Aman canım uzman olup ne yapıcaksın, elinden gelsin yeter ki..Onu da ekleseydin ya bi görürdük.. Bende bi tane ördüm ama henüz dikmedim.. Şimdi ördüğümü de biraz büyük başlamışım, geçen gün komşum eni geniş olmuş boyunuda ona göre ayarla dedi.. Bende kafama göre yaptım sonra beğenmedim bi kaç defa ör_sök oldu.. Neyse biterse inş yakında eklerim bende
bende aynen tiroid hastasıyım ve çok zor aklım gidior değerim yükselir die benm baştan beri dozajını değiştirmedi değerim 2nin altında hep sizin değişiklik yaptımı?
Ahhh bir sağlıkla alsam kucağıma pamuklara sarıcam miniciğimi
nasıl da iğrenç çıkmış hiç bir ayrıntı da gözünden kaçmıyor bakıyorum
dün kontrole gittim. hayırlısıyla oğlan annesi olucam:) darısı öğrenmeyenlerin başına...
bende aynen tiroid hastasıyım ve çok zor aklım gidior değerim yükselir die benm baştan beri dozajını değiştirmedi değerim 2nin altında hep sizin değişiklik yaptımı?
Ooo denizcim hayırlı olsun canım.. Sizin patronu hulusi kentmen gördüm sanki...
Sevindim sizin adınıza
Sanırım göbüş eklemeyen bi biz kaldık hanzadee
Bitireceğim inşallah.Battaniyeyi becebilmişim gibi bir de yeleğini ördüm minnacık oldu oyuncak bebeğe ancak olur:90:ben bu işler de uzman olamayacağım hiç bir zaman
Peki
eşimle bir doktora gidiyoruz kontrole, çok yaşlı bir amca doktor odası cihazları çok bakımsız ve eski çok kızıyorum eşime başka doktormu bulamadın diye
Sonra amca bana kulaklık gibi bişi yutturuyo aynı öyle uzun kablolu öğüre öğüre yutuyorum sonra git gez yarım saat aşşa insin diyo doktor :78:
Yarım saat gezip dönüyoruz eşimle sonra ekranı bir açıyo oğlummmmmmmmm
Hemde renkli animasyon gibiBreak dans yapıyor karnımda o kadar hareketliki şok oluyoruz
Eşim erkekmi diye soruyor, doktor "cinsiyeti yok bu çocuğun" diyor
oğlum o an bir sinirleniyor pipisini tutup sallıyor doktora
öyle yarım saat izliyoruz oğlumuzu yatıyor kalkıyor esniyor geriniyor bütün hareketleri gözümün önünde eşime sana çok benziyor diyorum
O iğrenç kablıyo çeke çeke geri çıkarıyor doktor
Bu arada benim oğlanı yutmuşum heralde ben rahmimde değil miğdemde dikkatinizi çekerim
dün gece ezeli izledim alinin oğlu doğunca da hıçkıra hıçkıra ağladım sanki kendim doğurmuş gibi...tabi sabah işe gelincede uyuyorum normal olarak
günaydınlarrr herkesee....bitürlü bağlı kalamıyorum sayfada sürekli düşüyorummm yaaa.yazdıklarınızı da okuyamıyorummm sinirrr oluyorum bu netee....işte böyle oluyor evde gayet rahat okuyorum sayfalarııı.....
dün kontrole gittim. hayırlısıyla oğlan annesi olucam:) darısı öğrenmeyenlerin başına...
