2011 Ekim Anneleri

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.. şööyle güzel bi bebek battaniyesi örmek istiyorum. dantel veya orlon iple yapılmış örnek lazım bana. internette doğru düzgün bulamadım. burayada konu açıcam ama kimse kaale almıcak biliyorum.. eğer siz yaptıysanız kıyıda kenarda varsa, yada 2. bebeğini bekleyenler bana resimle yardımcı olabilirmi????

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın hanımlaaar. Ben de bebişimin kpırtılarını hissetmeye başladım. Dün akşamdan başladı. İlginç...

Canım ben heveslenip başlamıştım fana da olmadı açıkcası şu an yanımda yok ama pazartesi fotoğraf eklerim.
Ama ben netten aldım örgü battaniye iki çeşit biri 10 tl. diğeri 11 tl. çok da güzel bence hazır al daha iyi.

Günaydın kızlar, uyandım tekrar da uyumamadım, yatakta dön dön baktım olmuyor kalktım ben de, makinaya çamaşır attım, mutfağı bir toparladım, 10 buçuk gibi de kahvaltı hazırlayayım, eşim az daha uyusun...

Topiğimize katılımlar devam ediyor ne güzel, cinsiyet öğrenenler de arttı; dün kız haberleri daha çok geldi yanılmıyorsam... Testlerinde risk görülen arkadaşlarımız da inşallah güzel haberler alırlar ve hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız...

Ben de başka bir randevu aldım ayın 17 sine... Şimdiki doktorumdan memnunum ama eşim çalıştığı hastaneyi beğenmiyor... Yine arkadaşlarımın çok tavsiye ettiği bir diğer doktora gideceğim, hem onun çalıştığı hastane daha yeni ve bebek bakım ünitesi de oldukça iyi; orada doğum yapan tanıdıklarda çok memnun kalmışlar hastaneden ve de personelinden... Hem evimize daha yakın ve trafik daha sakin bu gideceğim hastanenin olduğu yerde...
Bakalım, doktor kadar hastane de önemli, hatta eşim hastanenin daha önemli olduğunu düşünüyor... Umarım iyi bir karar vermişizdir...

Yaa ctesi sen niye uyumuyosun? Doktorunu da öğleye alsaydın tatlım. Neyse sonrasında 2 gün tatil yap bakalım.

eeee ne düşünüyorsunuzzz toprak demir güzelmi oglumda dalga geçerlermi:44::44lmazsa kaan düşünüyorıum

Ben kolye almıştım kız olursa Duru erkek olursa Utku bebeğin ismini Utku düşünürsen sana kargolayabilirim

Duru da çok güzel bir isim, okulda bir arkadaşımın kızının adı, ben Utku ismine bayağı ısındım açıkçası...

Bence Utku. Cüneyt ismi biraz zor söyleniyor, sondaki 2 sessiz harften dolayı. Olmadı ikisini bir koyarsınız, bebiş hangisini beğenirse onu kullanır.

Zaten Cüneyt i duyunca insanlar; "Cüneyt mi? o nerden geldi aklına?" diye soruyorlar eşime... Hatta başka isim bulamadın mı diyen arkadaşlar da var... )

Ben hiç istemiyorum zaten Cüneyt adını, bakalım zaman var daha... Ama dediğiniz gibi illa Cünayt koyalım derse eşim iki isim koyarız... İki isim koymayı da istemiyorduk ama, neyse artık ben ikna gücümü kullanıp ve de gerekirse hamileliğin bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak naz & niyaz ne varsa yapıp vazgeçiririm eşimi...

Allahtan inatçı değildir eşim...

eeee ne düşünüyorsunuzzz toprak demir güzelmi oglumda dalga geçerlermi:44::44lmazsa kaan düşünüyorıum

toprak ısmı guzel bence hem neden dalga gecsınler sen sevıyosan bu ısmı koy bence zaten her ısme kesın bırsey buluyolar bızde rüzgar koyucaz onun ıcınde rüzgar gibi geldin gectin dıye dalga gecerler dıyolar ama ben begenıyorum ısmını rüzgar koyucam toprakta gayet guzel bence

nette nerden aldın canım site adı verir misin hatırlıyorsan.. bide yine de örneğini koyarsan sevinirim...

Duru da çok güzel bir isim, okulda bir arkadaşımın kızının adı, ben Utku ismine bayağı ısındım açıkçası...

Bende kararsız kaldım Duru ismini beğeniyorum.Miray,İclal,Hazal bunlarda var aklımda:26:
İstersen kolyeyi kargolayayım bir kaç gün takarsan eşinde alışır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…