Leynaaaa ben gelmeden sakın cinsiyeti söyleme en geç saat 4 te buradayım küserim ağlarım zırlarım susturamassınızAy sanki ben öğrenicem ne kadar heyecan yaptım böyle :) Dünürmü olcaz ne kanmı çekti acaba :)))
heyecanlanma bitanem gelicem oraya seni görücem, göbüşünü sevicem, seni öpücem öpücem öpücem gelicem buraya :)
beylikdüzü yakın mı işine ya da evine? tüyap fuar merkezi varmış, otel de oralardaymış. kociş orda olacak gün içinde, gündüz gezerim ben de gelirim vallaa ayy ben de heyecanlandım şimdi :)
Bi istanbul buluşması sezdim sankii
amanda amannnn
Kıskanmış benim sıcak ekmeğiiim
Dünya küçük ahestem benimde sağım solum belli olmaz
Belki bigün neden olmasın
oyyy şimdi bu söylediklerini okuyunca daha bir heyecanlandım
Beylikdüzü en az ankara kadar yakınEv ümraniye iş leventte :97:
Ama ortada buşuruz taksimde mesela bende izin alırım şirketten gezeriz sohbetler ederiz oyy sabahlar olmasın
ahh kıyamam canım benim ben mersine çok gidiyorum. mersine gittikçe adanaya da gidiyorum sana da gelirim mutlaka, seni ayırır mıyım hiçyakın zamanda gelemeyecek olursam sen aileni görmeye gelirsen, burda da görüşürüz. her şekilde görüşür
Biz de Adana buluşması yaparız canım...
yaa. o kadar uzak demek. eşime ben de geldiğimde kızlarla görüşürüm dediğimde kem küm edişinden belliydi. kandırdı beni :) olsun canım, geze geze gelirim. ne diye şu trafikten şikayet ediyosunuz bi araştırayım ankaradan heyet diye beni gönderiyorlar size
ama işten izin alma, işine mani olmayayım. haftasonu da görüşürüz, bende zaman çook :) tabi gelebilirsem, inşallah bir aksilik çıkmaz
arkadaslar herkese günaydın ...........
bugun canım çok sıkkın 4 lü tarama testimin sonucu çıktı malesef bekledıgım iyi haberler gelmedi... çok riskli çıktı ama ikili testim çok iyi çıkmıştı bu neden böyle geldi anlamadım.doktorum amniosentes önerdi ben yaptırmak istemedim %1filan düşük riski varmış prenantal tıp dalında başka bir doktro bulduk oa gittik oda muayene etti sonuclara baktı muayene %100 sonuc vermez ama bebegınde bır sorun göremedim dedi. doktora hikayemizi anlattık ne kadar zor şartlarda bebek sahibi oldugumuzu anlattık oda zaten ikili testin çok iyi gelmiş dörtlü testin neden bukadar farklı çıkmış bende anlıyamadım bir garıp dedı. ve tekrardan 4 lü testi yaptırmamızı söyledi dun kan verdik haftaya cuma çıkacak sonuçlar inş.doktorlar sonuc kotu cıkarsa amniosentez yaparız sonrasıda kurtaj ıcın ızın alırız fılan dedıler ve o an bende yasam bıttı sankı ozamana kadar bebegım 5.5 aylık olmuş olacAK kürtaj filan en kötüsünü düşünüyorum ben böyle bir seyı kaldıramam kızlar kafayı yemek üzereyim nolur basına boyle bırsey gelen varmı testı tekrarlayıp ıyı sonuc cıkan varmı
nolur kızlar dualarınız benımle ve bebısımle olsun......
buna çok ihtiyacımız var....
şimdiden allah herkesden razı olsun......
kızlar cvplarınız için çok tsk ederim insan böle bır duruma dusunce bırınden duayacagı tek bır iyi kelime bile onu umutlandırıyor mutlu ediyor.....yazdıklaRınızı okuyunca azıcık huzur buluyorum umutlanıyorum allahım böle acılar hiç kımseye gostermedın..... saolun kızlar....
yaa. O kadar uzak demek. Eşime ben de geldiğimde kızlarla görüşürüm dediğimde kem küm edişinden belliydi. Kandırdı beni :) olsun canım, geze geze gelirim. Ne diye şu trafikten şikayet ediyosunuz bi araştırayım ankaradan heyet diye beni gönderiyorlar size
Ama işten izin alma, işine mani olmayayım. Haftasonu da görüşürüz, bende zaman çook :) tabi gelebilirsem, inşallah bir aksilik çıkmaz
Allah kimseyi evlat acısı ile saınaması.İçini ferah tut bir kaç ay sonra bebeklerimizin gülücük attığı resimleripayalaşacağız burada.
herkese günaydıınn kızlarr istanbulda olupta ferhat uysal a giden var mıı
bana cok yakın tuyap fuar merkezı büyükçekmecede otuyorum ben banada beklerım bu kadar yakına gelmısken
Bi istanbul buluşması sezdim sankii
Beylikdüzümüüü pofffffff
Amın canım amın inş. okadar çok ısterım kı bebegımı kucagıma almayı dun doktor doktor gezerken gecen yıl tup bebek yaptırdıgım yerden de gecıyordum bır bakayım dedım olesıne benımle bırlıkte yaptıran ve olmayan arkdasların bazılarını gordum bu yılda yıne denıyorlardı allah tan umut kesılmez bakın ben normal yonden hamıle kaldım okadar ugrasmıstım dedım allah bebek bekleyen herkese ısteyen herkese yardım etsın dualarım herkesle....
Biz de aşılama için rapor almıştık.
Doktor bir ilaç ismi söyledi bunu eşin kullansın üç ay içinde hamile kalırsın ama bu ilaç Türkiyede satılması yasak bazı eczaneler kaçak getiriyor dedi.İlacı buldum tam alıcaktık bir araştırayım dedim ilaç domuz pankreasından yapılıyormuş.Tabi ki almadım Allah'ın yasakladığından nasıl medet umarım dedim.Ve o ay hamile olduğumu öğrendim.
Rabbim büyük üç sene olmadı tam aşılama olacakken süpriz yaptı bebeğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?