Merhabalar, size de günaydın.. Hoşgeldiniz, evet aramızda ikinci bebeğini bekleyen arkadaşlarımız var ama şuan burda değiller galiba.. Burda olan varsa ses versin
Herkes geçmiş mi okuyor huunerde bu annalerrr:95:
burdayım eslemcimm sorabilirsin tabi...kızlar günaydın bugün sinirliyim biraz yerime birini bulcaktım olmadı cumadan hbr vericektim bugün gittim söylemeye benden önceki çıkan bayanla görüşmüşler o gelicekmiş ama bana hiçbişey söylrmiyolar ben hala eleman bulmaya çalışıyorum keşke söyleseydiniz deyincede ukala ukala şeyler söyledi müdür sanki sana ihtiyacımız kalmadı havalarında advocate nerdesin hemen sana bikaç şey sormam lazım bundan sonra iyi niyetlerine çok inanmıyorum çünkü tedbir almam gerektiğini düşünüyorum
burdayım eslemcimm sorabilirsin tabi...
Kızlar alışverişe başlayanlar varmı, geçen gün bir bebek mağazasına girdim aman yarabbim 1 saat çıkamadım nasıl güzeller nasıl minikler o tulumlar şapkalar patikler ayaklı pantolon şeklinde minik tulumlar var bayıldımmmm :) biraz daha büyüsekte başlasak alışverişe bir liste yapalım kızlar neler almak lazım, bakım temizlik giyim gıda gereçleri birde hangi markaları seçmeliyiz hiç araştıran oldumu şimdiden fikir edinsek fena olmaz aslında.....
kızlar günaydın bugün sinirliyim biraz yerime birini bulcaktım olmadı cumadan hbr vericektim bugün gittim söylemeye benden önceki çıkan bayanla görüşmüşler o gelicekmiş ama bana hiçbişey söylrmiyolar ben hala eleman bulmaya çalışıyorum keşke söyleseydiniz deyincede ukala ukala şeyler söyledi müdür sanki sana ihtiyacımız kalmadı havalarında advocate nerdesin hemen sana bikaç şey sormam lazım bundan sonra iyi niyetlerine çok inanmıyorum çünkü tedbir almam gerektiğini düşünüyorum
Peki
eşimle bir doktora gidiyoruz kontrole, çok yaşlı bir amca doktor odası cihazları çok bakımsız ve eski çok kızıyorum eşime başka doktormu bulamadın diye
Sonra amca bana kulaklık gibi bişi yutturuyo aynı öyle uzun kablolu öğüre öğüre yutuyorum sonra git gez yarım saat aşşa insin diyo doktor :78:
Yarım saat gezip dönüyoruz eşimle sonra ekranı bir açıyo oğlummmmmmmmm
Hemde renkli animasyon gibiBreak dans yapıyor karnımda o kadar hareketliki şok oluyoruz
Eşim erkekmi diye soruyor, doktor "cinsiyeti yok bu çocuğun" diyor
oğlum o an bir sinirleniyor pipisini tutup sallıyor doktora
öyle yarım saat izliyoruz oğlumuzu yatıyor kalkıyor esniyor geriniyor bütün hareketleri gözümün önünde eşime sana çok benziyor diyorum
O iğrenç kablıyo çeke çeke geri çıkarıyor doktor
Bu arada benim oğlanı yutmuşum heralde ben rahmimde değil miğdemde dikkatinizi çekerim
arkadaşlar bişi danışcam size...
şimdiiik nasıl başlıcam bilmiyorum.
ev alma gibi bi düşüncemiz var. kayınpederimin müşterisinden alacağına karşılık alacak daireyi.dairede oturmak için değil 1+1 yatırımlık bi daire.50 milyar olacak. ilk etapta benim altınlarımın bi kızmı satılacak onu peşinat vercez işte 20 milyar falan. kalanınıda taksit taksit ödiycez babama. bir kaç aydır ta ayda belli miktar verdik babama ön ödeme die... evlendiğimizden beri hep böyle düşünüyoruz...
diceksinizki şimdi benim sorunum ne..
