Flaş flaş flaş!! kızlar az önce büyük büyük büyük patronumuz aradı, kem küm öhüm ile telefonu açtım beni çağırdı. eyvah hamileyim diye beni işten çıkarıyor diye düşündüm. yakında taşınıcaz, yeni ofise gitmeyebilirim beni işten çıkarabilirler demiştim ya, tam tersi kendi asistanını değil, beni götürmek istiyormuş oraya. ben de memnuniyetle ama ben bebek bekliyorum dedim (alırsanız ailece alıcaksınız bizi dedim yani) tuhaf ama çok sevindi, tabi daha fazla ertelememek lazım filan dedi. ne zaman izne ayrılmak istediğimi sordu her konuda yardımcı olacağını, yerime geçici birini bulmak gerektiğini filan söyledi, şok oldum. beni işten çıkarıcaklar diye beklerken bir nevi terfi ettim yaşlandıkça huy değiştiriyor demek ki insanlar, torun haberi verilmiş dedeler gibi sevindi adamcağız sağolsun, çok sevindim valla.
Yaa :)) Aklımda öğretmen ve edebiyatçı diye kalmışsın canım kusura bakma :)
rica ederım cnm onemlı degıl 32 haftadan sonra degılmırdı ızın ben oyle bılıyorum ondan sonra zaten doguma ıkı ay kalıyo
Şöyle düzelteyim 32. haftada işten ayrılabilirsin ama en geç 38. haftaya kadar evrağı vermen gerekiyor :)
kızlar size bişey sorucam ya ben kilo alamıyorum aynı kilolarımda sayıklıyorum ya..karnımda yemek yiyince biraz çıkıyor açken iniyor moralim bozuluyor
Maşallah gözün aydın bebeğin uğur getirdi demekki :) Senin adına çok sevindim iyi bir işin kaybedilmesi zor olurdu :)
Bebeğin haftasına uygun gelişiyorsa canını sıkacak birşey yok ki, boşu boşuna kendini üzme arkadaşım. Sağlıklı beslenmeyi ihmal etmede tabi. Ne güzel işte Ebru Şallı gibi fit bir hamile olursun. Benim durumum daha vahim. Zayıf bir kızdım ama şimdi hafta hafta sürekli kilo alıyorum, 2 saatte bir deli gibi acıkıyorum
canım çok sevindim benimde 1 ay önce 0.99a düşmüştü bugün test yaptırıcam yine sonuçlarımı alırım yarın inş değerlerim güzeldir..hamilelikdede tiroid sorunu olması zor yani kan verip duruyosun neyse önemli olan sağlıklı bebekler doğururuz inş..
Yehhuuuu.. Hanzadecim çook teşekkür ederim canımcım. Ya birşeye bağlı olmak beni geriyor. belki devam ederim işime belki etmem ama "devam etme zorunluluğu" olmadığına sevindim.
Yalnız dikkat edin kızlar, bildiğim kadarı ile 32. haftayı doldurmadan izne çıkarsan hakkın yanıyor. Kimisi bilmeden 32. haftaya girer girmez rapor alıyorlarmış. gerçi bu bilgiyi de internetten okudum, diğer bilgi gibi yanlış olabilir ama en azından aklınızda bulunsun sorun soruşturun diye söylüyorum.
Flaş flaş flaş!! kızlar az önce büyük büyük büyük patronumuz aradı, kem küm öhüm ile telefonu açtım beni çağırdı. eyvah hamileyim diye beni işten çıkarıyor diye düşündüm. yakında taşınıcaz, yeni ofise gitmeyebilirim beni işten çıkarabilirler demiştim ya, tam tersi kendi asistanını değil, beni götürmek istiyormuş oraya. ben de memnuniyetle ama ben bebek bekliyorum dedim (alırsanız ailece alıcaksınız bizi dedim yani) tuhaf ama çok sevindi, tabi daha fazla ertelememek lazım filan dedi. ne zaman izne ayrılmak istediğimi sordu her konuda yardımcı olacağını, yerime geçici birini bulmak gerektiğini filan söyledi, şok oldum. beni işten çıkarıcaklar diye beklerken bir nevi terfi ettim yaşlandıkça huy değiştiriyor demek ki insanlar, torun haberi verilmiş dedeler gibi sevindi adamcağız sağolsun, çok sevindim valla.
