2011 Ekim Anneleri

ayyy bende dağıtıcamda aklıma şey geliyo dağıtmasamda gidip krediye ara ödeme yapıp yapılandırsammı acaba bu kadar parayı görünce acaba hamilelik sendromu diyip affederler mi???

ayy ne şakası takıcaklar tabe bende bekliyorum güzel bişiler bu arada napıyodum az kalsın seni şikayet ediyodum eyt sanırım konuya cvp ver kısmına basıcaama kötü içerik bildire basmışım hemen kapattım

konu sultan seçmeye gelince valide sultan kadar geniş olamıyabilirim
Gene topa tutulcam bu açıklamamdan sonra ama napim
Benim kaynanam yok hiç tanıyamadım allah rahmet eylesin :85:
Bende geçen gün dolgulu alyans istiyorum dedim görümcemle eşinin yanında
eşide atasayda çalışıyo genel müdürlükte
üstüne alında doğurda yaptırırm ben sana dedi
Ama ben utanmadım olurrr dedim nazar boncuklu olsun
çokmu arsızım :87:

Kızlar etleriniz acıyormu benim yanlaırm acıyor hem kalçalarım hemde böbreklerimin olduğu yerdeki etler acıyor nefes alıp verirken yoksa ben çatlıyormuyum böylemi olur catlamak? etlerim gerim gerim geriliyor... Ben komple kilo alıyorum galiba ondamı acaba göbüş tam çıkmadı :44:

yok canım ya madem atasayda az bile istemişsin:)))

benim butlarım acıyo hanzedee sanırım butlarım çatlıyoo

hanzade çizelgeni yap artık bu arada senin kızın olcak gibime geldi şu an

Son düzenleme:

:))) Valla pembe membe gelir sana bu pazar hediye Bana kayınvalidem hamile gömleği almış keten yazlık

hahahahaha eyttt bugün hakikaten forkundasın..
Yeşilim zeytinim bak tahtını sallıyor eytt acayip takılıyor haberin olsun :))))

Hhaha ben sonradan açılırım, napim anca aldınız beni aranıza Yazıp cevap gelmeyince ait olamıyor insan biyere

En kötü bakarlar neymiş mesaj diye iyi içerik olduğunu görünce sana kızarlar eslemcim

Atasaymı bence hata etmişsin insan şöleeee tek taş felan ister ayol

benim butlarım acıyo hanzedee sanırım butlarım çatlıyoo

hanzade çizelgeni yap artık bu arada senin kızın olcak gibime geldi şu an

Butlarınmı?? benimde butun üstü :)))) Yapıcam detaylı taramadanda geçersem yapıcam inşallah, o zaman inanıcam hala tedirgin oluyorum eslemcim ya Banada öyle geliyor ama bu kadar erkek içindede tam hissedemiyorum sonra şok olmayayım diye çok duygusalım her yerimden kilo aldım yani komple alıyorum :)) göbüş yaygın gidiyor sivrilmedi... Bakalım ben en son öğrenicem galiba ama artık sabırsızlanmaya başladım, şu 3 lü testim bitse detaylıdan sağ salim çıksam Allahın izniyle başka bir şey istemiyorum :)

Son düzenleme:

hanzadecim benim kuyruk sokumum ve basenlerim acıyor ama daha çok yeni
Nihayet bende normal hamileler gibi hissediyorum

2 bebek battaniyelerin altında oturuyormuş biri diğerine sormuş;

- Sen erkek bebek misin kız bebek mi ?

...Öteki ;

- Bilmiyorum, nasıl anlarız ki ?

Diğeri ;

- Ben biliyorum akıllım demiş ve
Ötekinin battaniyesinin altına kafasını sokuvermiş 2-3 saniye sonra kafasını dışarı çıkarmış ve
gülümsemiş.

- Sen kız bebeksin bende erkek

Öteki;

- Ama nereden anladın?

