2011 Ekim Anneleri

amiiiiin bebeklerimiz doğduğunda eşimize evimize daha da ılımlı olacağız
işşallah canım benim eşim çok hakediyo baba olmayı okadr seviniyoki aman hanım diyo biriş yapma ben yaparım diyo agırıma gidiyo hizmet etmesi allahım yardım etsin yatalak kullarına çok zor kaç aydır yataktayım genede kalırım yerki bebeme bir şey olmasın işşallah sag saglim bir doguruyum biliyom ben ona yapacagımı

canım inan bende çok ugraştım 3 kere makinaya girdim oglum abi olmuş annesi bak sen adam olmuşta büyük laflarda edermiş

kızlar geldim doktordan çok şükür herşey gayet iyiydi. omurgasından beynine kadar herşeyini gördüm yavrumun ve hala kız:) ilk başta oturuyodu kalkmadı sonra bebeğim bak annenle baban seni görmek istiyo dedim. lütfetti kalktı:) elini başına götürüyodu kuzumm, geriniyodu. kızınızın bacak boyu çok uzun dedi doktor. uzun olucakmış sanırım. şu anda 16.5 cm. önümüzdeki ay detaylı ultrasona giricem. başka bi doktora yönlendirdi doktorum. sonuçta ank.da yaşıyoruz imkanlarımız var ve doğumdan önce mutlaka başka bi gözün doktorun görmesi gerekir kahramanlık yapmaya gerek yok dedi doktorum. bi can söz konusu onun gözünden herhangi bi şey kaçabilir risk almaya gerek yok erken önlem alınabilir en nihayetinde. kendi doktoruma 2 ay sonra gidicem.
bu arada denizcim sen bize soruyodun gidicekmisniz die cevabım: evet:) yalnız eyüp ekiciye yönlendirmicem o nükleer tıp uzmanı kadın doğum hastanesinde çalıştığı sürece kendini geliştirmiş olabilir ona bişey diyemem ama yasal sorumluluğu yok dedi. prof.dr. özgür deren'e yönlendirdi.
1.5 kilo almışım. düşük kiloyla başladığın için 1.5 normal ama 1 kilo daha iyi olabilirdi tabi dedi ben takdir beklerken çok bozuldum 2 ay sonra gittiğimde 60 kiloyu geçerek sakın gelme dedi. onun tartısına göre 55 ile başlamıştım şimdi 56.5 yani 2 ayda max. 3.5 kilo alıp gidicekmişim
eleviti bıraktırdı ben zaten 10 hastamdan birine veriyorum biraz yeme zorluğu olan dedi kibarca ama mıy mıy demek istedi galiba omega 3 yazdı. 3lü tarama için kan verdim ve idrar kültürü..
biraz uzun oldu ama kızlar kusura bakmayın..

slm kızlar nasılsınız şimdi sağlık ocağından geldim doktora gidemeyince kendimi oraya attım kalp atışlarını dinledim şuan çok mutluyum harekette ediyomuş ama sen duyamassın dedi hemşire 8 haziranda tetonaza çağırdı sizdede varmı böyle istekler hergün doktora gidip görme isteği ama malesef olmuyo tabiki belki diyorum hareket ederse bu kadar meraklı olmam diye düşünüyorum aklım fikrim bebişimde refleks olarak elimi karnımdan çekemiyorum benim gibi olan varmı kızlarrrrrrrrr

Maşallah Allah nazarlardan saklasın..Benimki göstermedi bacaklarını bagdaş kurar gibi bişey yapmış açmadı bir türlü..Haftaya bende 3lü test verecegim inşallah herşey yolunda gider hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun..tebrik ederim inşallah hayırlısyla benimde kıjımm olur...oğlum bile anne kız olucak diyor hayırlısı inşallah..

