2011 Ekim Anneleri

adınızı ve soyadınızı özelden msj atın. sizi face grubuna ekleyim. bide face de nasıl bir resminiz var onuda yazarsanız kolaylık olur.

face istek gelmedi canım. istersen özelden adını soyadını ve ne resmi oldunu at ben seni ekleyim.

Gözünaydın canım. Senin adına çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.Kız bebeği kıyafetleri daha bir bıcır bıcır oluyor tabi alışverişte daha kapsamlı ve zevkli olur heralde....

arkadaşlar yeni face grubu kurduk isteyen arkadaşlar isim soyisim özelden yollasın ekleyeyim gelmek isteyene kapımız açık :82:

Burcu yapma böyle

Neden haksızlıklarla itham edildim ispiyonculuk etiketi vuruldu üzerime çok zoruma gitti yetmedi topiğimizden kovuldum ben hassas bir insanım buda üzerine gelince daha kötü oldum kimsenin böyle bir şeyi hakettiğini düşünmüyorum bazı şeyler konuşulur tartışılır gerekirse özür dilenirdi burdan kimseye kötü laf söyleme niyetinde değilim ama açıklama yapamadan neler oldugunu anlamadan arkadaşlarıyla vedalaşmadan kovulmak insana kolay gelen bişey değil üzüldüm ben güzel arkadaşlıklar kurdugumuzu düşünmüştüm topikten kovulmak beni eksiltmedi sadece üzdü sadece beni değil diğer arkadaşlarımızıda neyse içimi dökmek istedim çünkü haksız yere diğer arkadaşlar benim laf taşımamdan korkup silip engellediler beni buradada kimsenin huzurunu kaçırmak niyetinde değilim zaten slm da alan yok istenmediğim yerde durmam hayatta başarılar dilerim hepinize umarım sağlıkla kucaklarınıza alırsınız bebeklerinizi hoşçakalın...

Herkese Merhaba;

Yeşilzeytin advocate bebişleriniz çok tatlı maşallah Allah hep güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallahh Yeni katılan arkadaşların hepsine de hoşgeldiniz diyorum

Bir de bir şey rica etmek istiyorum herkesten lütfen burada Facebook hakkında konuşmayalım. Bu çok güzel ortamı muhafaza edelim rica ediyorum.

yorumsuzum, her zamanki gibi yorumsuzum

suç bendemiki bana kusuyorsun kinini suçlunun kim olduğunu görürüsün ve sende sağlıcakla kucağına alırsın inş. canım. Sen belki banada kızgınsın ama. ben sadece bir kişiye kırgınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…