- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
Allahım...
öğle arasında bi cips keyfi yapiim dedim. işyerinin arka tarafındaki büfeden 2 tane aldım . birini güzel afiyetle yedim. 2. den 1 tane aldım berbat tadı var. son kullanma tarihine baktım. geçmiş
götürdüm adama bakın bakalım dedim bi son kullanma tarihine
sırıtarak '' geçmiş mi ?'' dedi
bakın dedim . baktı. geçmiş dedi.
niye kontrol etmiyosunuz bunları dedim.
''onları ben kontrol etmiyorum ki CİPSİCİ ediyo '' dedi. ''şimdi gitti CİPSİCİ '' diye ekledi...
dedim şikayet etsem kimse bunu bahane kabul etmez. sen satıyosun sen sorumlusun..
haklısın abla dedi.. hiç havamda değildim çıktım gittim...
cipsici... güler misin ağlar mısın...
KIZARTMAMI YEDİM BEKLİYORUM bende bi anormallikmi var cnm sürekli kızartma yemek istiyo yani yiyorum da ama yinede formumu koruyorum
hani leyna hemen yazacaktı gelmedimi daha yoksa benim kaçırdım erkek erkek bence
bu arada zeytinim,denizim. rumuzum ve ahestem iyisiniz inşallah
fatoşcum bi kız daha oluyomuş yaşadınız bebem Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bi sürü erkek var kızlarını kıymetli olcak şu benimkilere kesinleşsinde bende artık kendime gelin veya damat bakmaya başlıyım.
gelince burda da yapicaz, çok daha güzellerini yapicaz canım benim
Bende iyiyim eslem unuttun bugün beni küstüm sana
Allahım...
öğle arasında bi cips keyfi yapiim dedim. işyerinin arka tarafındaki büfeden 2 tane aldım . birini güzel afiyetle yedim. 2. den 1 tane aldım berbat tadı var. son kullanma tarihine baktım. geçmiş
götürdüm adama bakın bakalım dedim bi son kullanma tarihine
sırıtarak '' geçmiş mi ?'' dedi
bakın dedim . baktı. geçmiş dedi.
niye kontrol etmiyosunuz bunları dedim.
''onları ben kontrol etmiyorum ki CİPSİCİ ediyo '' dedi. ''şimdi gitti CİPSİCİ '' diye ekledi...
dedim şikayet etsem kimse bunu bahane kabul etmez. sen satıyosun sen sorumlusun..
haklısın abla dedi.. hiç havamda değildim çıktım gittim...
cipsici... güler misin ağlar mısın...
esfacım leyna burda olsaydı kesin oo iyi olmuş vitaminlidir falan derdi sana aman dikkat et yaaa bende pek bakmazdım hamilelikten sonra dikkat ediyorum
eyt beaaaaaaaa!!!!!!!!1
oyy kuzum küsmüş bana sen offlıne gözüküyodun cnm ondan küssssssme hem ben sana hergün sesleniyorumya burdan
zeytin turşusu sadece beğemişsin bi lutfetde yaz iyiyim de ne havalandın oğlan anasıyım diye
ben küsermiyim hiç şımarıklık yaptım azcık hehe.
Zeytin hürremi geçti falla şehzade anasıyım diye, valide sultan olcak ya artık ağır takılıyor.
eyt beaaaaaaaa!!!!!!!!1
oyy kuzum küsmüş bana sen offlıne gözüküyodun cnm ondan küssssssme hem ben sana hergün sesleniyorumya burdan
Zeytin turşusu sadece beğemişsin bi lutfetde yaz iyiyim de ne havalandın oğlan anasıyım diye
yahu allah iyiliğinizi versin kahkahayı patlattım burda
Zeytin turşusu hee
ıyim be kuzum sizin aranızda kötü olmak mümkünmü enerji veriyorsunuz bana
Bugün cuma hem tahsilat yapmak için müşterileri arıyor hemde ödeme yapıyorum :97: Bugün maaşta dağıtıcam
selam...
