necla arkadaşım, avatarındaki resmi nerden buldun? ben de face de kullanmak istiyorum da, bulamadım bir türlü nette...
evet dün bende yedim.bi dk durmadı kıpır kıpır.doktorda dedi bayağa hareketli.çikolata yedim demedim tabii.veee bi kızzzz da bendenn topiğimize.alışverişte kız reyonuna bakınca çok tuhaf geldi.alışmışım erkek çocuk reyonlarına.ama bişey almadım.
canım googledan ''it is a boy'' yaz görsel resimler kısmında bir çok alternatif var ordan kopyalayabilirsin
arkadaşlar yeni face grubu kurduk isteyen arkadaşlar isim soyisim özelden yollasın ekleyeyim gelmek isteyene kapımız açık :82:
benden rahatsız olan arkadaşlar var sanırsam neyse size iyi sohbetler
Burcu yapma böyle
Neden haksızlıklarla itham edildim ispiyonculuk etiketi vuruldu üzerime çok zoruma gitti yetmedi topiğimizden kovuldum ben hassas bir insanım buda üzerine gelince daha kötü oldum kimsenin böyle bir şeyi hakettiğini düşünmüyorum bazı şeyler konuşulur tartışılır gerekirse özür dilenirdi burdan kimseye kötü laf söyleme niyetinde değilim ama açıklama yapamadan neler oldugunu anlamadan arkadaşlarıyla vedalaşmadan kovulmak insana kolay gelen bişey değil üzüldüm ben güzel arkadaşlıklar kurdugumuzu düşünmüştüm topikten kovulmak beni eksiltmedi sadece üzdü sadece beni değil diğer arkadaşlarımızıda neyse içimi dökmek istedim çünkü haksız yere diğer arkadaşlar benim laf taşımamdan korkup silip engellediler beni buradada kimsenin huzurunu kaçırmak niyetinde değilim zaten slm da alan yok istenmediğim yerde durmam hayatta başarılar dilerim hepinize umarım sağlıkla kucaklarınıza alırsınız bebeklerinizi hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?