-Çok kolay akıllım senin patiklerin pembe benim kiler mavi.

huhuuu duyuru yapıcam hanımlar, herkes topplannsıın :84:
leynayla konuştum, işyeri kk yı yasaklamış. leyna da bilgi işlemi aramış, rica etmiş, lütfen lüften lütfen diye ısrar etmiş. ordakiler siteyi inceleyecekmiş pehh ne arıycaklarsa zararlı içerik var mı yok mu bakıp ona göre açacak ya da açmayacaklarmış
cinsiyetini öğrendim. leyynaa çoookk mutlu. her ne kadar PEMBE kıyafetlere bayılarak baksa da minnoşunun pipisi vaaarr. ERKEK geliyor leyna ya doğru tahmin edenlere on puan on puan on puan maşallah leynacım gözün aydın canıımm

Kızlar herkese merhaba...
15+1iken 4 lü test yaptırdım, doktorum daha önce 2 li ya da 3 lü test istemedi direkt 4 lü test istedi..Neyse dün akşam üzeri hastanenin önünden geçerken sonuçlarımızı sorduk çıkmış..Yorumlayamadık ama pozitif kısmı şüphelendirince nöbetçi doktora gittik o da kadın doğum uzmanı.. Dr, risk oranımın yüksek olduğunu, amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi..

Down Sendromu riskim 1:126, Yaş riskim 1:1160

Eşimle akrba değiliz, ikimizin aile-akarabalarda böyle bir durum yok neye uğradığımızı şaşırdık, herşey Allah tan tabiki ama o an mahvoldum resmen..Ablam hemşire hemen onu aradım sakın amniyosentez yaptırma dedi, Çapa da tanıdık ebemiz var onu aradık ve bugün sabah hemen Çapa ya gittik.. Uzmanlar yaş riskimin de böyle çıkmasına anlam veremedi sonuçta daha 27 yaşındayım... Daha iyi bir laboratuvarda testimi yeniden yaptırcam. Genetik uzmanıyla dahi görüştük, ortak görüşleri 4 lü testi erken yaptırmışım ve 2 liyi neden yaptırmamışım..Tabiki ben kendi dr.um ne dediyse onu yaptım.

18 haftalıkken ayrıntılı ultrasona gircem ve 4 lü testi yinelicez, yapabileceğim tek şey dua etmek..Bebeğimi aldırmyı asla düşünmüyorum bu sebeple amniyosentezi de ne olursa olsun yaptırmayacağım, 2 hafta sonrasını bekliyorum inşAllah bir sorun çıkmaz... Yarın kendi dr.umla randevum var , son kez gitcem artık..2 hafta önce de grip olmuştum, basit bir serumu takamadılar, hemşirelerin hatasından kan alma serum derken 7 kez delindim resmen... Aslında o gün bırakmalıydım o hastaneyi, bundan sonra Çapa dan devam etcem.

Hala okuldayım ve gün nasıl geçti gelin bana sorun..Rabbim herkesin yavrusuna sağlık sıhhat versin ne olur dua edin bize de bebeğimin buna çok ihtiyacı var...

EYTTTTTTT ay eslemi şimdi daha iyi anlaıdm pek keyifliymiş hahahaİ, iki laf arasında kafama bide taş yedim kusurumuz olduysa affola canım , aramıza almıyoruz ki isteyen herkes buraya ait olabilir :))

Son düzenleme:

Öncelikle leynayı kocaman tebrik ediyorum. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Bilgi işlemciler şuan bizi okuyorsanız size teessüflerimizi yolluyoruz. Zararlı değil yararlı içeriğe sahibiz. Siz değil eşleriniz baksın lütfen Ayrıyetten kınıyoruz sizi hamile bir bayanı evinden ediyorsunuz yakışmadı

Bir yandan çok sevindim ama diğer yandan çok üzüldüm neden yasaklamışlar biz zararsız hamişleriz yaa....

gozun aydın leynacım benım ıcımden erkek gecıyodu ama sen cok kız ıstıyosun dıye ıns kız olursun demıstım ama ksmet saglıcakla kucagınada alırsın ıns cnm

Bildim, ben bildiiiiiim. bu sefer tuttu. Hayırlı uğurlu olsun Leynaaa.

Canım yaa 4'lü için çok erken. Sen boşver doktorunu. Bi yanlışlık var gibi geldi. ben 14 haftalıkken doktorum 3'lüyü bile yapmadı.o haftada 4'lü çok alakasız gibi geldi bana. Sen takılma o sonuca. 18 haftalıkken ayrıntılı ultrason ve 4'lü belli eder. Hiiiiiç birşeycik çıkmaz Allah'ın izni ile. Sakın stres yapıp bebeğini de üzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…