Banada çalışmak gerekir gibi gelmişti ama arkadaşlarım bir hayli güldü bana tabi tabi doğurur doğrumaz çalışman şart diyede tiye aldılar :84: ben sormuyorum başka bir arkadaşım dedim ama inanmadılar bana ben olsam bende inanmam
Aman canım ne varmış, niye gülüyorlarmış. Bizde doğum iznimiz bittikten sonra çalışma zorunluluğumuz olup olmadığından bahsettik zaten. cık cıkHem dediğin gibi çok da mantıksız değil kiiiiii.
Çookk teşekkür ederim hanzade. nasıl sevindim anlatamam. bizim şirkette hamilelik hoş karşılanmıyor çünkü. bugün mü yarın mı çıkarılıcam diye huzursuzluk yaşıyordum hep ama bebeğim uğur getirdi gerçekten. hem de üstüne üstlük bir de çalışma saatlerini düzenliyormuş patroncum saat 9.00-17.00 yapıyorum dedi ahh canım patroncum benim yaa bir de zam yaptın mı senden süperi yookkk
denizcim hayırlı olsun patrolarına helal olsun
onlara kupa
bana da tam tersi söylenmiş. ben mi yanlış anladım yoksa. ama doktora söyledim, aç ve ilaç içmeden kan veriyorum dedim, bilgisi var yani.
başkent üniversitesinin hastanesine gidiyorum ben, üniversite özel olunca orası da özel oluyormuş haliyle. (mehmet haberal ın hastanesi) muayeneye 38,5 tl veriyorum, tahlile para vermiyorum. neyse ki ayda bir defaya düşünce masrafımız da azalacak:)
denizcim senin adına çok sevindim herşeyin hayırlısı...saatleride çok güzel olmuş..darısı maaşına diyelim..
her doktor farklı şeyler söylüyor valla..bende her ay olunca sevindim kadın doğum doktoruna para ver tiroid için para ver baya masraf oluyor napalım bebişler için
Kızlar merhaba,
ızın konusunda net bır bılgı bulamadım henız resmı bır kayanagada sormadım. 8+8 16 haftalık ıznımızde normal maasımızı sırketmı oduyor yoksa tam maas kadar olmasa toplu sskdan mı alıyoruz ıkısını de soyleyenler var kafam karıstı. Insallah normal alıyoruzdur ya
bılgısı olan varsa paylaşırsa sevınırım
Aman canım ne varmış, niye gülüyorlarmış. Bizde doğum iznimiz bittikten sonra çalışma zorunluluğumuz olup olmadığından bahsettik zaten. cık cıkHem dediğin gibi çok da mantıksız değil kiiiiii.
:)) uyuslar işte, 10. defamı doğuruyorum dedim fırsat buldular ya takılıcaklar bende vaktinde az yapmaıdm hepsine, patates geliyo domates gidiyo diye dalga geçerdim ah ahhh :)))
doktor aç tok farketmez saatide önemli değil dedi bende sabah kan verince kötü oluyorum akşama doğru vereyim dedim..hatta doktor özellikle ilacı içip kan vermen gerekir dedi..bence sende öyle yap..bende 15 günde veriyodum kan şimdi düşük çıkmıştı 1 ay önce doktor 1 ay sonra gel dedi rahatladım yani..bide özele gidiyorum her muayeneye 35 tl veriyorum sen devletemi gidiyon?
Kızlar merhaba,
ızın konusunda net bır bılgı bulamadım henız resmı bır kayanagada sormadım. 8+8 16 haftalık ıznımızde normal maasımızı sırketmı oduyor yoksa tam maas kadar olmasa toplu sskdan mı alıyoruz ıkısını de soyleyenler var kafam karıstı. Insallah normal alıyoruzdur ya
bılgısı olan varsa paylaşırsa sevınırım
maşallah size yaaaa. üç silahşörler :) çok hoş gözüküyosunuz eslemcim
sanada bebişlerinede maşallah canım yaa çok sevimli görünüyorsun.
Oyyymaşallah bebişlerinede sanada cnm :)
:)) uyuslar işte, 10. defamı doğuruyorum dedim fırsat buldular ya takılıcaklar bende vaktinde az yapmaıdm hepsine, patates geliyo domates gidiyo diye dalga geçerdim ah ahhh :)))
maşallah Eslem. Eski halini bilmemde toto ve bacak normal duruyor. yani sanki sadece göbüşden almış gibisin. Bu bence bir hamile için çok iyi. Çünkü göbüş doğum sonrası gidiyor amaaa diğerleri
Eslem, maşallah çok güzel görünüyorsunuz...
Denisss_ruj, ne güzel bir haber, iş konusunda rahatlamana sevindim...
saolun teyzoşları teşekkür ederiz size üç silahşörler sevdim bunu rumuzcum aynen öyle oldu sadece göbiş şişti şu an başka kilo alan yerim yok bakalım ilerde nolcak zaten yeterince şişcem 5. aydan sonra
merhaba şeyma,
bende haftaya gidicem selami beye, benim yüksek çıkınca tsh, acaba ilacı içip mi kan vermeliyidim diye özellikle sordum, önemli değil dedi bana, çok bişey fark ettirmez dedi. ben şu ana kadar hep aç verdim kanı, hiç duymadım tok karınla verildiğini çok ilginç,,
merhaba şeyma,
bende haftaya gidicem selami beye, benim yüksek çıkınca tsh, acaba ilacı içip mi kan vermeliyidim diye özellikle sordum, önemli değil dedi bana, çok bişey fark ettirmez dedi. ben şu ana kadar hep aç verdim kanı, hiç duymadım tok karınla verildiğini çok ilginç,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?