Aslında KK'da görmüştüm böyle ciciler örüp satan bir topik vardı göz atayım bulabilirsem linki atarım.
Bİ kız haberide benden olsun..kızımız olacakmıs cogunlugun dedigi çıktı ama bu yıl erkek senesi benim sansıma kız çıktı..
arkadasım öncellikle senınle aynı dertteyız allah sanada sabır versın gönlunu ferah tut. bende aynı soku yasadım 2 li testım normal ultrasonlarım normal 4 lu testım rısk yuksek cıktı bızde hemen genetık doktor fılan bulduk gıttık testı yenıledık bakalım cuma gunu yenı sonucları alacagız allah yardımcımız olsun kafana cok takma ben cok taktım hem kendımı hem bebegı uzdum sen yapma gonlunu ferah tutmaya calıs....
allah yardımcımız olsun....
merhaba arkadaşlar
bende sizler gibi Allah nasip ederse Ekim ayında doğum yapacağım
dün (perşembe) 3 lü tarama yapıldı Allah a şükürler olsun bebeğimizin durumu gayet iyikan verdik sonuçları pazartesi çıkacak
doktorumuz birde radyolojide ultrasona girmemizi söyledi renkli ultrason oluyormuş herhalde
sizlerden de renkli ultrasona giren arkadaşlar var mı?
Herkese merhabalar, geçen cuma doktora gitmiştim ve bebişim göstermemişti cinsiyetini doktorumda 2 hafta sonraya yani önümüzdeki cumaya tekrar çağırmıştı beni. Ben de bugün dayanamadım ve başka bir doktora giderek bebişimin cinsiyetini öğrendim. Bebeğimm kızmış :) Bir de kendi doktorumdan tasdiklenince önümüzdeki hafta içim rahatlayacak inşallah :)
canom cevabın için teşekkür ederim bizimkide kıymetli gebelik acaba onun için mi erken isteniyor radyolojiden ultrason benimde muayene olmayacak 3 lü taramayı doktorumuz yaptı herşeyin gayet iyi olduğunu söyledi ama birde radyolojide ultrasona girmemizi istedi detaylı ultrason derken canom renkli ultrason mu oluyor ?merhaba hoşgeldin maşallah allah kucagına almayı nasip etsinben radyolojide ultrasona girdim ama detaylı ultrason yapıldı normal muayene değil 25. haftadan sonra giriliyormuş detaylı muayene olması için bizim kıymetli gebelik oldugu için erken girdik
canom cevabın için teşekkür ederim bizimkide kıymetli gebelik acaba onun için mi erken isteniyor radyolojiden ultrason benimde muayene olmayacak 3 lü taramayı doktorumuz yaptı herşeyin gayet iyi olduğunu söyledi ama birde radyolojide ultrasona girmemizi istedi detaylı ultrason derken canom renkli ultrason mu oluyor ?
17 haftalık dün cinsiyetini öğrendik oğlumuz olacak Allah nasip ederse siz kaç haftalık hamişsiniz?evet renkli ultrasondu kaç haftalık hamişsin?
17 haftalık dün cinsiyetini öğrendik oğlumuz olacak Allah nasip ederse siz kaç haftalık hamişsiniz?
leynacım tebrikler allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasib etsin çok sevindim senin adına bu arada doktorun ilgimi çekti on fotoyuda çekip sanamı verdi süpermiş yaben geldiiimmmhakkımda yazılanları okuyum dedim ama ne mümkün
kızlar deniz size müjdeyi vermiştir ama birde ben söyleyim oğlum oacak allahın izniyle o kadar mutluyum ki nasıl anlatılır bilmiyorum bunun tarifi yokmuş doktorum 10 a yakın resim çekti hepsi biribinden güzel oğlum bana el salladı hep ben hayatımda bir elin bu kadar güzel olacağını tahmin edemezdim kız kız diyip durdum ama gönlümün bir köşesindede erkek sevgisi yatıyormuş çok çok çok mutluyum rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu mutluluğu...
hanzadeciğim reklamını okuyabildim beni yüceltmişsin arkadaşım teşekkür ederim bir erkek annesi olarak kız bakmaya başlayabilirim şimdi kimlerin kızı olcaktı:97:
paşamcım ya çok duygulandırdın beni keşke yakın olsaydık hergün rahatsız ederdim seni boşver tatlım kimseyi kafana takma allah kocalarımızdan razı olsun her derdimizi çekiyolar helede ahh o analarımız malesef bnm annem yanımda değil ben gurbetteyim burda benim hiçbişeyime şahit olamıyolar gelebilirse doğuma gelir anacım bunada şükür bak senin annecin yakınındaymış ne güzel buda büyük bir nimet bence kıymetini bil tatlım şurda beş altı ay sonra bebişinle gezeceksin inşallah bol bol acısını çıkarırsın cnm sonun u düşün bu sürecin ok öptüm seniinan çok duygulandım eline yüregine saglık canım benim bu topigin şahiri atıyorum al bakem kupanı ve psikologu inan bugün bana yazdıklarım çok iyi geldi
canem tekyu deyim önce o senin dadluluguninan bir yandan iyi aslında iş güç yok herşey elinin altında ne istersen oluyo aman diyolar kırmayalım diye bu yönden çok şanslıyım
kötü tarafi şu biryere çıkamıyosun hareketlerin kısıtlı ördek nasıl yürür paytak paytak öyle yürüyorum evde geçen eşim dediki paytak paytak yürüyosunya çok şirin oluyosun dedi
en çok pazara gitmyi alışveriş yapmayı helede yemek yapmayı çok özledim allah yardımcım olsunen çokta insana koyan şu okadar çevrem vardiki malesef yoklarmış onu anladın be canım insanın canınıda acıtan oda ister istemez insan kırılıyo demekki benim hiç arkadaşım olmamış kimseler kapımı açmıyo önceden benden çıkmazlardı canımı o çok acıtıyo artık bebegim eşim var benim hayatımda bunu anladım anacım dügün yapıcak kardeşime herşey hazır gitmesi lazım bir ablam var burda ama yok gibi kaynanam desen oda yok anacım dedi gel kal dünür oda ben kalmam o kalsın dedi eltimden huzur bulsam kalıcamda ama nerde arkadaş olarak bir siz varsınız iyikide varsınız en azından canım sıkılmıyo sizinleyken bu benden hepinize hediyem olsun
Herkese merhabalar, geçen cuma doktora gitmiştim ve bebişim göstermemişti cinsiyetini doktorumda 2 hafta sonraya yani önümüzdeki cumaya tekrar çağırmıştı beni. Ben de bugün dayanamadım ve başka bir doktora giderek bebişimin cinsiyetini öğrendim. Bebeğimm kızmış :) Bir de kendi doktorumdan tasdiklenince önümüzdeki hafta içim rahatlayacak inşallah :)
arkadaslar herkese günaydın ...........
