2011 Ekim Anneleri

bende çok önem veriyorum hiç bırakmıyorum ilacı doktor demir ilacı verdi onu sabah içmem gerekiyomuş ama ilacın emilimini azaltır diye içmedim hem onuda sorayım kaç saat sonra içeyim diye?

bende çok önem veriyorum hiç bırakmıyorum ilacı doktor demir ilacı verdi onu sabah içmem gerekiyomuş ama ilacın emilimini azaltır diye içmedim hem onuda sorayım kaç saat sonra içeyim diye?

bununla birlikte vitamin bile içme dedi bana. 4 saat sonra içmek doğru oluyor sanırım çünkü emilimi 3 saati bulabiliyormuş. birbiriyle etkileşirse ikisinin de faydası olmuyor. demiri öğlen aç karnına da içebilirsin, yemekten önce.

hanzade örgüler çok güzel ama bunları kıyafet topiğinde paylaşsan daha iyi olur bence hepimize fikir olur http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/433816-2011-ekim-bebislerinin-mini-mini-cicisleri.html

Son düzenleme:

Benim sabah kalktığımda ilk yaptığım şey ilacı içmek oluyo, asla atlamadım bugüne kadar. sadece kan verdikten sonra almıştım, öncesinde almadım. genelde öle yapıyorum. onu sorum oda fark etmez dedi hani benim tsh 4.71 çıkınca acaba ilacı içseydim daha düşük mü çıkıcaktı diye merak ettim.
ben gebelik başından beri multi vitamin kullanıyorum, onu da sordum kaç saat sonra içmem lazım, ben genelde 1 saat bazen 1.5 saat sonra içiyorum vitamini, onada fark etmez dedi? (şeyma ile aynı doktora gidiyoruz)

kızlar rutin kan testi sonuçlarıma baktım şimdi internetten çok canım sıkıldı. son iki buçuk aydır sürekli ALT yüksek, NEO yüksek, İDRARDA az lokosit çıkıyordu yine aynı testler aynı şekilde çıkmış. birde kansızlık eklenmiş. Anlamıyorum günde 3-3,5 lt su içiyorum lokosit yinede nasıl oluyor buarada kanımdaki yükselmeler geçici bir viral enfeksiyondan olabilirmiş yakın zamanda grip geçirmedim. ama bu değerler hep böyle gebelik ekzamam ve sağ kulağımda iltahaplanmam vardı her ikiside bebeğe karşı vücudumun oluşturduğu bir savunma acaba bunlarmı neden oluyor aslında kulağımdaki iltihaplanmada çok hafifti ve geçmek üzereydi. Ben doğuma kadar bu testlerim hep sorunlu olucak galiba doktorlar geçici bişey olduğunu düşünüp çok önemsemiyorlar değerler çok yükselmeden ama ben yarın sorucam bu istikrarın nedenini çok merak ediyorum.

geçmiş olsun fatoşcum ama doktorun sonuçları henüz yorumlamadıysa canını sıkma belki sıkıntı yapacak bir şey yoktur. yarın sor da ona göre önlem alacak bir yol bulunur. kansızlık için demir, elevit filan içmiyor musun?

Canım dr.um hamile kadınların idrarında azda olsa enfeksiyon çıkması çok doğal demişti. Hemen ilaca sarılmamak gerekiyor ve bol bol su içmeye devam demişti. Sıkma canını o yüzden.

bir an önce taşınalım da yeni saat uygulamasına geçelim mesaim çoktan bitti haaalaa oturuyorum burda ya uff :84:

Bende kronik demir eksikliğine bağlı anemi olduğundan, kansızlık için cuma günü ilaç yazmıştı yeni kullanmaya başladım birde elevit kullanıyorum. Haklısın ama sürekli aynı testlerin bi düzelme olmadan anormal çıkması beni huzursuz ediyor kanımda azda olsa enfeksiyon var ve bu iki buçuk aydır var bebeğimin bundan zarar görmesinden korkuyorum elimde değil

anlıyorum. iyileşememesinde ilaç kullanamayışının etkisi büyüktür tabi. bir de bizim bağışıklık sistemimiz zayıfladı. daha çok dikkat etmemiz lazım. eş dostu görünce onları öpmemek lazım, mevsim geçişinde herkes hasta çünkü. el sıkmamak filan lazım ama insanlar yanlış anlıyor sonra küsüyorlar. doğru olan bizim yaptağımız ama şapur şupuru çok seviyoruz toplumca. daha çok korumaya gayret et istersen kendini. tekrar geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Ya yeşilzeytinim nerelerdesin? Niye sesin çıkmıyor bugün? Çok mu yoğunsun?
Valla ben 5 dk ara bulsam hemen bakıyorum buraya, ne konuşuyorlar diye
Çok dedikoducu mu oldum ne...

