yaa nie söyledin bende erkek dicektim
neyse hadi söylim erkekmiş
meraba kızlar bugün dr kontrolumuz vardı cinsiyet için gittik ve erkeğe benziyor demiş olan dr 2 hafta sonra yani bugün kesinlikle kız dedi bunada inandık bakalıminşallah bi daha değişmez
Hadi yaaa. Oluyor arada ama genelde erkek dedikten sonra değiştirmiyorlardı. şaşırdım. Neyse sağlıklı olsun da dimi :))
ooo bir şeyzade daha geliyorrrkizlaaaaaaaaaaarr bebegimin cinsiyetini ogrendimmm (= erkek annesi olucam..
canım tebrik ederim hayırlı olsunnDün doktora gittim %90 kız olarak tescillendi gibi ama arkasını dönmüştü hiçde hareket etmedi Koskocamanda çikolata yemiştim ama işe yaramadı bende
Listemizdeki son durumda 46 erkek - 30 kız
neyse hadi söylim erkekmiş
meraba kızlar bugün dr kontrolumuz vardı cinsiyet için gittik ve erkeğe benziyor demiş olan dr 2 hafta sonra yani bugün kesinlikle kız dedi bunada inandık bakalıminşallah bi daha değişmez
tebrik ederim sümeyyecim çok sevindim senin adına kızın vardı bildiğim kadarıyla dimi allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin
canım çizelgen pek dadlu olmuşANNE=herkesin yerini doldurabilen fakat kimse onun yerini dolduramayan bir MELEKTİR.
BÜTÜN ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.RABBİM BU GÜZEL DUYGUDAN KİMSEYİ YOKSUN BIRAKMASIN İNŞ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?