gunaydın
dısarda cok guzel bı hava var ınsanın ıcı kıpır kıpır oluyo su bahar tamamen gelsede pozıtıf enerjıyle dolsak
İki isimde güel ama birini seçsen daha iyi olmazmı canommm
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.. şööyle güzel bi bebek battaniyesi örmek istiyorum. dantel veya orlon iple yapılmış örnek lazım bana. internette doğru düzgün bulamadım. burayada konu açıcam ama kimse kaale almıcak biliyorum.. eğer siz yaptıysanız kıyıda kenarda varsa, yada 2. bebeğini bekleyenler bana resimle yardımcı olabilirmi????
Canım ben heveslenip başlamıştım fana da olmadı açıkcası şu an yanımda yok ama pazartesi fotoğraf eklerim.
Ama ben netten aldım örgü battaniye iki çeşit biri 10 tl. diğeri 11 tl. çok da güzel bence hazır al daha iyi.
günaydınnn canım TOPRAK ismi DEMİR soyismi olacak
Ne kadar uygunmuş fiyatlar, t-shirt den bile ucuz...
hee anladııım
Bir arkadaşım soy simi Çelik bebeğinin ismide DemirDemir ÇELİK
günaydın cicoşlar
erken uyandık endokrin doktorumuza gidiyoruz minnoşumla. kan verip gelicez pazartesi sonuç alıcaz.
kendinize iyi bakın cok opuyorum gecmise bakmadım gelince okurum iyi haftasonları kendinizi cok yormayın keyif yapın mmuuckkss
Evet çok uygun hem de çok beğendim Pazartesi resim eklerim.Elde örülmüş iki katı maliyetli olyor.
Süpermiş valla...))
Ben de Utku ismini düşünüyorum oğluma... Babası Cüneyt diye tutturuyor ama...
Süpermiş valla...))
Ben de Utku ismini düşünüyorum oğluma... Babası Cüneyt diye tutturuyor ama...
Aldığın sitenin linkini de eklersen sevinirim...
Ben kolye almıştım kız olursa Duru erkek olursa Utku bebeğin ismini Utku düşünürsen sana kargolayabilirim
Bence Utku. Cüneyt ismi biraz zor söyleniyor, sondaki 2 sessiz harften dolayı. Olmadı ikisini bir koyarsınız, bebiş hangisini beğenirse onu kullanır.
eeee ne düşünüyorsunuzzz toprak demir güzelmi oglumda dalga geçerlermi:44::44lmazsa kaan düşünüyorıum
Canım ben heveslenip başlamıştım fana da olmadı açıkcası şu an yanımda yok ama pazartesi fotoğraf eklerim.
Ama ben netten aldım örgü battaniye iki çeşit biri 10 tl. diğeri 11 tl. çok da güzel bence hazır al daha iyi.
Duru da çok güzel bir isim, okulda bir arkadaşımın kızının adı, ben Utku ismine bayağı ısındım açıkçası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?