2011 Ekim Anneleri

Aslında KK'da görmüştüm böyle ciciler örüp satan bir topik vardı göz atayım bulabilirsem linki atarım.

eşime de gösterdim az önce o da çok beğendi, tabanını plastik zannetti...

aileden bulamazsam artık dediğin linke bakarım...

benim hiç böyle el becerilerim yoktur, doğru düzgün resim bile yapamam, hatta lisedeyken kardeşime yaptırırdım resim ödevlerini o da parasıyla yapardı... bir kaç arkadaşıma da yapmıştı... ))

Bİ kız haberide benden olsun..kızımız olacakmıs cogunlugun dedigi çıktı ama bu yıl erkek senesi benim sansıma kız çıktı..

canım Allah bağışlasın.ben çok severim kızları.Allah böyle nasip görmüş.benim şansıma kız çıktı dediğine göre pek alışamamışsın bu fikre.Allah kızını da seni de korusun.

slm kızlar sizlere bişey sorcam benim ogluşuma isim olarak toprak'ı seçtik sizce TOPRAK DEMİR nasıl bir isim????eşimi zar zor ikna ettim ama içime adam kurt düşürdü çocukla dalga gecerler diye

canım, Rabbim bebişlerimize sağlık versin, inşAllah temiz çıkar sonuçlar sağlıkla doğar yavrularımız... ben 2 hafta sonrayı beklicem ayrıntılıya girdin mi sen? ense kalınlığı önemliymiş eğer sorun yoksa bunda dert etme.. ben şimdi gayet iyiyim, içim rahat ne olursa olsun yavruma kıyamam, Allah a sığındım artık... Özelden yazamadım, 100 mesaj olması gerekiyormuş sen ama sonucunu bana mutlaka bildir merak ederim, burayı takip edemezsem özelden yazarsan memnun olurum.. Rabbim in takdirini beklicez artık inşAllah güzel haberler alırız...

merhaba arkadaşlar
bende sizler gibi Allah nasip ederse Ekim ayında doğum yapacağım
dün (perşembe) 3 lü tarama yapıldı Allah a şükürler olsun bebeğimizin durumu gayet iyi kan verdik sonuçları pazartesi çıkacak
doktorumuz birde radyolojide ultrasona girmemizi söyledi renkli ultrason oluyormuş herhalde
sizlerden de renkli ultrasona giren arkadaşlar var mı?

merhaba hoşgeldin maşallah allah kucagına almayı nasip etsinben radyolojide ultrasona girdim ama detaylı ultrason yapıldı normal muayene değil 25. haftadan sonra giriliyormuş detaylı muayene olması için bizim kıymetli gebelik oldugu için erken girdik

Herkese merhabalar, geçen cuma doktora gitmiştim ve bebişim göstermemişti cinsiyetini doktorumda 2 hafta sonraya yani önümüzdeki cumaya tekrar çağırmıştı beni. Ben de bugün dayanamadım ve başka bir doktora giderek bebişimin cinsiyetini öğrendim. Bebeğimm kızmış :) Bir de kendi doktorumdan tasdiklenince önümüzdeki hafta içim rahatlayacak inşallah :)

hayırlı olsun tebrik ederimmmmmmmprensesler çogalıyorrr

canom cevabın için teşekkür ederim bizimkide kıymetli gebelik acaba onun için mi erken isteniyor radyolojiden ultrason benimde muayene olmayacak 3 lü taramayı doktorumuz yaptı herşeyin gayet iyi olduğunu söyledi ama birde radyolojide ultrasona girmemizi istedi detaylı ultrason derken canom renkli ultrason mu oluyor ?

evet renkli ultrasondu kaç haftalık hamişsin?

leynacım tebrikler allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasib etsin çok sevindim senin adına bu arada doktorun ilgimi çekti on fotoyuda çekip sanamı verdi süpermiş ya
paşamcım ya çok duygulandırdın beni keşke yakın olsaydık hergün rahatsız ederdim seni boşver tatlım kimseyi kafana takma allah kocalarımızdan razı olsun her derdimizi çekiyolar helede ahh o analarımız malesef bnm annem yanımda değil ben gurbetteyim burda benim hiçbişeyime şahit olamıyolar gelebilirse doğuma gelir anacım bunada şükür bak senin annecin yakınındaymış ne güzel buda büyük bir nimet bence kıymetini bil tatlım şurda beş altı ay sonra bebişinle gezeceksin inşallah bol bol acısını çıkarırsın cnm sonun u düşün bu sürecin ok öptüm senikocaman

ah cnm hayırlı uğurlu olsun sende bnm kafadansın doktor günümü bekleyemiyorum başka doktora gidelim diye ısrar ediyorum eşime ama ıııhhhhh hayır diyo doktor değiştirilmezmiş ooofff neyse bekliecez ama bugün biraz hareketlerini hissetmeye başladım çok mutluyum her hissetmemde gözlerim doluyo

canlarım geçmiş olsun diyelim de bebişlerinizi sağsağlim kucağınıza aldığınızda hepsi geçmişte kalsın :)) anne olmak böyle bişey galiba endişelerimiz daha karnımıza kondukları anda basladı gerç bi çok arkadasım yazmıs ama amniyossentez yaptıran annelerin çoğunun bebekleri allaha şükür sağlıklı çıkıyo içinizi ferah tutmaya çalışın ve iyi şeyler düşünün kızlar allah yardımcınız olsun bizler güzel haberlerinizi bekliyoruz burda....

slm kızlar bugün yoktum çeneler düşmüş gene :))) leynacım oğlun hayırlı uğurlu olsun cnm ve kızları olacak hatunlar benim cadıma arkadas geliyo çok sevindim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

günaydın cicoşlar
erken uyandık endokrin doktorumuza gidiyoruz minnoşumla. kan verip gelicez pazartesi sonuç alıcaz.
kendinize iyi bakın cok opuyorum gecmise bakmadım gelince okurum iyi haftasonları kendinizi cok yormayın keyif yapın mmuuckkss

gunaydın

dısarda cok guzel bı hava var ınsanın ıcı kıpır kıpır oluyo su bahar tamamen gelsede pozıtıf enerjıyle dolsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…