Çok sıkıntı yapmıyorum canım benim hamile kaldığım günden bu yana evham yapmak yok diye kendime kural koydum. Ne gelirse rabbimden gelecek temiz çıksa garantisi varmı? Aynı şekilde riskli çıksada garantimi? Ayrınca bugün başımıza ne geliceğide belli değil. O yüzden Rabbim ne eylerse güzel eyler.
bennnnnnnnn gidiyordum şuanda bir arkadaşım gidiyorrr
Biraz önce patronum la izin konusunu konuştuk.
Doğuma kadar çalışabildiğim sürece çalışacağım,doğumdan sonra da yedi ay izin yapacağım ssk ile raporla uğraşma dedi hiç rapor almayacağım maaşım çalışıyormuşum gibi hesabıma yatıcak
kızlar allah hepinizden razı olsun yazdıklarınızı okurken bır yandan aglıyorum bır yandan yüregime su serpiliyor eşim kızıyor bana ağlayıp bebegımızıde uzeceksın dıye o cok ınanıyor hersey normal cıkıcak dıyor ama ben yınede cok korkuyorum okuduklarımdan sonra bıraz rahatlıyorum ama elımde degıl ıste ne yapayım haftaya cuma cıkıcak sonuc amnıosentez yaptırmak ıstemıyorum cunku cıkan sonuc benı etkılemez ben bebegıme kıyamam allahım bunca yıldan sonra verdıyse vardır bır bildigi dıye dusunuyorum.... allah hepınızden razı olsun ıcıme azıcık su serptınız
artık aglamıyacagım guzlu olacak bebegım benı bırakmıyacak ınsallah. ve saglıcakla kucagıma alacam
ınanıyorum artık :)
paşam cım canım kendini üzme bak ne güzel eşin sana her konuda yardımcı, anneciğin de kalkmış memleketten gelmiş, yanında.eminim babası çocuğuna ve anneannesi torununa bakmaktan büyük keyif alıyordur. Onlara seninde destek olman lazım. Ne kadar senin bebeğinse, eşinin çocuğu, annenin torunu o, kendini ve bebeğini üzerek zarar vermemelisin. Sayılı günümüz var bak az kaldı, nerdeyse 4. Ayımızdayız. Hava ısınıyor, mevsim güzelleşti, hamileliğimizin en güzel zamanlarını yaşayacağız şimdi. Yatmak çok zor, en basitinden grip olup iki üç gün yatsak bize bile zor geliyor, senin durumunla kıyaslanmaz bile. Senin sıkıntın çok daha büyük elbette, ama madem böyle bir rahatsızlğın var, doktorlar elinden geleni yaptı, yavrunu senden ayırmadı, senin de onlara destek olman lazım. Maalesef herkesin hamileliği aynı olmuyor, keşke senin de her şey istediğin gibi olsaydı, ama maalesef senin durumun bunu gerektiriyor. Dua etmeliyiz ki dermansız bir dert değil. Bak ne güzel dikişin atıldı, sıcacık evinde, sevdiklerin yanında, senin etrafında pervane oldular. Tüm zorluklarına rağmen bunlara şükredip, yakında geçeceğini düşünüp, bugünlerinin tadını çıkarmaya çalış canım benim. Kaç kere hamile olucaz hayatımızda, onun sevgisini içimizde hissedip hergün binlerce kez şükredelim. Allah çektiğin acıların, gözyaşlarının telafisini çok güzel bir şekilde verecek inşallah bebeğin sana gelecek bu sefer seni bırakmayacak. Benim için bunları söylemek kolay diyorsundur belki, ama bundan başka elimden bir şey gelmiyor, keşke gelse. Burda olduğum sürece seninle güzel sohbetler edip, umutsuzluğa kapılmanı engellemeye çalışabilirim en fazla. Allah yardımcın olsun arkadaşım, sabır versin. Unutma sayılı gün geçip gidecek ve doğumdan sonra bomba gibi bir dönüş yapacaksın eski hayatına. çok daha mutlu olacaksın. Bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu, mutlu olsun :) bebeğinizle birlikte çok mutlu, huzurlu, sevgi dolu yuvanızda nice 10 yıllarınız olsun inşallah.
bak ne güzel inanmış eşin, iyi olacak diyor. Sen de artık inanmakla hem kendine, hem bebeğine büyük iyilik yapacak, iyilik bulacaksın deyan. Benim nacizane bir felsefem var, ilk zamanlarda evhamlıydım, eşim benim için geliştirdi bu düşünceyi, benimsedim ve her şey yolunda gidiyor şuanInanadığım şey: Mutlu anne&mutlu bebek. Iyi ol, zaten testten alacağım sonuç beni etkilemeyecek diyorsun, madem öyle, iyi olmaktan başka yapabileceğin bir şey yok. Ne kadar mutlu anne, o kadar mutlu bebek. Hadi göreyim seni.
