kızlar şimdi eşim aradı.vizemizin süresi bittiği için vizemizi uzatıcaklardı eşimde bilet talebinde bile bulunmuştu ama vizemiz daha çıkmamış o yüzden gelişim ertelendi.buraya gelirkende kaç ay vize problemi yaşadım şimdi gidiceğim yine aynı problem.vize bittiği için şimdi ülkeden çıkışada izin vermezler offff offf.Rabbimin bir bildiği vardır diyorum ve sabrediyorum.
şu an kaç haftalık bebişin?
birşey sorucam sizlere ben 3 test için doktora gidicemya yarın yaparmı birde aç dok farkediyomu haberi olan varsa yazıversin beb biliyosunuz serklajlıyım korkuyorum dikişlere bir şey olur diyebu arda yaşasın 15 haftalık olmusuz teyzeleri yasasın allahım 40 haftaları göstermesi dilegiyle çok şükür yarın dışarı çıkıcam taksiylede olsa gezicem onada çok seviniyorum vallahi
hayırlısı olsun nejlacım her şeyde bir hayır vardır, canını sıkma hemen. çabucak çıkar inşallah vizeniz. arkadana bakmadan gelirsin sonra :)
Canım üzülme. Herşeyde bir hayır vardır. Geç gitmenin senin için bir hayrı vardır mutlaka ki böyle gelişmiş olaylar.
canım kilom utanarakpaşam, üçlü testi 16.haftadan sonra yapıyorlar genelde ama doktorun yapalım derse açlık tokluk fark ertmiyor. Kan veriyorsun birde ogünkü kilonu tartıyorlar yani beni tarttılar ve labaratuardaki doktor kilomu nezaman tartıldığımı şuanki kilom olup olmadığını sordu bende biraz önce tartıldım dedim oda kilonun doğru olması çok önemli dedi. Başkada bişi yok zaten 2 günde çıkıyo bende yarın öğleden sonra test sonucumu almaya gidicem inşallah hepimizin ki iyi çıkar
kızlarrrrrrrrrr 2:20 gece randevum varrr inşallah artık bize cinsiyetini gösterir meraktan catlıcam.... Dua edinnn neolur ....gelince yazarımmmmm
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.usher bebeğe lazım örgü kıyafetler..devamı için linki tıklayın lütfen kız ve erkek bebekler için çok güzel örgü linkleri mevcut..sipariş için bana özelden yazabilirsiniz....hanzademin bebek örgüleri -sipariş için hanzadefdr@hotmail.com - Blogcu buyrun içeri
Usluemmm!!! Sesimi duy.
Doğum parasını isteyen parça parça, isteyen toplu olarak 4 ay sonunda alabilir diyor. ben parça parça almayı seçsem 2 ay sonra işe dönüp dönmeyeceğimi kim bilecek?
yada parayı parça parça aldıktan sonra işe dönmeyince ne yapıyorlar?
Yani benim işe dönüp dönmediğimi kontrol ettikten sonra mı veriyorlar doğum parasını? Eğer öyleyse benim min. ne kadar çalışmam gerekiyor?
kafamda bir sürü soru işareti oluştu. Bilen varsa cevaplasın lütfennn
Usluemmm!!! Sesimi duy.
Doğum parasını isteyen parça parça, isteyen toplu olarak 4 ay sonunda alabilir diyor. ben parça parça almayı seçsem 2 ay sonra işe dönüp dönmeyeceğimi kim bilecek?
yada parayı parça parça aldıktan sonra işe dönmeyince ne yapıyorlar?
Yani benim işe dönüp dönmediğimi kontrol ettikten sonra mı veriyorlar doğum parasını? Eğer öyleyse benim min. ne kadar çalışmam gerekiyor?
kafamda bir sürü soru işareti oluştu. Bilen varsa cevaplasın lütfennn
Usluem edebiyatçı değilmiydi canımbildiğim kadarı ile çalışması gerekiyor rumuzcum çünkü 8 hafta doğum öncesi 8 haftada doğum sonrası aldığımız ücret zaten izinli sayıldığımız döneme tekabul ediyor. Yani izinli olduğumuz için para veriyorlar bize... bu demek oluyorki sonrasında ssk nın işlemesi lazım mantıken yani. Ama merak edip müşavirimizi aradım az sonra dönecek bana bende sana söylerim :)
cnm ya o konuda pek bı bılgım yok ise donup ssk devam etmesı gerektıgını bılıyorum sadece
hanzede cnm ben desinatorum
Usluem kusura bakma canım ya. E peki sen nereden öğreniyon bu teferruatları? maşallah... neyse bizde yavaş yavaş öğreniyoruz bakalım.
dogum yapıp alan arkadaslarım var onlardan duyduklarım benımde ama tam bı arastırmak lazım neyın ne oldugunu soyledıgın gıbı ona gore davranalım bana hanı donersın parayı alıncada cıkısını verısın zaten 15 gunde yatırıyolar parayı demıslerdı
cnm ya o konuda pek bı bılgım yok ise donup ssk devam etmesı gerektıgını bılıyorum sadece
hanzede cnm ben desinatorum
Allah allaaah bende paranın istenirse doğum yapıp, gerekli evrakları ssk ya bildirdikten yaklaşık 1 ay sonra hakedilen paranın alınabileceğini biliyordum.
Mesela 900 tl brütü olan biri alacağı 600*4 = 2400 TL'yi ister aylık 600 TL olarak, ister izin bitimi 2400 TL olarak alabilir diye biliyordum. Bu durumda izin bitene kadar para alamıyoruz.
yiihhuu :) tiroid değerlerim normale ulaştı sonunda.birkaç aydır 2,5'un altına çekmeye çalışıyordu doktorum. 2,36 çıkmış. yeni bir doz ayarlaması yaptı. gayet iyiymiişş
Yaa :)) Aklımda öğretmen ve edebiyatçı diye kalmışsın canım kusura bakma :)
rica ederım cnm onemlı degıl 32 haftadan sonra degılmırdı ızın ben oyle bılıyorum ondan sonra zaten doguma ıkı ay kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?