2011 Ekim Anneleri

Ben yardıma geleyim ikizlerimizin annesi mutfak işlerini hiç sevmem ama bir elimde süpürge bir elimde toz bezi müziğide açtık mı oooooh

hayır demem haftaiçi çalışınca birden gözümde büyüdü normalde çok severim özellikle değişik yemekler yapmayı ama hamilelikten heralde saol

Gece rüyamda kar ve çıplak kadın memesi gördümikiside kız bebeğe işaretmiş

devlet hastanelerinde, sağlık ocaklarında doktorların önünde hastanın kaydını yaptıkları koskocaman siyah kaplı bir defter olur ya, onu gördüm ben dün. cinsiyet kısmını dolduruyordu dr büyük harflerle KIZ yazdı. iki kez erkek görmüştüm, şimdi kız. bakalım daha kaç kez değişecek...

herkes susmuş yemek rehaveti çökmüş herkesin üstüne haftasonu misafirlerim var yatılı temizlik yemek derken 2-3 akşam çok işim var çoooookkkk

bütün kış rahattım şimdi şu güzel havada çalıştırıyorlar beni yaa işim çok kuzucum ama bakıyorum ara ara.
çok yorma kendini, gelenler samimiyse onlarla beraber bile yaparsınız. hem misafir umduğunu değil bulduğunu yer

Bende dr. cinsiyetini söyleyene kadar bir gece kız, bir gece erkek görüyordum bebişimi Cinsiyetini öğrendikten sonra hep oğluşumu görüyorum. Acaba rüyamda gördüğüm bebişmi gelecek çok merak ediyorum.

Doktorun cinsiyet tahminin bulunmuşmuydu?

ayy sorma denizim yaaa ben pikniğe gitmek istiyorum çıkmak gezmek istiyorum aksine işler çoğaldı biriktiriyorum snırım 2 aya falan çıkamam ben burdan iş biriktirmekten:))))

Sabah uyandığımda öylece eşimi izliyorum bebeğim eşime benzer belki hele bu günlerde daha bir düşgün olmaya başladım akşam olsa eve gitsem eşim eve gelene kadar çatlıyorum

yaaa erkek denildikten sonra kız olurmuki banada erkeğe benziyo dedi ama herkez erkek dediyse erkektir değişmez diyolar çok mer ediyom yani ben erkeğe ayarladım kendimi aslında kızı daha çok istiyodum 2 hafta kaldı kontrolümüzee bakalım ne dicek bu sefer... :)

Sabah uyandığımda öylece eşimi izliyorum bebeğim eşime benzer belki hele bu günlerde daha bir düşgün olmaya başladım akşam olsa eve gitsem eşim eve gelene kadar çatlıyorum

Aman maşallah maşallah... İnsan bi başka bağlanıyormuş, bende aynı şeyi hissediyorum. İkimizin ürünü ne tuhaf, ne mucizevi...

Aynen :) o gün hangisini daha çok düşündüysem onu görücem herhalde bu 16 Mayıs'a kadar sürecek aa bak kız kardeşim kızının olacağını öğrendikten sonra rüyasında görmüş ve şuan kızım aynı rüyamdaki bebekti diyor, yemin ediyor. çok çok çokkk ilginç geliyor bana bu.

canım bakıyorum avatar resmine kız karnı haberin olsun
sabah uyandığımda öylece eşimi izliyorum bebeğim eşime benzer belki hele bu günlerde daha bir düşgün olmaya başladım akşam olsa eve gitsem eşim eve gelene kadar çatlıyorum

allah aşkından bebeginden ayırmasın Seni tabe bizimkinide

Bana ilk başta doktorum erkek demişti sonra %95 kız dedi

Umarım benim kuzucuğumu görüyorumdur bendee..

Selam güzel ciciş hamişler...

Dün dr. daydık Allah'a çok şükür 2li test sonucu iyi dedi..Ama yok ayağını ölçücem yok kafasının çevresini ölçücem diye canımı çıkardı...Usgde çok kaldım bebişte tam ölçecekken ters döndü hadiii tekrar tekrar gir usgye ..Çok bastırdı ayagını ölçerken karnımda yok kemiğin üstü olunca bayagı zor oldu hala çok agrıyor yaaa..Neyse ne yapalım herşey bebişler için değil mi..Ha bu arada oğlum dün ilk kez kendi başına evde kaldı.Dr.gelmek istemedi derside vardı sabahta çok erken gittik..7:30dan 12ye kadar tek başına durdu..dersini yapmış pc oynamış demekki artık büyümüş sıpa:)Nasıl geçti oğlum dedim ohhh çok güzeldi kafamı dinledim diyo sıpa ya..

kızlar bugün bayağı bi cep telefonu ile görüştüm ama içime kurt düştü bebişime zarar verirmi? suçlu psikolojisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…