Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza Listeyi kaç gündür güncelleyemiyorum annemler bende bu akşam abime gittiler bende listeyi güncelleyim dedim
Yarın doktor kontrolüm var 11:30da kızlar dua edin nolur Rabbim gönlümden ve gönlünüzden geçeni nasip eder inşallah
merabalar arkadaşlar nasılsınız bu akşam bebişler iyilerdir inşallah bende kk acayip alışkanlık yaptı pc yi azıcık boş bulsam hoooop hemen başındayım face miş başka bişimiş hiç bişeye takılmıyorum artık iy geldi burs bana iyiki gelmişim iyiki varsınız herkese hayırlı geceler
canım benim inşallah kontrlün istediğin gibi geçer bebişini bol bol görürsün allah dilediğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bütün hamişlerin gönlünden geçen olsun dilerim rabbimden
canım uzaksın bana yavyum ya ben kagıthanedeyim
olsun datlum sorun değil burda beraberiz iyiki buda yeter ne güzel ya bebelerimiz doğduktan sonra da burda herşeyi paylaşırız inşallah tabi şimdiki kadar zaman bol olmayacak ama olsun bebişim gelsin sağlıklı hayırlı ben ona göre ayarlarım kendimi gerçi üç çocuklu bi karı olucam ama olsun ben asla kendimden vazgeçmem herşeyi yoluna koyarım (umarım)2::2: :
evet dün bende yedim.bi dk durmadı kıpır kıpır.doktorda dedi bayağa hareketli.çikolata yedim demedim tabii.veee bi kızzzz da bendenn topiğimize.alışverişte kız reyonuna bakınca çok tuhaf geldi.alışmışım erkek çocuk reyonlarına.ama bişey almadım.
yagmurlu bı ıstanbul sabahuından herkeze gunaydın
hayırlı cumalar herkeze
Ben de şöyle neşeli bi günaydın dicektim, hanzadem ne kadar haklısın... Gereksiz, lüzumluk diyaloglara ve yersiz söylemlere ne gerek var. Buranın amacı belli seviyeli bi şekilde sohbet ediyoruz, bunu saptırmanın kişisel egoları tatmin etmenin ne anlamı var şimdi..
Heyecanlarımızı, korkularımızı, sevinçlerimizi, endişelerimizi paylaştığımız bu samimiyet ortamını kendi kişisel olaylarımızla kirletmeyelim derim. Lütfen biraz daha itina ve dikkat.. Bu olaylarla alakası olmayan insanları kendi probleminize dahil etmeyin lütfen... Biraz nezaket...
Kızlar hadi bakalım leynanın bebişinin cinsiyeti hakkında son tahminleri alıyım :))
Kız :)
Hadi bakalım bozmayın keyifleriii, ben geldim huuu
Enn hayırlı cumalar olsun inş. Rabbim kalbinde sıkıntı olanlara, ruhunda ferehlık dileyenlere inşirah versin. Bu dönemde bedenimizdeki rahatsızlıklarımzı günahlarımıza kefaret kılsın.. Ve can parçalarımıza sağlıkla, huzurla kavuşmayı ve onları Rahman nın dilediği şekilde yetiştirmeyi nasib etsin bizlere.. (amin)
Hadi bakalım bozmayın keyifleriii, ben geldim huuu
Enn hayırlı cumalar olsun inş. Rabbim kalbinde sıkıntı olanlara, ruhunda ferehlık dileyenlere inşirah versin. Bu dönemde bedenimizdeki rahatsızlıklarımzı günahlarımıza kefaret kılsın.. Ve can parçalarımıza sağlıkla, huzurla kavuşmayı ve onları Rahman nın dilediği şekilde yetiştirmeyi nasib etsin bizlere.. (amin)
Günaydınlar herkese...
Sabah sabah okuduklarım hiç hoşuma gitmedi ki dün sabah bu konu ile ilgili bir yorum yazmıştım. Biri diğerinin eşine, diğer onun annesine diğeri şahsına iğrenç şekilde hakaret edip durmuş, almış bir face olayı başını gidiyor!
Burada normalde çok aktif olmayan bazı face grubu üyeleri ne vakit bir sıkıntı yaşasanız soluğu burada alıyorsunuz? İstediğiniz zaman istediğiniz kadar aramızda olabilirsiniz ama tartışmalarınızı sitemlerinizi yazmak için değil.
Bunu yapabilmeniz için özelleriniz var. Amaç buradaki diğer üyelerden tartışmadaki durumunuz hakkında destek görmek mi? Bizi kendi sorunlarınız için kullanmış olmuyormusunuz? Ne sıkıntınız varsa gidin özellerinizde halledin. Bizi sabah sabah saçma sapan tartışma yazıları okumak durumunda bırakmaya hakkınız yok.
Gayet güzel bir dille anlatmaya çalışmıştım durumu geçen gün ama anlayan olmamış, biz burada bebeklerimizle hamileliğimizle ilgili durumları paylaşıyoruz burası onun için var. Ne hakkınız var bizleri rahatsız etmeye? Kendi sıkıntılarınızı birbirinizi gruptan atmadan önce face' nizde çözün ki, gelip bizi sizin çirkin yorumlarınızı okuma mecburiyetinde bırakıp strese sokmayın, herkesin derdi kendisine yetiyor zaten!
O kadar neşeli açtım ki topiği, leyna doktora gidecek bakalım ne olacak? eslemi göremedim nerelerde acaba diye düşünüyorken karşılaştığım şeylere bak.. Mecburmuyum ben bunları okumaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?