2011 Ekim Anneleri

ben geldim dadluşlar
öncelikle cumanız mubarek allahım saglıklı mutlu huzurlu bereketli eşlerimizle evlatlarımızla mutlu günler diliyorum

bu arada bugün benim evlilik yıldönümüm :123::123::123::123:dile kolay daha işşallah 10 senelere işşallah seneye evladımızla gireriz işşallah canlarım

Hiç cacını sıkma arkadaşım bol bol dua et.
Benim 2 li testten sonra sonuç gayet güzeldi ama doktorum kesin emin olmak için isterseniz amniyosentez yaptırın dedi. hem 1/200 düşük riski olduğu için hemde daha önceden yaptıran arkadaşlarımından aldığım cevaplar doğrultusunda yaptırmadım..
hem Allah korusun bir problem, risk görünse ben bebeğimi aldıramam ki...
o kadar tedaviden sonra hiç beklemediğim bir anda verdi Rabbim bunu bana, Ondan ne gelirse razıyım dedim. Hem bir şey çıksa aldıramayacağım ama doğuma kadarda kendimi yiyip bitiririm, strese gireriz dedim yaptırmadım. geçen hafta 4 lü testimi yaptırdım Allaha şükür sonuç gayet güzel çıktı.

Bir arkadaşıma bebeğin beyninde tümör var demiş doktor, perişan oldular, amniyosentezde oldu, ama aldırmadı bebeğini. Tanıdık tanımadık herkesten dua istedi kendide bol bol dua ediyordu şimdi dünyalar güzeli bir kızı var krese gidiyor, gayet sağlıklı.

diyeceğim HİÇ MORALİNİ BOZMA, BOL BOL DUA ET
GEREKİYORSA KARAR VERİN AMNİYOSENTEZİNİDE YAPTIRIN AMA KENDİNİ MOTİVE ET.
OLUMLU DÜŞÜN OLUMLU SONUÇLAR AL İNŞALLAH.
BEBEĞİNİ SAĞLICAKLA KUCAĞINA AL. bÜTÜN DUALARIMIZ SENİN VE BEBEĞİNLE

nıce yıllara canım kutlarım rabbım mutlulugunuzu daım etsın bebegınızı szlere bagıslasın onunlamutlu huzurlu nıce nıce yıllara

Son düzenleme:

Ayyyyy ne güzel, Rabbim çok büyük. benimde 2 aşılama ve 1 tüp bebekten sonra sürpriz bebeğim geldi. Rabbim isteyen herkese versin.

yıldıramaz tabii oraya gelmişken seni görmeden şurdan şuraya gitmem, sen eve dön, ben gelmiyorum derim
hanzadeyi yormayalım, trafik berbat oluyor zaten, ben kendi çabalarımla uçarak kaçarak yüzerek filan gelirim bir şekilde. istanbulu bilmiyorum henüz, bilmemek değil öğrenmemek ayıp dimi :) bir şekilde gelirim hiiiiç sorun değil. hem seninle bir otibis yolculuğu da yapıp sıkıntını anlamam lazım. haybeye müfettiş olmadık yani
ne kadar yorulmuşsun ki uyumuşsun canım benim

deyancım canını sıkma benım doktorum 2lı test bıle yapmak ıstememıstı egerkı ultrason bulguları hanı su 12. haftada olan ense kalınlıgı vs ıyı ıse gerek yok demıstı senın 2lı testınde ıyı cıkmıs en onemlı teste ozaten sen bakma soylenenlere nasılbı doktor bır bebegın senduromlu dogma rıskıne karsı aldıralım der ya o bebekler bırak 5 aylıgı 3 aylıkekn bıle ayagını kolunu kacırıyor cunku canı yanıyor parcalıyıp cıkarıyolar ıcınden kı 5 aylık bı bebek yanı normal bı cocuk senduromlu dıye kesınde deıl kesınbıle olsa parcalayıp oldurulmesı vahset knıyorum o doktoru benım ıkıncı doktorum ıllaıstdı 2lı yı yaptıralım dedı ıstemedım bana sadee tedbır amaclı aldıralım dersen bır cıkarsa ılk ben karsı cıkarım dedı ıyı cıktı sonuc dıgerlerını yapmıycaz dedı allahtan korkan bı doktora gıt canım bosuna amıno sentezde yaptırma ınsallah bırsey cıkmıycak

