2011 Ekim Anneleri

bu son canım benden bir daha mesaj almayacaksınız

ben kimseye kızgın değilim sen üzülme

bu son canım benden bir daha mesaj almayacaksınız

ben kimseye kızgın değilim sen üzülme

Neden kırılıyorsun ki bak gerçekten üzüldüm, ya bırakın Face miş bilmem neymiş orada olanlar orada kalsın burada güzel güzel konuşuyoruz işte.

O an kimse görmemiştir mesajını ondan cevap gelmemiştir ben de her akşam kızlar aaa zehra nerelerde demesin diye iki üç satır da olsun mesaj bırakıyorum, cevap geliyor mu diye bakmıyorum bile. Akşam iş dönüşü bir kaç güzel haberi okumak mutlu ediyor zaten Küslük, kırgınlık bunlara gerek yok hakkaten son olsun artık bu da, sen yine bize yazmaya devam et oldu mu?

insallah cnm bakalim cumartesi belli olacak :) artik belli olsunda baska bsiey istemiorum :) seninde gozun aydin canim..:) oglusunu saglikli gunlerde buyutursun insallah...

bu arada kızlar yarın hıdırellez...bu akşam dilekleri unutmayın
Ben geçen sene hıdırellezde gül altına çöplerden bebek yapmıştım bil bakalım dileğim kabul oldumu Bu sene ne dilesem acaba
benden rahatsız olan arkadaşlar var sanırsam neyse size iyi sohbetler
Hayırdır kız uzun zamandır yoksun zaten kim rahatsız oldu senden?????
Kız kim sana ispiyoncu dedi Topikten kim hangi ara ve ne hakla kovdu seni Ben 3-4 gün nete girmesem bile geçmişi okuyorum çünkü cinsiyetler felan belli oluyo onları okumak zorundayım Hatta sen bile yazmışsın cinsiyeti sonrada değiştirdiğimi görmüşsün Geçmişi okurken hiç senin tartışman felan olduğunuda okumadım Anlamadım valla bişey Face gidip gelene bişeyler oluyo valla

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza Listeyi kaç gündür güncelleyemiyorum annemler bende bu akşam abime gittiler bende listeyi güncelleyim dedim
Yarın doktor kontrolüm var 11:30da kızlar dua edin nolur Rabbim gönlümden ve gönlünüzden geçeni nasip eder inşallah

kız uşagı gösterip gösterip durma ibadet yaparken rahatsız etme bakemsonra dogunca derki annecim doktorlara hep beni çıplak gösteriyosun utanıyorum demesin kesme şekeri

Eger cumarteside gostermesin doktora diyecem zaten cagirma beni merakim kalmadi diye :) Doktor da tanidik zirt pirt cagiriyor...Gene ibadet yapiorsa zaten hicc bolmeyelim doktor benimki imana geldi anlasilan diyecem :) isminide haci filan koyarim artik :)

topikten yazmışım grup yazacaktım mühim bişi değil canım içimde kalanları yazdım kusura bakma senin topiğini kullandım

topikten yazmışım grup yazacaktım mühim bişi değil canım içimde kalanları yazdım kusura bakma senin topiğini kullandım

Bende diyorum ne oldu buna durup dururken kendi yazmış kendi sinirlenmiş kendi cevap vermiş
Size kk dan gitmek yaramıyo herkes sinir sitres sahibi olup geri geliyo Tilki misali kürkçü dükkanına geri dönüyosunuz Neyse geçmişi unut gitsin

Son düzenleme:
canım allahım analı babalı büyütsün bebegini
tşk ederim

yok valla yaramıyo eskiden böyle şeylermi vardı anacım unuttum ne olmuşşş
ben çıkıyorum iyi geceler

Son düzenleme:
canım allahım analı babalı büyütsün bebegini

Canım sanada ne hoşgeldin diyebildim ne geçmiş olsun diyebildim kusura bakma geç olucak ama
Tekrardan seni burda görmek güzel hoşgeldin ve çokkkkk geçmiş olsun inşallah dikişlerin tutar
Evede bi daha misafir felan kabul etme geri çeviremiyosan kapıya bakma boşver çalsın çalsın gitsinler senin yavrundan önemlimi

Son düzenleme:

ne dikişi hayırdırr rahimde açıklıkmı vardı ???

güzel isim seni gördükçe hacı derim artıgın

canım sagol işşalllah tutar dikişlerim güzel dileklerin için sagolasın kardeşim benim

canım misafirlerle annem ilgileniyo yatagı bilerek kaldırmadı annem görürlerde çabuk giderler diye almasan laf ederler zaten annem birini bozduaranıza gene geldim sag olsun kadınlar kulubünden yanlış anlaşılmışlıklar halledildi burdan gene teşekkür ederim kadınlar kulübüne sen çok yaşa iyiki varsın senin sayende iyi arkadaşlara kavuştum yaşasın

Kızlar bende kaçtım herkese iyi geceler Namazımı kılıcam sütümü içicem sonrada yatıcam yarın erken kalkıcam annemler kahvaltıya gelicek sonrada doktora gidicez Hiç bu kadar heyecan yapmamıştım kontrole giderken
Öptüm hepinizi

Kızlar herkese hayırlı Cumalar diyorum mübarek perşembe akşamından.

Allah'ım sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

İnşallah bebeklerimiz vatanına, milletine, dinine, anasına babasına hayırlı, Allah'tan korkan insanlar olurlar.

İyi Akşamlar.

işşallah herşey istedigin gibi gider bebem sana iyi güzel kahvaltılar bebem

dualar için sagol bebem amin diyorum canı gönülden

merabalar arkadaşlar nasılsınız bu akşam bebişler iyilerdir inşallah bende kk acayip alışkanlık yaptı pc yi azıcık boş bulsam hoooop hemen başındayım face miş başka bişimiş hiç bişeye takılmıyorum artık iy geldi burs bana iyiki gelmişim iyiki varsınız herkese hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…