2011 Ekim Anneleri

benim kayınvalidenin maaşallahı var yaşıda genç özlemde var içinde kayınpeder bile çok hevesli onların iyi bakıcağına inanıyorum hem akşamları bende olurum eşim olur Allah sağ salim sağlıklı versinde hiç korkmuyorum hem zaten arkadaşların ikizleri var 1 sene sonra çok rahat oluyo ikisi birbiriyle oynuyo oyalanıyo tek çocuğa göre daha kolay oluyo dediler

kısmet olursa ben bakıcam. anne-baba, kayınvalidem, görümcem, kayınpederim hep birlikte bakıcaz
kreş yaşına gelene kadar evde kalıcam, çalışmayı düşünmüyorum. iyi bir iş bulursam çalışıcam, olmazsa eşimle kendi işimizi kurucaz. kısmet olursa planlarımız böyle bizim.

Bende tam senin durumundayım bakalım ne yapıcam.. Belkide doğunca hiç bırakmak istemeyeceğiz kimbilir..

selam kızlar nasılsınız bugün hepiniz iyi görünüyosunuz maşallah bir sattir geçmişi okuyorum kızlar bi sorunum var idrar yollarımda yanma var afedersiniz tuvalete gidiyorum tam rahatlamadan kesiliyo acayip bi acıyla aranızda bunu yaşayıp doktora giden varmı ne yapsam acaba hemende doktora gitmek istemiyorum üüüfff öbür hamileliklerimdede hep başıma gelirdi bu bnm gene oldu neyse inşallah ilerlemez öpüyorum hepinizi kızlar

İşinden memnunsan kayınvalidende bakabilecek kapasitedeyse çok iyi bence, bir süreliğine en azından borçlarını halledene kadar... eşimde evi değiştirmek istiyor bebek gelecek diye 3+1 e geçelim aynı sitede diyor ama hiç niyetim yok doğum yapmadan borca girmicem allah izin verirse bu defa o stresten gerilicem hemen işe dönmem lazım diye şimdilik kalsın ona oda yapıcak zamana kadar değiştiririz :)

Bende tam senin durumundayım bakalım ne yapıcam.. Belkide doğunca hiç bırakmak istemeyeceğiz kimbilir..

buyuk ıhtımallle bırakmak ıstemıcez :))

denızcım ıstanbulda hava soguk esım soguga gıdıyo dıye uzuluyodun hava actı burda gunes cıktı bı anda ıns hafta sonuda boyle olur :81:

ayyy kızlar aklıma ne geldi çok samimi arkadaşlarımızın oğlu var 4 yaşında falandı annesi çalışıyo bi sabah annesi giderken "anne nolur işe gitme bugün birilikte oynayalım demiş"

anneside "oğlum gitmem lazım para kazanmam lazım sen okula gitceksin deyince bayram harçlıklarını çıkarmış anne nolur bugün gitme ben sana para veririm demiş nasıl kötü olmuştum

aslında belli bi yaşa kadar çalışmamak en iyisi

Su iç bol bol bol su iç, birde arada bir bardağa 1 limon sıkarak iç antibiotik gibi idrar yollarını temizler ama tansiyonunu düşürme dengele tuzlu kraker yada bsiküvi ile bunu 2 gün yap geçicek.

Kızlar idrar renginiz açık ve temiz sarı değilse su tüketiminizin az olduğunu anlayabilirsiniz bilginize, koyu renge döndükten bri süre sonrada enfeksiyon oluşuyor su silkülasyonu şart......

sağ olsun eski patronum hamile kaldığım için benni işten çıkararak bu soruna çözüm buldu : ) şaka bi yana zaten bebek doğduktan sonra kendi işimi kurmayı düşünüyordum. yine bişey değişmeyecek, ilk altı ay ben bakıcam sonrasında kendi işim olacağı için iş saatlerimi bebeğe göre ayarlayacağım bu arada annem ve babam bakacak onlar bizden hevesli zaten bebek bakmaya

Ama onların iyiliği için değilmi çalışmakta, henüz bilmiyoruz tabiki ne demek olduğunu ama çalışmadan tek kişi ile çok zor geçinmek ancak geçinir insa o zaman gelsin görücez bakalım bizler ne yapacağız..

sistit mi oldun acaba. geçmiş olsun çok sıkıntılı bu durum. ilerlemeden doktora gitmen lazım, bakteriler idrar yolundan böbreklerine ilerler yoksa. cipro 500 antibiyotik, idrar yolu antiseptiği, buscopan ve bol su ile uzun sürede geçiyor maalesef. ben çok kullandım. üşütmeyle oluyordu benimki, hamilelikte hiç olmadı çok şükür
biz iyiyiz teyzoş. günümüz de iyi geçiyor, sallan yuvarlan idare ediyoruz. çok şükür. sen de bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah.

Kendi işin olursa programını çok daha rahat yaparsın anne babalar hep böyle benimkiler uzaklar, uzak olmasalar çok iyi olurdu benim içinde..

canım idrar yolu enfeksiyonu olabilir. bence doktora gidip idrar tahlili yaptırmanda yarar var. geçmiş olsun

BEn işten çıkacağım eylül ortası veya sonu gibi. 1 veya 1,5 sene evde olucam ve iyi bir iş bulduğumda annemi işten çıkartıp ona baktırcam Oda benimle aynı fikirde.

Eski işyerine dönmeyeceksin o zaman 1 1,5 sene uzun bir süre ama bebek için çok iyi bir süre annenle aynı fikirde olman süpermiş :)

buyuk ıhtımallle bırakmak ıstemıcez :))

denızcım ıstanbulda hava soguk esım soguga gıdıyo dıye uzuluyodun hava actı burda gunes cıktı bı anda ıns hafta sonuda boyle olur :81:

ayy nasıl sevindim anlatamam çok üşür eşim donar donar. evde hala kombi yakıyoruz sıcaktan bunalıyorum, odadaki peteği ben kapatıyorum o açıyor. inşallah haftaya pazara kadar hep öyle olur. sağol haber verdiğin için canım çok sağol.

Gayet güzelmiş planlarınız inşallah teoriden uygulamayada geçer kısa sürede bencede bebeği en az 1,5 yaşına kadar bırakmamak lazım aslında ama şartlar işte bakalım o zaman gelince ne yapacağız. Siz aynı binada olacağınız için el üstünde olur ufaklık ilk torun olucaksa birde aman aman :)

yazdıklarının aynısı banada olmuştu, doktoruma söyledim idrar testi istedi ama bişey çıkmadı. sonra da geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…