2011 Ekim Anneleri

canım çizelgen pek dadlu olmuş
denisss_ruj
seeraap
zeyneb1982
nejla_nemus
naber canlarım şimdi karnımızda yavrularımız işşallah seneye kucagımızda olucaklar

ben iyiyim paşamcım cok sagol canım. evdeyim pazar rehaveti var uzerimde. evde ve yalnızım, uzgun bile sayılabilirim eşim şehir dışında ama olsun, minnoş annesiyle :) sen nasılsın? saglıgın keyfin iyi mi?

arkadaşlar bi şey söyleyecem ama kızmayın bana nooooooolur.

evet burası sanal ortam evet kısaltmalar ses değişikliği falan yapıyoruz hepimiz (ki ben bir şey i yukarda bi şey diye yazdım )

ama lütfen HERKES kelimesine HERKEZ demiyelim

ben edebiyatçıyım her gördüğümde bi garip oluyorum. öğrencilerime de çok kızıyorum. ama siz bana kızmayın lütfen.edebiyatçı olduğum için her okuduğumda yazılanlardan çok yazı şekli gözüme batıyo

affola şimdiden

canım çizelgen pek dadlu olmuş
denisss_ruj
seeraap
zeyneb1982
nejla_nemus
naber canlarım şimdi karnımızda yavrularımız işşallah seneye kucagımızda olucaklar

teşekkürler paşam.bizde evde oğluşumla birlikteyiz babamızın gelmesini bekliyoruz.seneye inş dediğin gibi kucağımızda olacaklar.

hayali bile güzel vallahi işşallah
sen öyle görmüşün bende rüyamda sormayın rüyamda eşim tekme tokat dövüyo nasıl bir rüyaydı yarabbim kabus diyorum vurma yapma nafile bebek var diyorum banane diyo çok dövüyo acı çekiyorum aman diyorum ne kötü biriyle evlenmişim sinirleniyorum sabah oldu eşimle kavga ediyorum rüyamda beni dövdün okadarmıydı sevgin dedim rüyayı okadar canlı yaşadımki adama küstüm aman dedi anneme benim hatun kafayı yidi dedi rüya kız dedi ne kızoyosun okadar etkilenmiş olucamki başladım aglamaya sen beni nasıl döversin diye adam dedi ben senin gönlünü almasını bilirim dedi beni bekle gelince alıcan hediyeni dedi ne alıcak acaba kocişim allahım bir daha göstermesin öyle rüya rüya degil kabustu vallahi:18::18::18:
hamdolsun iyiyim benimkide dışarı çıktı gelir birazdan anacım var onunla oturuyoruz allaım eşinden evladından tabi bizleride ayırmasın
peki ögretmenim affet
teşekkürler paşam.bizde evde oğluşumla birlikteyiz babamızın gelmesini bekliyoruz.seneye inş dediğin gibi kucağımızda olacaklar.

kucagıma alıcagım günleri görüyüm vallahi kurban kesicem

anlayışın için teşekkür ederim paşam :))

bu arada rüyan çok kötüymüş ama eminim eşin öyle bi şey yapmaz arkadaşım

bu arada hediyeyi de kopartmışsın

anlayışın için teşekkür ederim paşam :))

bu arada rüyan çok kötüymüş ama eminim eşin öyle bi şey yapmaz arkadaşım

bu arada hediyeyi de kopartmışsın

sorma canım ya hiç şiddetini görmedim vallahi rüyadada öyle görünce haliyle insan etkileniyo hediye alsa alsa hani bebek resimleri oluyoya tişörtlerde onu beyendiydim rahmetlide çok istedim olmadı kesin ondan alır ben 10 senelik eşimitanımammı bir markada gördüm oraya gider galiba ip ucu vereyim markanın amlemi maymun söylemiyim şimdi reklama girmesin2 alana 1 hediyeymiş sanırım tişört çok şirindi en azından hevesim gider anacım tek kalmasın içerde bir bakıyım ne yapıyo

benim_ bebegim hos geldin..kac haftallik hamissin cnm?yas kac?cinsiyet belli oldumu? ne cok soru sordum yaaa bilgilerini yazda duygu arkadasimiz senide listeye eklesin..

