bende çok önem veriyorum hiç bırakmıyorum ilacı doktor demir ilacı verdi onu sabah içmem gerekiyomuş ama ilacın emilimini azaltır diye içmedim hem onuda sorayım kaç saat sonra içeyim diye?euthyrox vücutta 3 gün depolanıyormuş, tahlil günü içip içmemek bu yüzden fark etmiyor galiba. ama yine de her gün iç, bir gün bile ihmal etme dedi bana doktorum. bende evde, işte, arabada, çantamda her yerde bulunduruyorum ama onlara gerek kalmıyor çünkü kalkar kalkmaz evde içiyorum. siz de ihmal etmeyin arkadaşlar her gün mutlaka için.
bende çok önem veriyorum hiç bırakmıyorum ilacı doktor demir ilacı verdi onu sabah içmem gerekiyomuş ama ilacın emilimini azaltır diye içmedim hem onuda sorayım kaç saat sonra içeyim diye?
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.usher bebeğe lazım örgü kıyafetler..devamı için linki tıklayın lütfen kız ve erkek bebekler için çok güzel örgü linkleri mevcut..sipariş için bana özelden yazabilirsiniz....hanzademin bebek örgüleri -sipariş için hanzadefdr@hotmail.com - Blogcu buyrun içeri
euthyrox vücutta 3 gün depolanıyormuş, tahlil günü içip içmemek bu yüzden fark etmiyor galiba. ama yine de her gün iç, bir gün bile ihmal etme dedi bana doktorum. bende evde, işte, arabada, çantamda her yerde bulunduruyorum ama onlara gerek kalmıyor çünkü kalkar kalkmaz evde içiyorum. siz de ihmal etmeyin arkadaşlar her gün mutlaka için.
kızlar rutin kan testi sonuçlarıma baktım şimdi internetten çok canım sıkıldı. son iki buçuk aydır sürekli ALT yüksek, NEO yüksek, İDRARDA az lokosit çıkıyordu yine aynı testler aynı şekilde çıkmış. birde kansızlık eklenmiş. Anlamıyorum günde 3-3,5 lt su içiyorum lokosit yinede nasıl oluyor buarada kanımdaki yükselmeler geçici bir viral enfeksiyondan olabilirmiş yakın zamanda grip geçirmedim. ama bu değerler hep böyle gebelik ekzamam ve sağ kulağımda iltahaplanmam vardı her ikiside bebeğe karşı vücudumun oluşturduğu bir savunma acaba bunlarmı neden oluyor aslında kulağımdaki iltihaplanmada çok hafifti ve geçmek üzereydi. Ben doğuma kadar bu testlerim hep sorunlu olucak galiba doktorlar geçici bişey olduğunu düşünüp çok önemsemiyorlar değerler çok yükselmeden ama ben yarın sorucam bu istikrarın nedenini çok merak ediyorum.
kızlar rutin kan testi sonuçlarıma baktım şimdi internetten çok canım sıkıldı. son iki buçuk aydır sürekli ALT yüksek, NEO yüksek, İDRARDA az lokosit çıkıyordu yine aynı testler aynı şekilde çıkmış. birde kansızlık eklenmiş. Anlamıyorum günde 3-3,5 lt su içiyorum lokosit yinede nasıl oluyor buarada kanımdaki yükselmeler geçici bir viral enfeksiyondan olabilirmiş yakın zamanda grip geçirmedim. ama bu değerler hep böyle gebelik ekzamam ve sağ kulağımda iltahaplanmam vardı her ikiside bebeğe karşı vücudumun oluşturduğu bir savunma acaba bunlarmı neden oluyor aslında kulağımdaki iltihaplanmada çok hafifti ve geçmek üzereydi. Ben doğuma kadar bu testlerim hep sorunlu olucak galiba doktorlar geçici bişey olduğunu düşünüp çok önemsemiyorlar değerler çok yükselmeden ama ben yarın sorucam bu istikrarın nedenini çok merak ediyorum.
geçmiş olsun fatoşcum ama doktorun sonuçları henüz yorumlamadıysa canını sıkma belki sıkıntı yapacak bir şey yoktur. yarın sor da ona göre önlem alacak bir yol bulunur. kansızlık için demir, elevit filan içmiyor musun?
Bende kronik demir eksikliğine bağlı anemi olduğundan, kansızlık için cuma günü ilaç yazmıştı yeni kullanmaya başladım birde elevit kullanıyorum. Haklısın ama sürekli aynı testlerin bi düzelme olmadan anormal çıkması beni huzursuz ediyor kanımda azda olsa enfeksiyon var ve bu iki buçuk aydır var bebeğimin bundan zarar görmesinden korkuyorum elimde değil
Ya yeşilzeytinim nerelerdesin? Niye sesin çıkmıyor bugün? Çok mu yoğunsun?
Valla ben 5 dk ara bulsam hemen bakıyorum buraya, ne konuşuyorlar diye
Çok dedikoducu mu oldum ne...
Neyse canlar, ben son kalan işleri toparlayayım.Ancak biter.. hepinizi kocaaaman öptm
ayy denizcim çok sevindim bebeğin uğurlu geldi bak şirketin iç işleyişini bile değiştirdi maaşallahFlaş flaş flaş!! kızlar az önce büyük büyük büyük patronumuz aradı, kem küm öhüm ile telefonu açtım beni çağırdı. eyvah hamileyim diye beni işten çıkarıyor diye düşündüm. yakında taşınıcaz, yeni ofise gitmeyebilirim beni işten çıkarabilirler demiştim ya, tam tersi kendi asistanını değil, beni götürmek istiyormuş oraya. ben de memnuniyetle ama ben bebek bekliyorum dedim (alırsanız ailece alıcaksınız bizi dedim yani) tuhaf ama çok sevindi, tabi daha fazla ertelememek lazım filan dedi. ne zaman izne ayrılmak istediğimi sordu her konuda yardımcı olacağını, yerime geçici birini bulmak gerektiğini filan söyledi, şok oldum. beni işten çıkarıcaklar diye beklerken bir nevi terfi ettim yaşlandıkça huy değiştiriyor demek ki insanlar, torun haberi verilmiş dedeler gibi sevindi adamcağız sağolsun, çok sevindim valla.
Bu sabah kahvaltıdan sonra sırt üstü yatıp elimi sağ kasığımın üstüne koydum ve bi süre sonra baloncuk patlaması diye tabir ettiğimiz şey oldu ve elimin tam altında bebeğimi hissettim avucumun içindeydiSol kasığıma dokundum yumuşaktı orası sağ tarafım sertti bi kaç saniye sonra gitti Çok muhteşem bişeydi sanki kucağımda gibiydi bebeğim
Sizede tavsiyem hissetmeniz saatler sürsede sırt üstü yatıp elinizi kasığınızın üstüne koyup bekleyin eliniz nerdeyse orada mutlaka hareketlenme oluyo
Şuan bile yazarken dirseğimi kasığıma dayayıp yazıyorum pıt pıt oynuyobugün çok hareketli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?