2011 Ekim Anneleri

Kızlar, az önce gördüm bunu, teyzem eklemiş face de, çok güzel değil mi?
Ördürecek birini bulmalıyım hemen... ))

Eki Görüntüle 190935

Annem yapar sanırım akşama sorarım yaparsa bir kaç güne kargolayabilirim.
Ama önce şu an ördüğü yeleği bitirmesi lazım Dilber dudağı imiş örneğin ismiçok şanslı benim kızçem ham Anneannesi hem Babaannesi çok hamarat

Denissss Ankara Keçiörene geliyorum haftaya adese market vardı caddede onun orda oturuyor halamlar.

kıss koca ankarada gelecek başka yer mi kalmadı
keçiörenin güzel yerinde oturuyorlarmış, çok merkezi. gel canım hoşgelişler ola. çok güzel vakit geçirirsinin inşallah. her sabah önünden geçiyorum oranın :) akşam k.pederim alıyor çevre yolundan dönüyoruz trafik olmasın diye.

canım ben 3 tane bebek baktım bana getir seve seve bakarım parasız zaten evlada hasretim büyütürüm ikisini ne olcek kardeş kardeş geçinir giderler ikiside
Amin bebem amiin bu bebemde senden takıldı dilime paşam :)
güzel laf ama yavyum benim
canım annem çok ördü inan halende örüyo kaynanam desen oda öyle yavruma ne ciciler almış sorma pek güzellerrabbim giydirmemi nasip etsin işşlallah
bu arda zeki mürek kiprigide biliyomu senin hamaratlar

bi şekilde büyüycekler nasıl olsa hangi şahirdesin bilmiyorum ama istanbuldaysan bakıcı pek düşünme bence. bakıcı tutarsan da mutlaka kameralarla her anını kontrol et. çok çektik biz ailece bakıcılardançok : (

canım annem çok ördü inan halende örüyo kaynanam desen oda öyle yavruma ne ciciler almış sorma pek güzellerrabbim giydirmemi nasip etsin işşlallah
bu arda zeki mürek kiprigide biliyomu senin hamaratlar

Zeki Müren kipriği miTürkan Şoray'ı duymuştum ama Zeki Müren'i senden duydum eve gidince hesabını soracağım benim kzımın suçu ne Zeki Müren kipriğinden yoksun kalmış

Ama annelerin el emeklerinin yeri bir başkane alsam onların yerini tutmaz.
Kayınvalidem eşimin battaniyesini saklamış kullanırmısın dedi bende en baş köşede tutarım dedim hem onun gönlü olduhem bizim için çok güzel hatıra oldu.

Son düzenleme:

canım çok sağol... annene de sevgilerimi ilet lütfen...

valla annem de iyi örgücüdür yarın bir sorayım çıkarabilir miymiş modeli diye... şablonunu falan bulabilirsem daha kolay olur sanırım...
gerçi bizimki dantel de daha uzman...

çok datlusun ya

Alıntı yapacağın cevabın sağ alt köşesinde + artı işareti var ona tıklıyorsun alıntı yapmak istediğin her cevabın artı kısmına tıklayıp konuya konuya cevap ver diyorsun.
teşekkür ederim cnm bakalım olacakmı deniyorum

çok saol datlum ya galiba olacak şimdi

allah kolaylık varsin cnm bnm sanada bütün çalışan annelerede

paşam sen geliyorum de ben hemen yaparım
canım oraya hemen geliyorum süpürgemle hemideeşim geçen yaptı dedimya içine havuç çeşni koydu pek güzel oldu kendisi aşçılık yaptıda

canım hani levent kırcada bir parodi vardıya küçük hüsamettin seyrettinmi bilmiyorum orda oya aydogan kazk başlamıştı diyodu oglum sana zeki müren kiprigi yapıyorum diye parodiyi gözünün önüne getir kadın başladı bir yandan bir soldan iki ortadan iki yandan sonra şişler giriyo küçük hüsamettim anasız kalıyo ay seyretsen ne gülerdin ondan dedim anladın espiriyi
neyse ben içeri giriyimde anacıma ayıp olmasın gene buralardayım

Aslında KK'da görmüştüm böyle ciciler örüp satan bir topik vardı göz atayım bulabilirsem linki atarım.

İnşallah canım akşam gelip ertesi gün öğlen çıkıcam hoş belki arada bi kaçıp gezebilirim inşallah

eş olmak üzerine güzel bulduğum bir alıntı arkadaşlar. akşam oldu, eve gidicem, evde yok şimdiden hüzün çöktü içime. offff

EŞ OLMAK
Yaşlı bir adam, sabah erken evinden çıktı, yolda ilerlerken, bir bisikletlinin kendisine çarpması ile yere yuvarlandı ve hafif bir şekilde yaralandı. Sokaktan geçenler yaşlı adamı hemen en yakın sağlık birimine ulaştırdılar. Hemşireler, adamcağızın yarasına pansuman yaptı ama biraz beklemesini ve röntgen çekip herhangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını da inceleyeceklerini söylediler.Yaşlı adam huzursuzlandı acelesi olduğunu, beklemek istemediğini söyledi. Hemşireler acelesinin sebebini sordular.
Yaşlı adam:
- Karım huzurevinde kalıyor. Her sabah onunla kahvaltı etmeye giderim.Geç kalmak istemiyorum.
-Karınızın, siz gecikince merak edeceğini düşünüyorsunuz herhalde?
Adam:
- Ne yazık ki karım alzheimer hastası ve benim kim olduğumu bile hatırlamıyor.
Hemşireler:
Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor, neden her gün onunla kahvaltı yapmak için yine de koşturuyorsunuz?
Adam:
- Ama ben onun kim olduğunu unutmadım..

paşamcım çizelgen çok datlu ya aynı senin gibi inşallah bu sefer hiç ayrılmayacaksınız bugün geçmişi okurken senin durumunuda öğrendim allah kolaylık versin cnm hiç kafana takma relax ol yatağın tadını çıkar kız şurda ne kaldı bebişlerimizin gelmesine tabi otomatikmen uykusuz gecelere ciyak ciyak seslere vs. vs.bugünleri öyle bi arattıracaklarki bize tecrübe konuşuyo burda ablam arkadaş demişti dersin tadını çıkar bu günlerin ok datlum öptüm seni

vayyyyy be süpermiş çok duygulandım

Ben de toparlanıyorum, çıkarım birkaç dakika sonra. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın, iyi akşamlar iyi haftasonları

Kızlar inanılmaz yoğun bir cumaydın şaftım kaydı resmen
Geçmişi okuyamadım bana laf atanlar hal hatır soranlar varsa kusuruma bakmasaın ( sonra eslem gibi cırlamasın ) zeytin turşusu hee
Herkesee missssssss gibi haftasonu diliyorum
çalışanlarada allahtan kolaylık diliyorum

arkadasım öncellikle senınle aynı dertteyız allah sanada sabır versın gönlunu ferah tut. bende aynı soku yasadım 2 li testım normal ultrasonlarım normal 4 lu testım rısk yuksek cıktı bızde hemen genetık doktor fılan bulduk gıttık testı yenıledık bakalım cuma gunu yenı sonucları alacagız allah yardımcımız olsun kafana cok takma ben cok taktım hem kendımı hem bebegı uzdum sen yapma gonlunu ferah tutmaya calıs....
allah yardımcımız olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…