ALLAh sendende razı olsun canım üzülme sakın yardanın bir bildigi var inan ne olursa yardanda önüne geçemiyoruz benim 2 oglum öldügünde hep kendimi suçladım keşke diktirseydik diye annem dediki rabbim isteseydi taşın üstünde verirdi yiyecegi ekmegi yokmuş canım dedirabbim dedim üzüntümden birini aldın bunu boırak ban benim dedim ömrümden al ona ver dedim yaradan benden çok seviyomuşki yanına aldı burda bir arkadşım vardı bebk ölümleriyle peygamber efendimizin hadisini duyunca kendimden utandım anlıcagın herşeye hazırlıklıyım ben yaradan alnıma ne yazıyosa onu yaşıyorum ben rahimi diktirdim ama sonu varmı bilemiyorum herşey rabbimin elinde derseki kulum 2 evladını aldım bunuda sana bagışlıoyorum derse dünyalar benim olur
yada kulum okadr eziyet ettim yattın gene emanetimi ver sana bu dünyada evlat sevgisi yok derse öteki tarafta var derse gene alırsa boynum kıldan ince üzülürmüyüm tabikide ilk oglum cigerimi söktü gitti ikinci oglumda kalbimi söktü gitti buda giderse bedenimi alıp gidicek ruhtan başka hiç bir şey olmam ben onun için hem herşeye hazırlıklıyım hem korkuyorum hemde cesaret5liyim ,inan bu bebege herkez dua ediyo yasinler ayetel kürsüler okunuyo diyolar rabbim sevgi kulunun bebgini bagışladuacıları çok anlıcagın teyzem neyi unutmuyomuş çok agırınas gitmiş dedigim aklıma geldikçe aglarım dedi hastaneye geldi oglumu dogurunca dedi bir isteginiz varmı diye bende demişimki pikeyi üstüme çekip ah teyze istedigimi sen veremezsinki demişim şimdi çok mutlu hamileyim diye dualarını eksik etmeyenlerden allah razı olsun onun için herşey olucagına gidiyo kardeşim rabbim ne verirse saglıklısından hayırlısından versin üzülme bak biz yanındayız destegiz rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin işşallah
sen gel bakıyım benim tombul şefkatli kollarımaha şöyle hep mutlu ol siz bana sevgi verdiginiz sürece ben sizleri sevgiye bogarım
Yalnız değilsinn
canım Allah kavuştursun.. inşallah sen de önümüzdeki hafta izin alabilirsin güzel bi hava değişikliği olur sana..eşin, sen ve bebişiniz ist.un tozunu attırırsınız
Teşekkür ederim Emelcim çok sağol inşallah sağ salim gider geliriz. izin işini halletmem lazım, çarşamba günü işyerinde ağrı, sızı vs diye sızlanmaya başlamam lazım. perşembe cuma rapor alırsam perşembe öğleye doğru çıkarım pazar akşamı döneriz inşallah. ankaralı güzellerden haber yok, gidip istanbul annişlerini görücem ben de napim.
Anomm sen İstanbula geliyorsun bende Ankaraya geliyorum hafta cumartesi akşamı. Halam geldi yurtdışından onları ziyarete gelicez ma-aile ama yol ne yapar bilmiyorum. Cumartesi 3 gibi çıkıcaz pazar akşamı tekrar İstanbula döneceğiz.:86:
Anomm sen İstanbula geliyorsun bende Ankaraya geliyorum hafta cumartesi akşamı. Halam geldi yurtdışından onları ziyarete gelicez ma-aile ama yol ne yapar bilmiyorum. Cumartesi 3 gibi çıkıcaz pazar akşamı tekrar İstanbula döneceğiz.:86:
Kızlaarr şimdi doktordan geldim veee sonunda cinsiyetimizi öğrenebildik. Pembe yanaklı bir kızımız olacakmış:Eşimin çin takvimi, göbeğimin sivriliği,kilo almayışım ve diğer tüm işaretler erkeği gösteriyordu bende kendimi bu fikre alıştırmışken doktor kız deyince önce şaşırdım ama sonra çooookkkk mutluu oldum. Kızımın gelişimi bir hafta önden gitmeye devam ediyormuş teyzeleri son derece sağlıklı 17cm ve 183gr ağırlığında. Üçlü testimizi ve diğer rutin kan testimizi,idrar ve idrar kültürü testlerimizi yaptırdık sonuçları pazartesiye alıcam. 20.haftada da ayrıntılı ultrasona bakacaklarmış buarada elma yanaklı benim prensesim yanakları benimki gibi birde iri gözlü olacak gibi dedi doktorumuz şimdi çıkıp işlerimi halledeyim,tekrar görüşmek üzere kızlaarrr
neyle geliyosun canım? araba mı, otobüs mü, uçak mı? doktorun ne dedi, konuştun mu? ben henüz sormadım:44:
Kızlaarr şimdi doktordan geldim veee sonunda cinsiyetimizi öğrenebildik. Pembe yanaklı bir kızımız olacakmış:Eşimin çin takvimi, göbeğimin sivriliği,kilo almayışım ve diğer tüm işaretler erkeği gösteriyordu bende kendimi bu fikre alıştırmışken doktor kız deyince önce şaşırdım ama sonra çooookkkk mutluu oldum. Kızımın gelişimi bir hafta önden gitmeye devam ediyormuş teyzeleri son derece sağlıklı 17cm ve 183gr ağırlığında. Üçlü testimizi ve diğer rutin kan testimizi,idrar ve idrar kültürü testlerimizi yaptırdık sonuçları pazartesiye alıcam. 20.haftada da ayrıntılı ultrasona bakacaklarmış buarada elma yanaklı benim prensesim yanakları benimki gibi birde iri gözlü olacak gibi dedi doktorumuz şimdi çıkıp işlerimi halledeyim,tekrar görüşmek üzere kızlaarrr
canım işşalah sag saglim alcaz kucagımıza ben buna çok inanıyorum yardan ne ederse güzel ederallah gönlüne göre varsın arkdasım senın ıcınde cok uzuldum.....
allah denıyor bızleri emınım ve mutlu olacagız en sonun da....
yani bilemiyorum artık ank.da hiç program yok ist. için organizasyonlarınız şahane deniz hanımTeşekkür ederim Emelcim çok sağol inşallah sağ salim gider geliriz. izin işini halletmem lazım, çarşamba günü işyerinde ağrı, sızı vs diye sızlanmaya başlamam lazım. perşembe cuma rapor alırsam perşembe öğleye doğru çıkarım pazar akşamı döneriz inşallah. ankaralı güzellerden haber yok, gidip istanbul annişlerini görücem ben de napim.
yani bilemiyorum artık ank.da hiç program yok ist. için organizasyonlarınız şahane deniz hanım
KIZARTMAMI YEDİM BEKLİYORUM bende bi anormallikmi var cnm sürekli kızartma yemek istiyo yani yiyorum da ama yinede formumu koruyorum
hani leyna hemen yazacaktı gelmedimi daha yoksa benim kaçırdım erkek erkek bence
bu arada zeytinim,denizim. rumuzum ve ahestem iyisiniz inşallah
fatoşcum bi kız daha oluyomuş yaşadınız bebem Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bi sürü erkek var kızlarını kıymetli olcak şu benimkilere kesinleşsinde bende artık kendime gelin veya damat bakmaya başlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?