canım çizelgen pek dadlu olmuş
denisss_ruj
seeraap
zeyneb1982
nejla_nemus
naber canlarım şimdi karnımızda yavrularımız işşallah seneye kucagımızda olucaklar
canım çizelgen pek dadlu olmuş
denisss_ruj
seeraap
zeyneb1982
nejla_nemus
naber canlarım şimdi karnımızda yavrularımız işşallah seneye kucagımızda olucaklar
Günaydın güzeller
Hepimizin anneler günü kutlu mutlu olsun.
Bir çogumuz anneligi ilk kez tadacagiz. Henuz onlara kavusmadigimiz icin belki biraz burukluk olacak ama onumuzdeki yillarda minik adimlariyla paytak paytak yuruyerek bize cicek verdikleri gunleri de gorecegiz insallah
günaydın herkese
çok garip bi rya gördüm. rüyamda karnımın sol tarafı kendiliğinden çiçek gibi yavaş yavaş açılıyodu ve bebeğim çıkıyodu ordan bana bakıp gülüyodu çoooook şirin bi bebekti.
ben de diyodum oğlum niye acele ettin biraz daha gelişip öyle çıksaydın ya.
oğluşum da gerisin geri giriyodu içeri ve açılan yer kapanıyodu.
sabah kalktım karnımı elledim hemen :))) hayırlısıyla bi doğursak da bitse bu bilimkurgu tarzı rüyalar ya
hamdolsun iyiyim benimkide dışarı çıktı gelir birazdan anacım var onunla oturuyoruz allaım eşinden evladından tabi bizleride ayırmasınben iyiyim paşamcım cok sagol canım. evdeyim pazar rehaveti var uzerimde. evde ve yalnızım, uzgun bile sayılabilirim eşim şehir dışında ama olsun, minnoş annesiyle :) sen nasılsın? saglıgın keyfin iyi mi?
peki ögretmenim affetarkadaşlar bi şey söyleyecem ama kızmayın bana nooooooolur.
evet burası sanal ortam evet kısaltmalar ses değişikliği falan yapıyoruz hepimiz (ki ben bir şey i yukarda bi şey diye yazdım )
ama lütfen HERKES kelimesine HERKEZ demiyelim
ben edebiyatçıyım her gördüğümde bi garip oluyorum. öğrencilerime de çok kızıyorum. ama siz bana kızmayın lütfen.edebiyatçı olduğum için her okuduğumda yazılanlardan çok yazı şekli gözüme batıyo
affola şimdiden
teşekkürler paşam.bizde evde oğluşumla birlikteyiz babamızın gelmesini bekliyoruz.seneye inş dediğin gibi kucağımızda olacaklar.
anlayışın için teşekkür ederim paşam :))
bu arada rüyan çok kötüymüş ama eminim eşin öyle bi şey yapmaz arkadaşım
bu arada hediyeyi de kopartmışsın
benim_ bebegim hos geldin..kac haftallik hamissin cnm?yas kac?cinsiyet belli oldumu? ne cok soru sordum yaaa bilgilerini yazda duygu arkadasimiz senide listeye eklesin..
anneler gününüz kutlu olsun
günaydın arkadaşlar, anneler günümüz kutlu olsun...
Sabah erken uyandım gene, haftasonu erken uyanmaktan hoşlanmıyorum yaaa...
Ben de eşim uyanana kadar yemek yaptım, o kalkınca da kahvaltıyı hazırladım, bebişi doyurdum size geldim...
Yazılı hazırlayacağım bir yandan da...
Herkese keyifli pazarlar...
seninde topigimizin kurucusu iyiki kurmuşsun yoksa ben okadr iyi insanı nerden tanıcaktım demi sag ol varol
Hadi gene iyisin çiçegide kaptın
Ben de en uyanıyorum artık. onceden top patlasa uyanmazdım simdi kıpırtıya bile uyanıyorum sonra da uyuyamıyorum.
Gardrobu döktüm yazlık kıslık kıyafet degisimi yapıyorum. bu kıyafetleri bir daha giyebilecek miyim diye dusunuyorum surekli :) bu arada cok yoruldum belim cok agrıyor.
o senin güzelligin bebemçok teşekkür ederim çiçeklerin için mis gibide kokuyolar
ben de en uyanıyorum artık. Onceden top patlasa uyanmazdım simdi kıpırtıya bile uyanıyorum sonra da uyuyamıyorum.
Gardrobu döktüm yazlık kıslık kıyafet degisimi yapıyorum. Bu kıyafetleri bir daha giyebilecek miyim diye dusunuyorum surekli :) bu arada cok yoruldum belim cok agrıyor.
dolap dökme işini benim de yapmam lazım... Gözümde büyüyor bir saatlik iş...
şu yazılı işimi halledeyim de geç olmadan ona da bir el atayım, yoksa diğer haftaya kalacak...
eger oglumuz olsaydı adı MERT DENİZ olacaktı ama kız olcak SU ismi nasıl sizce kızlar eşim hiç bir kız ismini begenmiyo mina masal fln diyorum olmaz diyo yardım edin bana ya..
Dolap dökme işini benim de yapmam lazım... Gözümde büyüyor bir saatlik iş...
Şu yazılı işimi halledeyim de geç olmadan ona da bir el atayım, yoksa diğer haftaya kalacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?