2011 Ekim Anneleri

Ben de kayınvalideme Braun un blender setinden anneme de English Home dan yatak örtüsü aldım Annem çok sevinecek biliyorum ama kayınvalidem altın meraklısıdır hiç makbule geçmeyecek ama napalım en ucuz yüzük 300 TL falan hem blenderı da bozulmuştu

meraba kızlar bugün dr kontrolumuz vardı cinsiyet için gittik ve erkeğe benziyor demiş olan dr 2 hafta sonra yani bugün kesinlikle kız dedi bunada inandık bakalım inşallah bi daha değişmez

meraba kızlar bugün dr kontrolumuz vardı cinsiyet için gittik ve erkeğe benziyor demiş olan dr 2 hafta sonra yani bugün kesinlikle kız dedi bunada inandık bakalım inşallah bi daha değişmez

Hadi yaaa. Oluyor arada ama genelde erkek dedikten sonra değiştirmiyorlardı. şaşırdım. Neyse sağlıklı olsun da dimi :))

Hadi yaaa. Oluyor arada ama genelde erkek dedikten sonra değiştirmiyorlardı. şaşırdım. Neyse sağlıklı olsun da dimi :))

evet eşim hala şokta ben yeni alıştım gibi nasıl alışmışız erkeğe meğer
hayırlısı diyelim sağlıklı olsunda :)
15 gün sonrada 4lü taramamız var bakalım

kizlaaaaaaaaaaarr bebegimin cinsiyetini ogrendimmm (= erkek annesi olucam..
ooo bir şeyzade daha geliyorrrhayırlı olsun
Dün doktora gittim %90 kız olarak tescillendi gibi ama arkasını dönmüştü hiçde hareket etmedi Koskocamanda çikolata yemiştim ama işe yaramadı bende
Listemizdeki son durumda 46 erkek - 30 kız
canım tebrik ederim hayırlı olsunn
neyse hadi söylim erkekmiş
tebriklerrr kızlarda dogalıyor sehzadelerimiz prensessiz kalmicak

sizin ki süpriz yapmaya bayılıyor desene annesi hayırlı olsun tebriklerr

Hepinizinn anneler gununu kutluyorum...Bebislerimizle beraber gecirecegimiz daha nice anneler gunleri bizlerin olsun....

benim_ bebegim hos geldin..kac haftallik hamissin cnm?yas kac?cinsiyet belli oldumu? ne cok soru sordum yaaa bilgilerini yazda duygu arkadasimiz senide listeye eklesin..

ANNE=herkesin yerini doldurabilen fakat kimse onun yerini dolduramayan bir MELEKTİR.
BÜTÜN ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.RABBİM BU GÜZEL DUYGUDAN KİMSEYİ YOKSUN BIRAKMASIN İNŞ.

ANNE=herkesin yerini doldurabilen fakat kimse onun yerini dolduramayan bir MELEKTİR.
BÜTÜN ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.RABBİM BU GÜZEL DUYGUDAN KİMSEYİ YOKSUN BIRAKMASIN İNŞ.
canım çizelgen pek dadlu olmuş
denisss_ruj
seeraap
zeyneb1982
nejla_nemus
naber canlarım şimdi karnımızda yavrularımız işşallah seneye kucagımızda olucaklar

Günaydın güzeller
Hepimizin anneler günü kutlu mutlu olsun.
Bir çogumuz anneligi ilk kez tadacagiz. Henuz onlara kavusmadigimiz icin belki biraz burukluk olacak ama onumuzdeki yillarda minik adimlariyla paytak paytak yuruyerek bize cicek verdikleri gunleri de gorecegiz insallah

günaydın herkese

çok garip bi rya gördüm. rüyamda karnımın sol tarafı kendiliğinden çiçek gibi yavaş yavaş açılıyodu ve bebeğim çıkıyodu ordan bana bakıp gülüyodu çoooook şirin bi bebekti.
ben de diyodum oğlum niye acele ettin biraz daha gelişip öyle çıksaydın ya.
oğluşum da gerisin geri giriyodu içeri ve açılan yer kapanıyodu.

sabah kalktım karnımı elledim hemen :))) hayırlısıyla bi doğursak da bitse bu bilimkurgu tarzı rüyalar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…