sorun şu ki 2 gün önce babam müşterinin yanındaydı eşime demiş işte nüfus cüzdanı fotokopini falan gönder die ev için. eşim de göndermiş kendininkini.. bende belki beniz üzerime yapar die bekliyodum..söyledim benim üstüme yapmıcanmı dedim. ne farkederki dio... ya tamam seviyoruz herşeyimiz bir ama ben sonuçta mihrimi vercem abi ya... ve eşimin üzerinde arabası var ve devremülk var... ev de ona olursa benim hiçbişiim olmıcak... ihtimal vermek istemem ama kaynanam belli şu ara çok kötüyüz kıçıma tekmeyi vurup atsalar beni öylece kalakalırım..
benimi seninimi varsa benim üstüme olsun dimi ama..
neyse öyle olunca dedim oz aman almayalım. bende bileziklerimi gidip değiştircem hepsini. istediğim altınlardan alcam... biriktirdiğimiz parayıda devremülkten borcumuzu ödeyelim ev konusu kapansın dedik...
yani ben o zaman satmıyorum altınalrı dedim. eşimde devamını dedi. napiim ben şimdi ya... ben izne ayrılcam zaten çalışamam artık. ama 2 3 sene içinde ödenirdi 30 bin lira ya.. birde 2012 de devremülkümüzün kirasını almaya başlıcaz... o zaten bi katkı olacak taksitlere her ay.. yani ilk başlarda sıkışlırız ama 2 3 sene değer sabretmeye...
ama şimdi işte eşimde vazgeçti..
benim istediğim bi raba vardı renault ların yeni çıkan bi versiyonu şu arkası kalkık olan. çok hoşuma gidiyo her gördüğümde ayyy benim arabam derim. en son eşim demiştiki vallaaa param olsa alırım. bende çok sevinmişltim. almış kadar... param olsa araba alırım ama ev almam mı dio acaba...
ona şu fıkrayı anlattım. iki arkadaş biri diğerine soruyo
2 evin olsa birini bana verir misin
evet
peki 2 araban olsa birini bana verir misin
evet
....
...
...
peki 2 tavuğun olsa birini bana verir misin
hayır
? neden
çünkü 2 tavuğum var.....
aynen buna benzedi...
sizce napiim eşimi ikna etmeye çalışıyım mı üztüme yaptırmaya yoksa koyvereyim gitsin... mi?:44::44::44::44::44:[/QUOT
esfa sakın verme altınlarını ianan fesatlık yapmıyorum ben 60 bilezik verdim 20 30 milyarlık çeyrek vs.eşim hepsini sattı bir daire aldık adanadan gerisinide kıredi çektik kayınvalidem evi sattırdı banada japon yeniyle aldım para battı dendi bide üstüne suçladı senin yüzünden aldık memleketinden o daireyi diye hala başıma kalkar yaranamazsın güzelim yapacaksa üstüne ver erkekler değişiyor zamanla
Senden önceki elemanlarını geri çağırıyorlarsa uzun süreli bir çalışma şeklimi olucak acaba? Yoksa işleri biliyor idare edebilir gibi bir düşüncemi? Eslemcim sinirlerini bozma canım ya, sen tedbirlerini al yapman gerekeni yap, ama bu süre içindede niyetlerini tam anlamadan zıtlaşma bence, ev borcum var geri dönücem demiştin yanlış hatırlamıyorsam, gelince kızla konuşursun yada açıkça sorarsın ki durumunu izah edip çalışma mecburiyetinin olduğunu dile getirisin sonra baktın ki fikirleri farklı seni gözden çıkarmışlar ona göre tedbirlerini alır ve uygularsın ama kendini üzme lütfen...
hanzade ben başladım odasını seçtim fiyatı tam kafama yatmadı ama bebek odas1, bebek odalar1, bebek mobilya, bebek odas1 tak1mlar1, bebek mobilyas1, gen odas1, gen odalar1, gen mobilya, gen odas1 tak1mlar1, gen mobilyas1 burdaki okyonus bebe takımı tulumlara falanda bakıyorum.ama çok pahallı ya her şey bu takıma 2800 istiyorlar sandalye 400
arkadaşlar bişi danışcam size...
