Çok sevindim buna akşam boğazımdan geçmedi, inan 1 tane yedim sonra bıraktım rumuzda geldi aklıma o ne yaptı diye düşündüm...
ben geldim dadluşlar
öncelikle cumanız mubarek allahım saglıklı mutlu huzurlu bereketli eşlerimizle evlatlarımızla mutlu günler diliyorum
bu arada bugün benim evlilik yıldönümüm :123::123::123::123:dile kolay daha işşallah 10 senelere işşallah seneye evladımızla gireriz işşallah canlarım
allah seni ne yapmasın ne güldüm he yazdıgınaerol taşmı ceyar olmasın kız o karnım agrıdı gülmekten he sen çok yaşa hemi
Bizde ayrı katlardayız ama gelir her gün halimiz hatrımızı sorar hep oş tutar gönlümüzü biz onu çok seviyoruz oda bizi Allah başımızdan eksik etmesin amiiin.
Sizinki de etten duvarmış maşallah
arkadaslar herkese günaydın ...........
bugun canım çok sıkkın 4 lü tarama testimin sonucu çıktı malesef bekledıgım iyi haberler gelmedi... çok riskli çıktı ama ikili testim çok iyi çıkmıştı bu neden böyle geldi anlamadım.doktorum amniosentes önerdi ben yaptırmak istemedim %1filan düşük riski varmış prenantal tıp dalında başka bir doktro bulduk oa gittik oda muayene etti sonuclara baktı muayene %100 sonuc vermez ama bebegınde bır sorun göremedim dedi. doktora hikayemizi anlattık ne kadar zor şartlarda bebek sahibi oldugumuzu anlattık oda zaten ikili testin çok iyi gelmiş dörtlü testin neden bukadar farklı çıkmış bende anlıyamadım bir garıp dedı. ve tekrardan 4 lü testi yaptırmamızı söyledi dun kan verdik haftaya cuma çıkacak sonuçlar inş.doktorlar sonuc kotu cıkarsa amniosentez yaparız sonrasıda kurtaj ıcın ızın alırız fılan dedıler ve o an bende yasam bıttı sankı ozamana kadar bebegım 5.5 aylık olmuş olacAK kürtaj filan en kötüsünü düşünüyorum ben böyle bir seyı kaldıramam kızlar kafayı yemek üzereyim nolur basına boyle bırsey gelen varmı testı tekrarlayıp ıyı sonuc cıkan varmı
nolur kızlar dualarınız benımle ve bebısımle olsun......
buna çok ihtiyacımız var....
şimdiden allah herkesden razı olsun......
Slm kızlar ben geldim. İşler yoğundu şöyle bi bakabildim sadece dün. Ama bugün hepsini okudum yazdıklarınızın.herkese hayırlı cumalar...
Hanzadem ben daha yiyemedim. Haftasonu yapmayı düşünüyorum kısmetse. Ama aklından geçmem bile güsel teşekkürler...
Şeymacım, maşallah 1 kız daha geliyomuş. Zaten senin avatarındaki kızına bakıp, ay benimki de böyle tatlı olur inş. Diyorum. gerçi doğunca bana her haliyle tatlı gelir de eminim.
Deyancım moralini bozma. geçen anlatmıştım ya benim arkadaşıma da dediler. Amniyosentezde sapasağlam çıktı. Hem bu testlerin doğruluk payı 2'li kadar güvenilir değil unutma. kaldı ki 2'li de bile yanlışlık çok çıkıyor. Sakın moralini bozma. Rabbime dua et.
Samimiyet mii aa ne münasebet.
bizim patronlarımızla yemekhanelerimiz bile ayrı, onlar ankara manzaralı teras katta yiyorlar yemeklerini, biz personel yemekhanesinde :) allahtan yemekler aynı :) amma kötüledim yahu. aslında çok iyi insanlar, hepsi birbirinden iyidir ama prensipleri böyle. önceleri yadırgamıştım, önceki işyerlerimde herkes arkadaş gibiydik . burası çok cool :82: alıştım rahatsızlık vermiyor.
Kızlar dün ikili test sonucumu aldım sonuçlara bakınca temiz gibi görünüyor, yarında doktor görcek kesin bişi der. Bebişi görmek istiyorum ama acaba ultrasyona sokarmı tekrar geçen hafta baktı?
hu huu:87::80:
ooo paşamcım hoşgeldinAmin canım, allah razı olsun..
