2011 Ekim Anneleri

Sen mümkün olduğunca böyle şeylerden uzak dur canım. Ben bile olumsuz bişey duyduğumda göğsümde acayip bir ağırlık hissediyorum ve hiç iyi olmuyor. Kendine dikkat et ve bizim topikten çıkmaa

ziyafeti çekecektim ama azcık yeyince doydum, eşim yedi sağolsunn

Tünaydın hayırlı haftalar...
hoş geldin zeytinim ver bakıyım bir nanak
Sorun şu ki kapıya kimin geldiğini bilmiyorum bebem daha kocişin gelmesine biraz var

canım uyumam uyumam tam uyurum ya kapı ya telefon çalar birde yanlış tel olunca sinir oluyorum ya:95::95::95:normaldede uykuyu sevmeyen biriyim bu kesme şeker felegimi şaşırttı vallahi sabahın köründe kaldırır gece uyutur ara sıra levebaya kaldırır midemi hiç sormayın amanın çok fena bugün bulanıyo amanınsaçları çıkınca diyolar acaba ne kadrı dogru:44::44:

Merhaba canım. Menüye bakıp bakıp ağladığın mesajını okurken gülmekten karnım ağrıdı :) ilahi aheste sen çok yaşa e mi :) Leyna'dan bugün haber almadım canım facede de yok. orda görürsem sorar bilgi veririm burdan.
Benim için de bi şeyler desin o tarafın :) Biz de gidicez inşallah haftaya öğrenicez. Ben iki defa erkek, bir defa kız gördüm rüyamda. iki erkeği bebek olarak gördüm, kız olan rüyamda doktor, kayıt defterine büyük harflerle KIZ yazıyordu, bebişi görmedim orda:44: sabırsızlanmaya başladım artık :) önceli hiiiiç önemli değil diyordum ama şimdi çoook merak ediyorum.

yaa benim haberim yoktu. topiğimizin mali müşaviri sn usluem hanımefendi miydi acaba bizi aydınlatabilirler mi:)

arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum cevap verirseniz çokkkk sevinirim
sizlerde sivilcelenme oldumu yüzüm şiş gibi oldu benim cinsiyetle alakası varmı sizce

Ben de ilk zamanlar bi sivilce patlaması yaşamıştım, ama geçti çok şükür. hormanlarla alakalı olablir, yoğun yağ salgılayabilir mesela...

bu arada geçen gün komşucum, belli oğlan olduğu gülleşmişsin dedihıh zaten güzledim ki ben

hayırlı günler ve hayırlı haftalar güzel annişler.
ben çok mutluyum çünkü ALLAH nasip ederse çarşamba günü Türkiyede olacağım tabi bir aksilik çıkmazsa.bana dua edin.

Maşallh, sevindim senin adına neclacım.. Hasret bitiyor inş desene. Artık bize de yazarsın bol bol

sorma denizcim...resmen çürüğe çıktığımı zannettim...bu ateşin çocuğuma zararı olmamıştır inşallah...3 gün boyunca 5 saat arayla yükseldi...(

Ay çok acayip bişey ya hepsini görüpde bi an yiyemeceğini düşünmek:78:
İyidir inş leynamız, eksikliği belli bilmem ki denişzcim bana erke gibi geliyor sanki, hatta hanzedende bence erkek haberi gelecek hayırlısı bakalım

kızlar cuma lcw gittim harika hamile kıyafetleri var günlük ve çok ucuz iki pantolon iki üst aldım 105 ödedim şaka gibi

Son düzenleme:
yiihhuu :) tiroid değerlerim normale ulaştı sonunda. birkaç aydır 2,5'un altına çekmeye çalışıyordu doktorum. 2,36 çıkmış. yeni bir doz ayarlaması yaptı. gayet iyiymiişş

İnşallah sağ salim gelirsiniz canım çok sevindim senin adına :)

inş canım çok teşekkür edrim.

Maşallh, sevindim senin adına neclacım.. Hasret bitiyor inş desene. Artık bize de yazarsın bol bol

çok sağol canım.evet hasret bitiyor çok özledim ailemi vatanımı herşeyi anlatamam.evet canım inş bundan sonra daha aktif olurum buranın sıkıntısı olmaz sonuçta.ama ilk zamanlar ev işleri beni biraz yoracak ee malum ev kaç aydır kapalı.

kızlar cuma lcw gittim harika hamile kıyafetleri var günlük ve çok ucuz iki pantolon iki üst aldım 105 ödedim şaka gibi

Hayırlı olsun canım, bende perşembe günü bakmıştım acele etmeyim bi kaç yere daha bakıyım dedim ama cumartesi tekrar gittiğimizde beğendiğim parçalar kalmamıştı. En çokda beğendiğim elbisenin bedeninin kalmayışı koydu... Çok rahat ve şık bi şeydi ben de iki tane beli lastikli tiril tiril etek aldım
varlığı hiç belli olmuyor şey ama hamile tişörtleri de bitmişti, bi kaç şubeye baktık hemde ayrıca netede kalmamıştı. neyse nasib....

yiihhuu :) tiroid değerlerim normale ulaştı sonunda. birkaç aydır 2,5'un altına çekmeye çalışıyordu doktorum. 2,36 çıkmış. yeni bir doz ayarlaması yaptı. gayet iyiymiişş

Sahi canım sen geçen gün bunun için gitmiştin demi, iyi çıkmasına sevindim maşallah

aman sağ salim gelde işi gücü dert eme, yardım eden olur mutlaka olmasa bile ne gam yavaş yavaş yaparsın inş.. sana güveniyoruz

sen tarif et ben yollıyim sana burda çok şeşit var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…