Cips demeyin evdede yok canım çekti..ben ceviz ve süt içiyorum şimdi..ama çok canım çekti bahartlı cips..:18:
yani konunun oğlumla ilgisi yok
Validelik yapmamışım eksik hissettim
Ay sorma hanzade, bizde yarım güne alışmışız geçenlerde bi arkaşına gitti benim misafirlerim var diye akşamda biraz gecikti elinde olmadan ama bana bi zor geldidünde eşim kardiolojide olunca radyoloji filan aynı yerdeydi sen burda durma kendi katına çık orda bekle hemde sonucu göster dedi, neyse çıktım bekliyorum ama zaten ikisini telaşı yetti bana. Acaba bişileri var mı, Allah korusun çıkarmı bişey diye. Heyecan, telaş, korku.. Alev gibi olmuştu yüzüm, her yerimi ateş bastı, kıpkırmızı olmuştum:)
neeeeeeee bilmiyodumm ay şok oldummm hemen içmeye başlicam yavaş yavaşş:26:
iyi işte bak öğrendin hemen başla hiç vakit kaybetme :)
en son eşim beni evde 2 gün yanlız bıraktıgında ilk bebegimi kaybetmiştim o yüzden sanki o evde olmayınca kötü bişey olcakmış gibi hissediyorum heç biyere yollamıyorumkorkutuyorum adamı köye gitmesin diye
Hımm böyle şeyler düşünme canım bu defa kaybetmedin bak bende zeynepte paşamda bu defa beraberiz bebişlerle Allahın izniyle :)
HE BU ARADA BENCE LEYNANIN BEBEĞİ PİPOŞLUU
pipoşlumu ay ilahi yaaa benca pamuğu var, hadi bakalım :))
ben geldim dadluşlar
öncelikle cumanız mubarek allahım saglıklı mutlu huzurlu bereketli eşlerimizle evlatlarımızla mutlu günler diliyorum
Hayırlı cumalar paşam hoigeldin bebeeem
bu arada bugün benim evlilik yıldönümüm :123::123::123::123:dile kolay daha işşallah 10 senelere işşallah seneye evladımızla gireriz işşallah canlarım
Maşallah 11. seneyi bebişle kutlarsınız artık :)
[hanzadecim burdayım ama rahat bırakmadılarki yaziim saygısızlar bu kızın işimi var k.k. yımı takip etcek demiyolar yaaa
Günaydın bende nerelerde bu kız demiştim göremeyince söyle çok yormasınlar seni yüküm ağır de 3 kişi çalışıyorum de :)))
Slm kızlar ben geldim. İşler yoğundu şöyle bi bakabildim sadece dün. Ama bugün hepsini okudum yazdıklarınızın.herkese hayırlı cumalar...
Hanzadem ben daha yiyemedim. Haftasonu yapmayı düşünüyorum kısmetse. Ama aklından geçmem bile güsel teşekkürler...
İnan sana kargo gönderirdim bilseydim, boğazımdan geçmedi inan ki...
Çok sıkıntı yapmıyorum canım benim hamile kaldığım günden bu yana evham yapmak yok diye kendime kural koydum. Ne gelirse rabbimden gelecek temiz çıksa garantisi varmı? Aynı şekilde riskli çıksada garantimi? Ayrınca bugün başımıza ne geliceğide belli değil. O yüzden Rabbim ne eylerse güzel eyler.
Ne güzel söylemişsin, rabbim neylerse güzel eyler :) En iyisini yapıyorsun bende başlarda çok panikleniştim şimdi oluruna bıraktım... Hayırlısı....
kızlar allah hepinizden razı olsun yazdıklarınızı okurken bır yandan aglıyorum bır yandan yüregime su serpiliyor eşim kızıyor bana ağlayıp bebegımızıde uzeceksın dıye o cok ınanıyor hersey normal cıkıcak dıyor ama ben yınede cok korkuyorum okuduklarımdan sonra bıraz rahatlıyorum ama elımde degıl ıste ne yapayım haftaya cuma cıkıcak sonuc amnıosentez yaptırmak ıstemıyorum cunku cıkan sonuc benı etkılemez ben bebegıme kıyamam allahım bunca yıldan sonra verdıyse vardır bır bildigi dıye dusunuyorum.... allah hepınızden razı olsun ıcıme azıcık su serptınız
artık aglamıyacagım guzlu olacak bebegım benı bırakmıyacak ınsallah. ve saglıcakla kucagıma alacam
ınanıyorum artık :)
İnan tabi her şeyin başı inanmak, o iyi ve gelicek diye düşün. Nette çok gezinip saçma sapan şeyler okuyup kendini boşyere korkutma emi ben çok yaptımda sende yapma diye söylüyorum :)
arkadaslar bısı sorcam bn 5+5 haftalık hamıleyım akıntım cok fazla rengı katı beyaz mantar belırtısımı aranızda bunu yasayan varmı hemen atlatılabılecek bıseymı:44:
Canım beyaz akıntı hamilelikte olur seninki süt kesiği gibi akıntıysa mantardandır yok normal beyaz akıntıysa hamileliktendir. Mantarsada korkma bebişe zararı yok doktoruna söyle o sana gerekli ilacı verir..,
inşallah kız:) valla sabah uyanır uyanmaz aklımda leynanın bebeğinin cinsiyeti vardı...
