2011 Ekim Anneleri

Slm kızlar ben geldim. İşler yoğundu şöyle bi bakabildim sadece dün. Ama bugün hepsini okudum yazdıklarınızın.herkese hayırlı cumalar...

Çok sevindim buna akşam boğazımdan geçmedi, inan 1 tane yedim sonra bıraktım rumuzda geldi aklıma o ne yaptı diye düşündüm...

Hanzadem ben daha yiyemedim. Haftasonu yapmayı düşünüyorum kısmetse. Ama aklından geçmem bile güsel teşekkürler...

Şeymacım, maşallah 1 kız daha geliyomuş. Zaten senin avatarındaki kızına bakıp, ay benimki de böyle tatlı olur inş. Diyorum. gerçi doğunca bana her haliyle tatlı gelir de eminim.

Deyancım moralini bozma. geçen anlatmıştım ya benim arkadaşıma da dediler. Amniyosentezde sapasağlam çıktı. Hem bu testlerin doğruluk payı 2'li kadar güvenilir değil unutma. kaldı ki 2'li de bile yanlışlık çok çıkıyor. Sakın moralini bozma. Rabbime dua et.

Ooo paşamcım hoşgeldin Amin canım, Allah razı olsun..

Allah hayırlı eylesin canım. sağlıkla, sıhhatle, mutluuk ve huzurla ve tabi ki evladınız ve inş evlatlarınızla nice senelere eriştirsin..

Bu arada geçmiş olsun canım, sen gelemiyosun ama okuyorsun diye yazmıştım fakat bi daha deyim
bu arada öyle misafirle filan kendini yorma, ben oturamıyorum dr yat dedi deyip geç odana duymayalım bi daha

Bizde ayrı katlardayız ama gelir her gün halimiz hatrımızı sorar hep oş tutar gönlümüzü biz onu çok seviyoruz oda bizi Allah başımızdan eksik etmesin amiiin.

Sizinki de etten duvarmış maşallah

Samimiyet mii aa ne münasebet.
bizim patronlarımızla yemekhanelerimiz bile ayrı, onlar ankara manzaralı teras katta yiyorlar yemeklerini, biz personel yemekhanesinde :) allahtan yemekler aynı :) amma kötüledim yahu. aslında çok iyi insanlar, hepsi birbirinden iyidir ama prensipleri böyle. önceleri yadırgamıştım, önceki işyerlerimde herkes arkadaş gibiydik . burası çok cool :82: alıştım rahatsızlık vermiyor.

Canım korkma içini rahat tut Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bu testler hiç bir zaman kesin değildir ben ona inanıyorum.

Günaydın demeyi unuttum yahuuuu....

Gününüz aydın cumanız mubarek olsun hamişdaşlarım

Son düzenleme:

Rumuzcum hoşgeldin canım şeymadan kız mı geliyor, atlamışım demek ki ben:44:Hayırlı olsun şeymacım. Valla ben artık karıştırıyorum kimde kız var kimde erkek Duygu bi de sade isim ve cinsiyeten oluşan çizelge yapsa bari

hımm siz demek mercimek köftesi muhabbeti yapmışsınız:78: benim de canım çekmşti ama komşum yapmış sağolsun getirdi bi kaç tane ama kesmedi beni neyse dün maerketteki yeşillikleri de beğenmedim zaten bulgur almayı da unutmuşum kısmetse bende pazar günü yapıcam

Çok özledim Ankara'yı

Kızlar dün ikili test sonucumu aldım sonuçlara bakınca temiz gibi görünüyor, yarında doktor görcek kesin bişi der. Bebişi görmek istiyorum ama acaba ultrasyona sokarmı tekrar geçen hafta baktı?

Kızlar dün ikili test sonucumu aldım sonuçlara bakınca temiz gibi görünüyor, yarında doktor görcek kesin bişi der. Bebişi görmek istiyorum ama acaba ultrasyona sokarmı tekrar geçen hafta baktı?

Hoşgeldin eyt Temizdir canım inş..
Şey dün bize dr göstermedi yavrumuzu bizede bir hafta olmuştuu:95:

sen hep gül emi paşam benim patron ceyarda olur erol taş ta senin güzel hatırına

günaydın demeyi unuttum yahuuuu....

Gününüz aydın cumanız mubarek olsun hamişdaşlarım

sizleri çok seviyorum inanın allah razı olsun hepinizden inan moralk oluyosunuz bana iyiki hayatıma girdiniz iyiki varsınız sabah eşim annem kahvaltı hazırladı eşim yanıma geldi gel paşa dedi kahvaltıya kaldırdo yavaş sinirlerim bozuldu ya başladım aglamaya eşim kızdı neden aglıyosun diye dedim rabbime çok şükür dedim bebegim benle ama agırıma gidiyo dedim hizmet etmeniz diye başladım aghlamaya eşim kızdı ne hizmeti bak 2 oglumuzu kaybettik bunuda kaybetmek istemiyosan dedi ben herkez sana hizmet edicek senin iyiligin için dedi yata yatda yanlarım acıdı eşim sag olsun kremle oldu kalkıp anca levebaya gidiyorum oda korka korka:18::18::18::18:bebegim iyi olsunda yataga çakılı kalıyım alışkın olmayınca zor oluyo hamileliginizin kıymetini bilin benim yerimede gezin yiyin için alışveriş yapın ben anca doktora dışarı çıkıyorum okadarşizler sayesinde bir nevzeda içim rahat canımda sıkılmıyo yardan sizleri başımdan eksik etmesin iyiki varsınız

Güzel çıkmıştır eytcim bir sorun yoktur inşallah.
Görmek istiyorum, nolur nolur noluuurrr dersen kırmaz herhalde 2 dk sizi görüştürmekten ne kaybeder ki. bu arada ikilileri en son biz yaptırdık galiba topiğin en küçüğü biziz. sen, ben, paşam ı sayabildim.

