2011 Ekim Anneleri

herkese günaydın. Nasılsınız cici anneler, cici bıdıklar?
Dün arkadaşlarım ve ailem anneler günümü kutladılar. "Ben daha anne olmadıııım" desemde çok hoşuma gitti.

Günaydın canım Biz iyiyiz teyzesi, sabah biraz başımız döndü, langur lungur geldik bana ders oldu. Pazartesileri trafik berbat oluyor biliyorum evden 5 dk önce çıksam sıkıntı çekmeyecektim.
Bizim kutlamalarımız buruk geçti, babamız yoktu. Arayan, sms gönderen, face den yazanlar oldu, sağ olsunlar. ama yine de ille de babam da babam dedi yavrucum.
Sen nasılsın? Senin bıdığın nasıl? Bu hafta da yoğun olacak mısın? Geçtiğimiz günlerde göremedik sizi, özledik :89:

Yok tatlım ben hediye almadım. Zaten eşimle anlaştık. Anneler günü-babalar günü bizim sorumluluğumuzda olmayacak. Zaten bizim doğum günlerimiz bu aylarda olduğu için 1 ayda 2 hediye gereksiz.Tabi bizce...

kıyamam kuzuma işşallah birdahaki seneye yavrularımızla gireriz işşallah canım
Yok tatlım ben hediye almadım. Zaten eşimle anlaştık. Anneler günü-babalar günü bizim sorumluluğumuzda olmayacak. Zaten bizim doğum günlerimiz bu aylarda olduğu için 1 ayda 2 hediye gereksiz.Tabi bizce...

canım şaka bir yanada benim eşim öyle şeylere karşı inan analar babalar günümü olurmuş sevgililer günümü olurmuş der hep sen benim eşimsin yok dogum günü yok evlilik yıldönümü vs ,
çok kızar gereksizde bulur mesela 12 nisan dogum günümdü mayısın6 evlilik yıldönümü şimdide anneler günü hem dinimizde günah dedi hemde gün olmaması lazım insanın hediye alması ,için dedi içinden gelmesi lazım dedi nerde benim eşimin öyle düşüncesihiç bir şey yapmaz ama gün gelir yapıncada şaşar kalırsın vallahi bölehem duygusal hemde romantiktir eşim ama belli etmez öyle sevgisinide belli etmeyen biri zaten ortaya karışık takılıyoruz işte

benım esimde cıcek almıs bana erkek kardesımle sozlusude canta almıslar ılk anneler gunum dıye ararıp mesaj cekende cok oldu ama daha sonrakılerde bu kadar cok aranmıcaz sanırım bunlar ılk oldugu ıcın daha cok araran soran oldu

günaydın kızlar.cuma günü doktora gittim ikili testim temiz olmasına rağmen tutturdu üçlü test diye sinirler alt üst şuan.hayata küstüm bunaldım ben yaaaaa

günaydın kızlar.cuma günü doktora gittim ikili testim temiz olmasına rağmen tutturdu üçlü test diye sinirler alt üst şuan.hayata küstüm bunaldım ben yaaaaa

cnm nıye sıkıyosun canını genelde butun doktorlar ıstıyo 3 lu testı kotu bırsey oldugundan degıl ama ıstemıyosan yaptırmaya bılırsın bosu bosuna kendınıde bebısıde uzme

canım yavrularım bizle olsunda inan hediye boş anneler günü dedimde aklıma geldi sizlerle bir şey paylaşmak isterim önceden çok severdim anneler gnünü eşime bile dert yanar aglsrdım ben ne zaman kutlucam diye okadr çok zorki anne kelimesini duymamak arkadaşım vardı benim 2 kızı anneler günü hediyesi almışlrdı annelerine neyseçok oluyo tabi bu olay ölen oglan yok piyasada dedim abla nasıl güzel bir duygumu ben hiç tadamadım deyip çok agladım dile kolay 7 sene oglum dedim dursaydı alırdı ama olmadı dedim küçük kızı elimde büyüdü çok sever beni yavrun 2 gidiyo ben agladım diye üzülmüş sen bana bimden yapma çiçek gelmiş haşlıklarıyla onu almış bir güzelde not yazmıştı neyse sabah oldu 12 gibi kapı çaldı elime tutuşturdu yenge bunu sana aldım anneler günün kutlu olsun dedi gitti içeri girdim eşim içerde oturuyo dedi kim öznur geldi anneler günümü kutladı actum paketi yapma 6 sıra kırmızı gül nottada sen üzülme ben inanıyorum allh baba sanada evlat vericek ben inanıyorum aglama olurmu bende senin bir evladınım demiş oturdum çok agladım eşim bile üzüldü halime direk yavrum geldi aklıma sevincimden hediyesini baş köyeye koydum neyse kaynanam geldi yemek odasında oturuyoruz namaz kılıcaz gözü çiçege takıldı goncanmı aldı gülü dedi yok anneler günü hediyen diyorum bir yandanda sırıtıyorum derken sevinçten kadın kaldırdı yüzüme senin çocugunmu var ne anneler günü hediyesiymiş dedi kırdı ben halimi siz düşünün artık bende dedim anneler günü için bebekmi olması lazım deyince anladı bozuldugumu sonra utanmadan telefon açıp özür diledi dedi düşüncesiz davrandım dedi özür diledi bende aynı şu laf geçti bolu pazarı sür eşşegi nigdeye eşime verdim sonra çok kırıldım açıkçası anneler günü olunca içim buruk olur anlıcagınız yavrum benle olsun saglıklı vallhi isterse kimse almasın hediye zaten yaradan nasip edrese en güzel hediyem içimde tek istedigim sag sagim doguruyum emzireyim onun kokusunu içime çekiyim yeter bana

