2011 Ekim Anneleri

Günaydın yeşimcim, benimde aklım sendendiydi kaç gündür göremeyince... Geçmiş olsun canım
Sen yaşı o kadar takma bence, baksana doğuda doğurganlık yaşı hiç bitmiyor gayette sağlıklı doğuruyorlar hem de

Son düzenleme:

Eriği bende çok yerim ama sorunum devam ediyor, ama eskisi gibi beni yırmuyor en azından
sağol iremcim...

Dün doktora gittim %90 kız olarak tescillendi gibi ama arkasını dönmüştü hiçde hareket etmedi Koskocamanda çikolata yemiştim ama işe yaramadı bende
Listemizdeki son durumda 46 erkek - 30 kız

bende çikolata yiyip gitmiştim cnm benimki kıpır kıpırdı kosuyordu sanki zaten benim bebegim çok hareketli olacak galiba hiç durmuyo cnm kızım benim.

günaydınlar herkeseeee......bende haftasonu doktordayımve cinsiyetini öğrendim.kızııııııııımm olacakkk inşallah sağlıklaa ..........

Günaydın canım, haftasonu aynı dert bende de vardı. bu gece de odamızdaki misafir uyutmadı, yaz gelmeden sivri sinek geldi. Yeşilliğin dez avantajı işte. Bi kaç gündür o ağrılar bende de var, ama benim adet zamanımdı galiba onda.

Allah kolaylık versin canım, kendini yormadan yap işlerini emi
bu arada iştahının iyi gitmesine sevindim artık sende bi kaç haftaya kalmaz ''doymuyorumm'' nidalarına başlarsın

bende erkek bebek gordum ruyamda.ismini ersin koymustum..ruyada gorulen isimleri koyun derler.sizce dogrumudur bu...oglumun ismini sizce ersin mi koymaliyim.

Canım mrb. Valla bizim işler pek belli olmuyor. Neyse tek iş olsunda çalışalım. Yoksa karları düşünce patronlar laf sokuyor bize.
Ama ne olursa olsun sabahları günaydın diyeceğim mutlaka size.
Bendeki yeşil akıntı hala devam ediyor. Doktorun yazdığı ilacı da kullanmıştım 3 hafta önce ama 1 hafta falan geçirdi sonra aynen devam etti. Neyse yarın saat 14:30 da randevum var. Doktora soracağım. Umarım kötü bişi değildir.

Bu arada bugün bebişimi daha net hissettim. Tam 2-3 dk. durmadan tepikledi. Ayyy nasıl güzel bir duygu bu Yarabbim

Ekmeği kestim artık baktım olacak gibi değil o bile rahatlattı beni aslında, hemoroidin zaten vardı geçenlerde berbattım şimdi daha iyiyim çok dikkat ediyorum artık sağol uyarıların için uygulamaya çalışacağım..

canım teşekkür ederim...faranjit beni mahvetti...ateşten öldüm 3 gün boyunca bugün şükür iyiyim.ama kulaklarıma vurdu. kulaklarım duymuyor... ağrılar bendede oluyordu...hatta şaşırdım da sürekli yattığım halde bu ne dedim...normaldir...

bende erkek bebek gordum ruyamda.ismini ersin koymustum..ruyada gorulen isimleri koyun derler.sizce dogrumudur bu...oglumun ismini sizce ersin mi koymaliyim.

Merhaba öncelikle hoşgeldiniz, aramıza yeni katıldınız galiba.. Bebeğiniz hayırla gelir inş
Bu isim mevzusu çok ince bir mevzu, kıyamet günü isimlerimizle çağrılacağımız için Peygamber Efendimiz evlatlarınıza anlamı güzel olan isimler koyun diyor. Bu konuda Hadis-i Şerifler de mevcut zaten. Rüyada görülen isimden ziyade anlamı güzel olan bir isim seçmeniz daha yerinde olur. Çünkü rüyaların çoğu bilinçaltı ürünüdür. Bu durumda rüyamızda anlamsız bir isimde çıkabilir karşımıza

