Günaydın canım, seni bu saatte görmek ne güzel
evet yaparız dimi, biz de az değiliz yani şurda...
Gayet güzelmiş planlarınız inşallah teoriden uygulamayada geçer kısa sürede bencede bebeği en az 1,5 yaşına kadar bırakmamak lazım aslında ama şartlar işte bakalım o zaman gelince ne yapacağız. Siz aynı binada olacağınız için el üstünde olur ufaklık ilk torun olucaksa birde aman aman :)
canım idrar yolu enfeksiyonu olabilir. bence doktora gidip idrar tahlili yaptırmanda yarar var. geçmiş olsun
Kısmet olur da gerçekleştirirsek çok güzel planlarımız var ama nasip tabi. O zaman bir gelsin, bebeğimiz önce sağlıkla büyüsün, ondan emin olalım, iş ikinci planda benim için. Tabi şartlar her an değişebilir, çalışmam gerekirse babaanneye bırakıp gidicem mecburen.
Evet bizim yakınlık avantajımız var. Dört gözle bekliyor babaanne, büyük baba. bizden heyecanlılar :)
ilk torun olacak bir de :)
Zor zamanlarını atlatana kadar burda oturucaz, ondan sonra eşimin işyerinin lojmanına taşınmayı düşünüyoruz. Çocuk yetiştirmek için çok iyi bir yer. Ankarayı özleyen arkadaşlarım kusura bakmasın ama Keçiören uygun değil maalesef, o yüzden 1,5-2 yaşına geldiğinde taşınırız herhalde.
sistit mi oldun acaba. geçmiş olsun çok sıkıntılı bu durum. ilerlemeden doktora gitmen lazım, bakteriler idrar yolundan böbreklerine ilerler yoksa. cipro 500 antibiyotik, idrar yolu antiseptiği, buscopan ve bol su ile uzun sürede geçiyor maalesef. ben çok kullandım. üşütmeyle oluyordu benimki, hamilelikte hiç olmadı çok şükür
biz iyiyiz teyzoş. günümüz de iyi geçiyor, sallan yuvarlan idare ediyoruz. çok şükür. sen de bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah.
aynen öle cnm nerde üşüttüysem bende kesin üşüttüm oysaki sıcak su torbamla yapışık ikiz gibi dolaşıyoz evde galiba bu aralar onu biraz ihmal ettim ondan oldu ayaklarım hiç ısınmıyo kızlAR BNM sizdede v armı bu şikayet saol cnm cevapladığın için kib
Kısmet olur da gerçekleştirirsek çok güzel planlarımız var ama nasip tabi. O zaman bir gelsin, bebeğimiz önce sağlıkla büyüsün, ondan emin olalım, iş ikinci planda benim için. Tabi şartlar her an değişebilir, çalışmam gerekirse babaanneye bırakıp gidicem mecburen.
Evet bizim yakınlık avantajımız var. Dört gözle bekliyor babaanne, büyük baba. bizden heyecanlılar :)
ilk torun olacak bir de :)
Zor zamanlarını atlatana kadar burda oturucaz, ondan sonra eşimin işyerinin lojmanına taşınmayı düşünüyoruz. Çocuk yetiştirmek için çok iyi bir yer. Ankarayı özleyen arkadaşlarım kusura bakmasın ama Keçiören uygun değil maalesef, o yüzden 1,5-2 yaşına geldiğinde taşınırız herhalde.
