kızlar günaydınn...zeynepcim bende çok rahatsızlandım dr istanbuldaydı...bebeğin sağlığı için başka bir dr gittim...oda ne dedi bak bakalım...2 li testte güvenilirlik %80 dedi 3 lü teste %60 aminosentezde düşük riski var nede olsa dedi...zaten hastayım ateşten ölüyorum...adam bana aminosentezi önerdi...ama benim yaş riskim zaten var 36 yaşındayım drum normal bu dedi..bilmiyorum artık haftaya adanadaki dr la görüşücem..
kabızlık ceken bayanlar,kendınıze dıkkat edın.bagsur a yakalanırsanız allah korusun ceker durursunuz ömür billah.. bıraz evvel kanal d de taylan kümeli de soyledı sınırsız yeşil erik yıyebılırsınız kılo yapmaz ama bagırsakları calıstırır dedı ki ben hamılelıkten bu yana haftada en az 5 6 kılo yıyorum hamdolsun hıc yasamıyorum kabızlık.. yesıl erık yıyın..sonra kabak yemegı yapın,kabakta acayıp lif var buda bagırsakları temızlıyor zaten onun da tamamı suya dönüşüyormus yanı oda kılo yapmadan bagırsaklardakı sıstemı calıstırıyor..ekmegı azaltın..suyu artırıın ..bol yesıl salata yıyın salatnın ustune de haslanmıs mısır koyun oda ıyı gelıyoır... aklıma gelenler boyle..aman kızlar dıkkat edın.
Dün doktora gittim %90 kız olarak tescillendi gibi ama arkasını dönmüştü hiçde hareket etmedi Koskocamanda çikolata yemiştim ama işe yaramadı bende
Listemizdeki son durumda 46 erkek - 30 kız
Herkese günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir umarım haftasonu cts ve pzr sabah 8 de uyandım ve geri uyuyamadım bu sabahta bir gözüm kapalı geldim desem yalan olmaz havada soğuktu.
Bulantılarım çok azaldı ama tamamen geçmedi, bugün belimde ve kasıklarımda ara ara gelip giden hafif ağrılar var adet olacakmış gibi 15+5 olduk bu arada iştahımda geçen haftaya göre çok az düzelme var. Bu sabah bağırsaklarım bozulmuştu, şok oldum kabızlıktan ölüyodum. İki gündür sabah kahvaltısı dışında yemeklerde ekmek yemedim ve sebze ağırlıklı yemek yedim ardından meyve ve yoğurt bol su tabi, ben bunun ortasını tutturamıyorum, acayip uykum var saat 11 dünya kadarda iş of offfff :84:
Bu arada çok güzel bi rüya gördüm, uzun zamandır atraksiyonlu rüya görmekten gına gelmişti iyi oldu:)
Kucağımda pamuk gibi bir erkek bebeği vardı, bebek teyzeminmiş ama ondan çok bende duruyordu.. Aman ya Rabbi nasıl bir güzellik anlatamam, bi de mis gibi kokusu.. Rüyada böyleyse acaba gerçekte kimbilir nasıl eşsiz bir duygudur.. Rabbim sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasib etsin
Gün geçtikçe özlem daha da artıyor...
Günaydın canımBiz iyiyiz teyzesi, sabah biraz başımız döndü, langur lungur geldik bana ders oldu. Pazartesileri trafik berbat oluyor biliyorum evden 5 dk önce çıksam sıkıntı çekmeyecektim.
Bizim kutlamalarımız buruk geçti, babamız yoktu. Arayan, sms gönderen, face den yazanlar oldu, sağ olsunlar. ama yine de ille de babam da babam dedi yavrucum.
Sen nasılsın? Senin bıdığın nasıl? Bu hafta da yoğun olacak mısın? Geçtiğimiz günlerde göremedik sizi, özledik :89:
kabızlık ceken bayanlar,kendınıze dıkkat edın.bagsur a yakalanırsanız allah korusun ceker durursunuz ömür billah.. bıraz evvel kanal d de taylan kümeli de soyledı sınırsız yeşil erik yıyebılırsınız kılo yapmaz ama bagırsakları calıstırır dedı ki ben hamılelıkten bu yana haftada en az 5 6 kılo yıyorum hamdolsun hıc yasamıyorum kabızlık.. yesıl erık yıyın..sonra kabak yemegı yapın,kabakta acayıp lif var buda bagırsakları temızlıyor zaten onun da tamamı suya dönüşüyormus yanı oda kılo yapmadan bagırsaklardakı sıstemı calıstırıyor..ekmegı azaltın..suyu artırıın ..bol yesıl salata yıyın salatnın ustune de haslanmıs mısır koyun oda ıyı gelıyoır... aklıma gelenler boyle..aman kızlar dıkkat edın.
Günaydın canım, haftasonu aynı dert bende de vardı. bu gece de odamızdaki misafir uyutmadı, yaz gelmeden sivri sinek geldi. Yeşilliğin dez avantajı işte. Bi kaç gündür o ağrılar bende de var, ama benim adet zamanımdı galiba onda.
