herkese günaydın. Nasılsınız cici anneler, cici bıdıklar?
Dün arkadaşlarım ve ailem anneler günümü kutladılar. "Ben daha anne olmadıııım" desemde çok hoşuma gitti.
dadlum benimde kutladılar anneler günümü eşimin amcasının oglu çorap getirmiş bebek çorabı çok hoşuma gitti düşünmesi yetereşimede gelince hediyesi çok güzeldi zevkli zevkli yedim sag olsun ben tşört beklerken sen git bana kızarmış tavuk al dedim kıyafet dedi canım onuda alıcamda onu yitemezsin bebege besin olsun diye aldım dedi o tşörtler aklıma söz dedi ilk fırsata ay nasıl bozuldum sormayın siz hediye ne aldiniz bakem:26::26:
bu arada şekerim hoş geldin
Günaydın canımBiz iyiyiz teyzesi, sabah biraz başımız döndü, langur lungur geldik bana ders oldu. Pazartesileri trafik berbat oluyor biliyorum evden 5 dk önce çıksam sıkıntı çekmeyecektim.
Bizim kutlamalarımız buruk geçti, babamız yoktu. Arayan, sms gönderen, face den yazanlar oldu, sağ olsunlar. ama yine de ille de babam da babam dedi yavrucum.
Sen nasılsın? Senin bıdığın nasıl? Bu hafta da yoğun olacak mısın? Geçtiğimiz günlerde göremedik sizi, özledik :89:
Yok tatlım ben hediye almadım. Zaten eşimle anlaştık. Anneler günü-babalar günü bizim sorumluluğumuzda olmayacak. Zaten bizim doğum günlerimiz bu aylarda olduğu için 1 ayda 2 hediye gereksiz.Tabi bizce...
dadlum benimde kutladılar anneler günümü eşimin amcasının oglu çorap getirmiş bebek çorabı çok hoşuma gitti düşünmesi yetereşimede gelince hediyesi çok güzeldi zevkli zevkli yedim sag olsun ben tşört beklerken sen git bana kızarmış tavuk al dedim kıyafet dedi canım onuda alıcamda onu yitemezsin bebege besin olsun diye aldım dedi o tşörtler aklıma söz dedi ilk fırsata ay nasıl bozuldum sormayın siz hediye ne aldiniz bakem:26::26:
bu arada şekerim hoş geldin
hanzadem uslemim gelmiş nerdesiniz bacılar yapazartesi gününüz nasıl geçiyo bakem
günaydın kızlar.cuma günü doktora gittim ikili testim temiz olmasına rağmen tutturdu üçlü test diye sinirler alt üst şuan.hayata küstüm bunaldım ben yaaaaa
benım esimde cıcek almıs banaerkek kardesımle sozlusude canta almıslar ılk anneler gunum dıye ararıp mesaj cekende cok oldu ama daha sonrakılerde bu kadar cok aranmıcaz sanırım bunlar ılk oldugu ıcın daha cok araran soran oldu
hanzadem uslemim gelmiş nerdesiniz bacılar yapazartesi gününüz nasıl geçiyo bakem
günaydın kızlar.cuma günü doktora gittim ikili testim temiz olmasına rağmen tutturdu üçlü test diye sinirler alt üst şuan.hayata küstüm bunaldım ben yaaaaa
Hiç moralini bozma zeynep bendende istediler 3 lüyü, bizim düşüklerimiz olduğu için normal istemesi hiç düşüğü olmayanlardanda istiyorlar canım bunu ne farkeder ki bir şey varsa eninde sonunda çıkıyor zaten boşuna üzme kendini herşey olacağına varır hayırlısı Allahtan... Ben inanıyorum bir şeyleri yok rabbim bize bağışlayacak inşallah, birde zeynep artık iğne yaptığım yer taş gibi olmaya başladı, böyle minik misket gibi sendede oluyormu? Bir kaç gün sonra geçiyor ama aynı yere yapamıyorum artık neredeys kötü oluyor.
kızlar günaydınn...zeynepcim bende çok rahatsızlandım dr istanbuldaydı...bebeğin sağlığı için başka bir dr gittim...oda ne dedi bak bakalım...2 li testte güvenilirlik %80 dedi 3 lü teste %60 aminosentezde düşük riski var nede olsa dedi...zaten hastayım ateşten ölüyorum...adam bana aminosentezi önerdi...ama benim yaş riskim zaten var 36 yaşındayım drum normal bu dedi..bilmiyorum artık haftaya adanadaki dr la görüşücem..
hiç sorma o derdimi taş gibi kan fışkırıyor bazen.kayınvalidemde bişey olmaz bişey olmaz diyor patlatçam bitene.birde bir agresif oldum sorma dağlara taşlara.hanzede benim eşimin baya sorunları var ne var ne yok sattı aktardı ailesine o şimdide bir fabrika açtılar madden çok bunaldım onunda etkisi var inan hayattan hiç keyif almıyorum ondan mı bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?