Ben yardıma geleyim ikizlerimizin annesi mutfak işlerini hiç sevmem ama bir elimde süpürge bir elimde toz bezi müziğide açtık mı oooooh
Gece rüyamda kar ve çıplak kadın memesi gördümikiside kız bebeğe işaretmiş
herkes susmuş yemek rehaveti çökmüş herkesin üstüne haftasonu misafirlerim var yatılı temizlik yemek derken 2-3 akşam çok işim var çoooookkkk
devlet hastanelerinde, sağlık ocaklarında doktorların önünde hastanın kaydını yaptıkları koskocaman siyah kaplı bir defter olur ya, onu gördüm ben dün. cinsiyet kısmını dolduruyordu dr büyük harflerle KIZ yazdı. iki kez erkek görmüştüm, şimdi kız. bakalım daha kaç kez değişecek...
devlet hastanelerinde, sağlık ocaklarında doktorların önünde hastanın kaydını yaptıkları koskocaman siyah kaplı bir defter olur ya, onu gördüm ben dün. cinsiyet kısmını dolduruyordu dr büyük harflerle KIZ yazdı. iki kez erkek görmüştüm, şimdi kız. bakalım daha kaç kez değişecek...
bütün kış rahattım şimdi şu güzel havada çalıştırıyorlar beni yaaişim çok kuzucum ama bakıyorum ara ara.
çok yorma kendini, gelenler samimiyse onlarla beraber bile yaparsınız. hem misafir umduğunu değil bulduğunu yer
Bende dr. cinsiyetini söyleyene kadar bir gece kız, bir gece erkek görüyordum bebişimiCinsiyetini öğrendikten sonra hep oğluşumu görüyorum. Acaba rüyamda gördüğüm bebişmi gelecek çok merak ediyorum.
Doktorun cinsiyet tahminin bulunmuşmuydu?
Sabah uyandığımda öylece eşimi izliyorum bebeğim eşime benzer belki hele bu günlerde daha bir düşgün olmaya başladım akşam olsa eve gitsem eşim eve gelene kadar çatlıyorum
Bende dr. cinsiyetini söyleyene kadar bir gece kız, bir gece erkek görüyordum bebişimiCinsiyetini öğrendikten sonra hep oğluşumu görüyorum. Acaba rüyamda gördüğüm bebişmi gelecek çok merak ediyorum.
canım bakıyorum avatar resmine kız karnı haberin olsundevlet hastanelerinde, sağlık ocaklarında doktorların önünde hastanın kaydını yaptıkları koskocaman siyah kaplı bir defter olur ya, onu gördüm ben dün. Cinsiyet kısmını dolduruyordu dr büyük harflerle kız yazdı. Iki kez erkek görmüştüm, şimdi kız. Bakalım daha kaç kez değişecek...
sabah uyandığımda öylece eşimi izliyorum bebeğim eşime benzer belki hele bu günlerde daha bir düşgün olmaya başladım akşam olsa eve gitsem eşim eve gelene kadar çatlıyorum
yaaa erkek denildikten sonra kız olurmuki banada erkeğe benziyo dedi ama herkez erkek dediyse erkektir değişmez diyolar çok mer ediyom yani ben erkeğe ayarladım kendimi aslında kızı daha çok istiyodum 2 hafta kaldı kontrolümüzee bakalım ne dicek bu sefer... :)
Aynen :) o gün hangisini daha çok düşündüysem onu görücem herhalde bu 16 Mayıs'a kadar sürecekaa bak kız kardeşim kızının olacağını öğrendikten sonra rüyasında görmüş ve şuan kızım aynı rüyamdaki bebekti diyor, yemin ediyor. çok çok çokkk ilginç geliyor bana bu.
allah aşkından bebeginden ayırmasınSeni tabe bizimkinide
Bana ilk başta doktorum erkek demişti sonra %95 kız dedi
Bana ilk başta doktorum erkek demişti sonra %95 kız dedi
ha ha cnm onu biz sana ilk başta söyledik kız göbüşü diye sen doktora inanmakla hata yaptın.
bu arada eyt gelmişşş beaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?