2011 Ekim Anneleri

allah gönlüne göre varsın arkdasım senın ıcınde cok uzuldum.....
allah denıyor bızleri emınım ve mutlu olacagız en sonun da....

canım Allah kavuştursun.. inşallah sen de önümüzdeki hafta izin alabilirsin güzel bi hava değişikliği olur sana..eşin, sen ve bebişiniz ist.un tozunu attırırsınız

Teşekkür ederim Emelcim çok sağol inşallah sağ salim gider geliriz. izin işini halletmem lazım, çarşamba günü işyerinde ağrı, sızı vs diye sızlanmaya başlamam lazım. perşembe cuma rapor alırsam perşembe öğleye doğru çıkarım pazar akşamı döneriz inşallah. ankaralı güzellerden haber yok, gidip istanbul annişlerini görücem ben de napim.

Anomm sen İstanbula geliyorsun bende Ankaraya geliyorum hafta cumartesi akşamı. Halam geldi yurtdışından onları ziyarete gelicez ma-aile ama yol ne yapar bilmiyorum. Cumartesi 3 gibi çıkıcaz pazar akşamı tekrar İstanbula döneceğiz.:86:

Gerçekten mii, hayy Allah. bu seferlik böyle olsun bir daha geliriz nasıl olsa görüşürüz o zaman eyt cim. Ankara temasların uzayacak olursa, burda kalacak olursan haber verirsin ben pazar günü gelicem, haftaiçi uygun zamanda görüşürüz canım.
Ankara sana emanet, sen de İstanbul u merak etme

Kızlaarr şimdi doktordan geldim veee sonunda cinsiyetimizi öğrenebildik. Pembe yanaklı bir kızımız olacakmış: Eşimin çin takvimi, göbeğimin sivriliği,kilo almayışım ve diğer tüm işaretler erkeği gösteriyordu bende kendimi bu fikre alıştırmışken doktor kız deyince önce şaşırdım ama sonra çooookkkk mutluu oldum. Kızımın gelişimi bir hafta önden gitmeye devam ediyormuş teyzeleri son derece sağlıklı 17cm ve 183gr ağırlığında. Üçlü testimizi ve diğer rutin kan testimizi,idrar ve idrar kültürü testlerimizi yaptırdık sonuçları pazartesiye alıcam. 20.haftada da ayrıntılı ultrasona bakacaklarmış buarada elma yanaklı benim prensesim yanakları benimki gibi birde iri gözlü olacak gibi dedi doktorumuz şimdi çıkıp işlerimi halledeyim,tekrar görüşmek üzere kızlaarrr

neyle geliyosun canım? araba mı, otobüs mü, uçak mı? doktorun ne dedi, konuştun mu? ben henüz sormadım:44:

hadı gozun aydın cnm sonunda gosterdı mınıgın cınsıyetını kızınada sanada masallah cnm ıns test sonuclarında guzel cıkar mutlugun ıkıye katlanır

neyle geliyosun canım? araba mı, otobüs mü, uçak mı? doktorun ne dedi, konuştun mu? ben henüz sormadım:44:

Kendi arabımızla gelicez canım 5 kişi Doktoruma yarın soracağım ama sanmıyorum problem olacağını zaten ben işyerine gelmek için hergün şehir dışına 60 km gidiş 60 km geliş 120 km yol yapıyorum. Bünye alışmıştır artık

Hayırlısıyla Allah kucağına almayı nasip etsin prensesini canım

Banada kız desin doktorum olmasmı bi kere erkek dendi ama 11. haftada kadın doğumcu değildi ultrasyona bakan uzmandı. Halen umut ediyorum yanlız

Gözünaydın canım maşallah kuzucuğuna.. İnş sonuçlarında temiz çıkınca daha rahat olursun.
Hadi bakalım hayırlı olsun

ya leyna hanım nerelerde kaldı, ölecez meraktan

hoşgeldin fatoşcum gözün aydın :) hayırlı uğurlu olsun, sağlıcakla gelsin güzel kızın.
pazartesi çok güzel sonuçlar alırsın inşallah. şimdiden tebrik edeyim :) maşallah size

Kızlar ben bu gün bi kaç defadır üstelik, baloncuk patlaması gibi bişiler hissediyorum şimdi yine oldu, acaba oğluşum mu kiii

allah gönlüne göre varsın arkdasım senın ıcınde cok uzuldum.....
allah denıyor bızleri emınım ve mutlu olacagız en sonun da....
canım işşalah sag saglim alcaz kucagımıza ben buna çok inanıyorum yardan ne ederse güzel eder

yesin paşa teyzesi elma yanaklarını allahım analı bablı büyütsün bebem benim

yani bilemiyorum artık ank.da hiç program yok ist. için organizasyonlarınız şahane deniz hanım

Bugün de herkes pek bi sessiz sankiii:97:
Biz de gidiyoruz oğlumla biraz evimizi toplayıp yemek yapalım babaya...

KIZARTMAMI YEDİM BEKLİYORUM bende bi anormallikmi var cnm sürekli kızartma yemek istiyo yani yiyorum da ama yinede formumu koruyorum

hani leyna hemen yazacaktı gelmedimi daha yoksa benim kaçırdım erkek erkek bence

bu arada zeytinim,denizim. rumuzum ve ahestem iyisiniz inşallah

fatoşcum bi kız daha oluyomuş yaşadınız bebem Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bi sürü erkek var kızlarını kıymetli olcak şu benimkilere kesinleşsinde bende artık kendime gelin veya damat bakmaya başlıyım.

Anne
TÜM ANNE VE ANNE ADAYLARINA .....

Anne olmak, umut etmek demektir...

...Anne olmak..., asla vazgeçmemek demektir...

Anne olmak, hesapsızca sevmek demektir...
......
Anne olmak, sorumluluk demektir...

Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...

Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...

Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...

Anne olmak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...

Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...

Anne olmak, uykusuz geceler demektir...

Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...

Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...

Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...

Anne olmak, mutluluk demektir...
paylaşıyım dedim güzelmi ben çok beyendim

açık davet vaaar. evli mutlu ve ikiz anasısın sen kızıım. yok öyle tostlar, kızartmalar yiyip beklemeler :)
ben iyiyim canım. ankara soğuk bugün, üşüyorum biraz. üşütüp şifayı kapmazsak minnoşum da ben de süperiz teyzesi. öpüyoruz üçünüzün de yanaklarından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…