Benimde aynen öyle o hevesle geldim işede bakalım neymiş diye :))
Kızlaarr şimdi doktordan geldim veee sonunda cinsiyetimizi öğrenebildik. Pembe yanaklı bir kızımız olacakmış:Eşimin çin takvimi, göbeğimin sivriliği,kilo almayışım ve diğer tüm işaretler erkeği gösteriyordu bende kendimi bu fikre alıştırmışken doktor kız deyince önce şaşırdım ama sonra çooookkkk mutluu oldum. Kızımın gelişimi bir hafta önden gitmeye devam ediyormuş teyzeleri son derece sağlıklı 17cm ve 183gr ağırlığında. Üçlü testimizi ve diğer rutin kan testimizi,idrar ve idrar kültürü testlerimizi yaptırdık sonuçları pazartesiye alıcam. 20.haftada da ayrıntılı ultrasona bakacaklarmış buarada elma yanaklı benim prensesim yanakları benimki gibi birde iri gözlü olacak gibi dedi doktorumuz şimdi çıkıp işlerimi halledeyim,tekrar görüşmek üzere kızlaarrr
yaşasınnn bir prensesimiz daha yolda demek ki :) Maşallah kızına allah hayırlı etsin canım..
Kızlar ben bu gün bi kaç defadır üstelik, baloncuk patlaması gibi bişiler hissediyorumşimdi yine oldu, acaba oğluşum mu kiii
Oğluşundur kim olcak odur o artık geliyorum anne diyor yavaş yavaş :)
canım çok sıkılıo yaa
Niye canım ne oldu neden canın sıkılıyor?
BEn küsermiyim hiç şımarıklık yaptım azcık hehe.
Zeytin hürremi geçti falla şehzade anasıyım diye, valide sultan olcak ya artık ağır takılıyor.
RUMUZ 17yavyum sesin niden çıkmıyo bebem
KIZARTMAMI YEDİM BEKLİYORUM bende bi anormallikmi var cnm sürekli kızartma yemek istiyo yani yiyorum da ama yinede formumu koruyorum
hani leyna hemen yazacaktı gelmedimi daha yoksa benim kaçırdım erkek erkek bence
bu arada zeytinim,denizim. rumuzum ve ahestem iyisiniz inşallah
fatoşcum bi kız daha oluyomuş yaşadınız bebem Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bi sürü erkek var kızlarını kıymetli olcak şu benimkilere kesinleşsinde bende artık kendime gelin veya damat bakmaya başlıyım.
Geçen akşam kayınvalideme diyorum bak eğer şehzade olursa hürremin yüzüğünün aynısı ama azcık küçüğü olsun çok masrafa girme, kız olursada sülümanın haticeye taktığı kolyeden istiyorum dedim. Kadıncağız ciddiye aldı, takıcaz canım bişi tabiki dedi. Utandım sonra ben şaka yapmıştım oysa
yap yap yakışır sana. "Aslanım seç kk kulübünden bi sultan kendine dersin"
Geçen akşam kayınvalideme diyorum bak eğer şehzade olursa hürremin yüzüğünün aynısı ama azcık küçüğü olsun çok masrafa girme, kız olursada sülümanın haticeye taktığı kolyeden istiyorum dedim. Kadıncağız ciddiye aldı, takıcaz canım bişi tabiki dedi. Utandım sonra ben şaka yapmıştım oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?