wuu kesinlikle katılıyorum
çok hazırcı oldum ben sanki
kızlar allah hepinizden razı olsun yazdıklarınızı okurken bır yandan aglıyorum bır yandan yüregime su serpiliyor eşim kızıyor bana ağlayıp bebegımızıde uzeceksın dıye o cok ınanıyor hersey normal cıkıcak dıyor ama ben yınede cok korkuyorum okuduklarımdan sonra bıraz rahatlıyorum ama elımde degıl ıste ne yapayım haftaya cuma cıkıcak sonuc amnıosentez yaptırmak ıstemıyorum cunku cıkan sonuc benı etkılemez ben bebegıme kıyamam allahım bunca yıldan sonra verdıyse vardır bır bildigi dıye dusunuyorum.... allah hepınızden razı olsun ıcıme azıcık su serptınız
artık aglamıyacagım guzlu olacak bebegım benı bırakmıyacak ınsallah. ve saglıcakla kucagıma alacam
ınanıyorum artık :)
Paşam cım canım kendini üzme bak ne güzel eşin sana her konuda yardımcı, anneciğin de kalkmış memleketten gelmiş, yanında.Eminim babası çocuğuna ve anneannesi torununa bakmaktan büyük keyif alıyordur. onlara seninde destek olman lazım. ne kadar senin bebeğinse, eşinin çocuğu, annenin torunu o, kendini ve bebeğini üzerek zarar vermemelisin. Sayılı günümüz var bak az kaldı, nerdeyse 4. ayımızdayız. hava ısınıyor, mevsim güzelleşti, hamileliğimizin en güzel zamanlarını yaşayacağız şimdi. yatmak çok zor, en basitinden grip olup iki üç gün yatsak bize bile zor geliyor, senin durumunla kıyaslanmaz bile. senin sıkıntın çok daha büyük elbette, ama madem böyle bir rahatsızlğın var, doktorlar elinden geleni yaptı, yavrunu senden ayırmadı, senin de onlara destek olman lazım. maalesef herkesin hamileliği aynı olmuyor, keşke senin de her şey istediğin gibi olsaydı, ama maalesef senin durumun bunu gerektiriyor. dua etmeliyiz ki dermansız bir dert değil. bak ne güzel dikişin atıldı, sıcacık evinde, sevdiklerin yanında, senin etrafında pervane oldular. tüm zorluklarına rağmen bunlara şükredip, yakında geçeceğini düşünüp, bugünlerinin tadını çıkarmaya çalış canım benim. kaç kere hamile olucaz hayatımızda, onun sevgisini içimizde hissedip hergün binlerce kez şükredelim. Allah çektiğin acıların, gözyaşlarının telafisini çok güzel bir şekilde verecek inşallah bebeğin sana gelecek bu sefer seni bırakmayacak. benim için bunları söylemek kolay diyorsundur belki, ama bundan başka elimden bir şey gelmiyor, keşke gelse. burda olduğum sürece seninle güzel sohbetler edip, umutsuzluğa kapılmanı engellemeye çalışabilirim en fazla. Allah yardımcın olsun arkadaşım, sabır versin. unutma sayılı gün geçip gidecek ve doğumdan sonra bomba gibi bir dönüş yapacaksın eski hayatına. çok daha mutlu olacaksın. bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu, mutlu olsun :) bebeğinizle birlikte çok mutlu, huzurlu, sevgi dolu yuvanızda nice 10 yıllarınız olsun inşallah.
bunu gördünüz müü :) biz de mi böyle olucaz yahu ondan sonra kadının adı dırdırcıya çıkıyor :)
YouTube - Profilo Anneler Günü Reklamı - O Tabak Bitecek
Kızlar hadi bakalım leynanın bebişinin cinsiyeti hakkında son tahminleri alıyım :))
Kız :)
bunu gördünüz müü :) biz de mi böyle olucaz yahu ondan sonra kadının adı dırdırcıya çıkıyor :)
inşallah kız:) valla sabah uyanır uyanmaz aklımda leynanın bebeğinin cinsiyeti vardı...
arkadaslar herkese günaydın ...........
bugun canım çok sıkkın 4 lü tarama testimin sonucu çıktı malesef bekledıgım iyi haberler gelmedi... çok riskli çıktı ama ikili testim çok iyi çıkmıştı bu neden böyle geldi anlamadım.doktorum amniosentes önerdi ben yaptırmak istemedim %1filan düşük riski varmış prenantal tıp dalında başka bir doktro bulduk oa gittik oda muayene etti sonuclara baktı muayene %100 sonuc vermez ama bebegınde bır sorun göremedim dedi. doktora hikayemizi anlattık ne kadar zor şartlarda bebek sahibi oldugumuzu anlattık oda zaten ikili testin çok iyi gelmiş dörtlü testin neden bukadar farklı çıkmış bende anlıyamadım bir garıp dedı. ve tekrardan 4 lü testi yaptırmamızı söyledi dun kan verdik haftaya cuma çıkacak sonuçlar inş.doktorlar sonuc kotu cıkarsa amniosentez yaparız sonrasıda kurtaj ıcın ızın alırız fılan dedıler ve o an bende yasam bıttı sankı ozamana kadar bebegım 5.5 aylık olmuş olacAK kürtaj filan en kötüsünü düşünüyorum ben böyle bir seyı kaldıramam kızlar kafayı yemek üzereyim nolur basına boyle bırsey gelen varmı testı tekrarlayıp ıyı sonuc cıkan varmı
nolur kızlar dualarınız benımle ve bebısımle olsun......
buna çok ihtiyacımız var....
şimdiden allah herkesden razı olsun......
evet, aynen öyle oluyorum ben de.
ama bu sefer çok gittigenelde bir-iki, en fazla 3 gün olurdu, bu sefer haftaya pazar akşamını bulacak. önümüzdeki hafta izin&rapor filan alabilirsem çarşambadan sonra birkaç günlüğüne ben de gidicem bir ihtimal. istanbullu annişlerin ziyaretine gelirim artık :) gündüz gezmek için vaktim olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?