sabah geldim hiç kimse yoktu pas verende olmadı Bende gittim. Bu gün çok sessiz burası
ah canım benim hoş geldin bebem
sorma o lafları yokmu susup kalıyorum boyu desen bir karış ama lafları boyundan büyük:)
yavrum benim şimdi pek dadludur he
canım allahım devamını getirsin işşallah inan çok duygulandım okurken
canım beni aradılar haziranda gelin igneniz var dendi zatem vurunuyodum 5 dozum kaldı

valla sağlık ocağında gidip bakıldığını bilmiodum yoksa bende giderdim ne diosun peki bebeğimi görcem mi diosun? benmde farkım yok senden millet adet gecikince öğrendi ben adetimden 5gün önce öğrendim meraklı ben ama bunu öğrendiğim ii oldu giderim :)

** bu arada kimse soruma cvp vermedi cep telefonu ile konuştum uzun bi süre bebeğe zarar verirmi?

Anne şefkati benim de elim hep göbeğim de özellikle uyurkenama ulrtrosununu zaralı diye biliyorum ben o yüzden çok sık ultrasonla bakılması taraftarı değilim.

Kızlar leylanın selamı var işlerinden dolayı giremiyomuş yarın doktor kontürolü varmış cinsiyeti ne diye heyecanlı allahım ne verirse hayırlısını versin

Ben çıkıyorum kızlar az dinlenip yemek yapıcam daha..oturdukça daha bir agrıdı sanki hepinize mucuxx...Allah'a emanet olun..

sağol canımm:) aminnn cümlesinin herşey yolunda gider inşallah. oğlun diyosa doğrudur. çocukların yaptığı cinsiyet tahminleri hep tutuyo. hayırlısı oldun inşallah bi oğlun varmış bi kızın da olsa fena olmaz hani...

Ne güzel için rahatlamıştır, gözün aydın canım. Bu kilo işine de dr.lar niye bu kadar önem veriyorlar anlamış değilim. Hamile hamile aç mı kalalım yani

Bende aynı senin gibiyim. Dr.dan geliyorum, bir hafta anca götürüyor beni. Eşime sürekli gidelim gidelim demekten adam kafayı yiyecek. Aslında ultrasonun asla zarar vermeyeciğini bilsem bebişe her hafta gidecem. Artık dr.um bile bana seni bir aydan önce görmek istemiyorum dedi. Bakalım bu sefer sabretmeye çalışacağım. Şafak 23 mayıs Bu arada bu ayın ve önumuzdeki ayın sonunda bana da tetenoz yapılacak.

Bana 12. haftada erkek dedi, (kesin demedi erken diye) ve en son 18+2 de erkek kesinleşti. yani bild,i doktor, erkek erken belli oluyo sanırım.

canım allahım devamını getirsin işşallah inan çok duygulandım okurken

amin canım çok sağol inşallah hepimiz için devamı çok güzel olur...
bu arada bebeğimi görünce heyecanlandım tansiyonum 17-11 çıktı doktorun yüreği ağzına geldi. sonra biraz sakinleşince 11-7 ye düştü şükürler olsun..yüksek tansiyon hem anne hem bebek için çok zararlı ve hayati sonuçlara neden olabiliyo dedi doktor..

ya bana da ilk kez son kontrolümde, dün tetenoz olucaksın sağlık ocağına kayıt yaptır dedi, ne zaman olmam gerekiyo dedim 1 ay sonra olurusn dedi, bu nerden çıktı ne işe yarıyo hiç bilmiyorum bide belli bi süresi var mı, ne zaman olması gerekiyop niye sağlık ocağı yapıyoda gittim hastene yapmıyo bilgin var mı?

Sağlık ocağının seni arayıp bu konuda bilgilendirmesi gerekiyor.
20.hafta dolduğunda aşının ilk dozu yapılıyor toplam üç doz yapılıyormuş.

evde kalp atışı, hıçkırığı, hareket seslerini dinlettiren cihazlar var, kulaklığı kulağına takıp dinliyorsun bebeğini. ondan mı alsan eve? doktoruna sorup tabi. madem seni bloklamış, ben de başımın çaresine bakarım desen olmaz mı

El dopleri 150 tl.civarında ama steteskopla da dinleniliyor.

canım benim her gittigimde 16 ya 10 oluyo bünye alışkın yane desene aynı kafadanızben az içeri annemin yanına gidiyim birazda orda yatıyımdönerim birazdan sol tafafıma yatıyorum sabshtan beri birazda sag tarafa yatarsam iyi olcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…