arkadaslar herkese günaydın ...........
bugun canım çok sıkkın 4 lü tarama testimin sonucu çıktı malesef bekledıgım iyi haberler gelmedi... çok riskli çıktı ama ikili testim çok iyi çıkmıştı bu neden böyle geldi anlamadım.doktorum amniosentes önerdi ben yaptırmak istemedim %1filan düşük riski varmış prenantal tıp dalında başka bir doktro bulduk oa gittik oda muayene etti sonuclara baktı muayene %100 sonuc vermez ama bebegınde bır sorun göremedim dedi. doktora hikayemizi anlattık ne kadar zor şartlarda bebek sahibi oldugumuzu anlattık oda zaten ikili testin çok iyi gelmiş dörtlü testin neden bukadar farklı çıkmış bende anlıyamadım bir garıp dedı. ve tekrardan 4 lü testi yaptırmamızı söyledi dun kan verdik haftaya cuma çıkacak sonuçlar inş.doktorlar sonuc kotu cıkarsa amniosentez yaparız sonrasıda kurtaj ıcın ızın alırız fılan dedıler ve o an bende yasam bıttı sankı ozamana kadar bebegım 5.5 aylık olmuş olacAK kürtaj filan en kötüsünü düşünüyorum ben böyle bir seyı kaldıramam kızlar kafayı yemek üzereyim nolur basına boyle bırsey gelen varmı testı tekrarlayıp ıyı sonuc cıkan varmı
nolur kızlar dualarınız benımle ve bebısımle olsun......
buna çok ihtiyacımız var....
şimdiden allah herkesden razı olsun......
Beni de davet edermisiniz?
ben geldim dadluşlar
öncelikle cumanız mubarek allahım saglıklı mutlu huzurlu bereketli eşlerimizle evlatlarımızla mutlu günler diliyorum
bu arada bugün benim evlilik yıldönümüm :123::123::123::123:dile kolay daha işşallah 10 senelere işşallah seneye evladımızla gireriz işşallah canlarım
Biz de aşılama için rapor almıştık.
Doktor bir ilaç ismi söyledi bunu eşin kullansın üç ay içinde hamile kalırsın ama bu ilaç Türkiyede satılması yasak bazı eczaneler kaçak getiriyor dedi.İlacı buldum tam alıcaktık bir araştırayım dedim ilaç domuz pankreasından yapılıyormuş.Tabi ki almadım Allah'ın yasakladığından nasıl medet umarım dedim.Ve o ay hamile olduğumu öğrendim.
Rabbim büyük üç sene olmadı tam aşılama olacakken süpriz yaptı bebeğim.
enişteye söyle mesafeler bizi yıldıramaz
Sen istanbula geliceksinde biz görüşemiycezIhtimal vermiyorum
Bu arada hanzadenin arabası vardı değilmiBiz geliriz seni almaya
Eğer trafik için heyet gönderdiyse seni bir akşam bize götüreyim 18,00-19,00 sularında boğaz manzarası eşliğinde en sağlıklı raporu yazarsın kanımca 2.köprü trafiğinde
Inşallah bir aksilik çıkmaz dediğin gibi gelirsin gerçekten çok isterim
Bu arada ben çarşamba günü eve giderken kavacıkta oturma şansına nail oldumOturduğum gibi uyuyunca tepeüstünü geçipppp bi güzel dudulluda uyandım gerisin geriye bi dünya yol teptim Yok kızlar bana oturmak yaramıyo ben bunu anladım
deyancım canını sıkma benım doktorum 2lı test bıle yapmak ıstememıstı egerkı ultrason bulguları hanı su 12. haftada olan ense kalınlıgı vs ıyı ıse gerek yok demıstı senın 2lı testınde ıyı cıkmıs en onemlı teste ozaten sen bakma soylenenlere nasılbı doktor bır bebegın senduromlu dogma rıskıne karsı aldıralım der ya o bebekler bırak 5 aylıgı 3 aylıkekn bıle ayagını kolunu kacırıyor cunku canı yanıyor parcalıyıp cıkarıyolar ıcınden kı 5 aylık bı bebek yanı normal bı cocuk senduromlu dıye kesınde deıl kesınbıle olsa parcalayıp oldurulmesı vahset knıyorum o doktoru benım ıkıncı doktorum ıllaıstdı 2lı yı yaptıralım dedı ıstemedım bana sadee tedbır amaclı aldıralım dersen bır cıkarsa ılk ben karsı cıkarım dedı ıyı cıktı sonuc dıgerlerını yapmıycaz dedı allahtan korkan bı doktora gıt canım bosuna amıno sentezde yaptırma ınsallah bırsey cıkmıycak
Biraz önce patronum la izin konusunu konuştuk.
Doğuma kadar çalışabildiğim sürece çalışacağım,doğumdan sonra da yedi ay izin yapacağım ssk ile raporla uğraşma dedi hiç rapor almayacağım maaşım çalışıyormuşum gibi hesabıma yatıcak
biraz önce patronum la izin konusunu konuştuk.
Doğuma kadar çalışabildiğim sürece çalışacağım,doğumdan sonra da yedi ay izin yapacağım ssk ile raporla uğraşma dedi hiç rapor almayacağım maaşım çalışıyormuşum gibi hesabıma yatıcak
Vayy bee ne patronlar var. bu yazıyı bizimkilere mail atayım da örnek alsınlar:)
maşallah valla çok güzel bir haber bu. hem kafan rahat eder, hem cebin. istanbula gelmişken iş görüşmesi yapabilirim hiç sorun değil benim için. ben müsaitim
sagol canım allah razı olsunnıce yıllara canım kutlarımrabbım mutlulugunuzu daım etsın bebegınızı szlere bagıslasın onunlamutlu huzurlu nıce nıce yıllara
kız ben istanbulluyumda ne oluyo hiç bir yeri bilmiyorumyıldıramaz tabiioraya gelmişken seni görmeden şurdan şuraya gitmem, sen eve dön, ben gelmiyorum derim
hanzadeyi yormayalım, trafik berbat oluyor zaten, ben kendi çabalarımla uçarak kaçarak yüzerek filan gelirim bir şekilde. istanbulu bilmiyorum henüz, bilmemek değil öğrenmemek ayıp dimi :) bir şekilde gelirim hiiiiç sorun değil. hem seninle bir otibis yolculuğu da yapıp sıkıntını anlamam lazım. haybeye müfettiş olmadık yani
ne kadar yorulmuşsun ki uyumuşsuncanım benim
Biraz önce patronum la izin konusunu konuştuk.
kurban olsunlar o işverene
büyük adamdır patronum,bir baba evladına nasıl şefkat gösterirse oda öyledir bana karşı.üç kızım var dördüncü de sen oldun der.hep böyle insanlar çıksın karşımıza.
Büyük adamdır patronum,bir baba evladına nasıl şefkat gösterirse oda öyledir bana karşı.Üç kızım var dördüncü de sen oldun der.Hep böyle insanlar çıksın karşımıza.
beni tanısa benim için de böyel düşünecek patronum4 yıl önce iş görüşmesine geldiğimde konuşmuştuk en son. o gün bugündür mesafeliyiz :) pek görmeyiz kendisini, çalışanlarına karşı duvarları vardır, yakınlık kurmaz. aynı katlarda değiliz zaten, şirkete girip çıkarken görürüz genellikle.
bende benim patronumu baba bilirdim meğer ne babalar varmış benimki erol taş çıktı
Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?