2011 Ekim Anneleri

Ne güzel yamışsınRabbimiz bir dert verirse bin dermanın verirmiş.

bennnnnnnnn gidiyordum şuanda bir arkadaşım gidiyorrr

memnun musunuz nerde kaça doğum yaptınız en kötü huyune

vay beee patrona bakk benım kı de hala patron ama yanından geçmezz

bak ne güzel inanmış eşin, iyi olacak diyor. sen de artık inanmakla hem kendine, hem bebeğine büyük iyilik yapacak, iyilik bulacaksın deyan. benim nacizane bir felsefem var, ilk zamanlarda evhamlıydım, eşim benim için geliştirdi bu düşünceyi, benimsedim ve her şey yolunda gidiyor şuan inanadığım şey: mutlu anne&mutlu bebek. iyi ol, zaten testten alacağım sonuç beni etkilemeyecek diyorsun, madem öyle, iyi olmaktan başka yapabileceğin bir şey yok. ne kadar mutlu anne, o kadar mutlu bebek. hadi göreyim seni.

çok beyendim
Her cümlenede sonuna kadar katılıyorummmmmmmmmm :13:

wuu kesinlikle katılıyorum

çok hazırcı oldum ben sanki

bende aynı düşünceler içerisindeyim, size katılıyorum kızlar..
eda hazırcılk mı tatlım bu hıı

ALLAh sendende razı olsun canım üzülme sakın yardanın bir bildigi var inan ne olursa yardanda önüne geçemiyoruz benim 2 oglum öldügünde hep kendimi suçladım keşke diktirseydik diye annem dediki rabbim isteseydi taşın üstünde verirdi yiyecegi ekmegi yokmuş canım dedirabbim dedim üzüntümden birini aldın bunu boırak ban benim dedim ömrümden al ona ver dedim yaradan benden çok seviyomuşki yanına aldı burda bir arkadşım vardı bebk ölümleriyle peygamber efendimizin hadisini duyunca kendimden utandım anlıcagın herşeye hazırlıklıyım ben yaradan alnıma ne yazıyosa onu yaşıyorum ben rahimi diktirdim ama sonu varmı bilemiyorum herşey rabbimin elinde derseki kulum 2 evladını aldım bunuda sana bagışlıoyorum derse dünyalar benim olur
yada kulum okadr eziyet ettim yattın gene emanetimi ver sana bu dünyada evlat sevgisi yok derse öteki tarafta var derse gene alırsa boynum kıldan ince üzülürmüyüm tabikide ilk oglum cigerimi söktü gitti ikinci oglumda kalbimi söktü gitti buda giderse bedenimi alıp gidicek ruhtan başka hiç bir şey olmam ben onun için hem herşeye hazırlıklıyım hem korkuyorum hemde cesaret5liyim ,inan bu bebege herkez dua ediyo yasinler ayetel kürsüler okunuyo diyolar rabbim sevgi kulunun bebgini bagışla duacıları çok anlıcagın teyzem neyi unutmuyomuş çok agırınas gitmiş dedigim aklıma geldikçe aglarım dedi hastaneye geldi oglumu dogurunca dedi bir isteginiz varmı diye bende demişimki pikeyi üstüme çekip ah teyze istedigimi sen veremezsinki demişim şimdi çok mutlu hamileyim diye dualarını eksik etmeyenlerden allah razı olsun onun için herşey olucagına gidiyo kardeşim rabbim ne verirse saglıklısından hayırlısından versin üzülme bak biz yanındayız destegiz rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin işşallah
sen gel bakıyım benim tombul şefkatli kollarımaha şöyle hep mutlu ol siz bana sevgi verdiginiz sürece ben sizleri sevgiye bogarım

arkadaslar bısı sorcam bn 5+5 haftalık hamıleyım akıntım cok fazla rengı katı beyaz mantar belırtısımı aranızda bunu yasayan varmı hemen atlatılabılecek bıseymı:44:

inan yazdıklarını gözyaşlarında okudum sag ol arkadaşım iyiki varsınız size söz artık üzülmek aglamak yok bu sefer söz yatıyım ne olucak demi sizler varsınız canımda sıkılmıyo çok şükür işşallah bebeklerimizi dogurup güzel şeyler konuşucaz işşllah burda iyi düşünelim iyi olsun no stres no panik yes mutluluk yes bebek
gelin bakıyım şefkatli kollarıma bbiraz şefkati sevgiyi hakkettinizbenim sevgim hepinize yeter

canım inan çok üzüldüm ama inşallah bi daha test tekrarlandığında sonuçlar 2'li testteki gibi güzel çıkar..Senin için ve bebeğin için dua edicem canım Allah yardımcın olsun..

canım Allah kavuştursun.. inşallah sen de önümüzdeki hafta izin alabilirsin güzel bi hava değişikliği olur sana..eşin, sen ve bebişiniz ist.un tozunu attırırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…