2011 Ekim Anneleri

kızlar annem bende pek gıremedım nete aklım burda leynanın bebısının cınsıyetı bellı oldumu merak ettım gecmıse bakamadım .

inan çok duygulandım eline yüregine saglık canım benim bu topigin şahiri atıyorum al bakem kupanıve psikologu inan bugün bana yazdıklarım çok iyi geldi
canem tekyu deyim önce o senin dadlulugun inan bir yandan iyi aslında iş güç yok herşey elinin altında ne istersen oluyo aman diyolar kırmayalım diye bu yönden çok şanslıyım
kötü tarafi şu biryere çıkamıyosun hareketlerin kısıtlı ördek nasıl yürür paytak paytak öyle yürüyorum evde geçen eşim dediki paytak paytak yürüyosunya çok şirin oluyosun dedi
en çok pazara gitmyi alışveriş yapmayı helede yemek yapmayı çok özledim allah yardımcım olsunen çokta insana koyan şu okadar çevrem vardiki malesef yoklarmışonu anladın be canım insanın canınıda acıtan oda ister istemez insan kırılıyo demekki benim hiç arkadaşım olmamış kimseler kapımı açmıyo önceden benden çıkmazlardı canımı o çok acıtıyoartık bebegim eşim var benim hayatımda bunu anladım anacım dügün yapıcak kardeşime herşey hazır gitmesi lazım bir ablam var burda ama yok gibikaynanam desen oda yok anacım dedi gel kal dünür oda ben kalmam o kalsın dedi eltimden huzur bulsam kalıcamda ama nerdearkadaş olarak bir siz varsınız iyikide varsınız en azından canım sıkılmıyo sizinleykenbu benden hepinize hediyem olsun

sanırım evet.. ders oldu bana

Bİ kız haberide benden olsun..kızımız olacakmıs cogunlugun dedigi çıktı ama bu yıl erkek senesi benim sansıma kız çıktı..

Leyna hoşgeldin canım bugün bir hayli kulağını çınlattık ve bayağı sabırsızlıkla bekledik erkek anası oluyormuşsun hatta reklamını bile yaptım kızlarınızı leynaya verin diye, ne yani yeşil zeytine versinlerde sultan süleymanın anası gibimi olsun kaynanaları :60 Ayy beni öldürücek eda zorla üzerime çekiyorum ya tamam bir şey demedim şaka yaptım :18: demedim demedim :)))

merhaba güzel anneler ve bebişleri bugün nete giremedim temizlik yemek filan çok yoruldum ama ev temizlenince üzerimden çok büyük yük kalkıyor sanki

yok bebikim bizde onu bekliyoruz leylaaaaaa nerdesin kızzzzzzz

ben geldiiimmmhakkımda yazılanları okuyum dedim ama ne mümkün
kızlar deniz size müjdeyi vermiştir ama birde ben söyleyim oğlum oacak allahın izniyle o kadar mutluyum ki nasıl anlatılır bilmiyorum bunun tarifi yokmuş doktorum 10 a yakın resim çekti hepsi biribinden güzel oğlum bana el salladı hep ben hayatımda bir elin bu kadar güzel olacağını tahmin edemezdim kız kız diyip durdum ama gönlümün bir köşesindede erkek sevgisi yatıyormuş çok çok çok mutluyum rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu mutluluğu...
hanzadeciğim reklamını okuyabildim beni yüceltmişsin arkadaşım teşekkür ederim bir erkek annesi olarak kız bakmaya başlayabilirim şimdi kimlerin kızı olcaktı:97:

canım hayırlı olsun.. rabbim kolaylıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.. hayırlı ömürler versin inşallah oğluşunla beraber sizede tabiki...

canım, inşallah her şey güzel çıkar; lütfen olumlu düşünmeye çalış...

leynacım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlunu inşallah bende yarın gidiem dr çok heyecanlıyım

Nazar boncuğu sana ve oğluna
Şafak belli bir kaç ay sonra el sallayan oğuşun o minik elleriyle parmağına sarılıcak kısa zamanda o günleride göreceğiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…