hahahaa:) beni falakaya yatırmaları lazım o zamanher ay 1 kg al, ama bel fığın var bu yüzden ilk 3 ay hiç alma dedi. saf saf tamam kommtanım diycektim nerdeyse, ne var ne yok aldımm şimdilik ilk 3 aya 3 kg tamamdır :)
ben kayıt olmadığım için aramaları mümkün değil, hemen kayıt olayım ozaman. ama bana 3 kez demedi 1 ay sonra dedi ozaamn ben 23. hafta olcam ya. çocuğa zararı yokmu bu aşının ne diye yapıyolar anlamadım.
valla benim ağzım beşlik simit gibiydi bebişimi izlerken fatoşcumHmm bide uzun bacaklıymış, ayyy ne güsel bi duygudur kim bilir ben okurken direk çok güzel olucak desene diye düşündüm :)) Doktorun aldığın kiloyu eleştirmesine çok şaşırdım ya bide hamileliği boyunca 20 kilo alanlar var onları kesin azarlıyolardır heeBence hiç bozulma azcık kilo almışsın hem onun birazı sabahtır içtiğin su birazıda gazdır kalan üç beş gramda herkezde var oda nazar boncuğunuz olsun annesi.....
naber cicişler.. bızım burda hava fena sıcak..yazın 50 derecyı buluyomus .. sanırım buhar olup ucucam ..asayıs berkemal mı.. vukuat varmı... anlatın bakalım..
çok saol canım bi tek cvp veren sen oldun. kulaklıkla konuştumda yinede işte... ama evet konuşmamak lazım ailem uzakta arkadaşlarımda dolayısıyla telefonla konuşmak zorunda kalıorum inşallah bişey olmazzz saol fikirlerin için
çok saol canım bi tek cvp veren sen oldun. kulaklıkla konuştumda yinede işte... ama evet konuşmamak lazım ailem uzakta arkadaşlarımda dolayısıyla telefonla konuşmak zorunda kalıorum inşallah bişey olmazzz saol fikirlerin için
Eki Görüntüle 190469
bu da kızımın bugünkü fotosu teyzeleri:)
kızlar geldim doktordan çok şükür herşey gayet iyiydi. omurgasından beynine kadar herşeyini gördüm yavrumun ve hala kız:) ilk başta oturuyodu kalkmadı sonra bebeğim bak annenle baban seni görmek istiyo dedim. lütfetti kalktı:) elini başına götürüyodu kuzumm, geriniyodu. kızınızın bacak boyu çok uzun dedi doktor. uzun olucakmış sanırım. şu anda 16.5 cm. önümüzdeki ay detaylı ultrasona giricem. başka bi doktora yönlendirdi doktorum. sonuçta ank.da yaşıyoruz imkanlarımız var ve doğumdan önce mutlaka başka bi gözün doktorun görmesi gerekir kahramanlık yapmaya gerek yok dedi doktorum. bi can söz konusu onun gözünden herhangi bi şey kaçabilir risk almaya gerek yok erken önlem alınabilir en nihayetinde. kendi doktoruma 2 ay sonra gidicem.
bu arada denizcim sen bize soruyodun gidicekmisniz die cevabım: evet:) yalnız eyüp ekiciye yönlendirmicem o nükleer tıp uzmanı kadın doğum hastanesinde çalıştığı sürece kendini geliştirmiş olabilir ona bişey diyemem ama yasal sorumluluğu yok dedi. prof.dr. özgür deren'e yönlendirdi.
