eş olmak üzerine güzel bulduğum bir alıntı arkadaşlar. akşam oldu, eve gidicem, evde yokşimdiden hüzün çöktü içime. offff
EŞ OLMAK
Yaşlı bir adam, sabah erken evinden çıktı, yolda ilerlerken, bir bisikletlinin kendisine çarpması ile yere yuvarlandı ve hafif bir şekilde yaralandı. Sokaktan geçenler yaşlı adamı hemen en yakın sağlık birimine ulaştırdılar. Hemşireler, adamcağızın yarasına pansuman yaptı ama biraz beklemesini ve röntgen çekip herhangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını da inceleyeceklerini söylediler.Yaşlı adam huzursuzlandı acelesi olduğunu, beklemek istemediğini söyledi. Hemşireler acelesinin sebebini sordular.
Yaşlı adam:
- Karım huzurevinde kalıyor. Her sabah onunla kahvaltı etmeye giderim.Geç kalmak istemiyorum.
-Karınızın, siz gecikince merak edeceğini düşünüyorsunuz herhalde?
Adam:
- Ne yazık ki karım alzheimer hastası ve benim kim olduğumu bile hatırlamıyor.
Hemşireler:
Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor, neden her gün onunla kahvaltı yapmak için yine de koşturuyorsunuz?
Adam:
- Ama ben onun kim olduğunu unutmadım..
canem tekyu deyim önce o senin dadlulugunpaşamcım çizelgen çok datlu ya aynı senin gibi inşallah bu sefer hiç ayrılmayacaksınız bugün geçmişi okurken senin durumunuda öğrendim allah kolaylık versin cnm hiç kafana takma relax ol yatağın tadını çıkar kız şurda ne kaldı bebişlerimizin gelmesine tabi otomatikmen uykusuz gecelere ciyak ciyak seslere vs. vs.bugünleri öyle bi arattıracaklarki bize tecrübe konuşuyo burda ablam arkadaş demişti dersin tadını çıkar bu günlerin ok datlum öptüm seni
canım ben 3 tane bebek baktım bana getir seve seve bakarım parasız zaten evlada hasretim büyütürüm ikisini ne olcek kardeş kardeş geçinir giderler ikiside
Oyy canımsın çok teşekkür ederim :)
bi şekilde büyüycekler nasıl olsahangi şahirdesin bilmiyorum ama istanbuldaysan bakıcı pek düşünme bence. bakıcı tutarsan da mutlaka kameralarla her anını kontrol et. çok çektik biz ailece bakıcılardançok : (
İstanbuldayım bakıcılardan ablamda çok çekti yakın bir arkadaşımın çocuğuna bakan bir abla var evdede kamera var daha önce hırsız girdiği için takılmıştı. Bakalım artık bende yabancıya pek bırakamam helede bu zamanda çok zor emanet etmek. En kötü ihtimal anneme yakın bir yere taşınıcam ordan işe gelip giderken sürünücem((
kızlar annem bende pek gıremedım nete aklım burda leynanın bebısının cınsıyetı bellı oldumu merak ettım gecmıse bakamadım .
Pipisi varmış sinemcim :))
bana gönder esfacığım ben yerim derdi kesin. hatta ziyan olmasın, bakkaldakileri de göndersinlerderdi kulakları çınlasın, kızım gelsene arrtııık!!
esfacım kötü olmuş, geçmiş olsun ama hadi bir paketi belki belki anlarım (onu da hoş göremem cips cısss) ama ikinci paket ne oluyor kuzum hıı!! bak yememen için bir işaret olmuş. bi daha iki paketi arka arkaya götüreyim demezsin herhalde.
Bİ kız haberide benden olsun..kızımız olacakmıs cogunlugun dedigi çıktı ama bu yıl erkek senesi benim sansıma kız çıktı..
kızlar annem bende pek gıremedım nete aklım burda leynanın bebısının cınsıyetı bellı oldumu merak ettım gecmıse bakamadım .
Leyna hoşgeldin canım bugün bir hayli kulağını çınlattık ve bayağı sabırsızlıkla bekledik erkek anası oluyormuşsun hatta reklamını bile yaptım kızlarınızı leynaya verin diye, ne yani yeşil zeytine versinlerde sultan süleymanın anası gibimi olsun kaynanaları:60 Ayy beni öldürücek eda zorla üzerime çekiyorum ya tamam bir şey demedim şaka yaptım :18: demedim demedim :)))
yok bebikim bizde onu bekliyoruz leylaaaaaa nerdesin kızzzzzzz
Bİ kız haberide benden olsun..kızımız olacakmıs cogunlugun dedigi çıktı ama bu yıl erkek senesi benim sansıma kız çıktı..
