arkadaslar herkese günaydın ...........
bugun canım çok sıkkın 4 lü tarama testimin sonucu çıktı malesef bekledıgım iyi haberler gelmedi... çok riskli çıktı ama ikili testim çok iyi çıkmıştı bu neden böyle geldi anlamadım.doktorum amniosentes önerdi ben yaptırmak istemedim %1filan düşük riski varmış prenantal tıp dalında başka bir doktro bulduk oa gittik oda muayene etti sonuclara baktı muayene %100 sonuc vermez ama bebegınde bır sorun göremedim dedi. doktora hikayemizi anlattık ne kadar zor şartlarda bebek sahibi oldugumuzu anlattık oda zaten ikili testin çok iyi gelmiş dörtlü testin neden bukadar farklı çıkmış bende anlıyamadım bir garıp dedı. ve tekrardan 4 lü testi yaptırmamızı söyledi dun kan verdik haftaya cuma çıkacak sonuçlar inş.doktorlar sonuc kotu cıkarsa amniosentez yaparız sonrasıda kurtaj ıcın ızın alırız fılan dedıler ve o an bende yasam bıttı sankı ozamana kadar bebegım 5.5 aylık olmuş olacAK kürtaj filan en kötüsünü düşünüyorum ben böyle bir seyı kaldıramam kızlar kafayı yemek üzereyim nolur basına boyle bırsey gelen varmı testı tekrarlayıp ıyı sonuc cıkan varmı
nolur kızlar dualarınız benımle ve bebısımle olsun......
buna çok ihtiyacımız var....
şimdiden allah herkesden razı olsun......
arkadaslar herkese günaydın ...........
bugun canım çok sıkkın 4 lü tarama testimin sonucu çıktı malesef bekledıgım iyi haberler gelmedi... çok riskli çıktı ama ikili testim çok iyi çıkmıştı bu neden böyle geldi anlamadım.doktorum amniosentes önerdi ben yaptırmak istemedim %1filan düşük riski varmış prenantal tıp dalında başka bir doktro bulduk oa gittik oda muayene etti sonuclara baktı muayene %100 sonuc vermez ama bebegınde bır sorun göremedim dedi. doktora hikayemizi anlattık ne kadar zor şartlarda bebek sahibi oldugumuzu anlattık oda zaten ikili testin çok iyi gelmiş dörtlü testin neden bukadar farklı çıkmış bende anlıyamadım bir garıp dedı. ve tekrardan 4 lü testi yaptırmamızı söyledi dun kan verdik haftaya cuma çıkacak sonuçlar inş.doktorlar sonuc kotu cıkarsa amniosentez yaparız sonrasıda kurtaj ıcın ızın alırız fılan dedıler ve o an bende yasam bıttı sankı ozamana kadar bebegım 5.5 aylık olmuş olacAK kürtaj filan en kötüsünü düşünüyorum ben böyle bir seyı kaldıramam kızlar kafayı yemek üzereyim nolur basına boyle bırsey gelen varmı testı tekrarlayıp ıyı sonuc cıkan varmı
nolur kızlar dualarınız benımle ve bebısımle olsun......
buna çok ihtiyacımız var....
şimdiden allah herkesden razı olsun......
Ben onededi bunededi değilim! Özelden msj yazdım yorumuna... Bir sıkıntın varsa özelime yaz...
Biz de sizi seviyoruzzteşekkürler deniz teyzemiz, inş sizde öğreninde cinsiyeti beraber alaım artık.
Sağol canım, bilmiyorum ne olduğunu dün annem bol su iç antibiyoik içme demişti ama bu gün eşim alıcak dr sakınca görmediyse bişi olmaz dedi. Afedersiniz wc sonrası acayip ağrıyordu kasıklarımdaha fena olma dedi. Hortumda iyi fikirmiş ama evin her yerine sürahi koyacam gördükçe içiyim diye. Aslında bi kaç gündür iyi içiyordum ama öncesinde olmuş demek ki.. Rabbim şafi ismiyle tecelli etsin inş bizlere
kızlar bu yazımı okuyan varmı ?
benimde su içmem için heralde hasta olmam lazım tövbe tövbee içemiyorum suuuuuuuuuuu kusuyorum yaaaaaaeşek kadar oldu sıpam hala anasına çektiriyooo dogunca kızlar ne yapcekkk
eşim yola çıktı az önce, size doğru geliyor yine gittitam da burda hava düzelmeye başlamıştı, yağmura, soğuğa gidiyor desenize
Bende günde en az 2 litre içiyordum 2 gündür 1 litre içiyorum miğrem almıyor naapsam yaa...
sen gene içiyorsun ya ben onuda yapmıyorum sabahları çay içersem bide ilaç içerken 3-4 yudum kurudu çocuk içimdebuna bi çare bulmak lazım
Bol bol sıvı içmek ayran,meyve suyu gibi su ihtiyacını karşılamazmı?
sen gene içiyorsun ya ben onuda yapmıyorum sabahları çay içersem bide ilaç içerken 3-4 yudum kurudu çocuk içimdebuna bi çare bulmak lazım
İnsanın eşinin olmaması çok kötü oluyor geçen haftasonuda ben iki gün yanlız kaldım berbat birşey... Geldiğinde sanki aylardır görmemiş gibi sevindim mutlu oldum :)
Aaaa o kadar değil canım yapma öyle ama, bebeğin plesantasındaki amion sıvısı 3 saatte bir yenileniyor su içmen onun içinde çok önemli bebişi düşün suyu değişecek de iç vallahi ben öyle içiyorum birde idrar yolu enfeksiyonundan çok korkuyorum, nun içinde çok su içmek lazım ayrıcaaa, çatlaklarada içten bakımk yapıyormuş haberin olsun, e artık içersin :))))
Günaydın ...
Hayırlı cumalar ...
Içimde bir sıkıntı var :85:
Oğlumu çok özledim
Kocamıda çok seviyorum
İnsanın eşinin olmaması çok kötü oluyor geçen haftasonuda ben iki gün yanlız kaldım berbat birşey... Geldiğinde sanki aylardır görmemiş gibi sevindim mutlu oldum :)
Bol bol sıvı içmek ayran,meyve suyu gibi su ihtiyacını karşılamazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?