Kızlar, az önce gördüm bunu, teyzem eklemiş face de, çok güzel değil mi?
Ördürecek birini bulmalıyım hemen...))
Eki Görüntüle 190935
Denissss Ankara Keçiörene geliyorum haftaya adese market vardı caddede onun orda oturuyor halamlar.
canım ben 3 tane bebek baktım bana getir seve seve bakarım parasız zaten evlada hasretim büyütürüm ikisini ne olcek kardeş kardeş geçinir giderler ikisideKayınvalidem uzak değil annemler kadar ama o gün senin bu gün benim, bu kapı senin o kapı benim evinde durmaz bakmam demez ama çocuğumuda çanta gibi ordan oraya taşır perişan eder. Bende buna çok kızarım, evinde oturup sıradan kayınvalideler gibi 1 gün gezmeye gideyim yada misafirim gelsin demez bir gün evde durmaz abartmıyorum :)
Hep dışarıda kayınpederimde çocuklarıda bu konuda kendisinden muzdarip, çok titz ve temizdir güzel bakar ama çanta gibi taşır o yüzden ona baktırmayı düşünmüyorum eşimde benimle aynı fikirde :) Bakalım bri çaresini bulucaz Allah büyük hele bir doğsun gelsin koynuma 8 ay ben bakıcam geriye 1,5 sene kalıyor bir yakınımdan rica edicem artık sonra zaten işyerime yakın kreşler var kamera ile izleyebileceğim yerler nasip olursa vericem :)
Amin bebem amiin bu bebemde senden takıldı dilime paşam :)
canım annem çok ördü inan halende örüyo kaynanam desen oda öyle yavruma ne ciciler almış sorma pek güzellerAnnem yapar sanırım akşama sorarım yaparsa bir kaç güne kargolayabilirim.
Ama önce şu an ördüğü yeleği bitirmesi lazım Dilber dudağı imiş örneğin ismiçok şanslı benim kızçem ham Anneannesi hem Babaannesi çok hamarat
Kayınvalidem uzak değil annemler kadar ama o gün senin bu gün benim, bu kapı senin o kapı benim evinde durmaz bakmam demez ama çocuğumuda çanta gibi ordan oraya taşır perişan eder. Bende buna çok kızarım, evinde oturup sıradan kayınvalideler gibi 1 gün gezmeye gideyim yada misafirim gelsin demez bir gün evde durmaz abartmıyorum :)
Hep dışarıda kayınpederimde çocuklarıda bu konuda kendisinden muzdarip, çok titz ve temizdir güzel bakar ama çanta gibi taşır o yüzden ona baktırmayı düşünmüyorum eşimde benimle aynı fikirde :) Bakalım bri çaresini bulucaz Allah büyük hele bir doğsun gelsin koynuma 8 ay ben bakıcam geriye 1,5 sene kalıyor bir yakınımdan rica edicem artık sonra zaten işyerime yakın kreşler var kamera ile izleyebileceğim yerler nasip olursa vericem :)
domatesli pilav hani yapıcaktında topluca yicektik bebem hazır bak takımlarımla bekliyorum
canım annem çok ördü inan halende örüyo kaynanam desen oda öyle yavruma ne ciciler almış sorma pek güzellerrabbim giydirmemi nasip etsin işşlallah
bu arda zeki mürek kiprigide biliyomu senin hamaratlar
Annem yapar sanırım akşama sorarım yaparsa bir kaç güne kargolayabilirim.
