2011 Ekim Anneleri

Allahım...
öğle arasında bi cips keyfi yapiim dedim. işyerinin arka tarafındaki büfeden 2 tane aldım . birini güzel afiyetle yedim. 2. den 1 tane aldım berbat tadı var. son kullanma tarihine baktım. geçmiş

götürdüm adama bakın bakalım dedim bi son kullanma tarihine
sırıtarak '' geçmiş mi ?'' dedi
bakın dedim . baktı. geçmiş dedi.
niye kontrol etmiyosunuz bunları dedim.
''onları ben kontrol etmiyorum ki CİPSİCİ ediyo '' dedi. ''şimdi gitti CİPSİCİ '' diye ekledi...
dedim şikayet etsem kimse bunu bahane kabul etmez. sen satıyosun sen sorumlusun..
haklısın abla dedi.. hiç havamda değildim çıktım gittim...

cipsici... güler misin ağlar mısın...

Son düzenleyen: Moderatör:

ah canım geçmiş olsun inan geçem eşim almış 4 tane anca yedim çünkü bebge zararlı

Bende iyiyim eslem unuttun bugün beni küstüm sana

Bende iyiyim eslem unuttun bugün beni küstüm sana

eyt beaaaaaaaa!!!!!!!!1

oyy kuzum küsmüş bana sen offlıne gözüküyodun cnm ondan küssssssme hem ben sana hergün sesleniyorumya burdan

zeytin turşusu sadece beğemişsin bi lutfetde yaz iyiyim de ne havalandın oğlan anasıyım diye

esfacım leyna burda olsaydı kesin oo iyi olmuş vitaminlidir falan derdi sana aman dikkat et yaaa bende pek bakmazdım hamilelikten sonra dikkat ediyorum

SELAM KIZLAR.GEÇMİŞİ OKUDUM ANCAK YAZABİLDİM.HAYIRLISIYLA ŞU ÜLKEDEN BİR KURTULSAMDA İNTERNETİN PROBLEMLERİNDENDE KURTULSAM OKUYANA KADAR ZAMAN GEÇİYOR..
DEYAN İNŞ HERŞEY YOLUNDA GİDER SIKMA CANINI.DUALARIMIZ SENİNLE.
PAŞAM EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN NİCE 10 SENELER İNŞ.
FATOŞCUM KIZIN OLUCAKMİŞ ÇOK MUTLU OLDUM TOPİKTEKİ KIZLAR KAPIŞILIYO ONA GÖRE.
LEYNANINDA İNŞ GÖNLÜNDEN GEÇEN OLUR.HAYIRLI HABERLERLE GELİR.
HEPİNİZİ ÖPTÜYORUM

esfacım leyna burda olsaydı kesin oo iyi olmuş vitaminlidir falan derdi sana aman dikkat et yaaa bende pek bakmazdım hamilelikten sonra dikkat ediyorum

bana gönder esfacığım ben yerim derdi kesin. hatta ziyan olmasın, bakkaldakileri de göndersinler derdi kulakları çınlasın, kızım gelsene arrtııık!!
esfacım kötü olmuş, geçmiş olsun ama hadi bir paketi belki belki anlarım (onu da hoş göremem cips cısss ) ama ikinci paket ne oluyor kuzum hıı!! bak yememen için bir işaret olmuş. bi daha iki paketi arka arkaya götüreyim demezsin herhalde.

BEn küsermiyim hiç şımarıklık yaptım azcık hehe.

Zeytin hürremi geçti falla şehzade anasıyım diye, valide sultan olcak ya artık ağır takılıyor.

ben küsermiyim hiç şımarıklık yaptım azcık hehe.

Zeytin hürremi geçti falla şehzade anasıyım diye, valide sultan olcak ya artık ağır takılıyor.

yahu allah iyiliğinizi versin kahkahayı patlattım burda
Zeytin turşusu hee
Iyim be kuzum sizin aranızda kötü olmak mümkünmü enerji veriyorsunuz bana
Bugün cuma hem tahsilat yapmak için müşterileri arıyor hemde ödeme yapıyorum :97: Bugün maaşta dağıtıcam

yani konunun oğlumla ilgisi yok
Validelik yapmamışım eksik hissettim

yani konunun oğlumla ilgisi yok
Validelik yapmamışım eksik hissettim

yap yap yakışır sana. "Aslanım seç kk kulübünden bi sultan kendine dersin"

Geçen akşam kayınvalideme diyorum bak eğer şehzade olursa hürremin yüzüğünün aynısı ama azcık küçüğü olsun çok masrafa girme, kız olursada sülümanın haticeye taktığı kolyeden istiyorum dedim. Kadıncağız ciddiye aldı, takıcaz canım bişi tabiki dedi. Utandım sonra ben şaka yapmıştım oysa

Ahhh kadın olmak anaç olmak demek, maşallah sevginize nazar değmesin, sende benim gibi hemen pimpirikleniyosun anlaşılan :)

RUMUZ 17 yavyum sesin niden çıkmıyo bebem

Canım sorma ya işler yoğun. En fazla yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum. Bu arada mutlu&bol evlatlı&sağlıklı birlikte ömür geçirin inşallah eşinle. Mutlu seneler bebem

Sağol Eslemcim benim iyiyim, sen de iyisin inşallah?

Hanzadem kargoya ne gerek var, yarın yapıcam inşallah. Düşünmen yeter bitanem saolasın.

Bu arada Leyna'nın ki ERKEK!!! İçime öyle doğdu. Hadi bakalım? Bu tahminimde çıkmassa bi daha ağzımı açmam hee

Son düzenleme:

ben de bir pot kırdım ama şaka yapmıştım bu sene anneler gününde eşim burda olamayacağı için kayınvalidemin hediyesini erken alıp verdik. şakayla yasin bey benim hediyem nerde ben de anneyim bu sene dedim, kızardı bozardı hediye almamış bana kayınvalidem ben aldım kızım ufak bir kısmı kaldı, dikiyim gününde vericem dedi.bakalım ne gelecek, belki de oğlunun açığını kapatmak için pembe bir yalandı :)

hahahahaha eyttt bugün hakikaten forkundasın..
Yeşilim zeytinim bak tahtını sallıyor eytt acayip takılıyor haberin olsun :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…