Eski işyerine dönmeyeceksin o zaman 1 1,5 sene uzun bir süre ama bebek için çok iyi bir süre annenle aynı fikirde olman süpermiş :)
kızlar bbişlerimiz çişini yapmaya başladımı benmi yanlış biliyorum bilgisi olan varmı
güzel annişler size bi sorum var alıntıları alt alta dizip hepsine birden nasıl cvp veriyosunuz onu yapamıyorumda
Ben Keçiören'i değiştiğini düşünüyordum o zaman sadece görsel değişmiş:26:
Canım 8 senem doluyor bu yaz burda ama ben artık değişiklik istiyorum. Çünkü çok fazla aile gibi olduk buda iş ortamında sakıncalı oluyor her işi senden istiyorlar ve bende hayır diyemiyorum. Ama bu bana maaş avantajı değil dezavantajı sağlıyorYaz tahtaya al hafta 3 sene zam yapılmadı ... v.s. İşte bu yüzden fırsat bu fırsat kaçayım artık diyorum. Tazminatımı verirler o yöndem sıkıntım yok kendi isteğiyle çıkanlara bile verdiler hep. Bende evdeyken daha iyi şartlarda iş ararım bulduğumda da başlarım diyorum. 3 sene staj yapmam lazım mali müşavir belgemi almak için çokta uzatmak istemiyorum şahsen.
Hımm bir hayli zamam olmuş seninde, bende burdan ayrılırsam çalışamam diye düşünüyorum. Yeni bir yer yeni stres yeni insanlar alışma dönemi korkutur beni. Çok cesaretli gördüm seni :)
güzel annişler size bi sorum var alıntıları alt alta dizip hepsine birden nasıl cvp veriyosunuz onu yapamıyorumda
saçma sapan şelaleler, teleferikler yapıyor adam. ne altyapı, ne üstyapı sorunu bitiyor, ne ulaşım... belediye çok şekilci, görünüşe önem verip gerçek sorunlara inmiyor. zihniyet değişmiyor maalesef. sevmiyorum
Canım 8 senem doluyor bu yaz burda ama ben artık değişiklik istiyorum. Çünkü çok fazla aile gibi olduk buda iş ortamında sakıncalı oluyor her işi senden istiyorlar ve bende hayır diyemiyorum. Ama bu bana maaş avantajı değil dezavantajı sağlıyorYaz tahtaya al hafta 3 sene zam yapılmadı ... v.s. İşte bu yüzden fırsat bu fırsat kaçayım artık diyorum. Tazminatımı verirler o yöndem sıkıntım yok kendi isteğiyle çıkanlara bile verdiler hep. Bende evdeyken daha iyi şartlarda iş ararım bulduğumda da başlarım diyorum. 3 sene staj yapmam lazım mali müşavir belgemi almak için çokta uzatmak istemiyorum şahsen.
Hımm bir hayli zamam olmuş seninde, bende burdan ayrılırsam çalışamam diye düşünüyorum. Yeni bir yer yeni stres yeni insanlar alışma dönemi korkutur beni. Çok cesaretkli gördüm seni :)
:))) Valla canım insanın canına tak deyince oluyor iş arıyordum hamile olduğumu öğrendim. Demek ki böyle olacakmış iş çıkışım
SELAM KIZLAR.GEÇMİŞİ OKUDUM ANCAK YAZABİLDİM.HAYIRLISIYLA ŞU ÜLKEDEN BİR KURTULSAMDA İNTERNETİN PROBLEMLERİNDENDE KURTULSAM OKUYANA KADAR ZAMAN GEÇİYOR..
DEYAN İNŞ HERŞEY YOLUNDA GİDER SIKMA CANINI.DUALARIMIZ SENİNLE.
PAŞAM EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN NİCE 10 SENELER İNŞ.
FATOŞCUM KIZIN OLUCAKMİŞ ÇOK MUTLU OLDUM TOPİKTEKİ KIZLAR KAPIŞILIYO ONA GÖRE.
LEYNANINDA İNŞ GÖNLÜNDEN GEÇEN OLUR.HAYIRLI HABERLERLE GELİR.
HEPİNİZİ ÖPTÜYORUM
annemlerin bana yakın olması büyük şans... kayınvaliden yakın mı sana? o bakmaz mı?
canım teşekkür ederim hanzade ve rumuz 17 tabeişşallah seneye bebeklerimizle gireriz yaradan ayırmasın evlatlarımızdan bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?