Ama önce şu an ördüğü yeleği bitirmesi lazım Dilber dudağı imiş örneğin ismiçok şanslı benim kızçem ham Anneannesi hem Babaannesi çok hamarat
çok datlusun yaCanım 8 senem doluyor bu yaz burda ama ben artık değişiklik istiyorum. Çünkü çok fazla aile gibi olduk buda iş ortamında sakıncalı oluyor her işi senden istiyorlar ve bende hayır diyemiyorum. Ama bu bana maaş avantajı değil dezavantajı sağlıyorYaz tahtaya al hafta 3 sene zam yapılmadı ... v.s. İşte bu yüzden fırsat bu fırsat kaçayım artık diyorum. Tazminatımı verirler o yöndem sıkıntım yok kendi isteğiyle çıkanlara bile verdiler hep. Bende evdeyken daha iyi şartlarda iş ararım bulduğumda da başlarım diyorum. 3 sene staj yapmam lazım mali müşavir belgemi almak için çokta uzatmak istemiyorum şahsen.
allah çalışan annelere yardım etsin nasıl beceriyosunuz kızlar maşallah ben akşama kadar evdeyim genede istediğim gibi işimi bititemiyorum helal valla
Valla hemde öyle bir yapıyorlarki en son eşime bebeğim şimdiden benim içime ediyor demiştim bayağı bir gülmüştü.
saçma sapan şelaleler, teleferikler yapıyor adam. ne altyapı, ne üstyapı sorunu bitiyor, ne ulaşım... belediye çok şekilci, görünüşe önem verip gerçek sorunlara inmiyor. zihniyet değişmiyor maalesef. sevmiyorum
teşekkür ederim cnm bakalım olacakmı deniyorumAlıntı yapacağın cevabın sağ alt köşesinde + artı işareti var ona tıklıyorsun alıntı yapmak istediğin her cevabın artı kısmına tıklayıp konuya konuya cevap ver diyorsun.
çok saol datlum ya galiba olacak şimdialıntı ile cevapla yazan yerin hemen sağında küçük bir kutu var, + var üzerinde, onu tıklıyorsun. alıntı yapmak istediğin metinlerde bu kısmı tek tek seçiyorsun. en son işaretlediğin metine alıntı ile cevapla diyorsun, hepsi birden eklenmiş oluyor. her mesajın altına ayrı ayrı cevap yazman lazım. hepsinin en altına yazarsan hepsine tek cevap vermişsin gibi olur. karmaşık gözüküyor ama basit, yaparsın. birkaç denemeyle başla şimdi istersen.
Kayınvalidem uzak değil annemler kadar ama o gün senin bu gün benim, bu kapı senin o kapı benim evinde durmaz bakmam demez ama çocuğumuda çanta gibi ordan oraya taşır perişan eder. Bende buna çok kızarım, evinde oturup sıradan kayınvalideler gibi 1 gün gezmeye gideyim yada misafirim gelsin demez bir gün evde durmaz abartmıyorum :)
canım oraya hemen geliyorum süpürgemle hemidepaşam sen geliyorum de ben hemen yaparım
Zeki Müren kipriği miTürkan Şoray'ı duymuştum ama Zeki Müren'i senden duydum eve gidince hesabını soracağım benim kzımın suçu ne Zeki Müren kipriğinden yoksun kalmış
Ama annelerin el emeklerinin yeri bir başkane alsam onların yerini tutmaz.
Kayınvalidem eşimin battaniyesini saklamış kullanırmısın dedi bende en baş köşede tutarım dedim hem onun gönlü olduhem bizim için çok güzel hatıra oldu.
canım çok sağol...annene de sevgilerimi ilet lütfen...
valla annem de iyi örgücüdür yarın bir sorayım çıkarabilir miymiş modeli diye... şablonunu falan bulabilirsem daha kolay olur sanırım...
gerçi bizimki dantel de daha uzman...
kıss koca ankarada gelecek başka yer mi kalmadı
keçiörenin güzel yerinde oturuyorlarmış, çok merkezi. gel canım hoşgelişler ola. çok güzel vakit geçirirsinin inşallah. her sabah önünden geçiyorum oranın :) akşam k.pederim alıyor çevre yolundan dönüyoruz trafik olmasın diye.
