2011 Ekim Anneleri

soyismi demir olacak ya o yüzden esim içime dert saldı gece uyu uyuyabilirsentoprak demir gelecegiyle oynama dedi ama zafer benim koymam dediği ismi koydurttum şimdide sizlere sorayım dedim dogrumu yapıyorum

soyismi demir olacak ya o yüzden esim içime dert saldı gece uyu uyuyabilirsentoprak demir gelecegiyle oynama dedi ama zafer benim koymam dediği ismi koydurttum şimdide sizlere sorayım dedim dogrumu yapıyorum

canım işine karışmak gibi olmasın ama fikrimi söylemek isterim kızmazsan peygamber efendimiz bir hadisi şerifinde şöyle buyurmuş kullarım evlatlarıma şu isimleri koymasınlar yagmur deniz dag tepe ırmak toprak daha çok isim var aklımda bukadarı var günahmiş haberin olsun genede sen bilirsin bileni paylaşıyım dedim mesela arkadaş kızının adını yezda koyucaktı öyle bir isim var ama 2 allah demekmiş isim oılarak kullanılmıyomış mesela cihat çagrı var ben çok severim bu isimleri ne dersin

Bende kararsız kaldım Duru ismini beğeniyorum.Miray,İclal,Hazal bunlarda var aklımda:26:
İstersen kolyeyi kargolayayım bir kaç gün takarsan eşinde alışır belki.

İclal adını ben de beğenirim, Rana - Selin bunlarda güzel bence... Kolye için teşekkür ederim, belki ikinci erkek olur onun kısmetine sakla arkadaşım... Ben eşimin kulağını alıştırırım Utku'ya; bir de çevreyi örgütledim mi tamamdır...

yok canım neden kızayım kii ben sizlere fikir sorayım dedim ben erkek oldugunu ögrenince hemen toprak istedim zar zor eşim kabul etti ama bilmiyorum :26::26::26:arastırayım ben sağolll

Çamaşırları asıp kahvaltı hazırlayayım, annem gelecek bir de...

Hadi kızlar, bebişler acıkmıştır sizde kahvaltıya girişin... Afiyet olsun...

gözün aydın cnm benimkide kızmıs nadir kız annelerindeniz galiba bu yıl erkek bebek çok fazla çünkü

evet cnm erkek geciyordu içimden doktor pat diye kız deyince sok oldum çok sartlandırmısım kendimi hayırlısı olsun artık.

eger oglumuz olsaydı adı MERT DENİZ olacaktı ama kız olcak SU ismi nasıl sizce kızlar eşim hiç bir kız ismini begenmiyo mina masal fln diyorum olmaz diyo yardım edin bana ya..

16+2 günlükken ögrendim çikolata yiyip gittim bebek kıpır kıpırdı hemen gösterdi kendini yüzü bize dönüktü cnm insallah gösterir seninkide

bende çikolata yedim son gittiğimde ellryle yüzünü tutuo kapanmıştı yüzü koyuninş hayırlısıylacnmm sağlıklı olsunlarda cınsiyet önemlı dııll

16+2 günlükken ögrendim çikolata yiyip gittim bebek kıpır kıpırdı hemen gösterdi kendini yüzü bize dönüktü cnm insallah gösterir seninkide

canım ben de tam 16+2 iken öğrendim. daha sonra değişme riski var mı bu haftalarda görünen cinsiyetin? benim 2 oğlum var tabi ki önce sağlıklı olması önemli ama insanda farklı bir cinsiyet istiyor bir süre sonra. değişecek diye korkuyorum :S

Son düzenleyen: Moderatör:

Vaaay Vuslat... hakikaten 2 bebeğin daha mı var ama fotoğrafın 20lik çıtır gibiydi. hey maşallah yaa. nasıl korudun sen o vücudu? sen de bakem hele bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…