2011 Ekim Anneleri

Duygu'cuğum listeye baktım da şimdi benim bebişin cinsiyetini gözden kaçırmışsın. Vaktin olduğunda benim oğluşumuda eklermisin.

uzun zamndır yazamıyorumm ama hepinizi takip ediyorumm...
bebişleriiz sağlıkla büyüyorlarrr... sizlerle birkaç bişi paylaşmak ve sormak istiyorumm katılımlarınızı bekliyorum...

öncelikle mide bulantılarım bayaaa geçtii sıkıntı yaratmıyor artık bebeğimi hissediyorum her nekadar hisedemezsin 20. haftaya kadar deselerde ben hiisediyorum oynuyor resmen cok güzel bir duyguuu bu...ben ikili test yapırmıştım cok güzel sonuçlar cıktı fakat şimdi 3 lü test istedilerrr ben yaptırma taraftarı değilim sanki hastane sırf para kazanmak için diretiyor gibi geliyor 2li test gayat iyi cıktı 300 tl para verdim 3.lü ntesti yaptırmasam neolur aacaba...birde cinsiyeti hala belli olmadı sırtı dönüktü göremedi doktor yarın saat 2de tekrar gidicem..ama buarada hurafelerden yola cıkarak sürekli yesil elma erik yani eksi ne varsa yiyorum tatlı aşşığı olrak tatlıyı ağzıma süremiyorummm acaba eskiler doğrumudur....:)))

arkadaşlarımmm
anneler günümüz kutlu olsun
ilk kez farklı bir anneler günü geçiriyoruz biz, seneye dahada bambaşka olacak Allahımın izniyle..

hepinizi öpüyorummmm

merhaba canım bende daha hareketlerini hissetmiyorum ya da ayırt edemiyorum:44:

clexane kullanıyorum bende her gün...sende her gün kullanıyorsun galiba?...

merhaba kızlarr ..ilk anneler günüm harika gecti diyebilirim bir bayram havasında herkess sabahtan aradı :) cok mutlu oldum tabii ..bizde dün ögrendik cinsiyeti bir kızımız olacak inşallah.erkek olsaydı isimde karar kılmıstım ama kız da napıcaz hiç bilmiyorum. :S herkese güzel anneler günüüüüü dilerim

merhaba bulantılarının geçmesine çok sevindim hissetme konusuna gelince herkeste farklı oluyor bende 16. haftada hissetmeye başladım heralde bu vucudunu iyi dinlemeyle alakalı olsa gerekbirde ikili testin sonuçları güzel çıkmışsa ne gerek var yaptırmaya üçlüsünü dr.a ben yaptırmak istemiyorum gerek duymuyorum dediğinde dr seni zorlayacak değil bence bu testlerin sonucunu bile beklerken biz anniş adayları çok stres oluyoruz ne lüzum var değilmi ama tabiki senin kararın önemli burada cinsiyet için herkesin farklı yorumu var ama herkesin dediği gibi bende ultrasona girmeden kocaman bir çikolata ye git derim bayaa uzun oldu ama umarım sorularına güzel cevaplar verebilmişimdir hoşçakal

cnmmm teşekkür ederim hergün yeni bişler okuyor duyuyoruzzz işte insan karışıyorrr sağolll

Günaydın güzeller
harika bir hafta başlangıcı yaptım. servisi kaçırdım.:95: işyerine yeni gelebildim. dolmuş+dolmuş+taksi ile ulaştık minnoşum sallanmaktan ayran gibi oldu

Gunaydin pasam.guzel bir gun gecirirsin umarim..yasadigin sikintilari okudum.allah yardimcin olsun..tez zamanda saglikla bebisini kucagina alman dilegiyle

herkese günaydın. Nasılsınız cici anneler, cici bıdıklar?
Dün arkadaşlarım ve ailem anneler günümü kutladılar. "Ben daha anne olmadıııım" desemde çok hoşuma gitti.

Günaydın güzeller
harika bir hafta başlangıcı yaptım. servisi kaçırdım.:95: işyerine yeni gelebildim. dolmuş+dolmuş+taksi ile ulaştık minnoşum sallanmaktan ayran gibi oldu
ah canım yazık olmuş kesme şekere yavruyu sarsmayalım lütfen düşünsene bir şöyle sen bindin minübüse arabalar sallanıyo o garipte sabahın köründe yattıgı yerden klalkıyo ayaga len ne oluyo burda imdat diye bagırıyomuş o mimmacık elleriyle bedeniyle kıyamam ben minnoşumageçem bende taksiye bindim adama dedemize ragmen sen beni bir götür rampada bir zıplat yasına bakmadım ben bir bagırıyım işim bile ürktü:18::18::18:dedi ne oluyo adama 3 diyorum en son dedim kardeşim arabayı dikkatli kullan abla inan duymadım dedi 3 kere dedim dumamışadamın bir götürmesi vardı sormaindik taksiden eve geldik eşim dedi paşa o neydi dedim bune ya 1 degil 2 degil 3 kere dedim söyledin duymamış adamı böyle zıplatırım dedim yerinden eşimde aynı şu surat çok kötü oluyorum bebgim olunca vay milletin halinezaten ürkek ceylan misali taşıyorum emanetimi bir şey olucak diye aklım çıkıyoallahım bu bebegimden ayırmasın beni işşallah yataktan oturdugum yerden bile bismillah diye kkalkıyorum evden çıkmam zaten yasak ördek misali paytak yürüyorum geçen eşim benle dalga geçiyo sen ne kadr şirin yürüyosun öyle diyoyaradan karnımızdakilerede bişzlerede ömür versin işşallah
Gunaydin pasam.guzel bir gun gecirirsin umarim..yasadigin sikintilari okudum.allah yardimcin olsun..tez zamanda saglikla bebisini kucagina alman dilegiyle
işşallah kardeşim işşallah hepimizde geçiririz allah razı olsun imtaan dünyasındayız tek tememnin sag saglim saglıklı alıyım kucagıma gerisi boş

Anneler gününüz kutlu olsunsağlıkla gelsin ekim bebekleri

Canım senin anneler günün duble kutlu olsun

Günaydın güzeller

Gözümün önüne direk içeride hıçkırık atıp, gözü dönen sarhoş bir bıdık belirdi ve hoşuma gitti. keyiflendim... Bişey olmamıştır minnoşuna annesi, azıcık uykusu gelmiştir belki. Ay yerim ben onuuuu

Son düzenleme:
herkese günaydın. Nasılsınız cici anneler, cici bıdıklar?
Dün arkadaşlarım ve ailem anneler günümü kutladılar. "Ben daha anne olmadıııım" desemde çok hoşuma gitti.

dadlum benimde kutladılar anneler günümü eşimin amcasının oglu çorap getirmiş bebek çorabı çok hoşuma gitti düşünmesi yetereşimede gelince hediyesi çok güzeldi zevkli zevkli yedim sag olsun ben tşört beklerken sen git bana kızarmış tavuk aldedim kıyafet dedi canım onuda alıcamda onu yitemezsin bebege besin olsun diye aldım dedio tşörtler aklıma söz dedi ilk fırsata ay nasıl bozuldum sormayınsiz hediye ne aldiniz bakem:26::26:
bu arada şekerim hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…