1.5 kilo almışım. düşük kiloyla başladığın için 1.5 normal ama 1 kilo daha iyi olabilirdi tabi dedi ben takdir beklerken çok bozuldum2 ay sonra gittiğimde 60 kiloyu geçerek sakın gelme dedi. onun tartısına göre 55 ile başlamıştım şimdi 56.5 yani 2 ayda max. 3.5 kilo alıp gidicekmişim
eleviti bıraktırdı ben zaten 10 hastamdan birine veriyorum biraz yeme zorluğu olan dedi kibarca ama mıy mıy demek istedi galibaomega 3 yazdı. 3lü tarama için kan verdim ve idrar kültürü..
biraz uzun oldu ama kızlar kusura bakmayın..
valla benim ağzım beşlik simit gibiydi bebişimi izlerken fatoşcumcanım öncelikle sağlıklı olsun ama tabi bi de güzel olursa değmeyin keyfime..
aynen öyle nazar boncuğu olsun..bence doktor bana yüz vermemeye çalışıyo canım kilo konusunda:)neyse en azından şimdi dikkat edersem sonra üzülmem..
Amanda aman pekte artistik poz verirmiş cimcimeKocaman bir Maşaallah diyelimde nazar değmesin prensesine Buarada sonunda ultrason da bebekleri biraz bakınca seçmeye başladım bunu sizin bebişlerin resimlerine bakarak başardım
Merhaba kizlar..16. haftamda doktor bebegime erkek demisti..sonra ben kesin mi diye sorunca kesin ama bir daha bakayim dur deyip bakmaya kalktiginda bebis arkasini donmustu..doktorunda icinde suphe kalmisti :) ece 3 gun sonra gene gel demisti..gitmistim ve bebek secde pozisyonunda popo yukarda,bas ellerin ustunde bize bakiyor yandan..doktor gorememisti busefer hic bisey..ve dun icin gene cagirmisti :) dun gittik esimle bi baktik gene ayni poziyonda..:) Namaz kilar gibi egilmis..esimmmm :''bir haftadir boyle mi duruyomus'' diyor :)Doktor karnima vurdu pozisyon degistirsin diye cok ugrasti ama yok :) esim doktora: 16. haftada erkek demistiniz resmide cekmistiniz zaten dedi..doktor resmi istedi evet burada erkek gibi duruyor ama kordonda olabilir dedi..:) ve suanda inanin 18+3 deyim, bebisim icin erkek demistim ama icime suphe dustu..genelde gostermeyince kiz da derler..Hayirlisi neyse o olsun ama bu belirsizlik beni sinir ediyor :) Bebegi erkek olupta cinsiyetini saklayanlar var mi aramizda?Buarada cumartesi gunu tekrar gidiorum doktora :) bu sferde gostermezse supriz olsun diyecem cocukta bikti :)
günaydın kızlaaar..hanzadecim üzülme canım dün misafirlerim geliyodu benim hazırlayıp yetiştirmeme imkan yoktu o yüzden eşim çiğ köfte aldı gayet de öbür bahsettiğimiz yiyeceği yermiş gibi yedim ve kendimi çok ta güzel kandırdım
naber cicişler.. bızım burda hava fena sıcak..yazın 50 derecyı buluyomus .. sanırım buhar olup ucucam ..asayıs berkemal mı.. vukuat varmı... anlatın bakalım..
sağol hanzadecim inşallah manken olmaz ama manken gibi olur diyelim babasının da gönlünü hoş edelimMaşallah bebişinede sanada uzun bacaklı olucakmş demek yoksa mankenmi olucak bu kız :)) 2 ayda maximum 3,5 demek, uzun değil ben doktordan gelenlerin haberlerini okurken gözlerimi daha fazla açıyorum ne olmuş ne bitmiş diye iyi yaptın hep böyle yaz canım :)
advocate şimdi banka hesabıma baktım benim maaşım + ihbar tazmınatını yatırmışlar ama ben imzalamadım nasıl böle birşey yapabiliiyolar?
Eki Görüntüle 190469
bu da kızımın bugünkü fotosu teyzeleri:)
advocate şimdi banka hesabıma baktım benim maaşım + ihbar tazmınatını yatırmışlar ama ben imzalamadım nasıl böle birşey yapabiliiyolar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?