Neyse canlar, ben son kalan işleri toparlayayım. Ancak biter.. hepinizi kocaaaman öptm

Son kalan işmi? sabahtan beri uyukluyorum masada evrakları toparladım nete bakındım bir kaç telefon görüşmesi ve uyku puffffffffff çok tembelleştim çok ((

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-haftada-kiz-erkek-bebegin-cinsel-organi.html

Kızlar 15. haftaya kadar bezner şekilde gidiyormuş 15. hafatdan sonra erkekteki çıkıntıda uzama oluyormuş bunu başka bir sitede okudum ama kaybettim bulamıyorum şimdi

resmini ararkende görsellerde kk da buldum :))

doğru kopy yapabildimmi bilmiyorum, bir bakın ne kadar benziyor bu yüzden karışıklık oluyor demek...

slm kızlar nasılsınız hal hatır sormak için biraz geç kaldım galiba ama olsun :))
dün gece kardeşim vardı bizde yemek sohbet vs derken 3ü buldu yatmamız ve benim güzel kızım anneler günü hediyesini gecenin 3ünde verdi atağa geçti resmen :)) toparlandı karnımın alt tarafında ve başladı hareketlenmeye ama nasıl yerinde durmuyo taklalar atıyo resmen size belki ilginç gelecek ama eminim ben çünkü çok iyi hissettim karnımda bişeyler yuvarlanıyordu avuçlarımızı koyduk eşimle onu hissettik dakikalarca :)) bu arada çiçeklerinide unutturmamış babasına
cadı kızım benim çok seviyorum seni....

ayy denizcim çok sevindim bebeğin uğurlu geldi bak şirketin iç işleyişini bile değiştirdi maaşallah

Bu sabah kahvaltıdan sonra sırt üstü yatıp elimi sağ kasığımın üstüne koydum ve bi süre sonra baloncuk patlaması diye tabir ettiğimiz şey oldu ve elimin tam altında bebeğimi hissettim avucumun içindeydi Sol kasığıma dokundum yumuşaktı orası sağ tarafım sertti bi kaç saniye sonra gitti Çok muhteşem bişeydi sanki kucağımda gibiydi bebeğim
Sizede tavsiyem hissetmeniz saatler sürsede sırt üstü yatıp elinizi kasığınızın üstüne koyup bekleyin eliniz nerdeyse orada mutlaka hareketlenme oluyo
Şuan bile yazarken dirseğimi kasığıma dayayıp yazıyorum pıt pıt oynuyo bugün çok hareketli

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba;

Sinirlerim çok bozuk yaa. Dün kayınvalideme uyuz oldum hediyemizi pek beğenmedi kendisi ben de o zaman söyleyin siz bana ne aldınız dedim şakayla karışık, sen daha anne değilsin dedi bana.

Kıyafet alırım erken dur der bilmem ne, bir de üstüne bu son olay acayip sinirlerimi bozdu. Normalde iyidir aslında ama hamileliğimi sürekli görmezden gelmesi yetti artık yani. Eşime de dün söylemedim çok sinirli olduğum için bugün sakin şekilde anlattım cahilliğine ver falan diyor. Kayınvalidem 7 aylıkken bebeğini kaybetmiş o yüzden mi böyle yapıyor anlamıyorum da moralimin içine ediyor afedersiniz. Aslında hep de ben senin annenim kayınvaliden değilim der sever eder bilmem ne ama hamile kaldığımdan beri hiç desteğini göremedim ilk defa böyle saçma tavırlarını görüyorum 3 yıldır şoktayım

13 Haziran da sınavım var ve gerçekten hiç çalışamıyorum bugün 8 e kadar da mesai yaptım, Çarşamba dan itibaren de Laleli ye gidicem her gün 2 saat gidiş 2 saat dönüş. Çok şikayet ettim farkındayım ama içimi dökeyim dedim çok bunaldım

Denizcim senin adına çok sevindim her gün 1 saat bile insanı acayip rahatlatır Ağustos sonuna kadar bu şekilde idare etmeye çalışıcaz artık ben de Haziran ın 24 ünü bekliyorum sabırsızlıkla 1 hafta da olsa tatil yapayım diye

Rumuzcum ben bir arkadaşımdan doğum parasının öyle hemen yatmadığını duydum 6 ay falan sürebiliyormuş. Kaldı ki şubat ayında kullandığım 4 günlük raporlu iznimin maaştan yapılan kesintisi halen daha yatmadığı gerçeğini de göz önünde bulundurunca 6 ay sürer gibi de geliyor :2::2:

Şu doğum izni/parasıen çok araştırmamız gereken şey şu an ben Temmuz dan sonra bizin İK yı arayıp sormayı düşünüyorum erkenden aramayayım diyorum Mali müşavirlerde pek bir şey bilmiyorum eşimin firmasının müşavirini arattırdım adamın bir şeyden haberi yok

Dünürüm bozma sen de moralini Neclacım inşallah en kısa sürede çıkar vizende memleketimize kavuşursun

Benden bu kadar güzeller hepinizi kocaman öpüyorummm

çok sevindim hissetmek ne güzel dimi bende bayadır hissediyorum bunu sırt üstü yatıp elim kasığımda çok defa hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…