canım şöyle kımıl kımıl bir şey sanki ben burdayım diyen birsey pek dadlu oluyolar oynayınca azda olsa hissettim benişşallah 40 hafta daha duyraım bu arada sabah sabah canım sıkıldı
arkadaşım hamileydi düşük yapıyomuşbir oglu var benim gibi bir kayıbı 2 tanede düşügü bu 3 cü düşügü elim gitmedi telefoma birşey diyemedim anlıcagınız keyfim kaçtı aralık annelerine yzıyodu oda başımız sagolsun allah sabır versin işşallah
allah seni ne yapmasın hemi iyi bir ziyafet çekmişindir hadi gene iyisin
hoş geldin zeytinim ver bakıyım bir nanakTünaydın hayırlı haftalar...
Sorun şu ki kapıya kimin geldiğini bilmiyorum bebemdaha kocişin gelmesine biraz var
Şey ben geçmişi okuyamadımda, aramıza yeni katılan annelerimiz hoşgelmişlerbebişleriniz hayırlı olsun. bu arada cinsiyetler öğreniliyor maşallah bi bizim demir başlar kaldı kızlar atakta gibi allah hayırlısın ve gönlünüze göre versin
Bu arada denizcim merhaba, leynadan haberin vardı. Girabilecek mi iş yerinden...
Bi şehzade geliyor habenim içimin bi tarafı demişti zaten, demek ki o tarafa güvenmem lazım:82:
allah iyiliğini versin yemekle aşk yaşıyorsun resmen ahestecim yaaa :))) çok güldüm neyse gülmeyeyim komşuma gelivermesin başıma
hayırlı günler ve hayırlı haftalar güzel annişler.
ben çok mutluyum çünkü ALLAH nasip ederse çarşamba günü Türkiyede olacağım tabi bir aksilik çıkmazsa.bana dua edin.
Ya kızlar size bir sorum var. geçen gün internette doğum parası ile bir araştırma yaparken sitenin birinde " Doğum parası alabilmek için, doğumdan sonra işe geri dönme şartı olduğunu" okudum.
Doğumdan sonra çalışmayacağını söyleyen annişler bundan haberiniz var mıydı? Bu doğru mu?
arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum cevap verirseniz çokkkk sevinirim
sizlerde sivilcelenme oldumu yüzüm şiş gibi oldu benim cinsiyetle alakası varmı sizce
hayırlı günler ve hayırlı haftalar güzel annişler.
ben çok mutluyum çünkü ALLAH nasip ederse çarşamba günü Türkiyede olacağım tabi bir aksilik çıkmazsa.bana dua edin.
arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum cevap verirseniz çokkkk sevinirim
sizlerde sivilcelenme oldumu yüzüm şiş gibi oldu benim cinsiyetle alakası varmı sizce
çok geçmiş olsun yeşimcim bu kadar ağır atlattığını bilmiyordum çok üzüldüm. Hamilelerin bağışıklık sisitemi çok zayıf oluyor, ekstra korunmamız gerekiyor çok dikkat et canım kendine.
Merhaba canım. Menüye bakıp bakıp ağladığın mesajını okurken gülmekten karnım ağrıdı :) ilahi aheste sen çok yaşa e mi :) Leyna'dan bugün haber almadım canım facede de yok. orda görürsem sorar bilgi veririm burdan.
Benim için de bi şeyler desin o tarafın :) Biz de gidicez inşallah haftaya öğrenicez. Ben iki defa erkek, bir defa kız gördüm rüyamda. iki erkeği bebek olarak gördüm, kız olan rüyamda doktor, kayıt defterine büyük harflerle KIZ yazıyordu, bebişi görmedim orda:44: sabırsızlanmaya başladım artık :) önceli hiiiiç önemli değil diyordum ama şimdi çoook merak ediyorum.