canım ben 3 tane bebek baktım bana getir seve seve bakarım parasız zaten evlada hasretim büyütürüm ikisini ne olcek kardeş kardeş geçinir giderler ikiside
Oyy canımsın çok teşekkür ederim :)
İstanbuldayım bakıcılardan ablamda çok çekti yakın bir arkadaşımın çocuğuna bakan bir abla var evdede kamera var daha önce hırsız girdiği için takılmıştı. Bakalım artık bende yabancıya pek bırakamam helede bu zamanda çok zor emanet etmek. En kötü ihtimal anneme yakın bir yere taşınıcam ordan işe gelip giderken sürünücem((
Pipisi varmış sinemcim :))
önemli degil canım ben 3 bebege baktım ister inanın ister inanmayın şiddet uygulamadım çünkü evlat hasretiyle yanan ben evlatlarımmış gibi baktım halen bana anne derleriçim bir hoş olur adam olana vericen bebem insan belli ediyor zaten yüzünü
pipi derkentüh ben kız dedim galiba utandım bak şimcik
amanın bir bamyamı geliyo yoksamablamın oglu var 17 aylık oglum bamya nerde diyorum hemen tutuyo orasını yavrum benim allahım analı babalı büyütsin işşallah canım leylacım darısı bana bakalım benden şehsademi sultanmı geliyo salı görcez
ben geldiiimmmhakkımda yazılanları okuyum dedim ama ne mümkün
kızlar deniz size müjdeyi vermiştir ama birde ben söyleyim oğlum oacak allahın izniyle o kadar mutluyum ki nasıl anlatılır bilmiyorum bunun tarifi yokmuş doktorum 10 a yakın resim çekti hepsi biribinden güzel oğlum bana el salladı hep ben hayatımda bir elin bu kadar güzel olacağını tahmin edemezdim kız kız diyip durdum ama gönlümün bir köşesindede erkek sevgisi yatıyormuş çok çok çok mutluyum rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu mutluluğu...
hanzadeciğim reklamını okuyabildim beni yüceltmişsin arkadaşım teşekkür ederim bir erkek annesi olarak kız bakmaya başlayabilirim şimdi kimlerin kızı olcaktı:97:
Kızlar herkese merhaba...
15+1iken 4 lü test yaptırdım, doktorum daha önce 2 li ya da 3 lü test istemedi direkt 4 lü test istedi..Neyse dün akşam üzeri hastanenin önünden geçerken sonuçlarımızı sorduk çıkmış..Yorumlayamadık ama pozitif kısmı şüphelendirince nöbetçi doktora gittik o da kadın doğum uzmanı.. Dr, risk oranımın yüksek olduğunu, amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi..
Down Sendromu riskim 1:126, Yaş riskim 1:1160
Eşimle akrba değiliz, ikimizin aile-akarabalarda böyle bir durum yok neye uğradığımızı şaşırdık, herşey Allah tan tabiki ama o an mahvoldum resmen..Ablam hemşire hemen onu aradım sakın amniyosentez yaptırma dedi, Çapa da tanıdık ebemiz var onu aradık ve bugün sabah hemen Çapa ya gittik.. Uzmanlar yaş riskimin de böyle çıkmasına anlam veremedi sonuçta daha 27 yaşındayım... Daha iyi bir laboratuvarda testimi yeniden yaptırcam. Genetik uzmanıyla dahi görüştük, ortak görüşleri 4 lü testi erken yaptırmışım ve 2 liyi neden yaptırmamışım..Tabiki ben kendi dr.um ne dediyse onu yaptım.
18 haftalıkken ayrıntılı ultrasona gircem ve 4 lü testi yinelicez, yapabileceğim tek şey dua etmek..Bebeğimi aldırmyı asla düşünmüyorum bu sebeple amniyosentezi de ne olursa olsun yaptırmayacağım, 2 hafta sonrasını bekliyorum inşAllah bir sorun çıkmaz... Yarın kendi dr.umla randevum var , son kez gitcem artık..2 hafta önce de grip olmuştum, basit bir serumu takamadılar, hemşirelerin hatasından kan alma serum derken 7 kez delindim resmen... Aslında o gün bırakmalıydım o hastaneyi, bundan sonra Çapa dan devam etcem.
Hala okuldayım ve gün nasıl geçti gelin bana sorun..Rabbim herkesin yavrusuna sağlık sıhhat versin ne olur dua edin bize de bebeğimin buna çok ihtiyacı var...
kızlar deniz size müjdeyi vermiştir ama birde ben söyleyim oğlum oacak allahın izniyle o kadar mutluyum ki nasıl anlatılır bilmiyorum bunun tarifi yokmuş doktorum 10 a yakın resim çekti hepsi biribinden güzel oğlum bana el salladı hep ben hayatımda bir elin bu kadar güzel olacağını tahmin edemezdim kız kız diyip durdum ama gönlümün bir köşesindede erkek sevgisi yatıyormuş çok çok çok mutluyum rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu mutluluğu...
hanzadeciğim reklamını okuyabildim beni yüceltmişsin arkadaşım teşekkür ederim bir erkek annesi olarak kız bakmaya başlayabilirim şimdi kimlerin kızı olcaktı:97:
önemli degil canım ben 3 bebege baktım ister inanın ister inanmayın şiddet uygulamadım çünkü evlat hasretiyle yanan ben evlatlarımmış gibi baktım halen bana anne derleriçim bir hoş olur adam olana vericen bebem insan belli ediyor zaten yüzünü
pipi derkentüh ben kız dedim galiba utandım bak şimcik
amanın bir bamyamı geliyo yoksamablamın oglu var 17 aylık oglum bamya nerde diyorum hemen tutuyo orasını yavrum benim allahım analı babalı büyütsin işşallah canım leylacım darısı bana bakalım benden şehsademi sultanmı geliyo salı görcez
canım hayırlı olsun.. rabbim kolaylıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.. hayırlı ömürler versin inşallah oğluşunla beraber sizede tabiki...
leynacım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlunu inşallah bende yarın gidiem dr çok heyecanlıyım
Nazar boncuğu sana ve oğluna
Şafak belli bir kaç ay sonra el sallayan oğuşun o minik elleriyle parmağına sarılıcak kısa zamanda o günleride göreceğiz inşallah.
çok teşekkür ederim kızlar
sümeyye inşallah hayırlı haberlerle gelirsin...
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün maşallah kızına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?