- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
bu son canım benden bir daha mesaj almayacaksınızHerkese Merhaba;
Yeşilzeytin advocate bebişleriniz çok tatlı maşallahAllah hep güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallahh Yeni katılan arkadaşların hepsine de hoşgeldiniz diyorum
Bir de bir şey rica etmek istiyorum herkesten lütfen burada Facebook hakkında konuşmayalım. Bu çok güzel ortamı muhafaza edelim rica ediyorum.
yorumsuzum, her zamanki gibi yorumsuzum
suç bendemiki bana kusuyorsun kininisuçlunun kim olduğunu görürüsün ve sende sağlıcakla kucağına alırsın inş. canım. Sen belki banada kızgınsın ama. ben sadece bir kişiye kırgınım
bu son canım benden bir daha mesaj almayacaksınız
ben kimseye kızgın değilim sen üzülme
Benim 12. haftada erkek demişti doktor büyük ihitimalle, ama kesin değil dedi bir sonraki aya bıraktı, sonra 16. haftada bi türlü göremedi senin gibi:) kordon tam önüne gelmişi erkek gibi ama deyip durudu emin olamadı, dün 18+2 de artık kesinleşti erkek olduğu, şu an bakılırsa senink,ide görülür canım
Ben geçen sene hıdırellezde gül altına çöplerden bebek yapmıştım bil bakalım dileğim kabul oldumubu arada kızlar yarın hıdırellez...bu akşam dilekleri unutmayın
Hayırdır kız uzun zamandır yoksun zaten kim rahatsız oldu senden?????benden rahatsız olan arkadaşlar var sanırsam neyse size iyi sohbetler
Kız kim sana ispiyoncu dedi Topikten kim hangi ara ve ne hakla kovdu seni Ben 3-4 gün nete girmesem bile geçmişi okuyorum çünkü cinsiyetler felan belli oluyo onları okumak zorundayım Hatta sen bile yazmışsın cinsiyeti sonrada değiştirdiğimi görmüşsün Geçmişi okurken hiç senin tartışman felan olduğunuda okumadım Anlamadım valla bişey Face gidip gelene bişeyler oluyo vallaNeden haksızlıklarla itham edildim ispiyonculuk etiketi vuruldu üzerime çok zoruma gitti yetmedi topiğimizden kovuldum ben hassas bir insanım buda üzerine gelince daha kötü oldum kimsenin böyle bir şeyi hakettiğini düşünmüyorum bazı şeyler konuşulur tartışılır gerekirse özür dilenirdi burdan kimseye kötü laf söyleme niyetinde değilim ama açıklama yapamadan neler oldugunu anlamadan arkadaşlarıyla vedalaşmadan kovulmak insana kolay gelen bişey değil üzüldüm ben güzel arkadaşlıklar kurdugumuzu düşünmüştüm topikten kovulmak beni eksiltmedi sadece üzdü sadece beni değil diğer arkadaşlarımızıda neyse içimi dökmek istedim çünkü haksız yere diğer arkadaşlar benim laf taşımamdan korkup silip engellediler beni buradada kimsenin huzurunu kaçırmak niyetinde değilim zaten slm da alan yok istenmediğim yerde durmam hayatta başarılar dilerim hepinize umarım sağlıkla kucaklarınıza alırsınız bebeklerinizi hoşçakalın...
Ben geçen sene hıdırellezde gül altına çöplerden bebek yapmıştım bil bakalım dileğim kabul oldumuBu sene ne dilesem acaba
Hayırdır kız uzun zamandır yoksun zaten kim rahatsız oldu senden?????
Kız kim sana ispiyoncu dedi Topikten kim hangi ara ve ne hakla kovdu seni Ben 3-4 gün nete girmesem bile geçmişi okuyorum çünkü cinsiyetler felan belli oluyo onları okumak zorundayım Hatta sen bile yazmışsın cinsiyeti sonrada değiştirdiğimi görmüşsün Geçmişi okurken hiç senin tartışman felan olduğunuda okumadım Anlamadım valla bişey Face gidip gelene bişeyler oluyo valla
duyguuu düzeltme yaparmısın :)) oğluşum olcak kalp atışlarını duydum
topikten yazmışımgrup yazacaktım mühim bişi değil canım içimde kalanları yazdım kusura bakma senin topiğini kullandım
tşk ederimcanım allahım analı babalı büyütsün bebegini
Bende diyorum ne oldu buna durup dururken kendi yazmış kendi sinirlenmiş kendi cevap vermiş
Size kk dan gitmek yaramıyo herkes sinir sitres sahibi olup geri geliyo Tilki misali kürkçü dükkanına geri dönüyosunuz Neyse geçmişi unut gitsin
canım allahım analı babalı büyütsün bebegini
tşk ederim
yok valla yaramıyo eskiden böyle şeylermi vardı anacım unuttum ne olmuşşş
ben çıkıyorum iyi geceler
Canım sanada ne hoşgeldin diyebildim ne geçmiş olsun diyebildim kusura bakma geç olucak ama
Tekrardan seni burda görmek güzel hoşgeldin ve çokkkkk geçmiş olsun inşallah dikişlerin tutar
Evede bi daha misafir felan kabul etme geri çeviremiyosan kapıya bakma boşver çalsın çalsın gitsinler senin yavrundan önemlimi
kız uşagı gösterip gösterip durma ibadet yaparken rahatsız etme bakemsonra dogunca derki annecim doktorlara hep beni çıplak gösteriyosun utanıyorum demesin kesme şekeri
Eger cumarteside gostermesin doktora diyecem zaten cagirma beni merakim kalmadi diye :) Doktor da tanidik zirt pirt cagiriyor...Gene ibadet yapiorsa zaten hicc bolmeyelim doktor benimki imana geldi anlasilan diyecem :) isminide haci filan koyarim artik :)
Canım sanada ne hoşgeldin diyebildim ne geçmiş olsun diyebildim kusura bakma geç olucak ama
Tekrardan seni burda görmek güzel hoşgeldin ve çokkkkk geçmiş olsun inşallah dikişlerin tutar
Evede bi daha misafir felan kabul etme geri çeviremiyosan kapıya bakma boşver çalsın çalsın gitsinler senin yavrundan önemlimi
işşallah herşey istedigin gibi gider bebem sana iyi güzel kahvaltılar bebemKızlar bende kaçtım herkese iyi geceler Namazımı kılıcam sütümü içicem sonrada yatıcam yarın erken kalkıcam annemler kahvaltıya gelicek sonrada doktora gidicez Hiç bu kadar heyecan yapmamıştım kontrole giderken
Öptüm hepinizi
Kızlar herkese hayırlı Cumalar diyorum mübarek perşembe akşamından.
Allah'ım sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
İnşallah bebeklerimiz vatanına, milletine, dinine, anasına babasına hayırlı, Allah'tan korkan insanlar olurlar.
İyi Akşamlar.
avatardaki resim seninmi bebem merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?