Biraz önce patronum la izin konusunu konuştuk.
Doğuma kadar çalışabildiğim sürece çalışacağım,doğumdan sonra da yedi ay izin yapacağım ssk ile raporla uğraşma dedi hiç rapor almayacağım maaşım çalışıyormuşum gibi hesabıma yatıcak

deyan arkadaşım benimde 4 lü testimde sorun var ve ihtimal .k yüksek 1/29 ntd çıktı ayın 12 sinde bakırköyde bi tanı merkezine randevu aldım ayrıntılı ultrasona gitçem ama asla aldırmam aminysentez de düşünmüyrum hem anne hemde bebek için tehlikeliymiş. inşallah canım hiçbirimizde sorun lmaz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza. öğrendiğim günden beri bende perişan oldum ama Allah a sığınmaktan başka çare yok sağlık cağında takibimi yapan hemşirem benim doktor aldırmamı söyledi dedi o aldırmamış şimdi 5 yaşında kızı var aynı şekilde aile hekimim de dedi benimde yüksek çıkmıştı şimdi sağlıklı bi bebeğim var diyr. yani bunlar hep ihtimal bşver canım biz iyi düşünelim yavrularımızı da mutsuz etmeyelim.

Vayy bee ne patronlar var. bu yazıyı bizimkilere mail atayım da örnek alsınlar :)
maşallah valla çok güzel bir haber bu. hem kafan rahat eder, hem cebin. istanbula gelmişken iş görüşmesi yapabilirim hiç sorun değil benim için. ben müsaitim

kurban olsunlar o işverene

nıce yıllara canım kutlarım rabbım mutlulugunuzu daım etsın bebegınızı szlere bagıslasın onunlamutlu huzurlu nıce nıce yıllara
sagol canım allah razı olsunbebegim nasip olursa babsının dogdugu ayda dogacak işşallah ona unatamıyacagı dogum günü hediyesi veririm
kız ben istanbulluyumda ne oluyo hiç bir yeri bilmiyorumutandım bak şimdi kendimden gelin misafir ederim şirin evimde sizleri

oh oh çok güzel sevindim bebem ne kadar iyi patronun varmış öyle

DEYANCIM

canım sen her doktorun dedigine bakma amcamın oglunun kızınada beyninde tümör var dediler maşşallah şimdi kızı var saglıklı kurban adadı kesti öyle herşeye inanırsak allah yardımcımız olsun bebem herzaman yaradanımız yanımızda olsun işşallah kardeşim dualarım seninle

Ayyyyyy günaydın kızlar bi yazdırmadılar yaaa sabahtan beri nefes aldırmadılar en sonunda kovdum herkesi odamdan Allah tan hamileyim diye bişey demiyolar kovuyorum gülüyolar yaaa

hayırlı cumalar Allahım evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etin hayırlı evlatlar olsunlar

hanzadecim burdayım ama rahat bırakmadılarki yaziim saygısızlar bu kızın işimi var k.k. yımı takip etcek demiyolar yaaa

deyancım sanada çok geçmiş olsun mübarek cuma günü inşallah bebeğin sapasağlam hiç korkma

Kızlar hanzade haklı bazı konularda biz gerçekten burda stresimi atıyoruz stres olmak bir yana sonuçta başkalarıda bişey yaşamış olsa bunun stresi yansıyo bence sizde boşverin zaten bi süre sonra bu yaşadıklarınıza gülüp geçiceksiniz eminim bizim korktuğumuz bunlar hassas konuşmalar tartışma ve kırgınlıkların bişekilde burayada yansımasını istemiyoruz. çünkü hep karşınızdakilere cvp hakkı doğacak doğal olarak. yazdıklarımada kırılmayın lütfen
Herkes huzurlu olsun denizin dediği gibi mutlu anne mutlu bebek

büyük adamdır patronum,bir baba evladına nasıl şefkat gösterirse oda öyledir bana karşı.üç kızım var dördüncü de sen oldun der.hep böyle insanlar çıksın karşımıza.

bende benim patronumu baba bilirdim meğer ne babalar varmış benimki erol taş çıktı
Amin

Büyük adamdır patronum,bir baba evladına nasıl şefkat gösterirse oda öyledir bana karşı.Üç kızım var dördüncü de sen oldun der.Hep böyle insanlar çıksın karşımıza.

beni tanısa benim için de böyel düşünecek patronum 4 yıl önce iş görüşmesine geldiğimde konuşmuştuk en son. o gün bugündür mesafeliyiz :) pek görmeyiz kendisini, çalışanlarına karşı duvarları vardır, yakınlık kurmaz. aynı katlarda değiliz zaten, şirkete girip çıkarken görürüz genellikle.

Son düzenleme:

Bizde ayrı katlardayız ama gelir her gün halimiz hatrımızı sorar hep oş tutar gönlümüzü biz onu çok seviyoruz oda bizi Allah başımızdan eksik etmesin amiiin.

Sizinki de etten duvarmış maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…