Vaaay Vuslat... hakikaten 2 bebeğin daha mı varama fotoğrafın 20lik çıtır gibiydi. hey maşallah yaa. nasıl korudun sen o vücudu? sen de bakem hele bize...
Biri 9, diğeri 4 yaşında iki oğluşum daha var. "20lik çıtır" benzetmen için ayrıca teşekkür ederim :) neredesi bakim sen bir demet meyveden çiçek göndreyim sana :) vücudu koruma ve beslenme konusuna gelince ben bunu yazıyorum. Fit Hamile olarak :) takip etmek istersen aşağıdaki linkte var şeker :)
Alternatif Hamile
Yaa ctesi sen niye uyumuyosun? Doktorunu da öğleye alsaydın tatlım. Neyse sonrasında 2 gün tatil yap bakalım.
Bence Utku. Cüneyt ismi biraz zor söyleniyor, sondaki 2 sessiz harften dolayı. Olmadı ikisini bir koyarsınız, bebiş hangisini beğenirse onu kullanır.
eeee ne düşünüyorsunuzzz toprak demir güzelmi oglumda dalga geçerlermi:44::44lmazsa kaan düşünüyorıum
toprak ısmı guzel bence hem neden dalga gecsınler sen sevıyosan bu ısmı koy bence zaten her ısme kesın bırsey buluyolar bızde rüzgar koyucaz onun ıcınde rüzgar gibi geldin gectin dıye dalga gecerler dıyolar ama ben begenıyorum ısmını rüzgar koyucam toprakta gayet guzel bence
Herkese güzel Cumartesiler
Cinsiyet haberi alan arkadaşların tümüne hayırlı olsun diyorum
Benim de doktor randevum haftaya Cumartesi olacak bakalım yeni bir test falan isteyecek mi doktor.
Akşam çok karışık rüyalar gördüm hayra çıksın inşallah.
Denizcim İstanbul a geldiğinde bana da beklerim Tepeüstü biraz uzak ama ortalarda bir yerlerde ayarlaşırız ben Edayı arabaya atar getiririm zaten
Kızlarrr saçlarımı bitkisel boyayla boyatayım mı boyatmayayım mı bir şimdi bir de 8.ayda düşünüyorum çok kararsız kaldım ama acayip dibim çıktı kendi rengime yakın kahve bir ton boyatsam aslında bir daha boyatmama da gerek kalmaz bir akıll
duygucum bende seni merak ediyodum tebrik ederim allah analı babalı büyütsün demekki bi çikolata işide bünyeden bünyeye değişebiliyoDün doktora gittim %90 kız olarak tescillendi gibi ama arkasını dönmüştü hiçde hareket etmedi Koskocamanda çikolata yemiştim ama işe yaramadı bende
Listemizdeki son durumda 46 erkek - 30 kız
hayırlı olsun cnm allah saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın ıns
uyku bastırdı gozlerim kapanıyor. 1 saat uyuyacagım. temizlik yapmak lazım onun icin enerji depolayayım. gorusuruz guzeller mmucxx
Kızlar annelerinize kayınvalidelerinize ne hediye alacaksınız bana bir fikiiir
valla içimden ılk kız gectı:)
neyse hadi söylim erkekmiş
Kızlar annelerinize kayınvalidelerinize ne hediye alacaksınız bana bir fikiiir
iyi yaparsın cnm git uyu havada çok güzel ama aynı şeyi bende yapıcam heralde iyi uykular tatlım
oooo herkes haftasonu tatil rehavetine girmiş.
Neyse bende çıkayım bari. Şimdiden tüüüüm Ekim annelerinin Anneler gününü kutlarım.Rabbim Seneye hayırlısıyla kendi bebişlerimizle kutlamayı nasip etsin.
neyse hadi söylim erkekmiş
allahın sen büyüksün ya rabbim...tamam müşteri velinimet ama bu saattede olmaz ki... nefret ediyorum ya... ne güzel elemanlar saat 3,30 da çıktı biz haaala burdayız gerizekalı 2 müşteri hala karar veremiolar... sabır ver rabbim...5 e kadar en az burrdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?