2011 Ekim Anneleri

Bende de oluyor o rumuzcum bi kaç gündür. Hatta dün yatak ta dönerken birden karnımın içi yırtılır gibi dehşet bişi hissettim şimdi korkarak hareket ediyorum.:44:

eslem hoşgeldin canım, kız kendini yormadan yapsaydın yürüyüşünü filan. ama iyi geldiyse bişey olmaz inş.. Ruhuna şifa olsun

Günaydın canım pazartesi yoğunluğu, birde hava çok soğuktu sabah dondum keyifsizim hiç tadım yok bugün işlerimi bitirsem bir an evvel iyi olucak..
gel bebem ısıtıyım seni tombul kolarımın altındacanım pazartesi günlerini insanlar hiç sevmez ama cuma günlerini çok severlerallah yardımcın olsun bebem anneler günün kutlu olsun

maşallahın var benim hesap karpuz yata yata büyürmüşyatalım bebem yatalım nasıl olsa çok arıcaz ,işşallah bu günlerikocişinde ayıp etmiş insan geç gelir degilmi

Geçmiş olsun rumuzum.. İyi hadi kar artırıcam diye yeğenimi yorma emii ay o şey baloncuk patlamasının biraz şiddetli halimi:44: iki gündür, üstelik dün akşam bende iyice hissettim. Bi de tarif edebilsem

Yok canım ne yorucam da stres yapıyor. Sanki para veriyoruz da, karşılığını da verin bir zahmet modunda birşeyler söyleyince canım sıkılıyor. Neyse inşallah artar satışları da laf yemem bu ay.

baloncuk patlaması gibi diyebilirim. pıt pıt bişey yaa. tarif edilmiyor ki dediğin gibi:90:

Bitecek bitecek. Tepikleri net hissedene kadar bulantı ile haberleşiyoz bıdıklarla diye düşün annesi.

Şey ben geçmişi okuyamadımda, aramıza yeni katılan annelerimiz hoşgelmişler bebişleriniz hayırlı olsun. bu arada cinsiyetler öğreniliyor maşallah bi bizim demir başlar kaldı kızlar atakta gibi allah hayırlısın ve gönlünüze göre versin

Bu arada denizcim merhaba, leynadan haberin vardı. Girabilecek mi iş yerinden...
Bi şehzade geliyor ha benim içimin bi tarafı demişti zaten, demek ki o tarafa güvenmem lazım:82:

çok geçmiş olsun yeşimcim bu kadar ağır atlattığını bilmiyordum çok üzüldüm. hamilelerin bağışıklık sisitemi çok zayıf oluyor, ekstra korunmamız gerekiyor çok dikkat et canım kendine.

Ya kızlar size bir sorum var. geçen gün internette doğum parası ile bir araştırma yaparken sitenin birinde " Doğum parası alabilmek için, doğumdan sonra işe geri dönme şartı olduğunu" okudum.

Doğumdan sonra çalışmayacağını söyleyen annişler bundan haberiniz var mıydı? Bu doğru mu?

hosbuldum aheste.uzun zamandir sizleri takip ediyordum da bi turlu uye olamamistim.ersin ismi hic aklimda yoktu.sabah ilk isim anlamina bakmak oldu. (Amacına ulaşsın, kavuşsun” anlamında kullanılır. 2. “Sen yiğitsin, kahramansın” anlamında kullanılır.) demekmis..kafam karisti dogrusu

Geçmiş olsun rumuzum.. İyi hadi kar artırıcam diye yeğenimi yorma emii ay o şey baloncuk patlamasının biraz şiddetli halimi:44: iki gündür, üstelik dün akşam bende iyice hissettim. Bi de tarif edebilsem
canım şöyle kımıl kımıl bir şey sanki ben burdayım diyen birsey pek dadlu oluyolar oynayınca azda olsa hissettim benişşallah 40 hafta daha duyraım bu arada sabah sabah canım sıkıldı
arkadaşım hamileydi düşük yapıyomuşbir oglu var benim gibi bir kayıbı 2 tanede düşügü bu 3 cü düşügü elim gitmedi telefoma birşey diyemedim anlıcagınız keyfim kaçtı aralık annelerine yzıyodu oda başımız sagolsun allah sabır versin işşallah

allah seni ne yapmasın hemi iyi bir ziyafet çekmişindir hadi gene iyisin

allah iyiliğini versin yemekle aşk yaşıyorsun resmen ahestecim yaaa :))) çok güldüm neyse gülmeyeyim komşuma gelivermesin başıma

arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum cevap verirseniz çokkkk sevinirim
sizlerde sivilcelenme oldumu yüzüm şiş gibi oldu benim cinsiyetle alakası varmı sizce

Belki bebeğinize hayırla kavuşağınızın bi müjdesi olmuştur anlamına bakılırsa yina da daha güzel isimler için vaktiniz var inş..

hayırlı günler ve hayırlı haftalar güzel annişler.
ben çok mutluyum çünkü ALLAH nasip ederse çarşamba günü Türkiyede olacağım tabi bir aksilik çıkmazsa.bana dua edin.

arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum cevap verirseniz çokkkk sevinirim
sizlerde sivilcelenme oldumu yüzüm şiş gibi oldu benim cinsiyetle alakası varmı sizce

Cinsiyetle ilgisi olduğunu sanmıyorum benim yüzümdede snein haftalarında sivilceler çıkmıştı bir çok arkadaştada çıktı hamilelikten ve kullandığımız ilaçlardan oluyor sanırım :) Geçiyor ama zamanla korkulacak bir şey değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…