Aynen en küçük biziz olsun kazan dibi oluruz teyzeleri şımartır onları

:79: Bizde küçüküz aramızda 2 günün lafımı olur

Eytçim hiiiç sıkıntı yapma tertemizzdir
Bende 1 haftada çok özledim acaba karnım ağrıyo bi bakalımmı diye gidiversemmi

:79: Bizde küçüküz aramızda 2 günün lafımı olur

Eytçim hiiiç sıkıntı yapma tertemizzdir
Bende 1 haftada çok özledim acaba karnım ağrıyo bi bakalımmı diye gidiversemmi

Çok sıkıntı yapmıyorum canım benim hamile kaldığım günden bu yana evham yapmak yok diye kendime kural koydum. Ne gelirse rabbimden gelecek temiz çıksa garantisi varmı? Aynı şekilde riskli çıksada garantimi? Ayrınca bugün başımıza ne geliceğide belli değil. O yüzden Rabbim ne eylerse güzel eyler.

kızlar allah hepinizden razı olsun yazdıklarınızı okurken bır yandan aglıyorum bır yandan yüregime su serpiliyor eşim kızıyor bana ağlayıp bebegımızıde uzeceksın dıye o cok ınanıyor hersey normal cıkıcak dıyor ama ben yınede cok korkuyorum okuduklarımdan sonra bıraz rahatlıyorum ama elımde degıl ıste ne yapayım haftaya cuma cıkıcak sonuc amnıosentez yaptırmak ıstemıyorum cunku cıkan sonuc benı etkılemez ben bebegıme kıyamam allahım bunca yıldan sonra verdıyse vardır bır bildigi dıye dusunuyorum.... allah hepınızden razı olsun ıcıme azıcık su serptınız
artık aglamıyacagım guzlu olacak bebegım benı bırakmıyacak ınsallah. ve saglıcakla kucagıma alacam
ınanıyorum artık :)

kızlar dün ikili test sonucumu aldım sonuçlara bakınca temiz gibi görünüyor, yarında doktor görcek kesin bişi der. Bebişi görmek istiyorum ama acaba ultrasyona sokarmı tekrar geçen hafta baktı?
canım özelse bakar degilse sanmam dikiş sayesinde bol bol kesme şekerimi gördüm benişşallah güzel haberlerle gelirsin buraya
hoşgeldin eyt Temizdir canım inş..
şey dün bize dr göstermedi yavrumuzu Bizede bir hafta olmuştuu:95:
kıyamam göstermedimi bebgi keşke bizdemi o aletten alsak ögrenirdik boş bol bakardık yavrularımıza

küçümeniz biz küçümen yerim ben o küçümenleri

Paşam cım canım kendini üzme bak ne güzel eşin sana her konuda yardımcı, anneciğin de kalkmış memleketten gelmiş, yanında.Eminim babası çocuğuna ve anneannesi torununa bakmaktan büyük keyif alıyordur. onlara seninde destek olman lazım. ne kadar senin bebeğinse, eşinin çocuğu, annenin torunu o, kendini ve bebeğini üzerek zarar vermemelisin. Sayılı günümüz var bak az kaldı, nerdeyse 4. ayımızdayız. hava ısınıyor, mevsim güzelleşti, hamileliğimizin en güzel zamanlarını yaşayacağız şimdi. yatmak çok zor, en basitinden grip olup iki üç gün yatsak bize bile zor geliyor, senin durumunla kıyaslanmaz bile. senin sıkıntın çok daha büyük elbette, ama madem böyle bir rahatsızlğın var, doktorlar elinden geleni yaptı, yavrunu senden ayırmadı, senin de onlara destek olman lazım. maalesef herkesin hamileliği aynı olmuyor, keşke senin de her şey istediğin gibi olsaydı, ama maalesef senin durumun bunu gerektiriyor. dua etmeliyiz ki dermansız bir dert değil. bak ne güzel dikişin atıldı, sıcacık evinde, sevdiklerin yanında, senin etrafında pervane oldular. tüm zorluklarına rağmen bunlara şükredip, yakında geçeceğini düşünüp, bugünlerinin tadını çıkarmaya çalış canım benim. kaç kere hamile olucaz hayatımızda, onun sevgisini içimizde hissedip hergün binlerce kez şükredelim. Allah çektiğin acıların, gözyaşlarının telafisini çok güzel bir şekilde verecek inşallah bebeğin sana gelecek bu sefer seni bırakmayacak. benim için bunları söylemek kolay diyorsundur belki, ama bundan başka elimden bir şey gelmiyor, keşke gelse. burda olduğum sürece seninle güzel sohbetler edip, umutsuzluğa kapılmanı engellemeye çalışabilirim en fazla. Allah yardımcın olsun arkadaşım, sabır versin. unutma sayılı gün geçip gidecek ve doğumdan sonra bomba gibi bir dönüş yapacaksın eski hayatına. çok daha mutlu olacaksın. bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu, mutlu olsun :) bebeğinizle birlikte çok mutlu, huzurlu, sevgi dolu yuvanızda nice 10 yıllarınız olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…