Allah kolaylık versin canım, kendini yormadan yap işlerini emi
bu arada iştahının iyi gitmesine sevindimartık sende bi kaç haftaya kalmaz ''doymuyorumm'' nidalarına başlarsın
bende erkek bebek gordum ruyamda.ismini ersin koymustum..ruyada gorulen isimleri koyun derler.sizce dogrumudur bu...oglumun ismini sizce ersin mi koymaliyim.
günaydınlar herkeseeee......bende haftasonu doktordayımve cinsiyetini öğrendim.kızııııııııımm olacakkk inşallah sağlıklaa ..........
Herkese günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir umarım haftasonu cts ve pzr sabah 8 de uyandım ve geri uyuyamadım bu sabahta bir gözüm kapalı geldim desem yalan olmaz havada soğuktu.
Bulantılarım çok azaldı ama tamamen geçmedi, bugün belimde ve kasıklarımda ara ara gelip giden hafif ağrılar var adet olacakmış gibi 15+5 olduk bu arada iştahımda geçen haftaya göre çok az düzelme var. Bu sabah bağırsaklarım bozulmuştu, şok oldum kabızlıktan ölüyodum. İki gündür sabah kahvaltısı dışında yemeklerde ekmek yemedim ve sebze ağırlıklı yemek yedim ardından meyve ve yoğurt bol su tabi, ben bunun ortasını tutturamıyorum, acayip uykum var saat 11 dünya kadarda iş of offfff :84:
Canım mrb.Valla bizim işler pek belli olmuyor. Neyse tek iş olsunda çalışalım. Yoksa karları düşünce patronlar laf sokuyor bize.
Ama ne olursa olsun sabahları günaydın diyeceğim mutlaka size.
Bendeki yeşil akıntı hala devam ediyor. Doktorun yazdığı ilacı da kullanmıştım 3 hafta önce ama 1 hafta falan geçirdi sonra aynen devam etti. Neyse yarın saat 14:30 da randevum var. Doktora soracağım. Umarım kötü bişi değildir.
Bu arada bugün bebişimi daha net hissettim. Tam 2-3 dk. durmadan tepikledi. Ayyy nasıl güzel bir duygu bu Yarabbim
Günaydın canım, haftasonu aynı dert bende de vardı. bu gece de odamızdaki misafir uyutmadı, yaz gelmeden sivri sinek geldi. Yeşilliğin dez avantajı işte. Bi kaç gündür o ağrılar bende de var, ama benim adet zamanımdı galiba onda.
Allah kolaylık versin canım, kendini yormadan yap işlerini emi
bu arada iştahının iyi gitmesine sevindimartık sende bi kaç haftaya kalmaz ''doymuyorumm'' nidalarına başlarsın
canım teşekkür ederim...faranjit beni mahvetti...ateşten öldüm 3 gün boyunca bugün şükür iyiyim.ama kulaklarıma vurdu. kulaklarım duymuyor... ağrılar bendede oluyordu...hatta şaşırdım da sürekli yattığım halde bu ne dedim...normaldir...
Hanzadem benim bulantılarım çok azaldı. darısı sana. 16+2 olduk. 15. haftada 2 gün olsa, 2-3 gün olmayıp beni rahatlatıyordu. Ama sadece sabahları olduğundan ben rahatsız olmuyorum. Darısı sana tatlım. Geçecek, emin ol geçecek. kendini şartla biraz da tamam mı
Benimde hafif sızılarım oluyor. Böyle göbüşüme sanki DC voltaj verilmiş gibi bir çarpma hissi oluyor ama saniyelik. Gelip geçiyor. Bence normaldir. Ama göbeğim çok hassaslaştı yaa. Bugün tül çorabımın lastikli kısmını göbeğimin üzerine geçiremedim. Elimi değsem sızlıyor. Sizde de var mı?
kızlar herkese günaydınlar herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım neler oldu bilmiyorum hepinizin annler günü kutlu olsun inşallah seneye bebişlerimizle mutlu ve huzurlu kutlamayı nasip eder Allah..
misafirlerimi dün akşam gönderdim hazırlıklar falan baya yoruldum dün akşama kadarda gezdik şehir dışına falan çıktık çok yoruldum ama uzun zamandır evdeydim çok sıkıllmıştım iyi oldu doktorun dediklerinin dışına çıktım yolculuk yaptım uzun yürüyüş yaptım ama napiiimm çok sıkılmıştım
Ayy vızır vızır gitmekte bilmez o kulağının dibinden, ama olsun yeşillik içinde olda sivrisineğe çözüm bulunur :) benim daha 1 hafta var zamanıma alıştım artık ağrısız sızısız gün geçiremedim :)) Doyduğumu anlamıyorum ama acıktığımı hissediyorum önceden acıktığımıda hissetmiyordum ancak başım dönmeye başlayınca yiyordum. Ama şimdi karnım acıkıyor :)) Tabi doydummu doymadımmı anlamıyorum yakında onuda anlarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?