2011 Ekim Anneleri

Herkese güzel Cumartesiler

Cinsiyet haberi alan arkadaşların tümüne hayırlı olsun diyorum

Benim de doktor randevum haftaya Cumartesi olacak bakalım yeni bir test falan isteyecek mi doktor.

Akşam çok karışık rüyalar gördüm hayra çıksın inşallah.

Denizcim İstanbul a geldiğinde bana da beklerim Tepeüstü biraz uzak ama ortalarda bir yerlerde ayarlaşırız ben Edayı arabaya atar getiririm zaten

Vaaay Vuslat... hakikaten 2 bebeğin daha mı var ama fotoğrafın 20lik çıtır gibiydi. hey maşallah yaa. nasıl korudun sen o vücudu? sen de bakem hele bize...

Biri 9, diğeri 4 yaşında iki oğluşum daha var. "20lik çıtır" benzetmen için ayrıca teşekkür ederim :) neredesi bakim sen bir demet meyveden çiçek göndreyim sana :) vücudu koruma ve beslenme konusuna gelince ben bunu yazıyorum. Fit Hamile olarak :) takip etmek istersen aşağıdaki linkte var şeker :)

Alternatif Hamile

Hemmmen inceliyorum

slm kızlar hepinize iyi haftasonları diliyorum....
şimdiden ben hepinizin anneler gününü kutuyorum benim güzel ekim annelerim umarım bi ömür evlatlarınızla nice güzel günler geçirirsiniz allaha emanet olun....

Tekrar merhabaa. yine benyeni katılımlar olmus hosgeldiniz arkadaslar cinsiyet ogrenenler varmıs ne guzel. darısı basımıza artık cok merak ediyoruumm. hayırlı olsun arkadaslar saglıcakla dogsun insallah yavrularımız.
hastaneye gidip kan verip geldim. cok acıkmıstım evde kahvaltı hazırlamak da istemedim kayınvalidemlere cıktım kahvaltı yapıp indim. kosarak size gelldiimm

Yaa ctesi sen niye uyumuyosun? Doktorunu da öğleye alsaydın tatlım. Neyse sonrasında 2 gün tatil yap bakalım.

Ahh canım ben de isterdim ama hastane uzak ve ac gitmem lazımdı. onca saat aclıga dayanamam kiii nitekim gidip gelmem 11 i buldu cook acıktım dısardan bir sey yemek istemedim eve zor attım kendimi. uykum geldi az sonra yatıcam tekrar.

Bence Utku. Cüneyt ismi biraz zor söyleniyor, sondaki 2 sessiz harften dolayı. Olmadı ikisini bir koyarsınız, bebiş hangisini beğenirse onu kullanır.

Bence de Utku daha guzel. bi de ismi cuneyt olanlara samimi arkadaşları lakap uyduruyor, cücü diyorlar. soganın gobegi gibi yani bilmem ki. siz bilirsiniz tabi.

eeee ne düşünüyorsunuzzz toprak demir güzelmi oglumda dalga geçerlermi:44::44lmazsa kaan düşünüyorıum

Kaan daha guzel bana gore.

Yegenimin ismi poyraazzz ayy yerim seni poyrazıım iki ismi var : ILGAR POYRAZ

Gunaydın Zehracım sonunda gunduz gozuyle gorusebildik :) Hayırdır deyip hayra yoralım ruyanı. sıkıntı yaptıysan ruyanı denize bakarak ya da akan cesme suyuna anlat sıkıntın gecsin insallah.
Cok naziksin canım cok tesekkur ederim. kultur baskenti sehrinizin muhtesem trafigini bildigim icin kimseye zahmet vermek istemiyorum ama sizleri gormeyi de cok istiyorum. gelecek olursam haftaya cumartesi icin planlama yapalım isterseniz. haber veririm gorusme yerini siz ayarlarsınız

Kızlarrr saçlarımı bitkisel boyayla boyatayım mı boyatmayayım mı bir şimdi bir de 8.ayda düşünüyorum çok kararsız kaldım ama acayip dibim çıktı kendi rengime yakın kahve bir ton boyatsam aslında bir daha boyatmama da gerek kalmaz bir akıll

ben cesaret edemem ama iş cevren boyatmanı gerektiriyorsa diplerine boya surmeden kendi rengine boyatıp bir daha dokunma derim.

uyku bastırdı gozlerim kapanıyor. 1 saat uyuyacagım. temizlik yapmak lazım onun icin enerji depolayayım. gorusuruz guzeller mmucxx

Dün doktora gittim %90 kız olarak tescillendi gibi ama arkasını dönmüştü hiçde hareket etmedi Koskocamanda çikolata yemiştim ama işe yaramadı bende
Listemizdeki son durumda 46 erkek - 30 kız

Dün doktora gittim %90 kız olarak tescillendi gibi ama arkasını dönmüştü hiçde hareket etmedi Koskocamanda çikolata yemiştim ama işe yaramadı bende
Listemizdeki son durumda 46 erkek - 30 kız
duygucum bende seni merak ediyodum tebrik ederim allah analı babalı büyütsün demekki bi çikolata işide bünyeden bünyeye değişebiliyo
hayırlı olsun cnm allah saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın ıns

uyku bastırdı gozlerim kapanıyor. 1 saat uyuyacagım. temizlik yapmak lazım onun icin enerji depolayayım. gorusuruz guzeller mmucxx

iyi yaparsın cnm git uyu havada çok güzel ama aynı şeyi bende yapıcam heralde iyi uykular tatlım

oooo herkes haftasonu tatil rehavetine girmiş.
Neyse bende çıkayım bari. Şimdiden tüüüüm Ekim annelerinin Anneler gününü kutlarım. Rabbim Seneye hayırlısıyla kendi bebişlerimizle kutlamayı nasip etsin.

allahın sen büyüksün ya rabbim...tamam müşteri velinimet ama bu saattede olmaz ki... nefret ediyorum ya... ne güzel elemanlar saat 3,30 da çıktı biz haaala burdayız gerizekalı 2 müşteri hala karar veremiolar... sabır ver rabbim...5 e kadar en az burrdayım

Kızlar annelerinize kayınvalidelerinize ne hediye alacaksınız bana bir fikiiir

Kayınvalideme çay makinası aldık biz.İstiyormuş zaten. Simbo'nun,beyaz üstüne kırmızı çiçekleri var, çok cici. fiyatı da uygun 65 TL. Çay tiryakisi olsak bize de alacaktık ama tezgah üstünde süs olarak bile güzel durur o kadar güzel :)

iyi yaparsın cnm git uyu havada çok güzel ama aynı şeyi bende yapıcam heralde iyi uykular tatlım

Ahh şekerim sorma 1 saat diye yattım 3,5 saat olmuş. gece gözüme çöp batmış gibi oturucam bu gidişle. iyi mi yaptım bilmiyorum :)

Teşekkür ederim rumuzcuum. Amin canım inşallah. Ben de senin anneler gününü kutlarım.

neyse hadi söylim erkekmiş

Tebrik ederim sumeyye Allah bağışlasın inşallah.

Off hiç çekilmez haftasonu haftasonu nasıl batar iki iki adam şimdi. Allah sabır versin esfacım en kısa zamanda çıkar evine gider dinlenirsin inşallah canım. çokyorma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…