2011 Ekim Anneleri

eski halim olsaydı inan yardım için seve seve gelirdim ben temizlik titilik manyagıyımdırda kendimayşe teyze reklamlarında ben oynamalıydım ama neyse

o hormon ne oluyu bebem benimaydınlatırsan sevinirim:44::44:

canım ben yıllardır haşimoto tiroidi (tiroid bezi fonksiyon bozukluğu) hastasıydım, hamilelikte hipotiroidi ye çevirdi bu rahatsızlık. tiroid bezinin salgıladığı 4 hormondan biri olan TSH hormonum hep yüksek çıkıyordu, 11 civarındaydı. 2 olması lazımdı. üç ayda düşürebildik sonunda. bu hormon bebeğin fiziksel ve zihinsel gelişimi için önemli. vücudun üretemediği bu hormonu her gün dışardan alıyorum ben. doz ayarlaması yapılıyor sıklıkla.
hormon değeri normal insanda 5 civarında normal sayılabiliyorken, hamilelerde daha düşük olması gerekiyormuş. aksi halde düşük yapma, cücelik ve zeka geriliği başlıca riskler arasında. Allah hepimizi korusun

sen tarif et ben yollıyim sana burda çok şeşit var

Sağol canım bakalım yeni ürünler gelsinde ona göre düşünürüz.. Fazla da bişey almıcam ben zaten evde ne olsa giyilir burası malum zaten.. İşte ancak tatişde gidersek ailelerin yanında, belki oralardan da bakarım.

cnm vallahı mali müsavır olan ben degılım ama gerı ıs bası yapmamıs gerekıyo parayı alabılmek ıcın ama aldıktan ayrılabılıyosun

hmm hatlar karıştı o zaman bende. atıyorum eyyyytt. evet evet eyt anlatsın bize :)
güzelmiş, ben dönerim paramı versinler arkama bile bakmam o zaman

rabbim korumuş kardesim aman diyim bu topigin kurucusundan izin almıyaraksana topigimiz adına önce bu bir demet çiçigi sana takdim edlim senin kadr güzel olmasalarda
bu kupayıda hakkettin hadi gene iyisinişşallah hepte böle gider allah yardımcimiz olsun

Kızlar size güzel muhabbetler, eşimcim geliyor kalkıyorum ben sonra da biraz evime bakıyım haftasonu dokunmadım da hiççç:78: neyse zaten en çok çene yapan bendim:82: siz de fazla yapmayın da gelince okuması kolay olsun emii:87: Öptük sizi

Son düzenleme:
kızlar şimdi eşim aradı.vizemizin süresi bittiği için vizemizi uzatıcaklardı eşimde bilet talebinde bile bulunmuştu ama vizemiz daha çıkmamış o yüzden gelişim ertelendi.buraya gelirkende kaç ay vize problemi yaşadım şimdi gidiceğim yine aynı problem.vize bittiği için şimdi ülkeden çıkışada izin vermezler offff offf.Rabbimin bir bildiği vardır diyorum ve sabrediyorum.

Merhaba kızlar...
Öncelikle iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Bir kaç gündür çok yoğundum bir türlü giremedim ama çok merak ettim sizi, umarım herkez çok iyiidr..

ahh canıım çok naziksin. veren eller kadar güzeller teşekkür ederim
Amin paşamcım. hepimizin her türlü testi tertemiz çıkar inşallah sorunsuz tamamlarız bu süreci.

birşey sorucam sizlere ben 3 test için doktora gidicemya yarın yaparmı birde aç dok farkediyomu haberi olan varsa yazıversin beb biliyosunuz serklajlıyım korkuyorum dikişlere bir şey olur diye bu arda yaşasın 15 haftalık olmusuz teyzeleri yasasınallahım 40 haftaları göstermesi dilegiyle çok şükür yarın dışarı çıkıcam taksiylede olsa gezicem onada çok seviniyorum vallahi

ahh canıım çok naziksin. veren eller kadar güzeller teşekkür ederim
Amin paşamcım. hepimizin her türlü testi tertemiz çıkar inşallah sorunsuz tamamlarız bu süreci.

işşallah dogum eden arkadaşlar kupalarını kaldırır başardım diye bugün çok duygusalımmı ney eşim işe giderken beni öptü yatakta sonra yürüdü geri döndü yavrumuzuda öptü anneyi üzme tamammı dedi ay suartındaki sevinci görseydiniz çok duygulandım ben ya o hareketten dolayıişşallah eşimin benem kursagımda kalmazda sevindiririm eşimi en çok onun için isti,yorum kendimden vaz geçtim inanın okadar hakkediyoki

neyse ben buralardayım siz yaza durun anacım tek kaldı yarın gidicek evine gene tek gene yasnlız kalıcamama sizler varsınız iyikide varsınız canlarım benim

canım aç tok farketmiyor.inş hep beraber görcez o güzel günleri

yiihhuu :) tiroid değerlerim normale ulaştı sonunda. birkaç aydır 2,5'un altına çekmeye çalışıyordu doktorum. 2,36 çıkmış. yeni bir doz ayarlaması yaptı. gayet iyiymiişş

Hadi gözün aydın canım. hep böyle güzel sonuçlar al inşallah.

Usluemmm? Ama doğum parasını isteyen parça parça isteyen toplu olarak 4 ay sonunda alabilir diyor. ben parça parça almayı seçsem 2 ay sonra işe dönüp dönmeyeceğimi kim bilecek?

:)))))) yasim 25 17+3 haftalik hamileyim..bir oglum olacak eger degismezse :))) cinsiyeti degisenler cok okuduklarima gore..degisirse sizlerle paylasirim

canim yasitiz seninle..banada erkek dedi ama sonra 2 hafta boyunca gostermeyince doktorda bizde supheye dustuk :) bugun gene gidecegim dr a umarim gosterir :)

hayırlısı olsun nejlacım her şeyde bir hayır vardır, canını sıkma hemen. çabucak çıkar inşallah vizeniz. arkadana bakmadan gelirsin sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…