2011 Ekim Anneleri

canım sen git yarın bi avukat bul ve dava açmak için süreci başlat bence keşke ank.da olsan yüzyüze konuşur daha çok yardımcı olmaya çalışırdım ama pc den ancak bu kadar oluyo.

keşke valla bende çok isterdim. şimdi eşim aradi bi avukatla konuşmuş ona hakimler burda kötü niyet aramazlar demiş eğer bi sendikaya bağlı olsaydı belki ama şuan sanmıyorum demiş sadece fazla mesaileri için ama onada ispat lazım demiş morelimi bozdu ya..

Sana iyilik edene fazlasını yap.kötülük edene bir şey yapma;onun kötülüğü kendine yeter.
Annem'den güzel bir nasihat.

Çok saol canım bende eşime çikolatalarımı ve çikolatalı gofretlerimi ısmarladım bitane 8:30 da yiycem bitanede içeri girmeden 10 dk önce

Bende gideyim artık vakit gelmiş. hepinize iyi akşamlar kızlar benim için dua edin yarın bebeğim kıpır kıpır olsun

aynen, istemli ya da istemsiz, farkında olarak ya da değil ben de yürürken, otururken ve yatarken hep temas halindeym...

tetenoz aşısı doğum esnasında bebeği ve anneyi olası bir tetenoz tehlikesinden koruyor... sağlık ocaklarında ücretsiz yapılıyor...

Hepinize iyi akşamlar hatular :) ben yavaş yavaş çıkayım trafik felç olmadan :)
GÖRÜŞÜRÜZ BEBEM YARIN
maşşallah canım aynı benimkine benziyo cinciyeti ney aslında yazıcıya bende atımmda ben nasıl yükleniyo bilmiyorum

Saol canım cinsiyetini inşallah yarın öğrenicez ama eşim erkek diyor inşallah yarın hastanede kız derlerse baygınlık falan geçirmez Buarada konuya cvp ver deyip yazını yazdıktan sonra sayfanın altında eklenti ekle yazıyor ona tıkla ve açılan pencereden dosya yükleyi seç daha sonra bilgisayarda kaydettiğin yerden resmi seç ve tekrar dosya yükle de yüklemeden sonra sayfanın altında içeriğe ekle yazıyor onu seç eklenince yanındaki bitiri işaretle tekar msj yazdığın sayfa gelecek cevaplayı tıkladıktan sonra resmin yazına eklenmiş oluyor.[/QUOTE]
OKADAR KARIŞIKKİ EŞİM GELSİN BAKSIN BARİ YÜKLESİN BENİM GİBİ BECERİKSİZ KARISI VAR GURUR DUYSUN BENLEALLAHM GÖNLNDEN NE GEÇİYOSA ONU NASİP ETSİN CANIM ABLAMADA 78 DOKTIR KIZ DEDİ ERKEK OLDU OGLUM PEMBELERİN İÇİNDE YATIYO TEYZESİNİN GÜLÜ

Çok saol canım bende eşime çikolatalarımı ve çikolatalı gofretlerimi ısmarladım bitane 8:30 da yiycem bitanede içeri girmeden 10 dk önce

evet dün bende yedim.bi dk durmadı kıpır kıpır.doktorda dedi bayağa hareketli.çikolata yedim demedim tabii.veee bi kızzzz da bendenn topiğimize.alışverişte kız reyonuna bakınca çok tuhaf geldi.alışmışım erkek çocuk reyonlarına.ama bişey almadım.

allah analı babalı büyütsün bebem cici cici tokalar ak kızına

Rumuz 17 hoş geldin bebem benim

topiğimizin nüfüsu hızla artıyor maşallah...
cinsiyet öğrenen arkadaşlara da tebrikler, artık alış verişlerin renkleri belli oluyor yavaş yavaş...
uzun zamandır ilk defa st içtim, bunu rutine bağlasam iyi olacak...
sabah kendime nerdeyse yarım ekmek arasınabeyaz peynirli & domatesli sandviç hazırladım okulda yemek için; hazırlarken aklıma aheste geldi...

okulda yerken de arkadaşlarla levent kırca'nın bir tiplemesi vardı bestami'nin kemancısı ismail hakkı bey, bir somunu boydan ikiye ayırır kahkaha atarak yerdi ona benzettik beni; tabii beyaz'ın hüsmen ağa'sının da adı geçti... ))

ne yapayım, okulda kermes vardı çok yorulacaktım, enerji gerekiyordu; bir de okul kenar mahallede olunca kermeste satılanlardan da yiyemeceğimi bildiğimden torpilli bir sandviç hazırladım...

şu öksüz doyuran lafını hamile doyuran olarak değiştirsek mi kızlar, ne dersiniz?...

selam kızlar
umarım herkes iyidir..

bizim facebook sayfamız kapandımı, benmi göremiyorum acep??

ben bir geçmişe bakayım neler kaynatmışsınız :)

canım ordaki sadece kalp atışlarını duyabileceğin bir alet usg gibi karnından dinliyo sende sesi duyuyosun iyi geliyo valla ben gibi sabırsızsan tavsiye ederim telefonla konuşman bence bebişe diye düşünmede genel olarak biliyosun fazlası zaralıymış ama kulaklıkla konuşabilirsin biraaz olsun masumlaşıyo gibi

canım çok tatlısın ya ben yanlış yazmışım şimdi farkettim varmı demek istedim bende geliyim diye ok

bende zannettim herkez var ben yokayıp olur he benide alın ulen yanınıza teker teker merak ediyorum sizleriben aynı bu bebege benziyom tıpkısının aynısı:86::86::86::86:böyle şirinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…