2011 Ekim Anneleri

:))) banada doktorum her ay bir kilo alacaksın fazlası yassak dedi. 1 ay sonra kontrole gittim tart kızım dedi yardımcısına kız 69 deyince doktor bana bi baktı 2 kilo vermişsin dedi forma sokuyo çocuğum beni deyivercektim sustum geçen hafta tartmadı tartsaydı 68,5 olduğumu görecekti ozaman ne derdi bilmem vazgeçermiydi acep 1 kilo iddasından

canım bu aşıyı sana hamilelik sırasında yapmalarının sebebi " yeni doğan tetanozu" na engel olmak. buda doğumdan hemen sonra göbek kordonunun uygun ve temiz olmayan maddeler ile bebeğe bulaşmasıdır. Yenidoğan tetanozu adı verilen bu durum bebek için öldürücüdür. Benim bildiğim kadarıyla tetenaz aşısı 2 doz halinde sağlık ocağında yapılıyor ayrıca sağlık ocaklarında ebeler gebe izlem yapıyorlar bazen kendi doktorunun unuttuğu birçok şeyi hatırlattıklarınıda söyleyebilirim. Ayrıca bu aşıyı yaptırma zorunluluğun yok bu sadece bir tedbir. Benim aşım var deyip olabilecek riskleri göze alırsan seni kimse zorlayamaz. Ama bebek için oldukça önemli bence geciktirmeden sağlık ocağına gebe kaydını yaptır.

valla benim ağzım beşlik simit gibiydi bebişimi izlerken fatoşcum canım öncelikle sağlıklı olsun ama tabi bi de güzel olursa değmeyin keyfime..
aynen öyle nazar boncuğu olsun..bence doktor bana yüz vermemeye çalışıyo canım kilo konusunda:)neyse en azından şimdi dikkat edersem sonra üzülmem..

naber cicişler.. bızım burda hava fena sıcak..yazın 50 derecyı buluyomus .. sanırım buhar olup ucucam .. asayıs berkemal mı.. vukuat varmı... anlatın bakalım..

:86:
benim ailemde uzakta buyüzden bende hergün en az 15-20 dk konuşuyorum ailemle ama kulaklığımı takıyorum telefonuda benden uzakta bir yere koyuyorum bu şekilde zarar vericeni sanmam sonuçta çoğumuz bilgisayar başında çalışıyor bunu hergün uzun süre yaptığımız için buda bebeğe zarar verebilir buna tv de dahil ama en etkilisi malesef cep telefonları dikkat edip üzerinde taşımadıktan sonra birşey olacağını sanmam nede olsa son 10 yıldır çok yaygın bir şekilde kullanılmasına rağmen çoğu bebek sağlıklı doğuyor buarada benim çağrı merkezinde hamile olduğu halde çalışan arkadaşımda var. sen gönlünü ferah tut olmamıştır bişey.

her şeyin fazlasının zararı olduğu gibi cep telefonunun fazla kullanımının da vardır zaya. cep tel ısındıkça, özellikle şarjı biterken konuşmanın tehlikeli olduğunu biliyorum. çünkü telefonun şebeke aramaya çalışırken daha fazla zararlı etki yayıyor çevreye. bu da beyin hücrelerini ısıtıyor, normal düzenini bozuyormuş. ama çok çok büyük bir zarar verebilmesi için aynı odada onlarcasının aynı anda çalışması gerekiyor, çok fazla etkilenmemişsindir bugün. yine de dikkat etmek lazım.

Maşallah bebişinede sanada uzun bacaklı olucakmş demek yoksa mankenmi olucak bu kız :)) 2 ayda maximum 3,5 demek, uzun değil ben doktordan gelenlerin haberlerini okurken gözlerimi daha fazla açıyorum ne olmuş ne bitmiş diye iyi yaptın hep böyle yaz canım :)

advocate şimdi banka hesabıma baktım benim maaşım + ihbar tazmınatını yatırmışlar ama ben imzalamadım nasıl böle birşey yapabiliiyolar?

Benim 12. haftada erkek demişti doktor büyük ihitimalle, ama kesin değil dedi bir sonraki aya bıraktı, sonra 16. haftada bi türlü göremedi senin gibi:) kordon tam önüne gelmişi erkek gibi ama deyip durudu emin olamadı, dün 18+2 de artık kesinleşti erkek olduğu, şu an bakılırsa senink,ide görülür canım

Çok sevindim buna akşam boğazımdan geçmedi, inan 1 tane yedim sonra bıraktım rumuzda geldi aklıma o ne yaptı diye düşündüm...

naber cicişler.. bızım burda hava fena sıcak..yazın 50 derecyı buluyomus .. sanırım buhar olup ucucam .. asayıs berkemal mı.. vukuat varmı... anlatın bakalım..

yazık sana canım yaa. Diğer kızlardada oluyormu bilmem ama burda dada bikaç gün havalar ısındı beni özellikle minübüse bindiğimde çok fena ateş basıyor, sıkılıyorum anladımki yazın düşündüğüm gibielbiseleri giyip efil efil dolaşamıycam çünkü kesin sıcaktan baygınlık geçiriyor olucam birde en sıcak olucağı zamanlar ağır zamanlarımıza denk gelicek . Umarım düşündüğüm gibi olmaz

sağol hanzadecim inşallah manken olmaz ama manken gibi olur diyelim babasının da gönlünü hoş edelim
evet canım max. 3.5 kilo dedi inşallah uyabilirm büyük patronun talimatlarına

advocate şimdi banka hesabıma baktım benim maaşım + ihbar tazmınatını yatırmışlar ama ben imzalamadım nasıl böle birşey yapabiliiyolar?

canım güzel işte ibraname imzalatmamış oldular sana kafalarına göre sallapati iş yapmışlar.
istersen kötüniyet ve daha önce konuştuğumuz alacak kalemleri için dava açabilirsin..

Buda benim kurabiyemin 12 haftalıkkenki resmi şimdi buna bakın teyzeleri yarında 16 haftalıkkenki resmini alalım nekadar büyümüş görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…