tanıdık değilse geçici işi de kim kabul eder bilemiyorum canım biraz zor. hem sen iki bıdığı kime bırakıp döneceksin işe?? bir tane değil ki bakımı kolay olsun en az üç kişi olmanız lazım evde
Eslem senin bebekler ikiz canım nasıl çalışıcaksın zor olmayacakmı? Benim arkadaşımın 10 yıl sonra ikizleri oldu geceleri uyuyamıyorum diye ağlanıyor eşi gözleri şiş gidiyor işe, allahtan maddiyatları çok iyide, bakıcı aldılar hem arkadaşım hemde bakıcı zor yetişiyorlar ikisine hani gözünü korkutmak gibi olmasında bilgilendiriyim dedim? Bebeklere kim bakıcak bu arada?
Çalışan anneler bebeklerinize kim bakıcak ne yapmayı düşünüyorsunuz?
bızımkı hala belli degıl annem ben bakarım dıyo ama 3 saatlı mesafede otuyo bıze gelırım butun hafta sızde kalırım dıyo esımde olurmu baban kardesın ne yapcak dıyo kayınvalıdemde yaslı benım ben bakamam dıyo olmadı ısı bırakıcam dogumdan sonra ben bakıcam bakalım artık gercı bende kendım bakmak ıstıyorum ama kısmet artık o zamankı duruma gore bakıcaz
kayınvalidem bakıcak napiim cnm şartlar işte ev kredimiz var o olmasa bende çalışmak istemem bi süre en azından.zaten burası olmazsa baya bi süre çalışmam şaka bi yana şu an çalıştığım işyerinin şartları benim için çok iyi burda olmazsa zaten bu kadar güvenilir biyer bulmak çok zor antalyada bebişlerimle daha çok ilgilenirim
Bende tam senin durumundayım bakalım ne yapıcam.. Belkide doğunca hiç bırakmak istemeyeceğiz kimbilir..
selam kızlar nasılsınız bugün hepiniz iyi görünüyosunuz maşallah bir sattir geçmişi okuyorum kızlar bi sorunum var idrar yollarımda yanma var afedersiniz tuvalete gidiyorum tam rahatlamadan kesiliyo acayip bi acıyla aranızda bunu yaşayıp doktora giden varmı ne yapsam acaba hemende doktora gitmek istemiyorum üüüfff öbür hamileliklerimdede hep başıma gelirdi bu bnm gene oldu neyse inşallah ilerlemez öpüyorum hepinizi kızlar
Eslem senin bebekler ikiz canım nasıl çalışıcaksın zor olmayacakmı? Benim arkadaşımın 10 yıl sonra ikizleri oldu geceleri uyuyamıyorum diye ağlanıyor eşi gözleri şiş gidiyor işe, allahtan maddiyatları çok iyide, bakıcı aldılar hem arkadaşım hemde bakıcı zor yetişiyorlar ikisine hani gözünü korkutmak gibi olmasında bilgilendiriyim dedim? Bebeklere kim bakıcak bu arada?
Çalışan anneler bebeklerinize kim bakıcak ne yapmayı düşünüyorsunuz?
ayyy kızlar aklıma ne geldi çok samimi arkadaşlarımızın oğlu var 4 yaşında falandı annesi çalışıyo bi sabah annesi giderken "anne nolur işe gitme bugün birilikte oynayalım demiş"
anneside "oğlum gitmem lazım para kazanmam lazım sen okula gitceksin deyince bayram harçlıklarını çıkarmış anne nolur bugün gitme ben sana para veririm demiş nasıl kötü olmuştum
aslında belli bi yaşa kadar çalışmamak en iyisi
selam kızlar nasılsınız bugün hepiniz iyi görünüyosunuz maşallah bir sattir geçmişi okuyorum kızlar bi sorunum var idrar yollarımda yanma var afedersiniz tuvalete gidiyorum tam rahatlamadan kesiliyo acayip bi acıyla aranızda bunu yaşayıp doktora giden varmı ne yapsam acaba hemende doktora gitmek istemiyorum üüüfff öbür hamileliklerimdede hep başıma gelirdi bu bnm gene oldu neyse inşallah ilerlemez öpüyorum hepinizi kızlar
sağ olsun eski patronum hamile kaldığım için benni işten çıkararak bu soruna çözüm buldu : ) şaka bi yana zaten bebek doğduktan sonra kendi işimi kurmayı düşünüyordum. yine bişey değişmeyecek, ilk altı ay ben bakıcam sonrasında kendi işim olacağı için iş saatlerimi bebeğe göre ayarlayacağım bu arada annem ve babam bakacakonlar bizden hevesli zaten bebek bakmaya
BEn işten çıkacağım eylül ortası veya sonu gibi. 1 veya 1,5 sene evde olucam ve iyi bir iş bulduğumda annemi işten çıkartıp ona baktırcamOda benimle aynı fikirde.
Kendi işin olursa programını çok daha rahat yaparsın anne babalar hep böyle benimkiler uzaklar, uzak olmasalar çok iyi olurdu benim içinde..
buyuk ıhtımallle bırakmak ıstemıcez :))
denızcım ıstanbulda hava soguk esım soguga gıdıyo dıye uzuluyodun hava actı burda gunes cıktı bı anda ıns hafta sonuda boyle olur :81:
kısmet olursa ben bakıcam. anne-baba, kayınvalidem, görümcem, kayınpederim hep birlikte bakıcaz
kreş yaşına gelene kadar evde kalıcam, çalışmayı düşünmüyorum. iyi bir iş bulursam çalışıcam, olmazsa eşimle kendi işimizi kurucaz. kısmet olursa planlarımız böyle bizim.
kızlar bbişlerimiz çişini yapmaya başladımı benmi yanlış biliyorum bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?