- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
toprak ısmı guzel bence hem neden dalga gecsınler sen sevıyosan bu ısmı koy bence zaten her ısme kesın bırsey buluyolar bızde rüzgar koyucaz onun ıcınde rüzgar gibi geldin gectin dıye dalga gecerler dıyolar ama ben begenıyorum ısmını rüzgar koyucam toprakta gayet guzel bence
nette nerden aldın canım site adı verir misin hatırlıyorsan.. bide yine de örneğini koyarsan sevinirim...
soyismi demir olacak ya o yüzden esim içime dert saldı gece uyu uyuyabilirsentoprak demir gelecegiyle oynama dedi ama zafer benim koymam dediği ismi koydurttum şimdide sizlere sorayım dedim dogrumu yapıyorum
Bende kararsız kaldım Duru ismini beğeniyorum.Miray,İclal,Hazal bunlarda var aklımda:26:
İstersen kolyeyi kargolayayım bir kaç gün takarsan eşinde alışır belki.
canım işine karışmak gibi olmasın ama fikrimi söylemek isterim kızmazsan peygamber efendimiz bir hadisi şerifinde şöyle buyurmuş kullarım evlatlarıma şu isimleri koymasınlar yagmur deniz dag tepe ırmak toprak daha çok isim var aklımda bukadarı var günahmiş haberin olsun genede sen bilirsinbileni paylaşıyım dedim mesela arkadaş kızının adını yezda koyucaktı öyle bir isim var ama 2 allah demekmiş isim oılarak kullanılmıyomış mesela cihat çagrı var ben çok severim bu isimleri ne dersin
kizlaaaaaaaaaaarr bebegimin cinsiyetini ogrendimmm (= erkek annesi olucam..
hayırlı olsun cnm allah saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın ıns
Herkese merhabalar, geçen cuma doktora gitmiştim ve bebişim göstermemişti cinsiyetini doktorumda 2 hafta sonraya yani önümüzdeki cumaya tekrar çağırmıştı beni. Ben de bugün dayanamadım ve başka bir doktora giderek bebişimin cinsiyetini öğrendim. Bebeğimm kızmış :) Bir de kendi doktorumdan tasdiklenince önümüzdeki hafta içim rahatlayacak inşallah :)
gözün aydın cnm benimkide kızmıs nadir kız annelerindeniz galiba bu yıl erkek bebek çok fazla çünkü
canım Allah bağışlasın.ben çok severim kızları.Allah böyle nasip görmüş.benim şansıma kız çıktı dediğine göre pek alışamamışsın bu fikre.Allah kızını da seni de korusun.
gözünüz aydınnya bşy sorcam kaçıncı haftada öğrendiniz siz ben 18 hft göstermı bnmkı yawww
16+2 günlükken ögrendim çikolata yiyip gittim bebek kıpır kıpırdı hemen gösterdi kendini yüzü bize dönüktü cnm insallah gösterir seninkide
16+2 günlükken ögrendim çikolata yiyip gittim bebek kıpır kıpırdı hemen gösterdi kendini yüzü bize dönüktü cnm insallah gösterir seninkide
canım ben de tam 16+2 iken öğrendim. daha sonra değişme riski var mı bu haftalarda görünen cinsiyetin? benim 2 oğlum var tabi ki önce sağlıklı olması önemli ama insanda farklı bir cinsiyet istiyor bir süre sonra. değişecek diye korkuyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?