2011 Ekim Anneleri

HE BU ARADA BENCE LEYNANIN BEBEĞİ PİPOŞLUU

bana cok yakın tuyap fuar merkezı büyükçekmecede otuyorum ben banada beklerım bu kadar yakına gelmısken

amanda amannnn
Kıskanmış benim sıcak ekmeğiiim
Dünya küçük ahestem benimde sağım solum belli olmaz
Belki bigün neden olmasın

İnş canımcım, dünya küçük evet ortada bi yerde buluşuruz artıkk
Aslında bizim vardı bi ist düşüncemiz ama nerde kaldı bilemiyorum:82:

yaa. o kadar uzak demek. eşime ben de geldiğimde kızlarla görüşürüm dediğimde kem küm edişinden belliydi. kandırdı beni :) olsun canım, geze geze gelirim. ne diye şu trafikten şikayet ediyosunuz bi araştırayım ankaradan heyet diye beni gönderiyorlar size
ama işten izin alma, işine mani olmayayım. haftasonu da görüşürüz, bende zaman çook :) tabi gelebilirsem, inşallah bir aksilik çıkmaz

inş denizcim beklerim her zaman. İşte durmumuza bağlı, ama sanki bu aralar herkes bize gelcek gibi görünüyor ama nasip. zaten ankara özlemim tavan yaptı belli olmaz

Beni de davet edermisiniz?

kızlar cvplarınız için çok tsk ederim insan böle bır duruma dusunce bırınden duayacagı tek bır iyi kelime bile onu umutlandırıyor mutlu ediyor.....yazdıklaRınızı okuyunca azıcık huzur buluyorum umutlanıyorum allahım böle acılar hiç kımseye gostermedın..... saolun kızlar....

Allah kimseyi evlat acısı ile saınaması.İçini ferah tut bir kaç ay sonra bebeklerimizin gülücük attığı resimleripayalaşacağız burada.

enişteye söyle mesafeler bizi yıldıramaz
Sen istanbula geliceksinde biz görüşemiycez Ihtimal vermiyorum
Bu arada hanzadenin arabası vardı değilmi Biz geliriz seni almaya
Eğer trafik için heyet gönderdiyse seni bir akşam bize götüreyim 18,00-19,00 sularında boğaz manzarası eşliğinde en sağlıklı raporu yazarsın kanımca 2.köprü trafiğinde
Inşallah bir aksilik çıkmaz dediğin gibi gelirsin gerçekten çok isterim

Bu arada ben çarşamba günü eve giderken kavacıkta oturma şansına nail oldum Oturduğum gibi uyuyunca tepeüstünü geçipppp bi güzel dudulluda uyandım gerisin geriye bi dünya yol teptim Yok kızlar bana oturmak yaramıyo ben bunu anladım

Allah kimseyi evlat acısı ile saınaması.İçini ferah tut bir kaç ay sonra bebeklerimizin gülücük attığı resimleripayalaşacağız burada.

Amın canım amın inş. okadar çok ısterım kı bebegımı kucagıma almayı dun doktor doktor gezerken gecen yıl tup bebek yaptırdıgım yerden de gecıyordum bır bakayım dedım olesıne benımle bırlıkte yaptıran ve olmayan arkdasların bazılarını gordum bu yılda yıne denıyorlardı allah tan umut kesılmez bakın ben normal yonden hamıle kaldım okadar ugrasmıstım dedım allah bebek bekleyen herkese ısteyen herkese yardım etsın dualarım herkesle....

bana cok yakın tuyap fuar merkezı büyükçekmecede otuyorum ben banada beklerım bu kadar yakına gelmısken

gerçekten mii oolleeyy kendime bir kapı buldumm gelirsem haberleşiriz mutlaka haber veririm. teşekkür ederim davetin için

Bi istanbul buluşması sezdim sankii

bana da öyle geliyor, inşallah gerçekleşir. rapor alcam acilen hasta numarası yapmam lazım yine

Beylikdüzümüüü pofffffff

Evet maalesef uzakmış hanzade. senin de leventteydi galiba işyerin. kaybolmazsam geze geze uğrarım, öğle aralarında filan çay içeriz olmazsa. azcık azcık hepinizle görüşmeyi çok isterim.

Biz de aşılama için rapor almıştık.
Doktor bir ilaç ismi söyledi bunu eşin kullansın üç ay içinde hamile kalırsın ama bu ilaç Türkiyede satılması yasak bazı eczaneler kaçak getiriyor dedi.İlacı buldum tam alıcaktık bir araştırayım dedim ilaç domuz pankreasından yapılıyormuş.Tabi ki almadım Allah'ın yasakladığından nasıl medet umarım dedim.Ve o ay hamile olduğumu öğrendim.
Rabbim büyük üç sene olmadı tam aşılama olacakken süpriz yaptı bebeğim.

ne güzel allah gönlüne göre vermiş.... umarım kucagına DA alırsın allah'ım mucızeleri işte..... umarım benım bebegımde saglıkla dogar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…