2011 Ekim Anneleri

Son düzenleme:

Evet başladımda cinsiyeti henüz belli değil di.El emeklerinin yeri ayrı olur ama ben acemi olduğum için pek güzel olmadı o yüzden hazırları daha çok beğendim.

Aslında çok aceleme etmemek gerekli.Bana önce erkek dediler bebeği bir sürü alış veriş yaptım mavi tonları hepsi.Sonra %95 kız dedi doktorum aldıklarımın bir kısmını değiştirdim bir kısmı duruyor.

Doktor amcasına nasıl da poz vermiş
Senin bebek çıkış yönünü şaşırmış:90:

bende aynen tiroid hastasıyım ve çok zor aklım gidior değerim yükselir die benm baştan beri dozajını değiştirmedi değerim 2nin altında hep sizin değişiklik yaptımı?

Bozma moralini canım, bak seviyormuş senizaten kayınvaliden.. Bence kendisi bi kayıp yaşadığı için öyle diyordur, demese daha iyi ama kimsenin ağzına kilit vuramıyorsun ne yapalım dimi:) Bizde zaten alınganlık tavan yapmış herşeyi ciddiye alıyoruz, takma... Birazcık gülüp geçmek lazımm..

İş durumunu da bu kadar dert etme, kendini yorma, strese girme emi...

Günaydın
Esfa örne istemişti;bu benim henüz bitirmesi kısmet olmayan battaniyemyenilerii aldığımda bunu beğenmez oldum:26:
[/URL] Yukleresim.com[/IMG]

Güle güle kullanın cicilerinizi... Bende civilin sitesinde görmüştüm bunları puanlu olanı çok beğenmiştim..

Yalnız endleeslove bu örnek oyalamadımı seni, tek şişle örmek daha kolay ve zevkli oluyor ben öyle başlıcam bi tane inş. Bu örnekten yelek yapıyorlar o da çok hoş oluyor.. Arada eline alda bitiriver yarım kalmasın

Bitireceğim inşallah.Battaniyeyi becebilmişim gibi bir de yeleğini ördüm minnacık oldu oyuncak bebeğe ancak olur:90:ben bu işler de uzman olamayacağım hiç bir zaman

Ooo denizcim hayırlı olsun canım.. Sizin patronu hulusi kentmen gördüm sanki...
Sevindim sizin adınıza

Bitireceğim inşallah.Battaniyeyi becebilmişim gibi bir de yeleğini ördüm minnacık oldu oyuncak bebeğe ancak olur:90:ben bu işler de uzman olamayacağım hiç bir zaman

Aman canım uzman olup ne yapıcaksın, elinden gelsin yeter ki.. Onu da ekleseydin ya bi görürdük.. Bende bi tane ördüm ama henüz dikmedim.. Şimdi ördüğümü de biraz büyük başlamışım, geçen gün komşum eni geniş olmuş boyunuda ona göre ayarla dedi.. Bende kafama göre yaptım sonra beğenmedim bi kaç defa ör_sök oldu.. Neyse biterse inş yakında eklerim bende

tatlım canını sıkma bak sende diyosun normalde çok iyidir diye...bence yaşadığı kayıptan dolayı temkinli davranmaya çalışıyo daha kıyafet alma, daha anne değilsin falan demesi hep bu yüzden bence..bi de hediye almamasının verdiği ezikliği o şekilde ifade etmiş ama hiç değmez bence böyle kafana takmana..bak benim de kayınvalidem çok iyidir ama o da benim anneler günümü kutlamadı. sonra onun yanında sürekli telefonum çalışıp insanlar arayıp kutlayınca çok utandı yavrum senin de anneler günün kutlu olsun sende artık annesin falan dedi...

Ayy neclacım ne güzel sevinmiştik.. Neyse üzme sakın kendini bunda da bi hayır vardır mutlaka.. Demek ki bu süre içinde orda kalmanız daha uygun.. Sen gönlünü ferah tut emi, çarşamba olmazsa nasıl olsa vizeyi halledince burda olucaksınız inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…