2011 Ekim Anneleri

evet canım tebliğ tarihinden itibaren.
eslemcim inan raporluyken çıkartıp çıkartamayacklarını net olarak bilmiyorum yanıltmak istemem seni. çünkü somut böyle bi şeyle karşılaşmadım. ama net bi fikir sahibi olursam sana özelden mesaj atıp bilgilelendirmeye çalışırım olurmu?

benimde oğlum oluyor çok mutluyum daha yeni öğrendim rabbim herkese nasip etsin inşallah bebeğimin herşeyi normalmiş 1 ay sonra detaylı ultrasona giricem

benimde oğlum oluyor çok mutluyum daha yeni öğrendim rabbim herkese nasip etsin inşallah bebeğimin herşeyi normalmiş 1 ay sonra detaylı ultrasona giricem
canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bu arada detaylı ultrasonun fiyatını öğrendinmi? ben sordum 400 TL dendi. mecbur vericez ama pahalı geldi bana..

tünaydın kızlar.
edacım rüyana çok güldüm
denizcim,şeymacım bugün tv de troid le ilgili bir bilgi duydumda paylaşayım dedim.bitkiler konusunda uzman ibrahim saraçoğlu varya osöyledi hergün düzenli olarak dereotu tüketmeniz lazımmış troiidi düzene sokuyormuş ama ilaçlarıda ihmal etmeyin diyor.yüksek troidi düşürüyormuş,düşük troidi yükseltiyormuş.

TAMAM CNM ÇOK SAOL teşekkür ederim

herkese selam kızlarrrrrrr

nasılsınız fılız nasılsın canım

canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bu arada detaylı ultrasonun fiyatını öğrendinmi? ben sordum 400 TL dendi. mecbur vericez ama pahalı geldi bana..

400tl.pahalı geldi bana bir kaç hastane arasan fiyat alsan benim gittiğim hastanede 160 tl.ama doktorum devlet hastanelerinin cihazları çok daha iyi dedi.Zeynep Kamil'e git ayrıntılı ultrason için ben araştırdım Gata'da ki cihaz da çok iyiymiş 31 Mayıs ta Gata'ya gideceğim ayrıntılı ultrason için.

Son düzenleme:

Sağlık olsun mal yerine gelir kendini üzme zeynepçim... Sinir krizi diyorsun canım sen hamilesin ya kriz geçireceksende bu sürecin geçmesini bekle kendini tut biraz alakasız şeyler yüzünden sürekli stres gerilim halindesin yazık sanada bebeğinede...

Yönetmeliğe göre öyle evlendikten sonra edinilen mallar çifte ait fakat şerh koydurulmassa tapu kimin üzerine ise eşinin haberi olmadan satabilir. Yani hikaye.. Her halukarda şerh koyucaksın yada tapu iki kişinin adına ait olucak Allah kimseye göstermesin ama neler görüyorum neler bence kadının en doğal hakkı helede beraber çalışılıyorsa kk da bile bir çok acı hayat hikayesi okuyabilirsiniz boşanma ve mal paylaşımı ile ilgili taraflar malesef birbirlerini gözden çıkardıktan sonra her türlü şeyi yapabiliyorlar... O yüzdne bunu duygusal değil mantıksal düşünmek gerekli :)

Bebeğinin sağlığı yerindeyse endişelenme canım son aylara doğru büyür hem ne güzel ideal hamiş olursun :)
kayınvalidende bebiş için endişeleniyordur yemeni istiyordur :) Korkma sağlıklı ise maşalah hatta iyi tarafından düşün çatlağın yırtığın olmaz doğum sonrası kendi haline dönersin :) Herkes senin gibi hamiş olmak için dietisyene gidiyor tatlım :)

Son düzenleme:
selamun aleykum ekim ayının güzel annişşleri..naber nasılsınız?bebişler nasıl?bır kac gundur benım gobiş cıkmaya basladı ıyıceden .. şaka gıbı.. ınsan hamıleyken bıle şişecegıne ınanmıyor olabılırmı?ben bu persembe 3 lü tarama ıcın doktora gıdıcem.. ayrıca cınsıyetını de sorucam .. umarımsorunsuz agrısız sıkıntısız guzel hamılelıkler gecırırız.. benım 1 kılo erık yanımda yemeye hızla devam edıyorum ..annem ömrumde bu kadar cok erık yıyen bırını daha gormedım ben dıyor hamdolsun bı sıkıntım yok.. hepınızı allaha emanet edıyorum ..

sağ ol canım sen nasılsın? nasıl gidiyo bebişle

güzel canım gayet iyi yeni dr umuza gittik bakırköy de ferhat uysal a çok memnun kaldık eşimle gittik 3 boyutlu ultrason renkliydi kızımız büyümüşş edeplı edeplı kusuna elını koymus saklıoyodu
bir gözünü kapatıyo bır kuşunu annesi yesın onu bebeğimiz iyi sağlıklı bır gebelık dedı dr umuz

1,5 hafta sonra 4 lü test yaptırcaz muayenehanede yapılıomus 120 tl miş muayene ucretı almıcaz dedı ayrıca ve detaylı ultrason da muayenehane de yapıcaz dedı ondakı cıhaz ıyı gerek yokmuş başka yere göndermıyomus

öle çok memnun kaldım dr dan burda iklim de önermıstı tşk ederim sana da cnm

neler aldınız topıgını bulum bakım neler neler almıssınızz fiyatlar nee

kızlarr sevıncten ağlıcammm müşterım kızıma bır pembe bır beyaz yapmışş uzun kollu hırka çokk güzellllll bırının düğmesı bıberondan bırısı kalp ayy yerım ben onuuuuuuuuuuu

çokk güzellerrrr

kızlarrrr kırmızı eti düdüklüde ne kadar pişiriyosunuz aciiiiiil!!!!!!

Canım ne eti pişireceksin kuzumu? Danamı? Kuzu ise kaynadıktan sonra en fazla 20 dakika, dana ise 30 dakika... Düdüklünün ayarınada bağlı benimki klipsli olandan. Ona göre ayarla olmadı aç kapağını bir bak, az daha pişmesi gerekiyorsa klipsi kapatmadan 5 10 dk daha pişir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…