2011 Ekim Anneleri

Ne güzel için rahatlamıştır, gözün aydın canım. Bu kilo işine de dr.lar niye bu kadar önem veriyorlar anlamış değilim. Hamile hamile aç mı kalalım yani
yaa hakkaten doğro diyosun bugün yürüyüş yapıcam dün de yapmıştım zaten. doktorum inanılmaz tatlı bi kadın ama çekiniyorum ondan mahçup olmayayım bari biraz dikkat edeyim

maşallah emelcim sana da prensesine de maşallah ilerleyen aylarda da hep güzel haberlerinizi alırız inşallah.
eyüp ekiciye gitmeyi istiyordum ama sorumluluk işi önemli tabi. biz de biraz büyüyelim, o haftamız gelince soralım sana, biz de gidelim tin tin.

Sağlık ocağının seni arayıp bu konuda bilgilendirmesi gerekiyor.
20.hafta dolduğunda aşının ilk dozu yapılıyor toplam üç doz yapılıyormuş.

ben kayıt olmadığım için aramaları mümkün değil, hemen kayıt olayım ozaman. ama bana 3 kez demedi 1 ay sonra dedi ozaamn ben 23. hafta olcam ya. çocuğa zararı yokmu bu aşının ne diye yapıyolar anlamadım.

İkametin yokmu oturduğun adrese ait.Adresten bulup arıyorlar bulamazlarsa eve geliyorlar.
Bu aşı doğumda bebeği korumak için mesela kordonunu keserken bile makastan mikrop kapabilir bunu önlemek için zararı değil faydası var.

ikametim burda ama hamile olduğumu nereden bilcekler ki, hiç gitmedim sağlık ocağına,

geçen ay s.ocağına gittim ben.
20. haftada yapılacak ve toplam 3 doz vurulacakmışız.
bi de elini kesmemeye gayret et, kesersen de toprakla oynama dedi.

slm hatunlar kaç gündür yokuz kızımla ama kimse bizi özlememiş nerde bunlar diyen bile olmamış aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz cinsiyet öğrenen hatunlar hayırlı olsun darısı sabırsızlıkla bekleyenlerin başına :))) paşam sanada çok geçmiş olsun hayırlısıyla bunuda atlatıp doğurdum şimdide evde yatıyorum diye yazdığın zamanları da görücez inşallah :)))
kızımla öpüyoruz hepinizi allaha emanet olun.....

amin denizimm çok sağol darısı başınıza inşallah yeğenimle:)
tamam canım seve seve yardımcı olurum sen kendi doktoruna da bi sor bakalımm..ben de bi o doktora gitmiş olurum izlenimlerimi anlatırım sana..

canım tabiki cep telefonuyla özelliklede kulaklık olmadan uzun süre konuşmasak iyi olur ama bikerdeden bişi olacağını sanmam öyle olsa çağrı merkezinde 45 yaş altı hiç bir kadın çalışmazdı demi ?

canım tabiki cep telefonuyla özelliklede kulaklık olmadan uzun süre konuşmasak iyi olur ama bikerdeden bişi olacağını sanmam öyle olsa çağrı merkezinde 45 yaş altı hiç bir kadın çalışmazdı demi ?

ikametim burda ama hamile olduğumu nereden bilcekler ki, hiç gitmedim sağlık ocağına,

Kontrollerin olduğun hastane ikamet ettiğin yerin sağlık ocağına bilgilerini gönderiyor.

Bana telefon ile ulaşamamışlar doktor eve gelmiş ertesi gün gittin sağlık ocağına hemşire tansiyon,nabız,şeker,kilo bunların takibine başladı sonra doktor bilgilerimi aldı aşı için arayacağını söyle bir ay sonrası içinde kontrole çağırdı.

Ben hem kendi doktoruma gidiyorum,subay ailesi olduğumuz için revire takip ediyor birde sağlık ocağı girdi işin içine

Hmm bide uzun bacaklıymış, ayyy ne güsel bi duygudur kim bilir ben okurken direk çok güzel olucak desene diye düşündüm :)) Doktorun aldığın kiloyu eleştirmesine çok şaşırdım ya bide hamileliği boyunca 20 kilo alanlar var onları kesin azarlıyolardır hee Bence hiç bozulma azcık kilo almışsın hem onun birazı sabahtır içtiğin su birazıda gazdır kalan üç beş gramda herkezde var oda nazar boncuğunuz olsun annesi.....

çok saol canım bi tek cvp veren sen oldun. kulaklıkla konuştumda yinede işte... ama evet konuşmamak lazım ailem uzakta arkadaşlarımda dolayısıyla telefonla konuşmak zorunda kalıorum inşallah bişey olmazzz saol fikirlerin için

Merhaba kizlar..16. haftamda doktor bebegime erkek demisti..sonra ben kesin mi diye sorunca kesin ama bir daha bakayim dur deyip bakmaya kalktiginda bebis arkasini donmustu..doktorunda icinde suphe kalmisti :) ece 3 gun sonra gene gel demisti..gitmistim ve bebek secde pozisyonunda popo yukarda,bas ellerin ustunde bize bakiyor yandan..doktor gorememisti busefer hic bisey..ve dun icin gene cagirmisti :) dun gittik esimle bi baktik gene ayni poziyonda..:) Namaz kilar gibi egilmis..esimmmm :''bir haftadir boyle mi duruyomus'' diyor :)Doktor karnima vurdu pozisyon degistirsin diye cok ugrasti ama yok :) esim doktora: 16. haftada erkek demistiniz resmide cekmistiniz zaten dedi..doktor resmi istedi evet burada erkek gibi duruyor ama kordonda olabilir dedi..:) ve suanda inanin 18+3 deyim, bebisim icin erkek demistim ama icime suphe dustu..genelde gostermeyince kiz da derler..Hayirlisi neyse o olsun ama bu belirsizlik beni sinir ediyor :) Bebegi erkek olupta cinsiyetini saklayanlar var mi aramizda?Buarada cumartesi gunu tekrar gidiorum doktora :) bu sferde gostermezse supriz olsun diyecem cocukta bikti :)

Bana dr.um 5. ve 6. ayın sonunda demişti. Ama bazı arkadaşlar 3 doz yazmışlar. Bilemiyorum o kadarını. Hastanlerde yapılmıyor niyeyse, bende sağlık ocağında yaptıracam. Birde mutlaka evinin bağlı olduğu sağlık ocağına kaydını yaptır cnm. Bilgilendiriyorlar onlarda, bazı şeyleride hatırlatıyorlar iyi oluyor..

hahahaa:) beni falakaya yatırmaları lazım o zaman her ay 1 kg al, ama bel fığın var bu yüzden ilk 3 ay hiç alma dedi. saf saf tamam kommtanım diycektim nerdeyse, ne var ne yok aldımm şimdilik ilk 3 aya 3 kg tamamdır :)

Ben de senin gibiyim aynı, herkes uzakta bizim ailede de . Mecbur konuşuyorum, zaten merakta ediyorlar çok. Kulaklık umarım işe yarar. Bide internete de giriyorum. Netten araştırdım belli bir zararı yok diyor aslında, inşallah yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…