şimdiiik nasıl başlıcam bilmiyorum.
ev alma gibi bi düşüncemiz var. kayınpederimin müşterisinden alacağına karşılık alacak daireyi.dairede oturmak için değil 1+1 yatırımlık bi daire.50 milyar olacak. ilk etapta benim altınlarımın bi kızmı satılacak onu peşinat vercez işte 20 milyar falan. kalanınıda taksit taksit ödiycez babama. bir kaç aydır ta ayda belli miktar verdik babama ön ödeme die... evlendiğimizden beri hep böyle düşünüyoruz...
diceksinizki şimdi benim sorunum ne..
sorun şu ki 2 gün önce babam müşterinin yanındaydı eşime demiş işte nüfus cüzdanı fotokopini falan gönder die ev için. eşim de göndermiş kendininkini.. bende belki beniz üzerime yapar die bekliyodum..söyledim benim üstüme yapmıcanmı dedim. ne farkederki dio... ya tamam seviyoruz herşeyimiz bir ama ben sonuçta mihrimi vercem abi ya... ve eşimin üzerinde arabası var ve devremülk var... ev de ona olursa benim hiçbişiim olmıcak... ihtimal vermek istemem ama kaynanam belli şu ara çok kötüyüz kıçıma tekmeyi vurup atsalar beni öylece kalakalırım..
benimi seninimi varsa benim üstüme olsun dimi ama..
neyse öyle olunca dedim oz aman almayalım. bende bileziklerimi gidip değiştircem hepsini. istediğim altınlardan alcam... biriktirdiğimiz parayıda devremülkten borcumuzu ödeyelim ev konusu kapansın dedik...
yani ben o zaman satmıyorum altınalrı dedim. eşimde devamını dedi. napiim ben şimdi ya... ben izne ayrılcam zaten çalışamam artık. ama 2 3 sene içinde ödenirdi 30 bin lira ya.. birde 2012 de devremülkümüzün kirasını almaya başlıcaz... o zaten bi katkı olacak taksitlere her ay.. yani ilk başlarda sıkışlırız ama 2 3 sene değer sabretmeye...
ama şimdi işte eşimde vazgeçti..
benim istediğim bi raba vardı renault ların yeni çıkan bi versiyonu şu arkası kalkık olan. çok hoşuma gidiyo her gördüğümde ayyy benim arabam derim. en son eşim demiştiki vallaaa param olsa alırım. bende çok sevinmişltim. almış kadar... param olsa araba alırım ama ev almam mı dio acaba...
ona şu fıkrayı anlattım. iki arkadaş biri diğerine soruyo
2 evin olsa birini bana verir misin
evet
peki 2 araban olsa birini bana verir misin
evet
....
...
...
peki 2 tavuğun olsa birini bana verir misin
hayır
? neden
çünkü 2 tavuğum var.....
aynen buna benzedi...
sizce napiim eşimi ikna etmeye çalışıyım mı üztüme yaptırmaya yoksa koyvereyim gitsin... mi?:44::44::44::44::44:
Yanlış anlama amaüstüne yapılmacaksa alma dünyanın binbir türlü hali var bir güvence istemen kadar doğal bir şey yok neler okuyor duyuyoruz :) Yanlış bir şey yapmamışsın eşinde umarım anlayışla karşılar :)
canım ileride kıdem ihbar vs.tazminat için o makbuzu sakla. bi kısmını bankaya bi kısmını da makbuzla mı veriyolar dimi?CNM ŞİMDİ BEN erken rapor alıcamya eğer bunların işten çıkarmak gibi bi düşüncesi falan varsa zaten işi bilen eleman getiriyolar ben önlem olarak ne yapabilirim mesela maaşlarımızın bir kısmını açıktan elden ödüyolar ve makbuzları bende ben hazırlıyorum veya başka ne olabilir aklıma gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?