2011 Ekim Anneleri

Çok sevindim buna akşam boğazımdan geçmedi, inan 1 tane yedim sonra bıraktım rumuzda geldi aklıma o ne yaptı diye düşündüm...

canım yok yok hiç üzülmee dediğim gibi dün diğer yiyeceği yiyince geçti isteğim...zaten yarın annemin günü var ona gidicem bol bol yerim orda da..

Fotosersin bende işyerimde odamdaki radyatörü kapattım. Kaç gündür açmıyorum ayaklarım yanıyor ki havalar daha serin sayılabilecek gibi yazın ne halde olucağımız az çok belli oluyor...

bende en az 15 dk konuşuorum o yine gözüme batmıodu dediğin gibi kulaklık takıp uzağa koyup konuşuorum ama bugün 2.30 saat falan konuştum ondan inş. bişi olmaz bi daha yapmıcam saolun

günaydın herkesee..ya dün akşam geçmişi okuyum dedım..mercimekli köfte okudum herhalde..rüyamdaaa süreklii onu gördumm yaa...:) birisine yaptırıyımda yiyim barii aşerdim diyim...

mercimekli köfte hepimizin vuslatı olacak bu gidişle... ))
ben de çok severim ama kendim yapmadım hiç, cumartesi annem kesin uğrar, sosyete pazarı kuruluyor benim evin yakınında oraya gelir cumartesileri de, köftemizi yaparız beraber...

galiba öyle yaptılar zaten dünde demişti noterden gönderirim diye demekki onlaarda konuştu avukatlarıyla öyle yap dediler bişe yapamaz diye öle yaptı bunlarda..
canım sen git yarın bi avukat bul ve dava açmak için süreci başlat bence keşke ank.da olsan yüzyüze konuşur daha çok yardımcı olmaya çalışırdım ama pc den ancak bu kadar oluyo.

galiba öyle yaptılar zaten dünde demişti noterden gönderirim diye demekki onlaarda konuştu avukatlarıyla öyle yap dediler bişe yapamaz diye öle yaptı bunlarda..

Ne kadar acımasızlar, sen hamilesin bir kaç ay daha çalışıp en azından analık ödeneğini alır sonrada dönmez başka bir iş bakardın. Ne kadar merhametsizler... Ne ekersen onu biçersin bu dünyada, illaki onlarda görürler hamileyken insanı kapıya koymak ne demek?

canım hoş geldin bebem inan yatarak yaıyorum gözümden kaçmişta oluyo malum gelen giden çok oluyoallah razı olsun dediklerin için sag ol kardeşim
kız uşagı gösterip gösterip durma ibadet yaparken rahatsız etme bakemsonra dogunca derki annecim doktorlara hep beni çıplak gösteriyosun utanıyorum demesin kesme şekeri
Eki Görüntüle 190469
bu da kızımın bugünkü fotosu teyzeleri:)

buda benim kurabiyemin 12 haftalıkkenki resmi şimdi buna bakın teyzeleri yarında 16 haftalıkkenki resmini alalım nekadar büyümüş görelim Eki Görüntüle 190478

maşşallah canım aynı benimkine benziyo cinciyeti ney aslında yazıcıya bende atımmda ben nasıl yükleniyo bilmiyorum

ayy kuzumm ben onun o minik ellerini ayaklarını yerim maaşallah yavruşuna canım yarın bakalım ne kadar büyümüş...

çok sağol canım. inşallah geçen seferki gibi hareketli olurda cinsiyetini öğreniriz hemde onu biraz görmüş olurum. gerçi sağlıklı olsunda başka birşey istemem

canım ben son muayenede yemek yiyeli çok olmamıştı o yüzden de midem bulanmasın diye yememiştim, pek hareketsizdi benim bebiş; bir öncekinde bir tane metro çikolatasından yemiştim bacakları kolları kıpır kıpırdı... çikolatayı kayıt işlemini yaptırdıktan sonra muayene sırası beklerden yemiştim, yarım saat kadar beklemiştik muayene için de...

maşşallah canım aynı benimkine benziyo cinciyeti ney aslında yazıcıya bende atımmda ben nasıl yükleniyo bilmiyorum [/QUOTE]

Saol canım cinsiyetini inşallah yarın öğrenicez ama eşim erkek diyor inşallah yarın hastanede kız derlerse baygınlık falan geçirmez Buarada konuya cvp ver deyip yazını yazdıktan sonra sayfanın altında eklenti ekle yazıyor ona tıkla ve açılan pencereden dosya yükleyi seç daha sonra bilgisayarda kaydettiğin yerden resmi seç ve tekrar dosya yükle de yüklemeden sonra sayfanın altında içeriğe ekle yazıyor onu seç eklenince yanındaki bitiri işaretle tekar msj yazdığın sayfa gelecek cevaplayı tıkladıktan sonra resmin yazına eklenmiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…