Çookk teşekkür ederim hanzade. nasıl sevindim anlatamam. bizim şirkette hamilelik hoş karşılanmıyor çünkü. bugün mü yarın mı çıkarılıcam diye huzursuzluk yaşıyordum hep ama bebeğim uğur getirdi gerçekten. hem de üstüne üstlük bir de çalışma saatlerini düzenliyormuş patroncum saat 9.00-17.00 yapıyorum dedi ahh canım patroncum benim yaa bir de zam yaptın mı senden süperi yookkk
teşekkürler şeymacım ben de çok sevindim. çok güzel haberler alıyorum bugün ne kadar güzeelllsenin de her şey yolunda gider inşallah temiz çıkar tahillerin. sabah aç karnına ve ilacı içmeden kan veriyorum ben. sen neden bu saate kaldıın?? oluyo muymuş öyle?
evet çok kan veriyoruz, her ay iki tüp gidiyor benden. 15 günde bir tahlil yaptırıyordum, neyse ki artık ayda bir gidicem, ayda bir vericem.
canım çok sevindim benimde 1 ay önce 0.99a düşmüştü bugün test yaptırıcam yine sonuçlarımı alırım yarın inş değerlerim güzeldir..hamilelikdede tiroid sorunu olması zor yani kan verip duruyosun neyse önemli olan sağlıklı bebekler doğururuz inş..
Yehhuuuu.. Hanzadecim çook teşekkür ederim canımcım. Ya birşeye bağlı olmak beni geriyor. belki devam ederim işime belki etmem ama "devam etme zorunluluğu" olmadığına sevindim.
Yalnız dikkat edin kızlar, bildiğim kadarı ile 32. haftayı doldurmadan izne çıkarsan hakkın yanıyor. Kimisi bilmeden 32. haftaya girer girmez rapor alıyorlarmış. gerçi bu bilgiyi de internetten okudum, diğer bilgi gibi yanlış olabilir ama en azından aklınızda bulunsun sorun soruşturun diye söylüyorum.
Banada çalışmak gerekir gibi gelmişti ama arkadaşlarım bir hayli güldü bana tabi tabi doğurur doğrumaz çalışman şart diyede tiye aldılar :84: ben sormuyorum başka bir arkadaşım dedim ama inanmadılar bana ben olsam bende inanmam
Vaaay Denizcim tebrikler...Ama senin bebiş doğduktan sonra ki işi bırakma hayallerin de suya düşüyor. bebiş babaanneye, anne işe durumu olacak.
09.00/17.00 çalışma saatleri harika olmuş gerçekten senin ev mesafende uzak olduğu için dahada rahat edeceksin muhtemelen, bende daha önceki söylemlerine göre işten çıkarılırsın diye düşünmüştüm, hiç aklıma gelmemişti bu teklifler. Demekki senden çok memnunlar, şanslısın :)
09.00/17.00 çalışma saatleri harika olmuş gerçekten senin ev mesafende uzak olduğu için dahada rahat edeceksin muhtemelen, bende daha önceki söylemlerine göre işten çıkarılırsın diye düşünmüştüm, hiç aklıma gelmemişti bu teklifler. Demekki senden çok memnunlar, şanslısın :)
doktor aç tok farketmez saatide önemli değil dedi bende sabah kan verince kötü oluyorum akşama doğru vereyim dedim..hatta doktor özellikle ilacı içip kan vermen gerekir dedi..bence sende öyle yap..bende 15 günde veriyodum kan şimdi düşük çıkmıştı 1 ay önce doktor 1 ay sonra gel dedi rahatladım yani..bide özele gidiyorum her muayeneye 35 tl veriyorum sen devletemi gidiyon?
Deniz çalışma saatleri harikaa. Maşallah diyelimve inşallah maaşında artar canım. Bak kız çocukları kısmetiyle gelir derler. Senin bebişin kız olacak bence. (Şu ana kadar 4 de 1 tuttursam da tahmin yapmaya devam ediyorum ben yaa.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?