canım oraya hemen geliyorum süpürgemle hemideeşim geçen yaptı dedimya içine havuç çeşni koydu pek güzel oldu kendisi aşçılık yaptıda
canım hani levent kırcada bir parodi vardıya küçük hüsamettin seyrettinmi bilmiyorum orda oya aydogan kazk başlamıştı diyodu oglum sana zeki müren kiprigi yapıyorum diye parodiyi gözünün önüne getir kadın başladı bir yandan bir soldan iki ortadan iki yandan sonra şişler giriyo küçük hüsamettim anasız kalıyo ay seyretsen ne gülerdin ondan dedim anladın espiriyi
neyse ben içeri giriyimde anacıma ayıp olmasın gene buralardayım
eş olmak üzerine güzel bulduğum bir alıntı arkadaşlar. akşam oldu, eve gidicem, evde yokşimdiden hüzün çöktü içime. offff
EŞ OLMAK
Yaşlı bir adam, sabah erken evinden çıktı, yolda ilerlerken, bir bisikletlinin kendisine çarpması ile yere yuvarlandı ve hafif bir şekilde yaralandı. Sokaktan geçenler yaşlı adamı hemen en yakın sağlık birimine ulaştırdılar. Hemşireler, adamcağızın yarasına pansuman yaptı ama biraz beklemesini ve röntgen çekip herhangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını da inceleyeceklerini söylediler.Yaşlı adam huzursuzlandı acelesi olduğunu, beklemek istemediğini söyledi. Hemşireler acelesinin sebebini sordular.
Yaşlı adam:
- Karım huzurevinde kalıyor. Her sabah onunla kahvaltı etmeye giderim.Geç kalmak istemiyorum.
-Karınızın, siz gecikince merak edeceğini düşünüyorsunuz herhalde?
Adam:
- Ne yazık ki karım alzheimer hastası ve benim kim olduğumu bile hatırlamıyor.
Hemşireler:
Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor, neden her gün onunla kahvaltı yapmak için yine de koşturuyorsunuz?
Adam:
- Ama ben onun kim olduğunu unutmadım..
Kızlar herkese merhaba...
15+1iken 4 lü test yaptırdım, doktorum daha önce 2 li ya da 3 lü test istemedi direkt 4 lü test istedi..Neyse dün akşam üzeri hastanenin önünden geçerken sonuçlarımızı sorduk çıkmış..Yorumlayamadık ama pozitif kısmı şüphelendirince nöbetçi doktora gittik o da kadın doğum uzmanı.. Dr, risk oranımın yüksek olduğunu, amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi..
Down Sendromu riskim 1:126, Yaş riskim 1:1160
Eşimle akrba değiliz, ikimizin aile-akarabalarda böyle bir durum yok neye uğradığımızı şaşırdık, herşey Allah tan tabiki ama o an mahvoldum resmen..Ablam hemşire hemen onu aradım sakın amniyosentez yaptırma dedi, Çapa da tanıdık ebemiz var onu aradık ve bugün sabah hemen Çapa ya gittik.. Uzmanlar yaş riskimin de böyle çıkmasına anlam veremedi sonuçta daha 27 yaşındayım... Daha iyi bir laboratuvarda testimi yeniden yaptırcam. Genetik uzmanıyla dahi görüştük, ortak görüşleri 4 lü testi erken yaptırmışım ve 2 liyi neden yaptırmamışım..Tabiki ben kendi dr.um ne dediyse onu yaptım.
18 haftalıkken ayrıntılı ultrasona gircem ve 4 lü testi yinelicez, yapabileceğim tek şey dua etmek..Bebeğimi aldırmyı asla düşünmüyorum bu sebeple amniyosentezi de ne olursa olsun yaptırmayacağım, 2 hafta sonrasını bekliyorum inşAllah bir sorun çıkmaz... Yarın kendi dr.umla randevum var , son kez gitcem artık..2 hafta önce de grip olmuştum, basit bir serumu takamadılar, hemşirelerin hatasından kan alma serum derken 7 kez delindim resmen... Aslında o gün bırakmalıydım o hastaneyi, bundan sonra Çapa dan devam etcem.
Hala okuldayım ve gün nasıl geçti gelin bana sorun..Rabbim herkesin yavrusuna sağlık sıhhat versin ne olur dua edin bize de bebeğimin buna çok ihtiyacı var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?