sımdı saol canım
aa adana da da mı var başkent hastanesii :) ne güzel. Ben çok memnun kaldım doktor muayenesinden ama fiyatlar uçuk burda 15 tl değil. Kan tahlili yaptırmamama rağmen 38 tl verdim.(ssk çalışan) bi de bu sadece endokrin uzmanı ile görüşmek için. Kan tahlili yok yani içinde. Ikili test fiyatını düşünemiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?