Günaydın
Esfa örne istemişti;bu benim henüz bitirmesi kısmet olmayan battaniyemyenilerii aldığımda bunu beğenmez oldum:26:
[/URL] Yukleresim.com[/IMG]
Bunlarda Civilim'den aldıklarım
Yukleresim.com
CANIM YA hepsi çok güzeller ay o pembe puanlının bende mavisini alcam... örgü de çok hoş ellerine sağlık. herhalde cinsiyet belli olmadan başladın. renkten öyle gibi duruyohazırlara çok güzel ya... az biraz daa zaman geçsin civilima bi gircem bi daaa çıkamıcam zaten. zor tutuyom kendimi.
Peki
eşimle bir doktora gidiyoruz kontrole, çok yaşlı bir amca doktor odası cihazları çok bakımsız ve eski çok kızıyorum eşime başka doktormu bulamadın diye
Sonra amca bana kulaklık gibi bişi yutturuyo aynı öyle uzun kablolu öğüre öğüre yutuyorum sonra git gez yarım saat aşşa insin diyo doktor :78:
Yarım saat gezip dönüyoruz eşimle sonra ekranı bir açıyo oğlummmmmmmmm
Hemde renkli animasyon gibiBreak dans yapıyor karnımda o kadar hareketliki şok oluyoruz
Eşim erkekmi diye soruyor, doktor "cinsiyeti yok bu çocuğun" diyor
oğlum o an bir sinirleniyor pipisini tutup sallıyor doktora
öyle yarım saat izliyoruz oğlumuzu yatıyor kalkıyor esniyor geriniyor bütün hareketleri gözümün önünde eşime sana çok benziyor diyorum
O iğrenç kablıyo çeke çeke geri çıkarıyor doktor
Bu arada benim oğlanı yutmuşum heralde ben rahmimde değil miğdemde dikkatinizi çekerim
dün kontrole gittim. hayırlısıyla oğlan annesi olucam:) darısı öğrenmeyenlerin başına...
canım çok sevindim benimde 1 ay önce 0.99a düşmüştü bugün test yaptırıcam yine sonuçlarımı alırım yarın inş değerlerim güzeldir..hamilelikdede tiroid sorunu olması zor yani kan verip duruyosun neyse önemli olan sağlıklı bebekler doğururuz inş..
Kızlar Merhaba;
Sinirlerim çok bozuk yaa. Dün kayınvalideme uyuz oldum hediyemizi pek beğenmedi kendisi ben de o zaman söyleyin siz bana ne aldınız dedim şakayla karışık, sen daha anne değilsin dedi bana.
Kıyafet alırım erken dur der bilmem ne, bir de üstüne bu son olay acayip sinirlerimi bozdu. Normalde iyidir aslında ama hamileliğimi sürekli görmezden gelmesi yetti artık yani. Eşime de dün söylemedim çok sinirli olduğum için bugün sakin şekilde anlattım cahilliğine ver falan diyor. Kayınvalidem 7 aylıkken bebeğini kaybetmiş o yüzden mi böyle yapıyor anlamıyorum da moralimin içine ediyor afedersiniz. Aslında hep de ben senin annenim kayınvaliden değilim der sever eder bilmem ne ama hamile kaldığımdan beri hiç desteğini göremedim ilk defa böyle saçma tavırlarını görüyorum 3 yıldır şoktayım
13 Haziran da sınavım var ve gerçekten hiç çalışamıyorum bugün 8 e kadar da mesai yaptım, Çarşamba dan itibaren de Laleli ye gidicem her gün 2 saat gidiş 2 saat dönüş. Çok şikayet ettim farkındayım ama içimi dökeyim dedim çok bunaldım
Benden bu kadar güzeller hepinizi kocaman öpüyorummm
Günaydın
Esfa örne istemişti;bu benim henüz bitirmesi kısmet olmayan battaniyemyenilerii aldığımda bunu beğenmez oldum:26:
Güle güle kullanın cicilerinizi... Bende civilin sitesinde görmüştüm bunları puanlu olanı çok beğenmiştim..
