2011 Ekim Anneleri

Maşallah gözün aydın bebeğin uğur getirdi demekki :) Senin adına çok sevindim iyi bir işin kaybedilmesi zor olurdu :)

kızlar size bişey sorucam ya ben kilo alamıyorum aynı kilolarımda sayıklıyorum ya..karnımda yemek yiyince biraz çıkıyor açken iniyor moralim bozuluyor

kızlar size bişey sorucam ya ben kilo alamıyorum aynı kilolarımda sayıklıyorum ya..karnımda yemek yiyince biraz çıkıyor açken iniyor moralim bozuluyor

Bebeğin haftasına uygun gelişiyorsa canını sıkacak birşey yok ki, boşu boşuna kendini üzme arkadaşım. Sağlıklı beslenmeyi ihmal etmede tabi. Ne güzel işte Ebru Şallı gibi fit bir hamile olursun. Benim durumum daha vahim. Zayıf bir kızdım ama şimdi hafta hafta sürekli kilo alıyorum, 2 saatte bir deli gibi acıkıyorum

Maşallah gözün aydın bebeğin uğur getirdi demekki :) Senin adına çok sevindim iyi bir işin kaybedilmesi zor olurdu :)

Çookk teşekkür ederim hanzade. nasıl sevindim anlatamam. bizim şirkette hamilelik hoş karşılanmıyor çünkü. bugün mü yarın mı çıkarılıcam diye huzursuzluk yaşıyordum hep ama bebeğim uğur getirdi gerçekten. hem de üstüne üstlük bir de çalışma saatlerini düzenliyormuş patroncum saat 9.00-17.00 yapıyorum dedi ahh canım patroncum benim yaa bir de zam yaptın mı senden süperi yookkk

bebeğimin gelişimi iyiydi en son gittiğimde 1 hafta önden gidiyordubelkide benim yediğim bebeğe gidiyor o gelişiyor demekki yoksa aç gezmiyorm gayet güzel yiyorum yani..

teşekkürler şeymacım ben de çok sevindim. çok güzel haberler alıyorum bugün ne kadar güzeelll senin de her şey yolunda gider inşallah temiz çıkar tahillerin. sabah aç karnına ve ilacı içmeden kan veriyorum ben. sen neden bu saate kaldıın?? oluyo muymuş öyle?
evet çok kan veriyoruz, her ay iki tüp gidiyor benden. 15 günde bir tahlil yaptırıyordum, neyse ki artık ayda bir gidicem, ayda bir vericem.

Vaaay Denizcim tebrikler... Ama senin bebiş doğduktan sonra ki işi bırakma hayallerin de suya düşüyor. bebiş babaanneye, anne işe durumu olacak.

09.00/17.00 çalışma saatleri harika olmuş gerçekten senin ev mesafende uzak olduğu için dahada rahat edeceksin muhtemelen, bende daha önceki söylemlerine göre işten çıkarılırsın diye düşünmüştüm, hiç aklıma gelmemişti bu teklifler. Demekki senden çok memnunlar, şanslısın :)

doktor aç tok farketmez saatide önemli değil dedi bende sabah kan verince kötü oluyorum akşama doğru vereyim dedim..hatta doktor özellikle ilacı içip kan vermen gerekir dedi..bence sende öyle yap..bende 15 günde veriyodum kan şimdi düşük çıkmıştı 1 ay önce doktor 1 ay sonra gel dedi rahatladım yani..bide özele gidiyorum her muayeneye 35 tl veriyorum sen devletemi gidiyon?

en son değerimi ve içtiğim dozu da söyleyeyim canım sana :
tsh 2,36
haftada iki gün 125 mikrogram
haftada beş gün 112,5 mikrogram içicem bugünden itibaren

Vaaay Denizcim tebrikler... Ama senin bebiş doğduktan sonra ki işi bırakma hayallerin de suya düşüyor. bebiş babaanneye, anne işe durumu olacak.

teşekkürler canım. beni nasıl olsa işten çıkarırlar diye düşünüyordum, ona göre yapmıştım planlarımı rumuzcum. hiç aklımda yoktu devam edeceğim. ama iki aylıkken de bırakıp gelemem, gelmem yani ona göre ücretsiz izin, rapor vs alırım zannedersem. tanıdık birini de ayarlarsam bıdık biraz büyüdükten sonra babaannesinin şefkatli kollarında kalabilirim inşallah. hayırlısı tabi bunlar sadece plan şuan. büyük ihtimalle bırakıp gelmek çok zor olacak.

Deniz çalışma saatleri harikaa. Maşallah diyelim ve inşallah maaşında artar canım. Bak kız çocukları kısmetiyle gelir derler. Senin bebişin kız olacak bence. (Şu ana kadar 4 de 1 tuttursam da tahmin yapmaya devam ediyorum ben yaa.)

inan benim de aklıma gelmemişti. şanslıymışım gerçekten :) evim uzak, bu durum hiç hoş değil.
olanlardan eşime bahsettim, çok sevindi, gelir gelmez direksiyon derslerine başlıyoruz dedi. ders çalışıcaz, bu şekilde 5 buçukta evde olurum inşallah.

bana da tam tersi söylenmiş. ben mi yanlış anladım yoksa. ama doktora söyledim, aç ve ilaç içmeden kan veriyorum dedim, bilgisi var yani.
başkent üniversitesinin hastanesine gidiyorum ben, üniversite özel olunca orası da özel oluyormuş haliyle. (mehmet haberal ın hastanesi) muayeneye 38,5 tl veriyorum, tahlile para vermiyorum. neyse ki ayda bir defaya düşünce masrafımız da azalacak:)

Benim de hala kız olacağına dair inancım var :) bakalım hayırlısı.
evet canım çalışma saatlerim süper oldu. darısı çalışan, ihtiyacı olacak olan herkesin başına inşallah
olsun teyzesi sen tahminlerde bulunmaya devam et, tutturmasan da canın sağ olsun. gönlünden geçeni söylemen yeterli. teşekkür ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…