Hiç moralini bozma zeynep bendende istediler 3 lüyü, bizim düşüklerimiz olduğu için normal istemesi hiç düşüğü olmayanlardanda istiyorlar canım bunu ne farkeder ki bir şey varsa eninde sonunda çıkıyor zaten boşuna üzme kendini herşey olacağına varır hayırlısı Allahtan... Ben inanıyorum bir şeyleri yok rabbim bize bağışlayacak inşallah, birde zeynep artık iğne yaptığım yer taş gibi olmaya başladı, böyle minik misket gibi sendede oluyormu? Bir kaç gün sonra geçiyor ama aynı yere yapamıyorum artık neredeys kötü oluyor.

canını sıkma guzelım .. bende bıran once yaptırsam dıye gun saydım durdum.. bu bırsey gormesınden degıl,ısı bıraz daha garantıye almak ıstemesındedndır.. rahat ol lutfen

kızlar günaydınn...zeynepcim bende çok rahatsızlandım dr istanbuldaydı...bebeğin sağlığı için başka bir dr gittim...oda ne dedi bak bakalım...2 li testte güvenilirlik %80 dedi 3 lü teste %60 aminosentezde düşük riski var nede olsa dedi...zaten hastayım ateşten ölüyorum...adam bana aminosentezi önerdi...ama benim yaş riskim zaten var 36 yaşındayım drum normal bu dedi..bilmiyorum artık haftaya adanadaki dr la görüşücem..

Herkese günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir umarım haftasonu cts ve pzr sabah 8 de uyandım ve geri uyuyamadım bu sabahta bir gözüm kapalı geldim desem yalan olmaz havada soğuktu.

Bulantılarım çok azaldı ama tamamen geçmedi, bugün belimde ve kasıklarımda ara ara gelip giden hafif ağrılar var adet olacakmış gibi 15+5 olduk bu arada iştahımda geçen haftaya göre çok az düzelme var. Bu sabah bağırsaklarım bozulmuştu, şok oldum kabızlıktan ölüyodum. İki gündür sabah kahvaltısı dışında yemeklerde ekmek yemedim ve sebze ağırlıklı yemek yedim ardından meyve ve yoğurt bol su tabi, ben bunun ortasını tutturamıyorum, acayip uykum var saat 11 dünya kadarda iş of offfff :84:

hiç sorma o derdimi taş gibi kan fışkırıyor bazen.kayınvalidemde bişey olmaz bişey olmaz diyor patlatçam bitene.birde bir agresif oldum sorma dağlara taşlara.hanzede benim eşimin baya sorunları var ne var ne yok sattı aktardı ailesine o şimdide bir fabrika açtılar madden çok bunaldım onunda etkisi var inan hayattan hiç keyif almıyorum ondan mı bilmem

yaşı hiç takma bak 45 yaşında doktor arkadaşım tık demeden doğurdu.eltim 38 yine dr arkadaşım 35 başka arkadaşım 34 gayet iyiler

Allah yardımcınız olsun canım sağlık olsun mal yerine gelir, önemli olan can :) Sen sağlığına dikkat et, ben gergin değilim aksine çok uysalım ama keyifsizim ne olucak diye düşünmek beni yordu artık, bitseydi şu dönem hayırlısıyla, kavuşsaydık yavrularımıza...bendende kan geliyor iğne vruduğum yer morarıyor gergin sert oluyor bir daha vurduğumda kan çıkıyor aynı yere getirmemeye çalışıyorum ama yer kalmadı artık malesef, bebekler iyi olsunda buda çok büyük dert değil en azından geçici bir süreç... İyi olucaz inşallah...

Merhaba kızlarr:80: Şey ben daha yeni uyandım da:78: gerçi hala uyandım mı9 pek anlayamadım gözlerim kapanıyor, kapı çalmasa eşim gelene kadar uyurdum galiba

Herkes iyi mi, keyifler nasıl, yeğenlerim nasıl hımm:82:

kabızlık ceken bayanlar,kendınıze dıkkat edın.bagsur a yakalanırsanız allah korusun ceker durursunuz ömür billah.. bıraz evvel kanal d de taylan kümeli de soyledı sınırsız yeşil erik yıyebılırsınız kılo yapmaz ama bagırsakları calıstırır dedı ki ben hamılelıkten bu yana haftada en az 5 6 kılo yıyorum hamdolsun hıc yasamıyorum kabızlık.. yesıl erık yıyın..sonra kabak yemegı yapın,kabakta acayıp lif var buda bagırsakları temızlıyor zaten onun da tamamı suya dönüşüyormus yanı oda kılo yapmadan bagırsaklardakı sıstemı calıstırıyor..ekmegı azaltın..suyu artırıın ..bol yesıl salata yıyın salatnın ustune de haslanmıs mısır koyun oda ıyı gelıyoır... aklıma gelenler boyle..aman kızlar dıkkat edın.

Bu arada çok güzel bi rüya gördüm, uzun zamandır atraksiyonlu rüya görmekten gına gelmişti iyi oldu:)
Kucağımda pamuk gibi bir erkek bebeği vardı, bebek teyzeminmiş ama ondan çok bende duruyordu.. Aman ya Rabbi nasıl bir güzellik anlatamam, bi de mis gibi kokusu.. Rüyada böyleyse acaba gerçekte kimbilir nasıl eşsiz bir duygudur.. Rabbim sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasib etsin
Gün geçtikçe özlem daha da artıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…