bugun canım çok sıkkın 4 lü tarama testimin sonucu çıktı malesef bekledıgım iyi haberler gelmedi... çok riskli çıktı ama ikili testim çok iyi çıkmıştı bu neden böyle geldi anlamadım.doktorum amniosentes önerdi ben yaptırmak istemedim %1filan düşük riski varmış prenantal tıp dalında başka bir doktro bulduk oa gittik oda muayene etti sonuclara baktı muayene %100 sonuc vermez ama bebegınde bır sorun göremedim dedi. doktora hikayemizi anlattık ne kadar zor şartlarda bebek sahibi oldugumuzu anlattık oda zaten ikili testin çok iyi gelmiş dörtlü testin neden bukadar farklı çıkmış bende anlıyamadım bir garıp dedı. ve tekrardan 4 lü testi yaptırmamızı söyledi dun kan verdik haftaya cuma çıkacak sonuçlar inş.doktorlar sonuc kotu cıkarsa amniosentez yaparız sonrasıda kurtaj ıcın ızın alırız fılan dedıler ve o an bende yasam bıttı sankı ozamana kadar bebegım 5.5 aylık olmuş olacAK kürtaj filan en kötüsünü düşünüyorum ben böyle bir seyı kaldıramam kızlar kafayı yemek üzereyim nolur basına boyle bırsey gelen varmı testı tekrarlayıp ıyı sonuc cıkan varmı
nolur kızlar dualarınız benımle ve bebısımle olsun......
buna çok ihtiyacımız var....
şimdiden allah herkesden razı olsun......
Kızlar herkese merhaba...
15+1iken 4 lü test yaptırdım, doktorum daha önce 2 li ya da 3 lü test istemedi direkt 4 lü test istedi..Neyse dün akşam üzeri hastanenin önünden geçerken sonuçlarımızı sorduk çıkmış..Yorumlayamadık ama pozitif kısmı şüphelendirince nöbetçi doktora gittik o da kadın doğum uzmanı.. Dr, risk oranımın yüksek olduğunu, amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi..
Down Sendromu riskim 1:126, Yaş riskim 1:1160
Eşimle akrba değiliz, ikimizin aile-akarabalarda böyle bir durum yok neye uğradığımızı şaşırdık, herşey Allah tan tabiki ama o an mahvoldum resmen..Ablam hemşire hemen onu aradım sakın amniyosentez yaptırma dedi, Çapa da tanıdık ebemiz var onu aradık ve bugün sabah hemen Çapa ya gittik.. Uzmanlar yaş riskimin de böyle çıkmasına anlam veremedi sonuçta daha 27 yaşındayım... Daha iyi bir laboratuvarda testimi yeniden yaptırcam. Genetik uzmanıyla dahi görüştük, ortak görüşleri 4 lü testi erken yaptırmışım ve 2 liyi neden yaptırmamışım..Tabiki ben kendi dr.um ne dediyse onu yaptım.
18 haftalıkken ayrıntılı ultrasona gircem ve 4 lü testi yinelicez, yapabileceğim tek şey dua etmek..Bebeğimi aldırmyı asla düşünmüyorum bu sebeple amniyosentezi de ne olursa olsun yaptırmayacağım, 2 hafta sonrasını bekliyorum inşAllah bir sorun çıkmaz... Yarın kendi dr.umla randevum var , son kez gitcem artık..2 hafta önce de grip olmuştum, basit bir serumu takamadılar, hemşirelerin hatasından kan alma serum derken 7 kez delindim resmen... Aslında o gün bırakmalıydım o hastaneyi, bundan sonra Çapa dan devam etcem.
Hala okuldayım ve gün nasıl geçti gelin bana sorun..Rabbim herkesin yavrusuna sağlık sıhhat versin ne olur dua edin bize de bebeğimin buna çok ihtiyacı var...
slm kızlar sizlere bişey sorcam benim ogluşuma isim olarak toprak'ı seçtik sizce TOPRAK DEMİR nasıl bir isim????eşimi zar zor ikna ettim ama içime adam kurt düşürdü çocukla dalga gecerler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?