Günaydın ...
Hayırlı cumalar ...
Içimde bir sıkıntı var :85:
Oğlumu çok özledim
Kocamıda çok seviyorum
İnsanın eşinin olmaması çok kötü oluyor geçen haftasonuda ben iki gün yanlız kaldım berbat birşey... Geldiğinde sanki aylardır görmemiş gibi sevindim mutlu oldum :)
ben doktoruma aynı seyı sormustum ama bana karsılamaz en az 2.5lıtee su ıcmelısın demıstı meyve suyu ayran vs dısında bol su ıcmek gerekıyomus havalar ısınsa barı o bahaneyle ıcerız bol bol
Günaydın ...
Hayırlı cumalar ...
Içimde bir sıkıntı var :85:
Oğlumu çok özledim
Kocamıda çok seviyorum
evet, aynen öyle oluyorum ben de.
Ama bu sefer çok gittigenelde bir-iki, en fazla 3 gün olurdu, bu sefer haftaya pazar akşamını bulacak. önümüzdeki hafta izin&rapor filan alabilirsem çarşambadan sonra birkaç günlüğüne ben de gidicem bir ihtimal. Istanbullu annişlerin ziyaretine gelirim artık :) gündüz gezmek için vaktim olacak.
ooo zeytinim gelmişSağolasın canım...
At bakalım hemen o sıkıntıyı, öyle şeyyler zararlı bize dimi hanzadee..
Bende özledim, halbuki bi hafta oldu bi de dr gidip göremeyince daha kötü oldum dün.
Ayrıca hepimiz seviyoruz kocalarımızııı
elini karnınana koy bebeğin hissetsin özlemini,eşini de ara bir sesini duy.
Sıkıntıları da at üzerinden dua et panceriye aç deriiin bir nefes al.
Bu habere çok sevindim işte denizimin istanbula gelme ihtimali görüşeceğimiz ihtimali ayyyy heyecanlandım
Olmadı haziranda ben ordayım zaten
Allah kavuştursun en uzun ayrı kalışınız olsun denizim
üfff, çok kııskandımm
Bu habere çok sevindim işte denizimin istanbula gelme ihtimali görüşeceğimiz ihtimali ayyyy heyecanlandım
Olmadı haziranda ben ordayım zaten
Allah kavuştursun en uzun ayrı kalışınız olsun denizim
esden ayrı olmak gercekten cok zor 3 ay mecburı hızmet ıcın 1 senede askerlık ıcın ayrı kaldık malum 10 sene okudun doktor oldun kısa donem yok 1 sene askerlık yap dıyolar doktorlara martta yıne mecburı hızmetımız var oglumun hamılelıgını ve 10 aylık olana kadar olan zamanı esımden evımden ayrı gecırdım sımdı yıne bı ayrılık ya esımden yrılcam 2 sene yada onunla gıdıp evımden annemdem her ıkısıde zor 5 ayllık bı bebekle bana dua edın su mecburı hızmet ankara olsun baska bırsey ıstemıyorum aklıma geldıkce ıcım sıkılıyo belırsızlık cok kotu :2:
İnşallah gönlüne göre olur, şark hizmeti gerçekten zor arkadaşım şehir şehri geziyor çocukları ve eşiyle tam alıştım derken birdaha...
evet, aynen öyle oluyorum ben de.
ama bu sefer çok gittigenelde bir-iki, en fazla 3 gün olurdu, bu sefer haftaya pazar akşamını bulacak. önümüzdeki hafta izin&rapor filan alabilirsem çarşambadan sonra birkaç günlüğüne ben de gidicem bir ihtimal. istanbullu annişlerin ziyaretine gelirim artık :) gündüz gezmek için vaktim olacak.
evet canım oyle saglık bakına degıssede su mecburı hızmet kalksa yada ankara olsa dıye dua edıyorum aklınıza gelırsem ankarada kalabılmem ıcın dua edın bana
heyecanlanma bitanem gelicem oraya seni görücem, göbüşünü sevicem, seni öpücem öpücem öpücem gelicem buraya :)
beylikdüzü yakın mı işine ya da evine? Tüyap fuar merkezi varmış, otel de oralardaymış. Kociş orda olacak gün içinde, gündüz gezerim ben de gelirim vallaa ayy ben de heyecanlandım şimdi :)
üfff, çok kııskandımm
oyyy şimdi bu söylediklerini okuyunca daha bir heyecanlandım
Beylikdüzü en az ankara kadar yakınEv ümraniye iş leventte :97:
Ama ortada buşuruz taksimde mesela bende izin alırım şirketten gezeriz sohbetler ederiz oyy sabahlar olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?