2011 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun üzülme, ben geçen gün kağan kocatepenin 16. hafta videosunu ekledim sitesine gir ve izle yapılan amniosentezlerin bir çoğu temiz çıkıyor dedi bu testler sadece ihtimal dedi. Korkam eğer ölçümler iyi ise bir şey yoktur. Bendende isteyecek eminim ama bende amniosentez yaptırmayacağım. :)

çok zor bir durum. ama ikinci dörtlünün sonucunu almadan karamsarlığa kapılmayın. hem bu testlerin %100 güvenirliği yok diyor arkadaşlar, uzmanlar. bebeğin iyi gözüküyormuş hem de, bu sevindirici haber. test sonucunu bekle deyan cım bir hafta daha. içini ferah tutmaya gayret etmelisin.

benimde su içmem için heralde hasta olmam lazım tövbe tövbee içemiyorum suuuuuuuuuuu kusuyorum yaaaaaaeşek kadar oldu sıpam hala anasına çektiriyooo dogunca kızlar ne yapcekkk

kızlar bu yazımı okuyan varmı ?

Deyan aminosentez yaptıranlar topiğine git inan bir çoğu temiz sonuç almış, bebeğin ölçümlerde iyiyse iyidir korkma :), Daha öncede söyledim benim 5,5 aylık gebeliğim sonlandırıldı. Ama testlerimin hepsi iyiydi, ölçümlerim kötü çıktığı için dr. ısrarla amniosentez yapılmasını istedi. Ve sorunlu çıktı ama şimdi bile bebeğim belkide iyiydi diye düşünüyorum. Benim içimden geçen ama gerçekten içimden geçen onun son derece sağlıklı olduğu sende görüceksin :)

eşim yola çıktı az önce, size doğru geliyor yine gitti tam da burda hava düzelmeye başlamıştı, yağmura, soğuğa gidiyor desenize

İnsanın eşinin olmaması çok kötü oluyor geçen haftasonuda ben iki gün yanlız kaldım berbat birşey... Geldiğinde sanki aylardır görmemiş gibi sevindim mutlu oldum :)

gunaydın herkese
bence baslarda su ıcemıyordum ama artık ıcıyorum soguk su tabıkı obur turlu ıcemıyorum
bulantılarınız ne alemde ebnım tıksınmelerım devam edıyo onun yanı sıra bolca tukuruk salgısı var agzımda benı olduruyo
bugun guzel gecsın herkese hayırlı cumalar

sen gene içiyorsun ya ben onuda yapmıyorum sabahları çay içersem bide ilaç içerken 3-4 yudum kurudu çocuk içimde buna bi çare bulmak lazım

Aaaa o kadar değil canım yapma öyle ama, bebeğin plesantasındaki amion sıvısı 3 saatte bir yenileniyor su içmen onun içinde çok önemli bebişi düşün suyu değişecek de iç vallahi ben öyle içiyorum birde idrar yolu enfeksiyonundan çok korkuyorum, nun içinde çok su içmek lazım ayrıcaaa, çatlaklarada içten bakımk yapıyormuş haberin olsun, e artık içersin :))))

Günaydın ...
Hayırlı cumalar ...
Içimde bir sıkıntı var :85:
Oğlumu çok özledim
Kocamıda çok seviyorum

İnsanın eşinin olmaması çok kötü oluyor geçen haftasonuda ben iki gün yanlız kaldım berbat birşey... Geldiğinde sanki aylardır görmemiş gibi sevindim mutlu oldum :)

Ay sorma hanzade, bizde yarım güne alışmışız geçenlerde bi arkaşına gitti benim misafirlerim var diye akşamda biraz gecikti elinde olmadan ama bana bi zor geldi dünde eşim kardiolojide olunca radyoloji filan aynı yerdeydi sen burda durma kendi katına çık orda bekle hemde sonucu göster dedi, neyse çıktım bekliyorum ama zaten ikisini telaşı yetti bana. Acaba bişileri var mı, Allah korusun çıkarmı bişey diye. Heyecan, telaş, korku.. Alev gibi olmuştu yüzüm, her yerimi ateş bastı, kıpkırmızı olmuştum:)

neeeeeeee bilmiyodumm ay şok oldummm hemen içmeye başlicam yavaş yavaşş:26:
Günaydın ...
Hayırlı cumalar ...
Içimde bir sıkıntı var :85:
Oğlumu çok özledim
Kocamıda çok seviyorum

günaydın hayırlı cumalarr içini ferah tutt

evet, aynen öyle oluyorum ben de.
ama bu sefer çok gitti genelde bir-iki, en fazla 3 gün olurdu, bu sefer haftaya pazar akşamını bulacak. önümüzdeki hafta izin&rapor filan alabilirsem çarşambadan sonra birkaç günlüğüne ben de gidicem bir ihtimal. istanbullu annişlerin ziyaretine gelirim artık :) gündüz gezmek için vaktim olacak.

Bol bol sıvı içmek ayran,meyve suyu gibi su ihtiyacını karşılamazmı?

ben doktoruma aynı seyı sormustum ama bana karsılamaz en az 2.5lıtee su ıcmelısın demıstı meyve suyu ayran vs dısında bol su ıcmek gerekıyomus havalar ısınsa barı o bahaneyle ıcerız bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…