evet canım tebliğ tarihinden itibaren.cnm bu y6azının bana tebliğ tarihinden itibaren değilmi birde şimdi çıkartma yapıp yapmayacaklarını bilmiyorum ama ihtimalleri değerlendiriyorum peki benim ikiz gebelik olduğu için doktor 5.aydan sonra çalışma demişti ben haziran sonu gibi düşünüyodum rapor almayı ama öne çeksemmi raporluyken çıkartamazlar herhalde yada öne çekmezsem haziran sonuna kadar beklersem neler yapabilirler en fazla ellerine koz vermiş olurmuyum bu son soru cnm çok teşekkür ederim
canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..benimde oğlum oluyor çok mutluyum daha yeni öğrendim rabbim herkese nasip etsin inşallah bebeğimin herşeyi normalmiş 1 ay sonra detaylı ultrasona giricem
canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bu arada detaylı ultrasonun fiyatını öğrendinmi? ben sordum 400 TL dendi. mecbur vericez ama pahalı geldi bana..[/Q
sağol canım allah razı olsun sormadım ama o kadar pahalımı ki ya sigorta karşılamıyormu benim özel sağlık sigortam var ama bi araştıralım bakalım sen nerde sordun
canım benim özel sağlık sigortam yok prof.un özel muayenehanesine gidicem belki o yüzden bu kadar pahalı fiyatı..canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bu arada detaylı ultrasonun fiyatını öğrendinmi? ben sordum 400 TL dendi. mecbur vericez ama pahalı geldi bana..[/Q
sağol canım allah razı olsun sormadım ama o kadar pahalımı ki ya sigorta karşılamıyormu benim özel sağlık sigortam var ama bi araştıralım bakalım sen nerde sordun
evet canım tebliğ tarihinden itibaren.
eslemcim inan raporluyken çıkartıp çıkartamayacklarını net olarak bilmiyorum yanıltmak istemem seni. çünkü somut böyle bi şeyle karşılaşmadım. ama net bi fikir sahibi olursam sana özelden mesaj atıp bilgilelendirmeye çalışırım olurmu?
bu konularda çoook bilgisizim yav...
peki aynı anda 2 kişinin üzerine olabiliyomu. hisseli tapu mu oluyo öyle olunca.
bide aile konutu şerhi koydurabilmek için benim talep yetkim var mı kine. sonuçta onun üzerine oluyo ya...
bu arada detaylı ultrasonun fiyatını öğrendinmi? ben sordum 400 TL dendi. mecbur vericez ama pahalı geldi bana..
ben varya kızlar yaşadıklarımı bir saysam kanınız donar.benim eşim çok sakin ne dersem evet diyen bana çok düşkün bir adamdı görücü usülü evlendik.amaaaaaaaa bir evlendim ne av kaldı ne altınlar ne dükanlar pul oldu.dün gece sinir kırizi geçirdim aklıma geldi satılanlar ve ne yaptı nereye gitti hiç söylemiyo konu açılınca kavga çıkıyor.keşke vermeseydim altınlarımı çok pişmanım
zor bir durum canım.
ama ben evlendikten sonra eşlerden birinin aldığı mal mülk vs nin iki tarafa birden ait olduğunu biliyorum. Allah korusun boşanma halinde tüm mal varlığı iki tarafın ortak oluyor ama evlenmeden önce alınanlar buna dahil olmuyor. onun için açıkta kalacak bir durum olduğunu sanmıyorum. son değişiklik var mı onu bilmiyorum ama.
kızlaaarrr yardımmmm :18: ben 5 aylık hamileyim ama hiç kilo almadım vede karnım miniminnacıkkimse inanmıyor hamiş olduğuma...başkaları neysede kayınvalidem tıka basa doyduğum halde sürekli ye diye baskı yapıyor. 1 ekmek dahi yesem kuş kadar yiyorsun diyor. psikolojim bozuldu içinizde benim gibi olan varmı? yoksa kilo almamış olmam normalmi? dr. bebek her şeyiyle normal görünüyor diyor. 2 haftadırda tekmeleyip duruyor bebişim ama yinede karnım büyümeyince o da büyümüyor gibi geliyor bana
herkese selam kızlarrrrrrr
nasılsınız fılız nasılsın canım
TAMAM CNM ÇOK SAOL teşekkür ederim
sağ ol canım sen nasılsın? nasıl gidiyo bebişle
bu arada detaylı ultrasonun fiyatını öğrendinmi? ben sordum 400 TL dendi. mecbur vericez ama pahalı geldi bana..
çok sevindim hissetmek ne güzel dimi bende bayadır hissediyorum bunu sırt üstü yatıp elim kasığımda çok defa hissettim
kızlarrrr kırmızı eti düdüklüde ne kadar pişiriyosunuz aciiiiiil!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?