2011 Ekim Anneleri

Evet yok mu bizim testimizi soran Çok şükür temiz çıktı, eşimin de minnakın da bişicikleri yok maşallah. Ama benim idrar yollarında enfeksiyon çıktı, artmış baya.. Su da içiyorum halbu ki. :44:

Bu arada yavrumu göstermedi dr çok üzüldüm.. Neyse bende ona ciciler aldım keyfim yerine geldi..

geçmiş olsun bol bol su iç inşallah gecer bende almak istiyorum ciciler ama cesaret edipte alamıyorum

Amiin çok sağol ahestecim Allah kabul etsin.
bir görünüp bir kayboluyorsun canım iyi misin sağlığın keyfin yerinde mi?

Denizim iyyiz çok şükür canım, dün dr dan sonra azvık dolaştık. Eşimin biraz işi vardı, bende biraz mağaza gezdim tek kalınca.. Rahat rahat dolaşıyordum ama çok yorulmuşum, eve geldik yemekten sonra baktım biraz ama yazacak halim yoktu. Zaten uyumuş kalmışım yine kanepede..

arkadaslar herkese günaydın ...........
bugun canım çok sıkkın 4 lü tarama testimin sonucu çıktı malesef bekledıgım iyi haberler gelmedi... çok riskli çıktı ama ikili testim çok iyi çıkmıştı bu neden böyle geldi anlamadım.doktorum amniosentes önerdi ben yaptırmak istemedim %1filan düşük riski varmış prenantal tıp dalında başka bir doktro bulduk oa gittik oda muayene etti sonuclara baktı muayene %100 sonuc vermez ama bebegınde bır sorun göremedim dedi. doktora hikayemizi anlattık ne kadar zor şartlarda bebek sahibi oldugumuzu anlattık oda zaten ikili testin çok iyi gelmiş dörtlü testin neden bukadar farklı çıkmış bende anlıyamadım bir garıp dedı. ve tekrardan 4 lü testi yaptırmamızı söyledi dun kan verdik haftaya cuma çıkacak sonuçlar inş.doktorlar sonuc kotu cıkarsa amniosentez yaparız sonrasıda kurtaj ıcın ızın alırız fılan dedıler ve o an bende yasam bıttı sankı ozamana kadar bebegım 5.5 aylık olmuş olacAK kürtaj filan en kötüsünü düşünüyorum ben böyle bir seyı kaldıramam kızlar kafayı yemek üzereyim nolur basına boyle bırsey gelen varmı testı tekrarlayıp ıyı sonuc cıkan varmı
nolur kızlar dualarınız benımle ve bebısımle olsun......
buna çok ihtiyacımız var....
şimdiden allah herkesden razı olsun......

geçmiş olsun bol bol su iç inşallah gecer bende almak istiyorum ciciler ama cesaret edipte alamıyorum

Teşekkür ederim geçer inş, dr antibiyotik vardi. Bende görünce dayanamadım aldım bi kaç parça, şöyle bi kendime geliyim eklerim minnakımın cicilerini...:82:

kızlar bu yazımı okuyan varmı ?

Allah yardımcınız olsun.. Üzülmeyin, bol bol dua edin inş.. Benim dr bu konuda oldukça rahattı, bebeğin herşeyi normal, testlerde böyle çıkar diyordu hep. Bi de sonuçta yüz de yüz güvenilirliği yok yani. bizim bi arkadaşımızın yavrusununda sonuçları iyi çıkmamıştı, ama onlar Hiç bir operasyon istemedi, şimdi nur topu gibi yavruları var. İçinizi ferah ttun testin ikincisi nasıl çıkacak bakalım, inş sağlıklı bi şekilde kavuşursunuz yavrunuza...

Çok yakın bir arkadaşımın başına gelmişdi ikili iyi üçlü kötüydü amniyosentez yaptırmadı ne gelirse Allah'tan dedi öyle tatlı oğluşu varki hiçde bir sorunu yok.

Yine yakın akrabalardan birinde böyle olmuştu adlırdı bebeği sapasağlammış.

Bol bol dua et amniyosentezde çok riskli değil diye biliyorum.

canım gönlünü ferah tut üzülme diyemiyorum şıanda ne desekte üzüleceksin ama kötü dşünme umarım herşey yoluna girer dualarımız seninleeay ne kadar uyuz doktorlar var hamile kadının suratına kürtaj için izin alırız denirmii duygusuz insanlar üzülme canım alacaksın bebegini kucagına sakın üzülme bebegin hissediyor artık

Teşekkür ederim geçer inş, dr antibiyotik vardi. Bende görünce dayanamadım aldım bi kaç parça, şöyle bi kendime geliyim eklerim minnakımın cicilerini...:82:

severim senin minnakını da cicilerini de :95: güle güle giysin canım, iyi günlerinde giysin inşallah. hayırlı olsun.
geçmiş olsun sana da. edut da çok fena, yazık onda da çıktı. o da antibiyotik kullanacak galiba. ne kullanıyosunuz, aklımızda olsun ismini bilelim canım. bol suya talimsin, hortum bağla mutfaktan odana.

Biz de sizi seviyoruzz teşekkürler deniz teyzemiz, inş sizde öğreninde cinsiyeti beraber alaım artık.

Sağol canım, bilmiyorum ne olduğunu dün annem bol su iç antibiyoik içme demişti ama bu gün eşim alıcak dr sakınca görmediyse bişi olmaz dedi. Afedersiniz wc sonrası acayip ağrıyordu kasıklarım daha fena olma dedi. Hortumda iyi fikirmiş ama evin her yerine sürahi koyacam gördükçe içiyim diye. Aslında bi kaç gündür iyi içiyordum ama öncesinde olmuş demek ki.. Rabbim şafi ismiyle tecelli etsin inş bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…