2011 Ekim Anneleri

Canım üzülme. Herşeyde bir hayır vardır. Geç gitmenin senin için bir hayrı vardır mutlaka ki böyle gelişmiş olaylar.

paşam, üçlü testi 16.haftadan sonra yapıyorlar genelde ama doktorun yapalım derse açlık tokluk fark ertmiyor. kan veriyorsun birde ogünkü kilonu tartıyorlar yani beni tarttılar ve labaratuardaki doktor kilomu nezaman tartıldığımı şuanki kilom olup olmadığını sordu bende biraz önce tartıldım dedim oda kilonun doğru olması çok önemli dedi. başkada bişi yok zaten 2 günde çıkıyo bende yarın öğleden sonra test sonucumu almaya gidicem inşallah hepimizin ki iyi çıkar

hayırlısı olsun nejlacım her şeyde bir hayır vardır, canını sıkma hemen. çabucak çıkar inşallah vizeniz. arkadana bakmadan gelirsin sonra :)

öyle tabiki vardır bir hayır diyorum bende ama kendimi çok alıştırmıştım dönmeye.inş çabuk çıkar.ondan şüphe yok zaten arkama kesinlikle bakmıcam.
Canım üzülme. Herşeyde bir hayır vardır. Geç gitmenin senin için bir hayrı vardır mutlaka ki böyle gelişmiş olaylar.

evet canım hayırlısı böyleymiş diyorum bende.Rabbimin bir bildiği vardır.biraz daha dişimizi sıkıp buraya sabredecez artık.yapacak bişey yok.

kızlarrrrrrrrrr 2:20 gece randevum varrr inşallah artık bize cinsiyetini gösterir meraktan catlıcam.... dua edinnn neolur ....gelince yazarımmmmm

canım kilom utanarak 90 3 kilo vermişimbebegi ölçüyolar makinada onuda biliyorum uyumlu diye bakalım ne göstericek zaman ne verirse yaradan hayırlısını vresin işşallah sag ol aydınlattıgın için işşallah saglıklı sonuçlar almak dilegiyle
kızlarrrrrrrrrr 2:20 gece randevum varrr inşallah artık bize cinsiyetini gösterir meraktan catlıcam.... Dua edinnn neolur ....gelince yazarımmmmm

ay bak merak ettim bende ne acaba cinsiyeti benimde yarın belli olur işşallah şimdiden tebrik ederim yeni cinsiyetlerini ögrenmiş anne adayları ben buralardayım gene dönerim size anneyi yanlız bırakmayım:82::82:

Usluemmm!!! Sesimi duy.

Doğum parasını isteyen parça parça, isteyen toplu olarak 4 ay sonunda alabilir diyor. ben parça parça almayı seçsem 2 ay sonra işe dönüp dönmeyeceğimi kim bilecek?

yada parayı parça parça aldıktan sonra işe dönmeyince ne yapıyorlar?

Yani benim işe dönüp dönmediğimi kontrol ettikten sonra mı veriyorlar doğum parasını? Eğer öyleyse benim min. ne kadar çalışmam gerekiyor?

kafamda bir sürü soru işareti oluştu. Bilen varsa cevaplasın lütfennn

Merhaba kızlarrr... Sağlıklı haftalar hepimize. Raporlu olduğumdan hep evdeyim biliyorsunuz. Buna rağmen yataktan zor kalkıyorum. Hamilelikten mi, bahardan mı bilemiyorum artık nedenini. Allah tüm çalışan arkadaşlara güç kuvvet versin.

Usluem edebiyatçı değilmiydi canım bildiğim kadarı ile çalışması gerekiyor rumuzcum çünkü 8 hafta doğum öncesi 8 haftada doğum sonrası aldığımız ücret zaten izinli sayıldığımız döneme tekabul ediyor. Yani izinli olduğumuz için para veriyorlar bize... bu demek oluyorki sonrasında ssk nın işlemesi lazım mantıken yani. Ama merak edip müşavirimizi aradım az sonra dönecek bana bende sana söylerim :)

cnm ya o konuda pek bı bılgım yok ise donup ssk devam etmesı gerektıgını bılıyorum sadece

hanzede cnm ben desinatorum

Canımsın... teşekkür ederim. Valla öyleyse bütün planlarım bozulur. Acaba ne kadar daha çalışmak gerekir doğum sonrası?:95: Bilelimde kendimizi ona göre hazırlayalım bizde ama dimi...