Amin allah sabır versin yardımcısı olsun inşalah, ben olsam aramazdım. Çünkü ben aranmak istemezdim o durumda genelde tek kalmak daha iyi geliyor insana...canım şöyle kımıl kımıl bir şey sanki ben burdayım diyen birsey pek dadlu oluyolar oynayınca azda olsa hissettim benişşallah 40 hafta daha duyraım bu arada sabah sabah canım sıkıldı
arkadaşım hamileydi düşük yapıyomuşbir oglu var benim gibi bir kayıbı 2 tanede düşügü bu 3 cü düşügü elim gitmedi telefoma birşey diyemedim anlıcagınız keyfim kaçtı aralık annelerine yzıyodu oda başımız sagolsun allah sabır versin işşallah
:
canım aramadım zaten elim gitmedi rahim açıklıgınada yazıyorumya ben orda okudum demin sag olsun serklaj oldugumda kaç kere aradı zaten kesesi gelişmemiş 7,5 haftalıkken 4,5 haftalık görünüyomuş allah yardımcısı olsun işin kötüsü kürtajla alıcaklar patolojiye götürüceklermiş eşinide arştırıcaklarmışrabbim kimseye vermesin evlat acısı benim gibi dogurdu bebegimi kövezde 8 gün yasadı oglum rabbime şükrediyorumki beni öyle imtaan etmedi ne olurdu halim düşünmesi bile zor allah korusun bebegimi ve beni yarın 11 randevu aldım bakalım benim kesme şeker kendini göstericekmi
Sen mümkün olduğunca böyle şeylerden uzak dur canım. Ben bile olumsuz bişey duyduğumda göğsümde acayip bir ağırlık hissediyorum ve hiç iyi olmuyor. Kendine dikkat et ve bizim topikten çıkmaa
ziyafeti çekecektim ama azcık yeyince doydum, eşim yedi sağolsunn
sen çok yaşa hemiZaten gülün diye yazdım ayolhepimiz aynı aşkla yaşayalımmm düşünüyorumda o halini kesin gülme krizlerine girerdim ben
diyete girdim kilo alıcam diye bir şey yemiyorum tabi sinirden agladıgımı biliyorum eşim başladı kıyamam sana diye eliyle beslemiştidedi canın ne istiyo amanın gözüm sen bir dön halimi görseniz 1 hafta boşa gitti sonrada oturdum aglşadım kanıma neden girdin diye halim aklıma geliyoda
İnşallah sağ salim gelirsiniz canım çok sevindim senin adına :)
Maşallh, sevindim senin adına neclacım.. Hasret bitiyor inş desene. Artık bize de yazarsın bol bol
yiihhuu :) tiroid değerlerim normale ulaştı sonunda.birkaç aydır 2,5'un altına çekmeye çalışıyordu doktorum. 2,36 çıkmış. yeni bir doz ayarlaması yaptı. gayet iyiymiişş
kızlar cuma lcw gittim harika hamile kıyafetleri var günlük ve çok ucuz iki pantolon iki üst aldım 105 ödedim şaka gibi
yiihhuu :) tiroid değerlerim normale ulaştı sonunda.birkaç aydır 2,5'un altına çekmeye çalışıyordu doktorum. 2,36 çıkmış. yeni bir doz ayarlaması yaptı. gayet iyiymiişş
inş canım çok teşekkür edrim.
çok sağol canım.evet hasret bitiyor çok özledim ailemi vatanımı herşeyi anlatamam.evet canım inş bundan sonra daha aktif olurum buranın sıkıntısı olmaz sonuçta.ama ilk zamanlar ev işleri beni biraz yoracak ee malum ev kaç aydır kapalı.
Hayırlı olsun canım, bende perşembe günü bakmıştım acele etmeyim bi kaç yere daha bakıyım dedim ama cumartesi tekrar gittiğimizde beğendiğim parçalar kalmamıştı. En çokda beğendiğim elbisenin bedeninin kalmayışı koydu... Çok rahat ve şık bi şeydiben de iki tane beli lastikli tiril tiril etek aldım
varlığı hiç belli olmuyorşey ama hamile tişörtleri de bitmişti, bi kaç şubeye baktık hemde ayrıca netede kalmamıştı. neyse nasib....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?