2011 Ekim Anneleri

Günaydın ...
Hayırlı cumalar ...
Içimde bir sıkıntı var :85:
Oğlumu çok özledim
Kocamıda çok seviyorum

Ooo zeytinim gelmiş sağolasın canım...
At bakalım hemen o sıkıntıyı, öyle şeyyler zararlı bize dimi hanzadee..

Bende özledim, halbuki bi hafta oldu bi de dr gidip göremeyince daha kötü oldum dün.
Ayrıca hepimiz seviyoruz kocalarımızııı

İnsanın eşinin olmaması çok kötü oluyor geçen haftasonuda ben iki gün yanlız kaldım berbat birşey... Geldiğinde sanki aylardır görmemiş gibi sevindim mutlu oldum :)

en son eşim beni evde 2 gün yanlız bıraktıgında ilk bebegimi kaybetmiştim o yüzden sanki o evde olmayınca kötü bişey olcakmış gibi hissediyorum heç biyere yollamıyorum korkutuyorum adamı köye gitmesin diye

Günaydın ...
Hayırlı cumalar ...
Içimde bir sıkıntı var :85:
Oğlumu çok özledim
Kocamıda çok seviyorum

Elini karnınana koy bebeğin hissetsin özlemini,eşini de ara bir sesini duy.
Sıkıntıları da at üzerinden dua et panceriye aç deriiin bir nefes al.

Bu habere çok sevindim işte denizimin istanbula gelme ihtimali görüşeceğimiz ihtimali ayyyy heyecanlandım
Olmadı haziranda ben ordayım zaten
Allah kavuştursun en uzun ayrı kalışınız olsun denizim

Yerim ben seni yarım ekmeğe koyup
Bu sefer nedense çok özledim içim titriyo düşündükçe
Oğlumu özlediğimi yazınca kocamıda kayırmıyayım dedim okur falan kıskanmasın
Allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızı

elini karnınana koy bebeğin hissetsin özlemini,eşini de ara bir sesini duy.
Sıkıntıları da at üzerinden dua et panceriye aç deriiin bir nefes al.

buraya girince sıkıntım önemli ölçüde azaldı teşekkür ederim
Sen istanbulda değilsin heralde camı aç felan donuyorum bennn

esden ayrı olmak gercekten cok zor 3 ay mecburı hızmet ıcın 1 senede askerlık ıcın ayrı kaldık malum 10 sene okudun doktor oldun kısa donem yok 1 sene askerlık yap dıyolar doktorlara martta yıne mecburı hızmetımız var oglumun hamılelıgını ve 10 aylık olana kadar olan zamanı esımden evımden ayrı gecırdım sımdı yıne bı ayrılık ya esımden yrılcam 2 sene yada onunla gıdıp evımden annemdem her ıkısıde zor 5 ayllık bı bebekle bana dua edın su mecburı hızmet ankara olsun baska bırsey ıstemıyorum aklıma geldıkce ıcım sıkılıyo belırsızlık cok kotu :2:

Bu habere çok sevindim işte denizimin istanbula gelme ihtimali görüşeceğimiz ihtimali ayyyy heyecanlandım
Olmadı haziranda ben ordayım zaten
Allah kavuştursun en uzun ayrı kalışınız olsun denizim

heyecanlanma bitanem gelicem oraya seni görücem, göbüşünü sevicem, seni öpücem öpücem öpücem gelicem buraya :)
beylikdüzü yakın mı işine ya da evine? tüyap fuar merkezi varmış, otel de oralardaymış. kociş orda olacak gün içinde, gündüz gezerim ben de gelirim vallaa ayy ben de heyecanlandım şimdi :)

İnşallah gönlüne göre olur, şark hizmeti gerçekten zor arkadaşım şehir şehri geziyor çocukları ve eşiyle tam alıştım derken birdaha...

İnşallah gönlüne göre olur, şark hizmeti gerçekten zor arkadaşım şehir şehri geziyor çocukları ve eşiyle tam alıştım derken birdaha...

evet canım oyle saglık bakına degıssede su mecburı hızmet kalksa yada ankara olsa dıye dua edıyorum aklınıza gelırsem ankarada kalabılmem ıcın dua edın bana

Aaaaaa gel gel süper olur Ankaralı annelerden önce İstanbullular buluşur çatlayında patlayın Angaralılar :)))) şaka yapıyroum şaka şakaaa :) şimdi leyna beni avukata verir advotacede idam eder valla bu yorumdan sonra kaçtım ben işler bekler haftanın son günü bugün yuppiiii :)

oyyy şimdi bu söylediklerini okuyunca daha bir heyecanlandım
Beylikdüzü en az ankara kadar yakın Ev ümraniye iş leventte :97:
Ama ortada buşuruz taksimde mesela bende izin alırım şirketten gezeriz sohbetler ederiz oyy sabahlar olmasın

üfff, çok kııskandımm

ahh kıyamam canım benim ben mersine çok gidiyorum. mersine gittikçe adanaya da gidiyorum sana da gelirim mutlaka, seni ayırır mıyım hiç yakın zamanda gelemeyecek olursam sen aileni görmeye gelirsen, burda da görüşürüz. her şekilde görüşür

Leynaaaa ben gelmeden sakın cinsiyeti söyleme en geç saat 4 te buradayım küserim ağlarım zırlarım susturamassınız Ay sanki ben öğrenicem ne kadar heyecan yaptım böyle :) Dünürmü olcaz ne kanmı çekti acaba :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…