Hanzadem benim bulantılarım çok azaldı. darısı sana. 16+2 olduk. 15. haftada 2 gün olsa, 2-3 gün olmayıp beni rahatlatıyordu. Ama sadece sabahları olduğundan ben rahatsız olmuyorum. Darısı sana tatlım. Geçecek, emin ol geçecek. kendini şartla biraz da tamam mı
Benimde hafif sızılarım oluyor. Böyle göbüşüme sanki DC voltaj verilmiş gibi bir çarpma hissi oluyor ama saniyelik. Gelip geçiyor. Bence normaldir. Ama göbeğim çok hassaslaştı yaa. Bugün tül çorabımın lastikli kısmını göbeğimin üzerine geçiremedim. Elimi değsem sızlıyor. Sizde de var mı?
kızlar herkese günaydınlar herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım neler oldu bilmiyorum hepinizin annler günü kutlu olsun inşallah seneye bebişlerimizle mutlu ve huzurlu kutlamayı nasip eder Allah..
misafirlerimi dün akşam gönderdim hazırlıklar falan baya yoruldum dün akşama kadarda gezdik şehir dışına falan çıktık çok yoruldum ama uzun zamandır evdeydim çok sıkıllmıştım iyi oldu doktorun dediklerinin dışına çıktım yolculuk yaptım uzun yürüyüş yaptım ama napiiimm çok sıkılmıştım
gel bebem ısıtıyım seni tombul kolarımın altındaGünaydın canım pazartesi yoğunluğu, birde hava çok soğuktu sabah dondum keyifsizim hiç tadım yok bugün işlerimi bitirsem bir an evvel iyi olucak..
Merhaba kızlarr:80: Şey ben daha yeni uyandım da:78: gerçi hala uyandım mı9 pek anlayamadım gözlerim kapanıyor, kapı çalmasa eşim gelene kadar uyurdum galiba
Herkes iyi mi, keyifler nasıl, yeğenlerim nasıl hımm:82:
Geçmiş olsun rumuzum.. İyi hadi kar artırıcam diye yeğenimi yorma emiiay o şey baloncuk patlamasının biraz şiddetli halimi:44: iki gündür, üstelik dün akşam bende iyice hissettim. Bi de tarif edebilsem
İnşalah canım inşallah, o hassasiyet bendede var canım göbüş değilde daha aşağı rahimin üstü ama göbeğimde sızlıyor ama iğneden sanırım , rumuzum seninle başından beri belirtilerimiz aynı gidiyor, seni takip ediyorum inşallah biter benimkide...
canım teşekkür ederim...faranjit beni mahvetti...ateşten öldüm 3 gün boyunca bugün şükür iyiyim.ama kulaklarıma vurdu. kulaklarım duymuyor... ağrılar bendede oluyordu...hatta şaşırdım da sürekli yattığım halde bu ne dedim...normaldir...
Merhaba öncelikle hoşgeldiniz, aramıza yeni katıldınız galiba.. Bebeğiniz hayırla gelir inş
Bu isim mevzusu çok ince bir mevzu, kıyamet günü isimlerimizle çağrılacağımız için Peygamber Efendimiz evlatlarınıza anlamı güzel olan isimler koyun diyor. Bu konuda Hadis-i Şerifler de mevcut zaten. Rüyada görülen isimden ziyade anlamı güzel olan bir isim seçmeniz daha yerinde olur. Çünkü rüyaların çoğu bilinçaltı ürünüdür. Bu durumda rüyamızda anlamsız bir isimde çıkabilir karşımıza
maşallahın var benim hesap karpuz yata yata büyürmüşyatalım bebem yatalım nasıl olsa çok arıcaz ,işşallah bu günleri kocişinde ayıp etmiş insan geç gelir degilmi
canım şöyle kımıl kımıl bir şey sanki ben burdayım diyen birsey pek dadlu oluyolar oynayınca azda olsa hissettim benGeçmiş olsun rumuzum.. İyi hadi kar artırıcam diye yeğenimi yorma emiiay o şey baloncuk patlamasının biraz şiddetli halimi:44: iki gündür, üstelik dün akşam bende iyice hissettim. Bi de tarif edebilsem
Sorma canımcım halbuki akşamdan ilaç takmıştım.. Ama tepemizde dönüp durdu, cidden vızır vızır
İyi hadi maşallah, ben gibi ya doymazsam diye ağlamaya başlarsın artık bakkk
Hafta sonu ne zamandır canımın çektiği a yemeğini yemeğe gittik, kaç defadır gitsemde menüyü görünce fikir değiştiriyordum böyle olunca da canım çekmeye devam ediyordu. Neyse oturduk ben tabi a mı b mi filan derken gözlerim doldu. Eşim hayırdır canım dedi, bende hepsini yemek istiyorum dedimtamam söyleyim yeterki iste dedi ama ben hala sulugöz. Tamam canım gelicek şimdi niye hala ağlıyorsun diyor. Ben de, ya hepsini yiyemezsem diye ağlıyorum dedim
Sonuç olarak asıl canımın çektiğinin bile yarısını ancak yiyebildim ama görünce bi içim rahatladı, ferahladım ayol:82:
Sorma canımcım halbuki akşamdan ilaç takmıştım.. Ama tepemizde dönüp durdu, cidden vızır vızır
İyi hadi maşallah, ben gibi ya doymazsam diye ağlamaya başlarsın artık bakkk
Hafta sonu ne zamandır canımın çektiği a yemeğini yemeğe gittik, kaç defadır gitsemde menüyü görünce fikir değiştiriyordum böyle olunca da canım çekmeye devam ediyordu. Neyse oturduk ben tabi a mı b mi filan derken gözlerim doldu. Eşim hayırdır canım dedi, bende hepsini yemek istiyorum dedimtamam söyleyim yeterki iste dedi ama ben hala sulugöz. Tamam canım gelicek şimdi niye hala ağlıyorsun diyor. Ben de, ya hepsini yiyemezsem diye ağlıyorum dedim
Sonuç olarak asıl canımın çektiğinin bile yarısını ancak yiyebildim ama görünce bi içim rahatladı, ferahladım ayol:82:
Tünaydın hayırlı haftalar...
canım şöyle kımıl kımıl bir şey sanki ben burdayım diyen birsey pek dadlu oluyolar oynayınca azda olsa hissettim benişşallah 40 hafta daha duyraım bu arada sabah sabah canım sıkıldı
arkadaşım hamileydi düşük yapıyomuşbir oglu var benim gibi bir kayıbı 2 tanede düşügü bu 3 cü düşügü elim gitmedi telefoma birşey diyemedim anlıcagınız keyfim kaçtı aralık annelerine yzıyodu oda başımız sagolsun allah sabır versin işşallah
Amin allah sabır versin yardımcısı olsun inşalah, ben olsam aramazdım. Çünkü ben aranmak istemezdim o durumda genelde tek kalmak daha iyi geliyor insana...
:
hosbuldum aheste.uzun zamandir sizleri takip ediyordum da bi turlu uye olamamistim.ersin ismi hic aklimda yoktu.sabah ilk isim anlamina bakmak oldu. (Amacına ulaşsın, kavuşsun” anlamında kullanılır. 2. “Sen yiğitsin, kahramansın” anlamında kullanılır.) demekmis..kafam karisti dogrusu
arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum cevap verirseniz çokkkk sevinirim
sizlerde sivilcelenme oldumu yüzüm şiş gibi oldu benim cinsiyetle alakası varmı sizce
arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum cevap verirseniz çokkkk sevinirim
sizlerde sivilcelenme oldumu yüzüm şiş gibi oldu benim cinsiyetle alakası varmı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?