canım sen git yarın bi avukat bul ve dava açmak için süreci başlat bence keşke ank.da olsan yüzyüze konuşur daha çok yardımcı olmaya çalışırdım ama pc den ancak bu kadar oluyo.
Ne kadar acımasızlar, sen hamilesin bir kaç ay daha çalışıp en azından analık ödeneğini alır sonrada dönmez başka bir iş bakardın. Ne kadar merhametsizler... Ne ekersen onu biçersin bu dünyada, illaki onlarda görürler hamileyken insanı kapıya koymak ne demek?
canım ben son muayenede yemek yiyeli çok olmamıştı o yüzden de midem bulanmasın diye yememiştim, pek hareketsizdi benim bebiş; bir öncekinde bir tane metro çikolatasından yemiştim bacakları kolları kıpır kıpırdı... çikolatayı kayıt işlemini yaptırdıktan sonra muayene sırası beklerden yemiştim, yarım saat kadar beklemiştik muayene için de...
slm kızlar nasılsınız şimdi sağlık ocağından geldim doktora gidemeyince kendimi oraya attım kalp atışlarını dinledim şuan çok mutluyum harekette ediyomuş ama sen duyamassın dedi hemşire 8 haziranda tetonaza çağırdı sizdede varmı böyle istekler hergün doktora gidip görme isteği ama malesef olmuyo tabiki belki diyorum hareket ederse bu kadar meraklı olmam diye düşünüyorum aklım fikrim bebişimde refleks olarak elimi karnımdan çekemiyorum benim gibi olan varmı kızlarrrrrrrrr
ya bana da ilk kez son kontrolümde, dün tetenoz olucaksın sağlık ocağına kayıt yaptır dedi, ne zaman olmam gerekiyo dedim 1 ay sonra olurusn dedi, bu nerden çıktı ne işe yarıyo hiç bilmiyorum bide belli bi süresi var mı, ne zaman olması gerekiyop niye sağlık ocağı yapıyoda gittim hastene yapmıyo bilgin var mı?
GÖRÜŞÜRÜZ BEBEM YARINHepinize iyi akşamlar hatular :) ben yavaş yavaş çıkayım trafik felç olmadan :)
maşşallah canım aynı benimkine benziyo cinciyeti ney aslında yazıcıya bende atımmda ben nasıl yükleniyo bilmiyorum
Çok saol canım bende eşime çikolatalarımı ve çikolatalı gofretlerimi ısmarladım bitane 8:30 da yiycem bitanede içeri girmeden 10 dk önce
evet dün bende yedim.bi dk durmadı kıpır kıpır.doktorda dedi bayağa hareketli.çikolata yedim demedim tabii.veee bi kızzzz da bendenn topiğimize.alışverişte kız reyonuna bakınca çok tuhaf geldi.alışmışım erkek çocuk reyonlarına.ama bişey almadım.
valla sağlık ocağında gidip bakıldığını bilmiodum yoksa bende giderdimne diosun peki bebeğimi görcem mi diosun? benmde farkım yok senden millet adet gecikince öğrendi ben adetimden 5gün önce öğrendim meraklı ben ama bunu öğrendiğim ii oldu giderim :)
** bu arada kimse soruma cvp vermedi cep telefonu ile konuştum uzun bi süre bebeğe zarar verirmi?
kızlar bizim facebook sayfamızda var bunuda şimdi öğrendim peki nasıl kaydolabilirim
:44::44::44::44::44:biri beni aydınlatsın:84::84::84::84:bensiz facemi aşk olsun
canım çok tatlısın ya ben yanlış yazmışım şimdi farkettim varmı demek istedim bende geliyim diye ok
bende zannettim herkez var ben yokayıp olur he benide alın ulen yanınıza teker teker merak ediyorum sizleri ben aynı bu bebege benziyom tıpkısının aynısı:86::86::86::86:böyle şirinim
istgerçekten çok esprilisin ya çok merak ettim bak şimdi seni hangi şehirdensin cnm sen
avatardaki resim seninmi bebem merak ettimgerçekten çok esprilisin ya çok merak ettim bak şimdi seni hangi şehirdensin cnm sen
bende zannettim herkez var ben yokayıp olur he benide alın ulen yanınıza teker teker merak ediyorum sizleri ben aynı bu bebege benziyom tıpkısının aynısı:86::86::86::86:böyle şirinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?