:)))))) yasim 25 17+3 haftalik hamileyim..bir oglum olacak eger degismezse :))) cinsiyeti degisenler cok okuduklarima gore..degisirse sizlerle paylasirim

Günaydın arkadaşlar, anneler günümüz kutlu olsun...

Sabah erken uyandım gene, haftasonu erken uyanmaktan hoşlanmıyorum yaaa...
Ben de eşim uyanana kadar yemek yaptım, o kalkınca da kahvaltıyı hazırladım, bebişi doyurdum size geldim...

Yazılı hazırlayacağım bir yandan da...

Herkese keyifli pazarlar...

canım ben bile çok uyuyodum ama bu yavruma hamile kaldım işin garibi erkeknden uyanıyoruz gecede erken yatıyoruz vallahi dizilerin başını sevrediyorum sonunu bir türlü seyredemiyorum

Ben de en uyanıyorum artık. onceden top patlasa uyanmazdım simdi kıpırtıya bile uyanıyorum sonra da uyuyamıyorum.
Gardrobu döktüm yazlık kıslık kıyafet degisimi yapıyorum. bu kıyafetleri bir daha giyebilecek miyim diye dusunuyorum surekli :) bu arada cok yoruldum belim cok agrıyor.

Dolap dökme işini benim de yapmam lazım... Gözümde büyüyor bir saatlik iş...
Şu yazılı işimi halledeyim de geç olmadan ona da bir el atayım, yoksa diğer haftaya kalacak...

çok teşekkür ederim çiçeklerin için mis gibide kokuyolar
o senin güzelligin bebem
yorma kız kesme şekerimi bakıyım biraz dinler yavaş yavaş yap
dolap dökme işini benim de yapmam lazım... Gözümde büyüyor bir saatlik iş...
şu yazılı işimi halledeyim de geç olmadan ona da bir el atayım, yoksa diğer haftaya kalacak...

ah canım sana kolay gelsin inan saglam olsam iş gözümde yok dolapmış ütüymüş çok severim

eger oglumuz olsaydı adı MERT DENİZ olacaktı ama kız olcak SU ismi nasıl sizce kızlar eşim hiç bir kız ismini begenmiyo mina masal fln diyorum olmaz diyo yardım edin bana ya..

Su güzel bir isim ama çok kısa geliyor bana. sude nasıl. Ayrıca mina ismini de çok seviyorum.

Dolap dökme işini benim de yapmam lazım... Gözümde büyüyor bir saatlik iş...
Şu yazılı işimi halledeyim de geç olmadan ona da bir el atayım, yoksa diğer haftaya kalacak...

Uzun zamandır erteledikce ertelemistim elim gitmiyordu bir turlu. neyse ki bitti sonunda. Adana iyice ısınmıstır daha fazla istesen de erteleyemezsin sanırım :) kolay gelsin cok yormayasın kendini.. kolay gelsin.

Hepimizin anneler günü kutlu olsun...İnşallah seneye bebişlerle kutlarız..
Arkadaşlarımın çoğu beni arıyor içimizde en kıymetli sensin anneler günün kutlu olsun diyorlar..gözlerim dolduArkadaşlarımın hemen hemen hepsinin tek çocuğu var ben 2. yi bekleyince en kıymetliymişim onların gözünde çok duygulandım kızlarzaten iyicene sulu göz oldum..

selam 2011 ekim anneleri, benim yavrum yılmaz efem de ekim 12 de gelecek aramıza. ben henüz bir hareket hissetmedim olan hareketleri anlayamıyorum sanırım. heekes çook güzel bir his olduğunu söölüyo. bana önceden içinde bi canlının varlığı çok tuhaf gelirdi. allahımın izniyle 18. haftaya kazasık belasız çok rahat giricem. gerçi ayakda biraz kalınca bel ağrısı ve uyuşma oluyo ama olacak o kadar kolay mı bi yavru gelecek dünyaya inşallah allahın bütün bebişlerimize çook güzel yazılar yazar.

bundan sonraki haftalar nasıl geçecek arkadaşlar ilk bebbişim olduğu için tecrübesizim, tecrübeli arkadaşlardan bilgi istiyorum, bir de clexan aşısı olan var mıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…