2011 Ekim Anneleri

canımcım salla....kıskanıyordur belki:))) bir kere hediye beğenmemek ayıp bence....ikincisi sana çıkışması hediye almadığından utanmasındandır diyim

Son düzenleme:
dün gece ezeli izledim alinin oğlu doğunca da hıçkıra hıçkıra ağladım sanki kendim doğurmuş gibi...tabi sabah işe gelincede uyuyorum normal olarak

günaydınlarrr herkesee....bitürlü bağlı kalamıyorum sayfada sürekli düşüyorummm yaaa.yazdıklarınızı da okuyamıyorummm sinirrr oluyorum bu netee....işte böyle oluyor evde gayet rahat okuyorum sayfalarııı.....

hehee deşifre oldun altta soldaki büyük aynada gördüm senii
çok güzelmiş hepsi birbirinden güzel. iyi günlerde kullanın inşallah.

Ahhh bir sağlıkla alsam kucağıma pamuklara sarıcam miniciğimi

nasıl da iğrenç çıkmış hiç bir ayrıntı da gözünden kaçmıyor bakıyorum

Son düzenleme:

CANIM YA hepsi çok güzeller ay o pembe puanlının bende mavisini alcam... örgü de çok hoş ellerine sağlık. herhalde cinsiyet belli olmadan başladın. renkten öyle gibi duruyo hazırlara çok güzel ya... az biraz daa zaman geçsin civilima bi gircem bi daaa çıkamıcam zaten. zor tutuyom kendimi.

Canım Kayınvaliden accık ayıp etmiş ama hoşgör. belki bir sıkıntısı vardı. Bende kayınvalideme hediye verdim ama çok memnun olmuş bir ifade yoktu suratında. Teşekkür etti falan ama bir moral bozukluğu hissettim. Gönlüme küsmek yerine didikledim, neyin var niye moralin bozuk diye. 1-2 inkar etti, sonra kayınbabamla önceki akşam fena tartıştıklarını anlattı. Bana anlatınca ilerleyen saatlerde neşesi yerine geldi. Fazla alınganız belki bu aralar. Veya belki o bu aralar iyi değil. Sen kafana takma. İşlerinde de Allah yardımcın olsun.

anlat lütfen şimdi daha çok merak ettim

Peki

eşimle bir doktora gidiyoruz kontrole, çok yaşlı bir amca doktor odası cihazları çok bakımsız ve eski çok kızıyorum eşime başka doktormu bulamadın diye
Sonra amca bana kulaklık gibi bişi yutturuyo aynı öyle uzun kablolu öğüre öğüre yutuyorum sonra git gez yarım saat aşşa insin diyo doktor :78:
Yarım saat gezip dönüyoruz eşimle sonra ekranı bir açıyo oğlummmmmmmmm
Hemde renkli animasyon gibi Break dans yapıyor karnımda o kadar hareketliki şok oluyoruz
Eşim erkekmi diye soruyor, doktor "cinsiyeti yok bu çocuğun" diyor
oğlum o an bir sinirleniyor pipisini tutup sallıyor doktora
öyle yarım saat izliyoruz oğlumuzu yatıyor kalkıyor esniyor geriniyor bütün hareketleri gözümün önünde eşime sana çok benziyor diyorum
O iğrenç kablıyo çeke çeke geri çıkarıyor doktor
Bu arada benim oğlanı yutmuşum heralde ben rahmimde değil miğdemde dikkatinizi çekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…