2011 Ekim Anneleri

denizcim senin adına çok sevindim herşeyin hayırlısı...saatleride çok güzel olmuş..darısı maaşına diyelim..

merhaba güzel anneler ya ben 2 gündür yine çok kötüyüm demir ilacı ve vitamine başladık midem yine çok bulanıyor yediğimi mutlaka çıkarıyorum sizdede böyle oluyomu

her doktor farklı şeyler söylüyor valla..bende her ay olunca sevindim kadın doğum doktoruna para ver tiroid için para ver baya masraf oluyor napalım bebişler için

Kızlar merhaba,

ızın konusunda net bır bılgı bulamadım henız resmı bır kayanagada sormadım. 8+8 16 haftalık ıznımızde normal maasımızı sırketmı oduyor yoksa tam maas kadar olmasa toplu sskdan mı alıyoruz ıkısını de soyleyenler var kafam karıstı. Insallah normal alıyoruzdur ya

bılgısı olan varsa paylaşırsa sevınırım

her doktor farklı şeyler söylüyor valla..bende her ay olunca sevindim kadın doğum doktoruna para ver tiroid için para ver baya masraf oluyor napalım bebişler için

evet her doktorun görüşü farklı oluyor demek ki... ilginç. bir daha sorarım gittiğimde.
aynen ben de öyle düşünüyorum. bi de aynı haftaya denk gelmiyordu ki bir günde ikisini birden halledeyim. mütemadiyen hastanede geçiyor haftasonlarımız. haftaiçi işten izin almak istemediğim için hep cumartesiye randevu alıyorum, onda da gün hastane işleriyle geçiyor. neyse ki ayda bir iyi oldu ikimiz içinde.

canım ssk dan alınacak maaşlar ve biraz kesintiside oluyor tabiki..ama işyerin isterse sana her ay maaşını verir sen izin dönüşü topluca çeker parayı verirsin..biraz borçlu kalabilirsin..

Oyyy maşallah bebişlerinede sanada cnm :)

Son düzenleme:

merhaba şeyma,

bende haftaya gidicem selami beye, benim yüksek çıkınca tsh, acaba ilacı içip mi kan vermeliyidim diye özellikle sordum, önemli değil dedi bana, çok bişey fark ettirmez dedi. ben şu ana kadar hep aç verdim kanı, hiç duymadım tok karınla verildiğini çok ilginç,,

Canım paranı SSK veriyor ve brüt maaşının 3'de 2'sini alıyosun. İster parça parça istersen izin sonrası toplu alıyorsun diye biliyorum. Ancak paranın ne zaman alındığı hakkında bilgim yok. Kusura bakma

maşallah size yaaaa. üç silahşörler :) çok hoş gözüküyosunuz eslemcim

sanada bebişlerinede maşallah canım yaa çok sevimli görünüyorsun.

euthyrox vücutta 3 gün depolanıyormuş, tahlil günü içip içmemek bu yüzden fark etmiyor galiba. ama yine de her gün iç, bir gün bile ihmal etme dedi bana doktorum. bende evde, işte, arabada, çantamda her yerde bulunduruyorum ama onlara gerek kalmıyor çünkü kalkar kalkmaz evde içiyorum. siz de ihmal etmeyin arkadaşlar her gün mutlaka için.

birazdan muyeneye gidicem sonra kan vericem sorarım tekrar aç tok nasıl vermem gerektiğini..sizede söylerim ben hazırlanıyım 4.25e randevu aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…