Yalnız endleeslove bu örnek oyalamadımı seni, tek şişle örmek daha kolay ve zevkli oluyor ben öyle başlıcam bi tane inş. Bu örnekten yelek yapıyorlar o da çok hoş oluyor.. Arada eline alda bitiriver yarım kalmasın
Flaş flaş flaş!! kızlar az önce büyük büyük büyük patronumuz aradı, kem küm öhüm ile telefonu açtım beni çağırdı. eyvah hamileyim diye beni işten çıkarıyor diye düşündüm. yakında taşınıcaz, yeni ofise gitmeyebilirim beni işten çıkarabilirler demiştim ya, tam tersi kendi asistanını değil, beni götürmek istiyormuş oraya. ben de memnuniyetle ama ben bebek bekliyorum dedim (alırsanız ailece alıcaksınız bizi dedim yani) tuhaf ama çok sevindi, tabi daha fazla ertelememek lazım filan dedi. ne zaman izne ayrılmak istediğimi sordu her konuda yardımcı olacağını, yerime geçici birini bulmak gerektiğini filan söyledi, şok oldum. beni işten çıkarıcaklar diye beklerken bir nevi terfi ettim yaşlandıkça huy değiştiriyor demek ki insanlar, torun haberi verilmiş dedeler gibi sevindi adamcağız sağolsun, çok sevindim valla.
Bitireceğim inşallah.Battaniyeyi becebilmişim gibi bir de yeleğini ördüm minnacık oldu oyuncak bebeğe ancak olur:90:ben bu işler de uzman olamayacağım hiç bir zaman
tatlım canını sıkma bak sende diyosun normalde çok iyidir diye...bence yaşadığı kayıptan dolayı temkinli davranmaya çalışıyo daha kıyafet alma, daha anne değilsin falan demesi hep bu yüzden bence..bi de hediye almamasının verdiği ezikliği o şekilde ifade etmiş ama hiç değmez bence böyle kafana takmana..bak benim de kayınvalidem çok iyidir ama o da benim anneler günümü kutlamadı. sonra onun yanında sürekli telefonum çalışıp insanlar arayıp kutlayınca çok utandı yavrum senin de anneler günün kutlu olsun sende artık annesin falan dedi...Kızlar Merhaba;
Sinirlerim çok bozuk yaa. Dün kayınvalideme uyuz oldum hediyemizi pek beğenmedi kendisi ben de o zaman söyleyin siz bana ne aldınız dedim şakayla karışık, sen daha anne değilsin dedi bana.
Kıyafet alırım erken dur der bilmem ne, bir de üstüne bu son olay acayip sinirlerimi bozdu. Normalde iyidir aslında ama hamileliğimi sürekli görmezden gelmesi yetti artık yani. Eşime de dün söylemedim çok sinirli olduğum için bugün sakin şekilde anlattım cahilliğine ver falan diyor. Kayınvalidem 7 aylıkken bebeğini kaybetmiş o yüzden mi böyle yapıyor anlamıyorum da moralimin içine ediyor afedersiniz. Aslında hep de ben senin annenim kayınvaliden değilim der sever eder bilmem ne ama hamile kaldığımdan beri hiç desteğini göremedim ilk defa böyle saçma tavırlarını görüyorum 3 yıldır şoktayım
13 Haziran da sınavım var ve gerçekten hiç çalışamıyorum bugün 8 e kadar da mesai yaptım, Çarşamba dan itibaren de Laleli ye gidicem her gün 2 saat gidiş 2 saat dönüş. Çok şikayet ettim farkındayım ama içimi dökeyim dedim çok bunaldım
merhaba günaydın herkese
arkadaşlar ikinci kez anne olacak varmı aranızda
kızlar şimdi eşim aradı.vizemizin süresi bittiği için vizemizi uzatıcaklardı eşimde bilet talebinde bile bulunmuştu ama vizemiz daha çıkmamış o yüzden gelişim ertelendi.buraya gelirkende kaç ay vize problemi yaşadım şimdi gidiceğim yine aynı problem.vize bittiği için şimdi ülkeden çıkışada izin vermezler offff offf.Rabbimin bir bildiği vardır diyorum ve sabrediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?