Hanzadem benim bulantılarım çok azaldı. darısı sana. 16+2 olduk. 15. haftada 2 gün olsa, 2-3 gün olmayıp beni rahatlatıyordu. Ama sadece sabahları olduğundan ben rahatsız olmuyorum. Darısı sana tatlım. Geçecek, emin ol geçecek. kendini şartla biraz da tamam mı
Benimde hafif sızılarım oluyor. Böyle göbüşüme sanki DC voltaj verilmiş gibi bir çarpma hissi oluyor ama saniyelik. Gelip geçiyor. Bence normaldir. Ama göbeğim çok hassaslaştı yaa. Bugün tül çorabımın lastikli kısmını göbeğimin üzerine geçiremedim. Elimi değsem sızlıyor. Sizde de var mı?

Geçmiş olsun rumuzum.. İyi hadi kar artırıcam diye yeğenimi yorma emii ay o şey baloncuk patlamasının biraz şiddetli halimi:44: iki gündür, üstelik dün akşam bende iyice hissettim. Bi de tarif edebilsem

kızlar herkese günaydınlar herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım neler oldu bilmiyorum hepinizin annler günü kutlu olsun inşallah seneye bebişlerimizle mutlu ve huzurlu kutlamayı nasip eder Allah..

misafirlerimi dün akşam gönderdim hazırlıklar falan baya yoruldum dün akşama kadarda gezdik şehir dışına falan çıktık çok yoruldum ama uzun zamandır evdeydim çok sıkıllmıştım iyi oldu doktorun dediklerinin dışına çıktım yolculuk yaptım uzun yürüyüş yaptım ama napiiimm çok sıkılmıştım

Ayy vızır vızır gitmekte bilmez o kulağının dibinden, ama olsun yeşillik içinde olda sivrisineğe çözüm bulunur :) benim daha 1 hafta var zamanıma alıştım artık ağrısız sızısız gün geçiremedim :)) Doyduğumu anlamıyorum ama acıktığımı hissediyorum önceden acıktığımıda hissetmiyordum ancak başım dönmeye başlayınca yiyordum. Ama şimdi karnım acıkıyor :)) Tabi doydummu doymadımmı anlamıyorum yakında onuda anlarım :))

Rica ederim tatlım Ben de ateş yokda faranjitin diğer etkileri var ama kulaklarımda bi kaç kiloluk ağırlık taşıyorum sankigeçer inş, Allah şifa hepimize dert değil nimet bunlar:82:

İnşalah canım inşallah, o hassasiyet bendede var canım göbüş değilde daha aşağı rahimin üstü ama göbeğimde sızlıyor ama iğneden sanırım , rumuzum seninle başından beri belirtilerimiz aynı gidiyor, seni takip ediyorum inşallah biter benimkide...

Eslemcim sen yinede çok fazla doktorun dediğinden çıkmamaya çalış kendini çok yorma dikkat et :)

Sorma canımcım halbuki akşamdan ilaç takmıştım.. Ama tepemizde dönüp durdu, cidden vızır vızır
İyi hadi maşallah, ben gibi ya doymazsam diye ağlamaya başlarsın artık bakkk

Hafta sonu ne zamandır canımın çektiği a yemeğini yemeğe gittik, kaç defadır gitsemde menüyü görünce fikir değiştiriyordum böyle olunca da canım çekmeye devam ediyordu. Neyse oturduk ben tabi a mı b mi filan derken gözlerim doldu. Eşim hayırdır canım dedi, bende hepsini yemek istiyorum dedim tamam söyleyim yeterki iste dedi ama ben hala sulugöz. Tamam canım gelicek şimdi niye hala ağlıyorsun diyor. Ben de, ya hepsini yiyemezsem diye ağlıyorum dedim

Sonuç olarak asıl canımın çektiğinin bile yarısını ancak yiyebildim ama görünce bi içim rahatladı, ferahladım ayol:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…