Usluem Edebiyatçı mıydı? Ayy !! Neyse gelince kendisi söylesin artık

cnm ya o konuda pek bı bılgım yok ise donup ssk devam etmesı gerektıgını bılıyorum sadece

Usluem kusura bakma canım ya. E peki sen nereden öğreniyon bu teferruatları? maşallah... neyse bizde yavaş yavaş öğreniyoruz bakalım.

Usluem kusura bakma canım ya. E peki sen nereden öğreniyon bu teferruatları? maşallah... neyse bizde yavaş yavaş öğreniyoruz bakalım.

dogum yapıp alan arkadaslarım var onlardan duyduklarım benımde ama tam bı arastırmak lazım neyın ne oldugunu soyledıgın gıbı ona gore davranalım bana hanı donersın parayı alıncada cıkısını verısın zaten 15 gunde yatırıyolar parayı demıslerdı

Allah allaaah bende paranın istenirse doğum yapıp, gerekli evrakları ssk ya bildirdikten yaklaşık 1 ay sonra hakedilen paranın alınabileceğini biliyordum.
Mesela 900 tl brütü olan biri alacağı 600*4 = 2400 TL'yi ister aylık 600 TL olarak, ister izin bitimi 2400 TL olarak alabilir diye biliyordum. Bu durumda izin bitene kadar para alamıyoruz.

Yaa :)) Aklımda öğretmen ve edebiyatçı diye kalmışsın canım kusura bakma :)

[QUOTE=rumuz17;19

Öğrendim :) 38 haftalıkken hastaneye gidiyorsun iş görmezlik raporu veriyorlar biri iş yerine biri ssk ya veriliyor doğum yapıyorusn doğum yaptıktan sonrada 1 2 ay içinde ödeneğini alıyorsun sonrasında çalışma zorunluluğun yokmuş rumuzcum. Doğum yapan arkadaşlarımıda arayıp sordum emin olmak için. Parayı alabilmen için işten çıkarılmış olman iş görememen gerekiyormuş, iş göremediğin içinde ödeme yapılıyor yani sonrasında çalışman yada çalışmaman şart değil diyorlar :)

Son düzenleme:
Flaş flaş flaş!! kızlar az önce büyük büyük büyük patronumuz aradı, kem küm öhüm ile telefonu açtım beni çağırdı. eyvah hamileyim diye beni işten çıkarıyor diye düşündüm. yakında taşınıcaz, yeni ofise gitmeyebilirim beni işten çıkarabilirler demiştim ya, tam tersi kendi asistanını değil, beni götürmek istiyormuş oraya. ben de memnuniyetle ama ben bebek bekliyorum dedim (alırsanız ailece alıcaksınız bizi dedim yani ) tuhaf ama çok sevindi, tabi daha fazla ertelememek lazım filan dedi. ne zaman izne ayrılmak istediğimi sorduher konuda yardımcı olacağını, yerime geçici birini bulmak gerektiğini filan söyledi, şok oldum. beni işten çıkarıcaklar diye beklerken bir nevi terfi ettim yaşlandıkça huy değiştiriyor demek ki insanlar, torun haberi verilmiş dedeler gibi sevindi adamcağız sağolsun, çok sevindim valla.

İyide para hesabına yatırılmıyor ki sen gidip ssk ya müracat edip alıyorsun ama...

yiihhuu :) tiroid değerlerim normale ulaştı sonunda. birkaç aydır 2,5'un altına çekmeye çalışıyordu doktorum. 2,36 çıkmış. yeni bir doz ayarlaması yaptı. gayet iyiymiişş

canım çok sevindim benimde 1 ay önce 0.99a düşmüştü bugün test yaptırıcam yine sonuçlarımı alırım yarın inş değerlerim güzeldir..hamilelikdede tiroid sorunu olması zor yani kan verip duruyosun neyse önemli olan sağlıklı bebekler doğururuz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…