2011 Ekim Anneleri

Günaydın canım, seni bu saatte görmek ne güzel
evet yaparız dimi, biz de az değiliz yani şurda...

okulda 2. tenefüs uzun tenefüs onu fırsat bildim, bir selam vereyim dedim; hem biraz akşama okunacak sayfaları azaltayım dedim... )

evet canım, havalar bir düzene girsin de, buluşalım biz de...

Kısmet olur da gerçekleştirirsek çok güzel planlarımız var ama nasip tabi. O zaman bir gelsin, bebeğimiz önce sağlıkla büyüsün, ondan emin olalım, iş ikinci planda benim için. Tabi şartlar her an değişebilir, çalışmam gerekirse babaanneye bırakıp gidicem mecburen.
Evet bizim yakınlık avantajımız var. Dört gözle bekliyor babaanne, büyük baba. bizden heyecanlılar :)
ilk torun olacak bir de :)
Zor zamanlarını atlatana kadar burda oturucaz, ondan sonra eşimin işyerinin lojmanına taşınmayı düşünüyoruz. Çocuk yetiştirmek için çok iyi bir yer. Ankarayı özleyen arkadaşlarım kusura bakmasın ama Keçiören uygun değil maalesef, o yüzden 1,5-2 yaşına geldiğinde taşınırız herhalde.

Ben Keçiören'i değiştiğini düşünüyordum o zaman sadece görsel değişmiş:26:

aynen öle cnm nerde üşüttüysem bende kesin üşüttüm oysaki sıcak su torbamla yapışık ikiz gibi dolaşıyoz evde galiba bu aralar onu biraz ihmal ettim ondan oldu ayaklarım hiç ısınmıyo kızlAR BNM sizdede v armı bu şikayet saol cnm cevapladığın için kib

havalar pek iyi gitmiyor burda, tam üşütme zamanı, senin de öyledir belki. mevsim geçişlerinde normal. sıcak su torbasını karnıma koyarsamda bu şikayet oluyor, sıcakta daha çok bakteri ürüyor bence. daha çok canım acıyor sonra. ayaklarına koymakla iyi ediyorsun. vücudunu alıştırmışsın, yeniden başlarsan geçer belki.

Şartlar önemli tabiki ama lojman ve site gibi yerler çocuk konusunda daha rahat oluyor... Babaanne ve büyük baba çok üzülecek tam ele avuca gelirken bebiş :)

Eski işyerine dönmeyeceksin o zaman 1 1,5 sene uzun bir süre ama bebek için çok iyi bir süre annenle aynı fikirde olman süpermiş :)

Canım 8 senem doluyor bu yaz burda ama ben artık değişiklik istiyorum. Çünkü çok fazla aile gibi olduk buda iş ortamında sakıncalı oluyor her işi senden istiyorlar ve bende hayır diyemiyorum. Ama bu bana maaş avantajı değil dezavantajı sağlıyor Yaz tahtaya al hafta 3 sene zam yapılmadı ... v.s. İşte bu yüzden fırsat bu fırsat kaçayım artık diyorum. Tazminatımı verirler o yöndem sıkıntım yok kendi isteğiyle çıkanlara bile verdiler hep. Bende evdeyken daha iyi şartlarda iş ararım bulduğumda da başlarım diyorum. 3 sene staj yapmam lazım mali müşavir belgemi almak için çokta uzatmak istemiyorum şahsen.

kızlar bbişlerimiz çişini yapmaya başladımı benmi yanlış biliyorum bilgisi olan varmı

Valla hemde öyle bir yapıyorlarki en son eşime bebeğim şimdiden benim içime ediyor demiştim bayağı bir gülmüştü.

güzel annişler size bi sorum var alıntıları alt alta dizip hepsine birden nasıl cvp veriyosunuz onu yapamıyorumda

Alıntı yapacağın cevabın sağ alt köşesinde + artı işareti var ona tıklıyorsun alıntı yapmak istediğin her cevabın artı kısmına tıklayıp konuya konuya cevap ver diyorsun.

Ben Keçiören'i değiştiğini düşünüyordum o zaman sadece görsel değişmiş:26:

saçma sapan şelaleler, teleferikler yapıyor adam. ne altyapı, ne üstyapı sorunu bitiyor, ne ulaşım... belediye çok şekilci, görünüşe önem verip gerçek sorunlara inmiyor. zihniyet değişmiyor maalesef. sevmiyorum

Son düzenleme:
güzel annişler size bi sorum var alıntıları alt alta dizip hepsine birden nasıl cvp veriyosunuz onu yapamıyorumda

alıntı ile cevapla yazan yerin hemen sağında küçük bir kutu var, + var üzerinde, onu tıklıyorsun. alıntı yapmak istediğin metinlerde bu kısmı tek tek seçiyorsun. en son işaretlediğin metine alıntı ile cevapla diyorsun, hepsi birden eklenmiş oluyor. her mesajın altına ayrı ayrı cevap yazman lazım. hepsinin en altına yazarsan hepsine tek cevap vermişsin gibi olur. karmaşık gözüküyor ama basit, yaparsın. birkaç denemeyle başla şimdi istersen.

Denissss Ankara Keçiörene geliyorum haftaya adese market vardı caddede onun orda oturuyor halamlar.

canım teşekkür ederim hanzade ve rumuz 17 tabeişşallah seneye bebeklerimizle gireriz yaradan ayırmasın evlatlarımızdan bizleri

annemlerin bana yakın olması büyük şans... kayınvaliden yakın mı sana? o bakmaz mı?

Kayınvalidem uzak değil annemler kadar ama o gün senin bu gün benim, bu kapı senin o kapı benim evinde durmaz bakmam demez ama çocuğumuda çanta gibi ordan oraya taşır perişan eder. Bende buna çok kızarım, evinde oturup sıradan kayınvalideler gibi 1 gün gezmeye gideyim yada misafirim gelsin demez bir gün evde durmaz abartmıyorum :)

Hep dışarıda kayınpederimde çocuklarıda bu konuda kendisinden muzdarip, çok titz ve temizdir güzel bakar ama çanta gibi taşır o yüzden ona baktırmayı düşünmüyorum eşimde benimle aynı fikirde :) Bakalım bri çaresini bulucaz Allah büyük hele bir doğsun gelsin koynuma 8 ay ben bakıcam geriye 1,5 sene kalıyor bir yakınımdan rica edicem artık sonra zaten işyerime yakın kreşler var kamera ile izleyebileceğim yerler nasip olursa vericem :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…