Allah hayırlı eylesin canım. Sağlıkla, sıhhatle, mutluuk ve huzurla ve tabi ki evladınız ve inş evlatlarınızla nice senelere eriştirsin..
Bu arada geçmiş olsun canım, sen gelemiyosun ama okuyorsun diye yazmıştım fakat bi daha deyim
Bu arada öyle misafirle filan kendini yorma, ben oturamıyorum dr yat dedi deyip geç odana duymayalım bi daha
sen hep gül emi paşam benim patron ceyarda olur erol taş ta senin güzel hatırına
günaydın demeyi unuttum yahuuuu....
Gününüz aydın cumanız mubarek olsun hamişdaşlarım
Kızlar dün ikili test sonucumu aldım sonuçlara bakınca temiz gibi görünüyor, yarında doktor görcek kesin bişi der. Bebişi görmek istiyorum ama acaba ultrasyona sokarmı tekrar geçen hafta baktı?
Güzel çıkmıştır eytcim bir sorun yoktur inşallah.
Görmek istiyorum, nolur nolur noluuurrr dersen kırmaz herhalde2 dk sizi görüştürmekten ne kaybeder ki. bu arada ikilileri en son biz yaptırdık galiba topiğin en küçüğü biziz. sen, ben, paşam ı sayabildim.
güzel çıkmıştır eytcim bir sorun yoktur inşallah.
Görmek istiyorum, nolur nolur noluuurrr dersen kırmaz herhalde2 dk sizi görüştürmekten ne kaybeder ki. Bu arada ikilileri en son biz yaptırdık galiba topiğin en küçüğü biziz. Sen, ben, paşam ı sayabildim.
:79: Bizde küçüküz aramızda 2 günün lafımı olur
Eytçim hiiiç sıkıntı yapma tertemizzdir
Bende 1 haftada çok özledim acaba karnım ağrıyo bi bakalımmı diye gidiversemmi
canım özelse bakar degilse sanmam dikiş sayesinde bol bol kesme şekerimi gördüm benkızlar dün ikili test sonucumu aldım sonuçlara bakınca temiz gibi görünüyor, yarında doktor görcek kesin bişi der. Bebişi görmek istiyorum ama acaba ultrasyona sokarmı tekrar geçen hafta baktı?
kıyamam göstermedimi bebgi keşke bizdemi o aletten alsak ögrenirdik boş bol bakardık yavrularımızahoşgeldin eytTemizdir canım inş..
şey dün bize dr göstermedi yavrumuzuBizede bir hafta olmuştuu:95:
güzel çıkmıştır eytcim bir sorun yoktur inşallah.
Görmek istiyorum, nolur nolur noluuurrr dersen kırmaz herhalde2 dk sizi görüştürmekten ne kaybeder ki. Bu arada ikilileri en son biz yaptırdık galiba topiğin en küçüğü biziz. Sen, ben, paşam ı sayabildim.
sizleri çok seviyorum inanın allah razı olsun hepinizden inan moralk oluyosunuz bana iyiki hayatıma girdiniz iyiki varsınızsabah eşim annem kahvaltı hazırladı eşim yanıma geldi gel paşa dedi kahvaltıya kaldırdo yavaş sinirlerim bozuldu ya başladım aglamaya eşim kızdı neden aglıyosun diye dedim rabbime çok şükür dedim bebegim benle ama agırıma gidiyo dedim hizmet etmeniz diye başladım aghlamaya eşim kızdı ne hizmeti bak 2 oglumuzu kaybettik bunuda kaybetmek istemiyosan dedi ben herkez sana hizmet edicek senin iyiligin için dedi yata yatda yanlarım acıdı eşim sag olsun kremle oldu kalkıp anca levebaya gidiyorum oda korka korka:18::18::18::18:bebegim iyi olsunda yataga çakılı kalıyım alışkın olmayınca zor oluyo hamileliginizin kıymetini bilin benim yerimede gezin yiyin için alışveriş yapın ben anca doktora dışarı çıkıyorum okadar şizler sayesinde bir nevzeda içim rahat canımda sıkılmıyo yardan sizleri başımdan eksik etmesin iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?